![]() |
Ynt: nurhanza devam ediyor Nurhan, kızınla sana bol gülücüklü, öpücüklü mutlu anlar... ttli3 Bazen ben de kızımdan ayrı kalmak zorunda kalıyorum... http://www.hizliresim.com/2008/10/12/7960.jpg |
Ynt: nurhanza devam ediyor 20 ekim pazartesi kediciğim sasunun 3 tane bebeği oldu. kara kedinin adını broosha koydum. tarihsel süreçte anlamı baya var bu kelimenin. ademle havvadan kalma bir miti bile var. kara kedi demekmiş bast- kaplana benzeyen kedi sakhmet- gri beyaz kedi bastla sakhmet ranın kedi kızlarıymış |
Ynt: nurhanza devam ediyor bu nasıl bir gündü. işyerimde herzaman çok yoğun çalışmışızdır. ama bugün hep söylediğim bir gerçekle yüzleştim. 27 ekim uydu frekansları değiştirildi. ve dükkanda iğne atsan yere düşmez hesabı, yüzlerce insan akın etti, biz ulus olarak nasıl zehirlenmişiz bariz biçimde ortada, banada gün doğdu. herkese lafı soktum....elime koz geçti, gerçi biz para kazandık ama insanlar delirmiş gibi saat 23 e kadar kuyrukta uydularını ayarlatmak için beklediler, işte olay budur dedim. tv başından kalmayan halkımız işte burada, polisler en ilginç kesimi oluşturdu. bir çok dükkanda 15 ytl almışlar uydu ayarından biz 10 ytlye yaptık ayarları. aynı anda 8 uydu tarattık, polisler ücret vermemeye çalıştılar. ve herkesten önce uydularının ayarlanmasını istediler, genelleme yapmak istemiyorum ama ayrıcalıklı sınıf gibi davranmalarına üzüldüm açıkçası. gelen herkese ne meraklıymışız değilmi tv izlemeye, kitap okusanız yada bu akşam çocuklarınızla sohbet etsenize yarın alırsınız uydularınızı dedim, hemde öyle sevimli bir halde söyledim ki. bana hakverdiler. üslüp çok önemli gerçektten. ve bugün en çok inandığım ve savunduğum gerçekleri çok fazla sayıda insana anlatma şansı buldum. keşke farkına varsalar, ve tv izlemekte seçici olabilsek, pc05 siirokul |
Ynt: nurhanza devam ediyor tempooo. tempooo seviyorum bu tempoyu dükkanda baya tempolu çalışıyoruz. büyüyoruz, büyüyoruz, işler tam istediğim gibi gelişmeye başladı. bir haftadır firmanın aracına el koydum, sabahları işe gelip akşamları tüm elemanları evlerine bırakıyorum, tam 10 yıllık bir ehliyetim olsada çoook acemi bir sürücüyüm. ve artık bu ilçede benim trafiğe çıktığımı enteresan olaylarımla öğrendiii,,, eveeettt ben trafikteyim, öyle dikkatli öyle titiz ve öyle meraklıyım ki, asla yanlış bir şey yapmamak için kendimi rezil etme pahasına komik durumlara düşsemde hem ben hemde trafikte bana rastlayanları gülmekten kırıp geçiriyorum, baktım araç geri kayacak derhal el frenini çekip iniyorum yada camdan kafamı çıkarıp arkamdaki araca bağırıyorum, lütfen siz geçin arkamda durmayın diyeeee.. yada bakıyorum köprünün üstü kalabalık bizim elemanları çağırıyorum gelip beni götürüyorlar, yada yolda kritik bir durum oluyor hemen trafik polisliği yapmaya başlıyorum, tam anlamıyla stand up gibiyim yaaaaaaaaaaaaa, şaka maka bir haftalık şöför oldum, süper gidiyor şu geri vitesle kaldırıma çıkmasam dahada iyi olacak ama, gözlüktendir diyorlar, yaaa, kızım varyaaa canım kızım hergün beni arayıp dünyanın en güzel annesinin güzel çocuğu olarak beni doğurduğun için sana teşekkür ederim diyor. öleeee sırıtık sırıtık geziyorum işte. dükkanda yeni elemanlar iş başı yaptı. bir kızımız var tam benim kızımın yaşında, öyle tatlıki, ona bir şeyler öğretmek beni çok mutlu ediyor. birde kazım baba geldi benim babamın iyilik dolu versiyonu, dükkandan dışarı çıkmak istemiyorum sanki. yanlız dün akşam babama gidip şöförlüğümü göstereyim dedim, belki dünyanın en iyi şöförü, en iyi tamircisi en akıllı en yeteneklisi benim babamdır diye diye kendimi avuttuğum, babamı özledim ve geri geri giderken halimi görür ve bana öğretir diye umarak evine gittim balkonda oturuyordu. beni yamuk park ederken gördü, usulca kapısını açtım, ilk karşılaştığım manzara girişteki fortmantonun boş içki şişesi dolu oluşuydu, ve kafamı çevirdiğimde salonda iki adam vardı, hiç tanımadığım tipler, babamı çağırdılar içeri giremedim bile korkumdan, 1 metre kadar yanına sokuldum, merdiven boşluğunda öylece kalakaldım, ve hemen en üst katta tam 17 senedir çocuk sahibi olmak için dualar eden komşumun büyük bir hasretle kavuştuğu bebeğini görmeye çıktım, öyle şirindiki, gülücükler atıyordu, babamın evinde sarhoş adamlar hayatını öylece ziyan ederken, evlat diye gözleri parlayan insanlara sarıldım, ve kimbilir kaç saat sokaklarda ağlayarak araba sürdüm gecenin kör saatlerinde |
Ynt: nurhanza devam ediyor hayatımızın kontrolü elimizdeymiş, kendimi bulma yolunda adım adım ilerliyorum, sevgili forumum sayesinde gerçekten hayatım değişiyor, en azından ben artık eskisi gibi bakmıyorum hayatıma, olmasını istediğim herşey oluyor, ülkenin genel anlamda geçtiği bu ekonomik kriz dönemini atlatmak için herkes işçi çıkartırken, biz yeni elemanlar alıyoruz, en eskisi ben olduğum içinde baya bilgili oluyorum otomatikman, zaten çok sevdiğim bir meslekteyim, taşlar yerine oturuyor, kadınlar elele derneğininde başkanı oldum sonunda, zaten onuda otomatikman bana verdiler, şimdi atölyeyi iyice bir rayına oturtup yeni elemanlara işide öğretince, daha rahat hareket edebileceğim, ilaçlarımıda aksatmadan alıyorum, doktorumlada telefonda konuşuyorum, bana son söylediği laf harikaydı, sakın kendini garip hissettiğini söyleme sen çerkezköye renk katan özel insanlardan birisin dedi, beni benle barıştırdı, kendimi daha çok seviyorum, önceden acırdım halime, meğerse o acınacak halim bir güç gösterisiymiş, bir dersmiş, ve ben çok iyi bir öğrenciyim, şükürler olsun burdayım, ama yeni pc me radyomu kuramadım evden yayın yapamıyorum, atakan link silinmiş napmalı acabaaaaa....? |
Ynt: nurhanza devam ediyor Alıntı:
http://www.slmhosting.net/software/wa_sc.zip |
epeydir günlüğüme yazmadığımı farkettim, yoğun tempo devam ediyor, ekonomik kriz herkesi sarmış durumda, satışlar durdu, hiç kimse hiç bir şey almak istemiyor,yaklaşık 3 yıl önce fabrikadan ayrıldıktan sonra, babamın yanmasıyla başlayan süreç, kendime meslek olarak baba mesleğini seçmem,jet gibi gelişen olaylar, ve geldiğim noktaya bakınca, olaylar beni sürüklerken, beni geliştirdiğini ve aslında olmasını istediğim herşeyin olmaya başladığınıda farketmeme sebep oldu, ben olayları etkiledim olaylar beni, zamanla ve özelliklede forumum sayesinde kendi gücümün farkına vardım, ne kadar zor şeyler yaşasamda hepsinin üstesinden geldim, 3 yıllık mücadelem meyvalarını vermeye başlıyor, mesleğimde kendimi çok geliştirmişim, işyerindeki çalışan insanlar şu anda benim mücadelemin ürününü paylaşıyor, kriz yüzünden işten çıkarmalar devam ederken biz işleri büyütmeye bile başladık, çalışan eleman sayımız 19 a ulaştı, ve kendimle bugün gurur duydum, ne güzel bir hacim oluşturmuşum, işimi çok seviyorum, teknik serviste olmak ve işleri tıkır tıkr yürütebilmek, çok hoşuma gitti, tek üzüldüğüm dernek işlerine biraz ara vermek zorunda kaldım, ama şu an için en önemli konu kendi ayaklarımın üzerinde sapasağlam basmalıyım, işimi yoluna koyduğumda, derneğim içinde daha verimli olabileceğimi biliyorum artık, en azından 8 mart dünya kadınlar günü için muhteşem bir alt yapı iile derneği gündeme öyle bir oturtacağım ki çerkezköyden bir meşale yakacağım, ve tüm ülkede meşaleler yanacak, ve türkiyemden başlayan hareket tüm dünya kadınlarını içine alarak büyüyecek, bu hafta son kozlarımı oynayacağım ve pazartesi mesai başladığında atölyede tüm işler rayına oturmuş olacak, gerçekten azimle ve büyük bir güçle çalışıyorum ve mucizemi gerçekleştireceğim, bayram tatili yapmıyorum, ve ülkeminde 10 gün tatil yapmasını gereksiz buluyorum, dardayken krizdeyken tatil olmamalıydı, bir an önce toparlanabilmek için çok çalışmalıyız, kendimizi her an daha iyiye gitmek için ne gerekiyorsa çalışır halde tutmalıyız, bayram günü sevdiğim arkadaşlarımın çocuklarıyla geçirdiğim dakikalar beni çok mutlu etti, 12 yaşındaki şahinle güreş tuttum, kan ter içinde kalana kadar boğuştuk çocuk gülme krizlerine girdi, daha sonra muhteşem yine 12 yaşındaki güzel kız gamze ile bas gaza şarkısının dansını öğrendim, öyle dans edebilen bir kız yoktur heralde, ve kedilerim harikalar, ve herkese en çok tavisye deceğim konu bu sanırım tv başında kendilerini zehirleyeceklerine lütfen çocuklarla ve hayvanlarla vakit geçirsinler, bir kaç saatliğinede olsa bu harika varlıklardan aldığım haz tüm yorgunluğumu aldı, çocuklarıma evdeki pc yi yolladım artık akşamları çocuklarımla msnden görüşüyorum, çok keyifli oluyor, hele bayramın birinci günü kızımın mağazadaki beğendiği kıyafeti alabilmesi için gösterdiğimiz çaba harikaydı, havale yapabileceğim hiç bir imkan yokken, bana telefon etti, bu elbiseyi almak istiyorum anne param yetişmiyor dedi, bankamatik kartım bile yokken, nasıl oldu nasıl becerdim bilmiyorum ama kartsız anında hesabına para yatırabildim, ve 10 dakika içinde beğendiği kıyafeti alabildi, ve bu mucizenin gerçekleşmesinde bana bir anda sanki herkes ve evren yardımcı oldu, kendimi bir mucizenin içinde hissettim, bayram günü kartım yok ve 10 dakika içinde kızıma para yollladım kaç km uzakta olmasına rağmen 10 dakikada beğendiği kıyafeti aldı, teknolojiyi seviyorum yaa, imkansız diye birşey yok işte, bir ölüme birde geçen zamana çare yok, |
epeydir sana cevap yazmadığımı farkettim.. ark5 bu güzel mesajlarını okuyunca çok mutlu oluyorum nurhanzacım.. yanımda olsan gerçeklerini verirdim.. bunlar senin için; http://img166.imageshack.us/img166/3...4115tl3aa0.gifhttp://img166.imageshack.us/img166/6...zycr75zzd7.gif evlatlarınla birlikte olmasını istediğin gibi harika bir yaşamı kolaylıkla yaşaman dileklerimle.. http://img55.imageshack.us/img55/453/38649078uk6.gif sevgiler.. |
Merhaba Nurhanza. Günlüğünü uzun süredir takip ediyorum. Son yazında çok büyük yol katettiğini gördüm. Senin adına çok sevindim. Gerçekten gurur duyulacak işler başardın. Umarım herşey gönlünce devam eder. |
ve yenibiryıl yeni başlangıçlar, hayat her zamanki gibi son hızla geçiyor, ve istediklerimizi bize bir şekilde sunuyor, ne muazzam bir senaryo, evet nurhanza umutla devam ediyor, sevgiyle devam ediyor, emeğime sağlık, başarıyorum, başaramayanlar farketmeyenler kendi dertlerine yansın, ben farkediyorum, yapıyorum, harikayım, |
Tuluyhan Uğurlu Sevgililer Günü Konseri 14 Şubat Cumartesi günü saat 20:30'da Notre Dame De Sion Fransız Lisesi Konser Salonu'nda gerçekleşecektir. Konserle ilgili detaylı bilgi aşağıda yer almaktadır. Biletix'de konser biletleri 56 YTL, 45 YTL, 34 YTL ve balkon 22 YTL'dir. Fan Club üyelerimiz için indirimli bilet fiyatları şöyledir: 1. Kategori: 56 YTL- İndirimli 40 YTL 2. Kategori: 45 YTL- İndirimli 30 YTL 3. Kategori: 34 YTL- İndirimli 30 YTL 4. Kategori: 22 YTL- İndirimli 20 YTL Ön sıralardaki biletler kısıtlı olduğu için üyelerimizin rezervasyonlarını zaman geçirmeden yapmalarını rica ederiz. İndirimli bilet almak isteyen üyelerimiz aşağıdaki iletişim bilgilerinden bana ulaşabilirler. Teşekkürler, Ayşe Engez Tuluyhan Uğurlu İletişim Yetkilisi 0532 610 48 95 ayseengez@tuluyhanugurlu.com TULUYHAN UĞURLU SEVGİLİLER GÜNÜ KONSERİ Tuluyhan Uğurlu’dan 14 Şubat Sevgililer Günü için çok farklı bir konser. Tuluyhan, “aşk, sevgi ve sevgili” için yazdığı yeni eserler ve duygusal çalışmalarından derlenmiş yepyeni yorumlarla seyircisinin karşısında. Konser Dame de Sion Fransız Lisesi'nin 150 yıllık tarihi konser salonunda gerçekleşiyor. Konser boyunca, aşk üzerine dünden bugüne uzanan mitolojik öyküler, Homeros`tan, Shakespeare’e, Neruda’dan Fuzuli’ye, Attila İlhan’dan Özdemir Asaf’a, Goethe’den Mevlana’ya, Yunus’a sevgi ve aşk üzerine yazılmış şiirler Tuluyhan Uğurlu’nun büyüleyici müziğine eşlik ediyorlar. 200’ün üzerinde görüntü ile hazırlanan görsel sunumda, mitolojik aşklardan Romeo Juliet’e, Leyla ile Mecnun’dan, Anna Karanina’ya, Mustafa Kemal ile Latife Hanım’dan, Nazım ve Piraye’ye, Mevlana ile Şems’ten, Napoleone Bonaparte ile Josephine’e kadar aşkın her türü farklı bakış açılarıyla yorumlanıyor. Tuluyhan Uğurlu Sevgililer günü Konseri, sadece çiftlerin değil, dünyaya sevgi ile bakabilen herkesin izlemesi gereken çok özel bir buluşma. Konser öncesi ve arada bugüne özel ikramlarımızı ise KAYRA ŞARAPLARI, PINAR SÜT, TADIM, MEYSU, DOĞUŞ ÇAY, MAC COFFEE gerçekleştiriyorlar. Tuluyhan Uğurlu Sevgililer Günü 14 Şubat 2008 Cumartesi Dame De Sion Fransız Lisesi Konser Salonu Saat 20.30 Biletler: Biletix MEKANA NASIL GİDİLİR? Taksim-Şişli arasındaki Cumhuriyet Caddesi üzerinde 127 numarada bulunan Dame De Sion Fransız Lisesi, İstanbul Radyosu'nun tam karşısında bulunmaktadır. TOPLU TAŞIMA: Mekana Taksim metrosundan Elmadağ istikametine yürüyerek, Mecidiyeköy istikametine giden otobüslerle Elmadağ'da inilerek ulaşılabilir. OTOPARK: Cumhuriyet Caddesi'nin arka sokaklarında özel otoparklar bulunmaktadır. Mekanın hemen karşısında Hilton Otoparkı kullanılabilir. __._,_.___ |
çerkezköy kadınlar elele derneği olarak bu konserle bizde hareketimize başlıyoruz, kültürlü, sevgi dolu duyarlı, üretken kadınlarımızla ülkemizde bir sıçrama yapmalıyız, ev kadınlarımız evlerinde üretime katılarak, para kazanabilsin diye ekonomiye katlıları olsun diye, emeklerinin tam karşılığını alsın diye, artık çok çalışma vakti, bir tren bu istasyona vardı, geçen trenlere uzaktan bakıp el sallamak değil, bu vagona binip kendimizi, ülkemizi, geleceğimizi en ileriye taşımak için birlikte olmalıyız sevgili tuluyhan uğurlu ile görüştük, bize bir tren vagonu ayarlama sözü verdi, kaymakamımız 2 yıl geri ödemesiz, sıfır faizle kredi verecek, ve bu tren vagonunu otogara yakın bir yere koyarak, ev kadınlarımızın evlerinde yapacağı yöresel ev yemeklerini getirip satacağız, bu vagonla başlayan yolculuğumuzda herkes birbirine fidan satacak ve ülkemizi meyva bahçelerine dönüştürecek projemizi hayata geçirme şansımız olacak, vişne bahçesine dönecek ülkemiz, haydi bu trene sahip çıkın ve kaçırmayın uzaktan el sallamayın..... DÜNYANIN BÜTÜN KADINLARI KAPALIÇARŞI'DA Pazar günleri kapalı olan Kapalıçarşı, 8 Mart 2009 Pazar günü yine bir Tuluyhan Uğurlu konseri için açılıyor. Erkeklerin egemen olduğu Kapalıçarşı’da altın dolu mağazaların yanı başında bu kez kadının sesi yükseliyor. Tuluyhan Uğurlu yepyeni besteleriyle kadını anlatıyor. Dünya Kadınlar Günü konserinde sanatçı yine görüntüler eşliğinde kadının 10.000 yıllık hikâyesini anlatıyor. Mitolojik dünyanın kahramanlarıyla başlayan konser, Hititler’den, Frig’den, Asur’dan, Mısır'dan, Roma ve Bizans’tan, Osmanlı’dan, Avrupa’dan, Amerika’dan kadın hikâyeleriyle sürüyor. Batı’da başlayan kadın hareketleri, Cumhuriyet’in kızları, her dalda öncü kadınların çok özel yaşamları ve bilinmeyenleriyle hazırlanan sunum etkileyici olduğu kadar bilgilendirici… Tuluyhan Uğurlu Dünya Kadınlar Günü konseri, tüm kadın etkinliklerinden farklı, biraz hüzünlü, hafifçe gülümseten, her şeyden ötesi düşündüren çok özel bir performans… Konser boyunca Kleopatra’dan Hürrem Sultan’a, Agatha Christie’den Halide Edip’e, Pocahontas’dan Prenses Diana’ya, Greta Garbo’dan Maria Callas’a, Cahide Sonku’dan Barbara Cartland’a, Anne Boleyn’den Marie Antoinette’e, Virginia Woolf’dan Latife Hanım’a, Azra Erhad’dan Emily Bronte’ye kadar onlarca kadın, Kapalıçarşı’nın 500 yıllık duvarlarının arasından süzülüp aramıza katılıyorlar. Tuluyhan Uğurlu’nun piyanosuna konser boyunca kaval ve neyde Murat Toraman, viyolada Doğukan Çokşeker, vurmalı enstrümanlarda Abbas Karacan eşlik ediyorlar. Dünya Kadınlar Günü konseri için numaralı düzende bir konser mekânı haline getirilen Kapalıçarşı’da görüntüler dev perdelerden yansıyor. Konsere katılan konuklar Türkiye’nin en büyük gıda firmalarının çok özel ikramlarıyla ağırlanıp, konser alanına geliyorlar ve kadın hikâyeleri başlıyor. 08 Mart 2008 Pazar Birinci seans: Saat 14.00 İkinci seans: Saat 17.30 Mekan: Kapalıçarşı Kalpakçılar Caddesi Biletler: Biletix AYRINTILI BİLGİ VE TOPLU ALIMLARDAKİ İNDİRİM İÇİN: Ayşe Engez ayseengez@tuluyhanugurlu.com / 0532 610 48 95 |
Cevap: nurhanza devam ediyor Tuluyhan Uğurlu, 23 Nisan akşamı İstanbul’un en etkileyici mekânlarından Aya İrini Müzesi’nde bu kez çocuklar ve çocuklarımızın yarınlarına dikkat çekmek için çalıyor. Rotary UR 2420 Sultanahmet Rotary adına yapılan 23 Nisan konserinin geliri Bolluca Çocuk Evi’ne bırakılacak. Uğurlu konserine “Bir zamanlar hepimiz çocuktuk, hepimiz masumduk. Ne oldu da çocuk düşlerimizi kaybettik, gök kuşağının renklerini ne zaman unuttuk” diyerek başlayacak ve “21. Yüzyılın Işık Çocukları”nın gözünden insanın çevreye verdiği zararları anlatacak. Özel olarak hazırlanan görsel gösteriyle, dünyanın yaşadığı çevreyle ilgili değişimlerin ve insanın sadece 20. Yüzyılda değil, binlerce yıl içinde doğaya verdiği zararların hatırlatılacağı konserde seyirci sıklıkla düşündürücü sorularla karşılaşacak. Yarınlara tüm canlıların soluyabilecekleri temiz hava bırakmamanın bedeli NE KADAR? Peki, alacak daha NE KADAR temiz nefesimiz kaldı bu kirli atmosferde? Hayvanların soyunu tüketmenin bedeli NE KADAR? Peki daha NE KADAR dünyanın “sadece insanlara ait olduğunu” düşüneceğiz? Konserin finalinde sahneye çıkacak çocuk korosu Tuluyhan Uğurlu’nun müziği İpek Kadılar Altıner’in sözleriyle “Bu Toprağın Çocukları” isimli çevre içerikli şarkıyı seslendirecek. Çocuk şarkısını şu linkten dinleyebilirsiniz: http://www.tuluyhan ugurlu.com/ MP3/Oriflame. mp3 Tuluyhan Uğurlu’ya konserde dört kişilik kendi müzik topluluğu eşlik edecek. Konser öncesi ve iki bölüm arasında seyircilerimiz çeşitli ikramlarla ağırlanacaklar. TULUYHAN UĞURLU AYA İRİNİ KONSERİ 23 NİSAN 2009 PERŞEMBE SAAT 20.30 AYA İRİNİ BİLETLER: BİLETİX Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 23 Nisan'da Aya İrini'de Çevre Projesi Gala Konseri TULUYHAN UĞURLU'DAN DOĞA DOSTU NOTALAR Biletix'de konser biletleri 56 YTL, 45 YTL, 34 YTL ve 23 TL'dir. Fan Club üyelerimiz için indirimli bilet fiyatları şöyledir: 1. Kategori: 56 TL- İndirimli 40 TL 2. Kategori: 45 TL- İndirimli 30 TL 3. Kategori: 34 TL- İndirimli 30 TL 4. Kategori: 22 TL- İndirimli 20 TL (Son 2 kategoride sadece Biletix komisyonu inmektedir.) Bilet almak isteyenler için: Ayşe Engez/ 0532 610 48 95/ ayseengez@tuluyhanu gurlu.com |
Cevap: nurhanza devam ediyor Sevgili nurhanza. Dün başladım günlüğünü okumaya ve az evvel bitirdim. İnan bana yaşadıklarını, yaptıklarını okudukça her sayfada daha çok alkışlamak istedim seni. Ne kadar sevgi dolu bir yüreğin var. Bu yürekle asla mutsuzluğa sürükleme kendini. Bunu haketmiyosun. En güzel mutlulukları hakediyosun sen. Hepimizin az çok bildiği ama sadece bilmekle kalıp hiç harekete geçmediği doğrulara sıkı sıkı sarılıyorsun . Bırakmayacağına da eminim. Her günün bir öncekinden daha güzel, daha mutlu, daha huzurlu, daha sağlıklı, daha bereketli ve daha sevgi dolu olsun.alk78 Sevgiyle kal... |
Cevap: nurhanza devam ediyor keskin38 yazını yeni gördüm, çok teşekkür ederim, veeee sevgili forumum yaşamaya ve çalışmaya öyle çok daldım ki, günlüğümü bile ziyaret edemez olmuşum, hızlı tempo devam ediyor, kızım döndüüüüüüüüüüüüüüü, bugün anneler günü, ben umutlu ve mutlu bir anneyim, her nekadar arada üzücü şeylerde yaşasak, hayat bu, kızım döndüğü için pc yi ona devrettim, aslında kendi pc mi dükkana getirdim, o yüzden foruma pek giremiyorum bir ara detaylı yazıcam... bu arada ayairinide ki sevgili tuluyhan uğurlu konserinde bizi yalnız bırakmayan hayatım değişti ailesine çoook teşekkür ederim, atakan fotoğrafınızıda ataklayacağım buralara bir yerlere.... |
Cevap: nurhanza devam ediyor günlüğüm sevgili günlüğüm, yazamıyorum eskisi gibi, ama yaşıyorum dopdolu, yaşarken yazmaya vakit ayıramadım belki, ama ömrüme yazıyorum, dönüm noktalarındayım, kendimle buluşuyorum, ne istediğimi ne olması gerektiğini, nasıl yapmam gerektiğini çözümlemeye başladım, yaş kemale eriyor, 40 a az kaldı, ve 18 yaşımdan beri kendime verdiğim sözü yerine getirmeme az kaldı, hemde ne final ama... kızımla birlikte öss ye girdik, kızım 330 dil puanı ile güzel bir okula girmeye hak kazandı, bende 243 eşit ağırlık 1 puanıyla açık öğretimden bir yerleri yazabileceğim, oğlumda yanımda 1 aylık tatilini yapıyor, işlerim her zamanki gibi netliğini kazanamıyordu, varmıyım yokmuyum tamam mı devammı, belirsizlik diz boyu iken hayatımıza bodoslama giren şans yıldızım ile birlikte bambaşka bir boyuta taşınıyorum, yarın yep yeni bir gün, bugünde yarının müjdecisi gibi, dimdik oturup başımı havaya kaldırdım ve bu hafta sadece işlerime odaklanıyorum, herşey yoluna giriyor, hemde en olması gerektiği gibi, herşey netleşiyor, ne istediğimi biliyorum, kızım en harika şekilde okuyacak oğlumu harika günler bekliyor, ve ben hiç olmadığım kadar mükemmelim, hayatımı seviyorum............. |
Cevap: nurhanza devam ediyor yazmak istiyorum, bu kez geçmişime damgasını vuran profilo telra ve çağrı elektroniği yazmak istiyorum, teknik servisi, servis teyzeyi yazmak istiyorum, koskoca profilo telra fabrikasında 4 yıl bant işçisi olarak çalıştım, full mesai ile, sendikamız sosyal haklarımız ile çeşme akarken testilerinizi doldurun diyen fabrika müdürümüz gözümün önüne geldi, 12 saat, 16 saat yoğun tempolu bant işçiliği, lehim kokusu, uykumda bile ellerimle tvlere anot takma hareketi yaparmışım kızım söylerdi hep, makinaya dönmüştüm, mola zili çalar 10 dakika hızlı hareket edersek mola yerine yetişir bir bardak çay alabilir ve yarım sigara içebilirdik, bu fabrika işçiliğinde öyle çok şey öğrendimki, uludağ üniversitesinde öğrendiklerimden bile fazladır, okulu yok bunun, yaşarsın hayat sana en kralından öğretir, ama algıların öğrenmeye açıksa öğrenirsin, yoksa makinaya döner ot gibi yaşar gidersin, ben çok şanslıydım, öğrendim, gerçekten her anıyla hayatıma servet kattım, altı üstü bant işçisi değildim işte, kazandığım paraylada bir alakası yok, en pratik yoldan işi en az zamanda en verimli hale getirmenin yollarını nasıl bulacağımı öğrendim, seri, hızlı, pratik olmayı, bir kerede işi düzgün yapmayı, sıfır hata ile çalışmayı, düzenli programlı çalışmayı, ekiple çalışmayı, ekibin tüm halkasında çalışanlarla uyumlu olmayı, herbiri tek başına konu başlığı olacak kadar önemli bilgiler edindim, fabrika günlerimi asla unutamam, iyiki orda çalışmışım, babam ocak 2006 da elektrikli battaniyede yandıktan sonra, hastane günleri başladı, 4,5 ay süren refakatçilik dönemi, bel fıtığının başlaması...............hareketsiz kalma korkusu........ |
Cevap: nurhanza devam ediyor çok hızlı gelişiyor olaylar artık takip edemiyorum, dönüm noktası olmalı bu, en büyük acıyı yaşadık, gencecik kardeşim ailesiyle trafik kazası geçirdi, kaza anında feci bir şekilde vefat etti, eşi ağır yaralı, çocuklarında kırıklar var, kardeşimle hiç geliştiremediğimiz aile ilişkilerine rağmen böyle apansız gidişi, yaralı ailesini geride bırakıp hepimizi perişan edip gidişi nasıl atlatılır, kelimeler boğazıma takılıyor, 38 yaşında 2 çocuğu ve eşiyle annemi ziyaret edip geliboludan dönerken tanıdığım en mükemmel şöförken en ufak kusuru yokken nasıl bir kaza aldı onu bizden hala anlayamıyorum, delice araba sürüp hatalı sollama yapan bir vicdansız aldı benden kardeşimi, doya doya sarılamadan, hayatı daha paylaşamadan, şimdi ne yapacağız, o hastane morgunda buz gibi yaralı bedenine sarılıp öperken, geliboludan istanbula kadar cenazeyi taşıyan aracı takip ederken, nasıl feryat ediyor insan, cenazesini defnederken, eşini ağır yaralı hastanede daha vefattan haberi bile yokken teskin etmek, durmadan eşini soruyor, o iyi sakın üzülme demek, tanrım sabır ver, nasıl söyleyeceğiz bunu ona, o minicik çocuklar ne olacak şimdi, yanıyor ciğerim yanıyor, ah biricik kızım nasıl koşturuyor, hepimizin eli ayağı tutmazken her işin takibini yapıyor, yarın öss sonuçları açıklanacak, össye girip okuyacak dayısında kalacaktı belkide, ama dayısının cenazesine koşturuyor şimdi, bitkin uykuya dalmışken onu anannesinde bırakıp işe dönmek zorunda olmak, maddi manevi destek olmak gerek, güçlü olup dayanmak kenetlenmek gerek, tanrım sabır ver, güç ver, |
Cevap: nurhanza devam ediyor Başın saolsunsun Nurhanza .Acınızı yürekten paylaşıyorum.Allah bütün sevenlerine sabır versin.. |
Cevap: nurhanza devam ediyor başınız sağolsun..Allah sabır versin... |
Cevap: nurhanza devam ediyor Nurhan'cım,başın sağolsun ne diyeceğimi bilemiyorum.Çok acı bir durum.Ölüm,normalde acı bir olay zaten,bir de bu şekilde olunca daha bir acıtıyor..Hayatın bize ne göstereceği belli olmuyor işte, hiç beklenmedik şeyleri ummadığın anlarda yaşatıyor.. Kardeşine Allah'tan gani gani rahmet diliyorum.Sana ve acılı eşine de sabırlar diliyorum..Daha geçenlerde bir arkadaşım benzer bir şekilde aynı acıyı yaşadılar,ailesine anlatmaları çok zor oldu..Burada size büyük bir görev düşüyor..Onların en büyük destekçisi siz olacaksınız..Öncelikle sana güç,kuvvet diliyorum..Zaten güçlü bir kadınsın,bu durumda da gerekeni en iyi şekilde yapacağına eminim.. |
Cevap: nurhanza devam ediyor çok ama çok üzgünüm...diyecek bişey bulamıyorum nurhanzacım...kardeş acısı...büyük acı...sad456 insan yarısını kaybetmiş gibi oluyordur eminim....kardeşin ne demek olduğunu çok iyi bilirim... yeri geliyor dostundan yeri geliyor eşinden yeri geliyor en canım dediğin kişiden daha fazla yanıp tutuşabiliyorlar... nurhanzacım başınız sağolsun....rabbim ailesine ve sizlere sabır versin...agl34 |
Cevap: nurhanza devam ediyor Sevgili Nurhanza'cım başınız saolsun.Allah geride kalanlara sabırlar versin.aynı üzüntüleri biz de yaşadık.eşim trafik kazasında vefat etti.morgta teşhisi ben yaptım.o günkü acımı unutamam.zaten uzun süre depresyon tedavisi gördük oğlumla.iyi bir sürücü olmak yeterli olmuyor malesef...karşıdan gelen araba da önemli.Allah her zaman korurdu.demek ki yanına almak istemiş dedik en sonun da...çok sevdiği kullarını gençken yanına alırmış.6 seneyi bu ay dolduracağız fakat,hergün anıyoruz.çok zor ama Sizlerin desteğiyle eşi ve çocukları ayakta kalmaya hayatı devam ettirmeye mecburlar.Tekrar Allah'tan sabır diliyorum.benimde dertlerim depreşti.sevgi ve ışıkla kal... |
Cevap: nurhanza devam ediyor Canım çok üzüldüm doğum gününü kutlamak için girmiştim bunların bi önemi yok tabi başınız sağolsunsad456 |
Cevap: nurhanza devam ediyor Başınız sağolsun, Allah sabır versin. |
Cevap: nurhanza devam ediyor BU BAYRAM ÜZERİ TÜM YÜREKLERE BİR MUM YAKALIM,FECİ BİR KAZA İLE 39 YAŞINDA KAYBETTİĞİM KARDEŞİMİN 41.GÜNÜNDE 7 YAŞINDAKİ KIZININ KALP VE AKCİĞER ARASINDAKİ DAMARIN ZEDELENDİĞİNİ FARK EDEMEYEN TÜM İLGİSİZLERİN, İHMALİN KURBANI OLMAMASI İÇİN BİR MUMDA BİZ YAKALIM, TANRIYA YALVARIP YAKARIYORUM, BU AREFE GÜNÜNDE ŞEVVALİ BİZE BAĞIŞLASIN AMELİYATTA OLDUĞU ŞU SIRALARDA YÜREĞİMDEKİ YANGINI ANLATACAK KELİME BULAMIYORUM, TANRIM İSYAN ETMEK İSTEMİYORUM AMA NEDEN BENİ ALMADIN, NİNE KOYNUNDA BEN UYUMALIYDIM, NEDEN ERHAN'I ALDIN. GÜNLERDİR TEK SÖYLEDİĞİM BU.. ŞEVVAL DUY HALANIN SESİNİ, KİMSE BİLMİYOR, İNANMIYOR, AMA SEN HALASININ KOPYASI, MİNİCİK YÜREĞİN BU 41 GÜNDE NELER TATTI, BABASIZ KALDIN, EVİNDEN, KARDEŞİNDEN AYRI DÜŞTÜN, BİZ BAKARIZ SEN İŞİNE GİT DEDİLER, DEDİM ÇOCUKLARIN KARNINI DOYURUP TEMİZ TUTMAK YETERMİ, ERHANLA NURHAN NELER YAŞADI, AİLESİZ KALMAK NE DEMEK, KARDEŞTEN AYRI KALMAK NEDEMEK, RUHUNDA NE YARALAR AÇIYOR İNSANIN ÇOCUKKEN YAŞADIĞI TRAVMALAR, EN İYİ BİLENLERDEN BİRİYİM, YANINDA OLAMADIM KUZUM, YANLIŞ ANLATTILAR SANADA BİLEMEDİLER, BİLEMEZLER, PARA PUL NEDİR Kİ? TRİLYON VERSELER SENİN GÖZYAŞINA DEĞİŞMEM, ERHANIMIN TOPRAĞINA KURBAN OLAYIM Kİ, DEĞİŞMEM, KIYAMAM SANA KUZUM, BIRAKMADILAR BEN ÖMRÜMÜ SİZE VAKFETMEYE HAZIRDIM, ERHANIM YAŞASAYDIDA HERGÜN BENİ DÖVSEYDİ, KAPISININ EŞİĞİNDE YATSAYDIM, BU NASIL BİR ACIYMIŞ TANRIM, KEMİKLERİ KIRILSAYDIDA ALIP ELLERİMLE İYİLEŞTİRMEYE ÇALIŞSAYDIM, AMA DURSAYDI BAŞIMIZDA SOLUĞU OLSAYDI, İSTERSE YÜZÜME HİÇ BAKMASAYDIDA NEFESİ YETTİĞİ KADAR BANA BAĞIRSAYDI, ABLAM DESEYDİ YOLUNA KURBAN OLSAYDIM, KAZA YAPTILAR DEDİKLERİNDE NASIL GİTTİK ORALARA, NASIL GÖRDÜM ONU BUZ GİBİ MORGTA NASIL SARILDIM ÖPTÜM NASIL GÜLÜMSÜYORDU, AH ŞEVVAL SİZLE ANNENLE HİÇ KONUŞAMADIK SIR GİBİ KAÇ GÜN SAKLANDI BU ACI HABER SİZDEN, SİZ GÖRSEYDİNİN KARABACAK EKSOZ ALEMİN EN KRAL ŞÖFÖRÜ TABUTUN İÇİNDE ARACA KONURKEN ŞÖFÖRÜ OLMASI GEREKEN ARACIN ARKASINDA CANSIZ GİDERKEN ONUN PEŞİNDEN KOPAN FIRTINAYI BEN BİLİYORUM DİNMEZ BU FIRTINA, ŞEVVAL KUZUM DAYAN HALAN KURBAN OLSUN YOLUNA YALVARIRIM DAYAN, BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN EY İNSANLIK, BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN SABIR SABIR SABIR, SABIR, ACİL ŞİFA ACİL ŞİFA TEZ SELAMET ELİF ALLAH NUR MUHAMMET TEZ SELAMET, babam oy benim babam nettin bize, kimse istemedi seni cenazeye götürmemi, evladındır dedim aldım seni cenazeye götürdüm, o cenazesini alıp evinin önüne getirdiler, cenaze arabasını takip ettiler, lemoş, pıtı pıtısı aracın arkasındaydı, dedim halaaaaaa dur erhan bizim çocuğumuz biz gideceğiz aracın arkasından, babam saadet annem ve ben ihsan hocamla yasin suresini okuya okuya ardından gittik, ellerimizle dedemle ninemin mezarına koyduk, içim gitti kıyamadım ona konduramadım, ben olmalıydım oraya konan.. nineciğimle koyun koyuna, bu dünyanın çivisi çıkmış bu dünyanın ne yüzünü gördükki, erhan gördü bizi biliyorum gördü, o mutlu gitti, acı çekmedi, ama şevval bizi böyle koyup gitme, babanı çok severdin biliyorum, daha okuyacaksın bak ayşenur ablan artık ankara üniversiteli senide okutacağız kına gecesine geldik, erhanı kaldır dansa dedim sevinç, çocukları aldım karşıma halamları aldım karşıma oynadık,erhanlada karşılıklı oynarım diye düşündüm, kısmet olmadı, son görüşümmüş, bilsem ah bilsem sizle gelmezmiydim, annemin yanına, bir hafta sonra yine çok sevdiğim iki insanın kına gecesi vardı lanet 7 ağustos günü, acele acele hazırlandık, evden çıkmadan önce vakıa suresini okudum, tam kaza saatleriydi, dua ettim, abdest aldım, kına gecesine çıktık, vakıa suresini bilirmisiniz, azabı kaldırır, acıyı yokeder, bir anda kardeşim erhanım bir anda oracıkta gülümsemiş, hakka yürümüş nasıl bir ateş düştü yüreklerimize sönmez bu ateş, şevval sen kuzum dayan bebeğim, halasının gülü, bu ameliyatı atlat, yüreğim ömrüm senin olsun kuzum... 7 sine geldik, erhanımın evini açtık, kuranı okuttuk, cezayirde, bursada, çerkezköyde, balıkesirde okundu, evinde duasını topladık, herkes gidince çocukları aldım 3 gün evde sizle kaldım, işten ayrılmayı, tamamen sizle kalmayı istedim, kardeşimin acısının yüreklerinde nasıl bir yara açacağını anlamak zor değil ki, şevval sana günlük aldım, yaz tüm hissettiklerini dedim, bende çocukluğumdan beri hep yazdım, aile olamamanın acısını yazdım, kimse bilemez bunu, erdem kuzum sanada boks torbası aldım, öfkeni içinde taşıma kimseye çatma hırsını sadece boks torbasından al dedim, sevinç canım benim, acı haberi alırken yanında olmaya dayanamadım, size nasıl açıklayabilirim yüreğimdekileri, kimse anlayamaz, kimseyle hele sizle acımı nasıl paylaşırım, ne derim, hastaneye geldik, çocukları alıp kalayım dedim, onlara bakarım kimse benim kadar hassas olamaz, gözlerinden anlarım canım benim onlar erdemin omzundaki morluğu gördüm, 7 gün olmuş kazanın üzerinden, başındaki dikişe pansuman yapılmamış, hemen çapa hastanesine götürdüm, kaç kez alçı yenilediler, ertesi gün kontrole götürdüm, hemde belediye otobüsüyle, 2 yaralı yavruyu belediye otobüsünde götürürken nasıl lanet ettim, bu durumlara nasıl düştük diye, kalmalıydım başınızda, bırakmadılar, işten ayrılıp dönecektim, erhanın evinde çocukların başında kalmalıydım, kimse bir hafta geçtiği halde erdemin omuzundaki kırığı farketmemişti, şevvalimi bile tekrar sil baştan kontrole yazdırdım, kırığı fark etmemiş 3 hastane, bir sürü doktor, tepeden tırnağa tekrar kontrol ettirilmeliydiler, biz ilgileniriz, çocuklara biz bakarız dediler, sen git dediler, tekrar geldim, çocuklar iyi bir sorun yok gayet güzel bakılıyorlar sen git işine bak dediler şevval kuzum dayan. 41. gününde nasıl böyle bir ihmal olur, şeker bayramı bayramlıkların, 2. sınıfa başlayacaktın, önlüğün çantan, şevval kuzum dön bize, bayramınız kutlu olsun ey insanlık ey adalet, ey sağlık camiası, ey hastaneler |
Cevap: nurhanza devam ediyor Bütün dualarım seninle Şevval..agl34 |
Cevap: nurhanza devam ediyor dualarimiz sizinle acil sifalar ve sabirlar diliyorum.Allah yardimciniz olsun |
Cevap: nurhanza devam ediyor insanın sevdikleriyle geçireceği hergün bayram...yazdıklarını okuduğumda içim parçalandı,ve sadece bunu düşündüm...hayat sevdiklerimizle güzel... evet dualarımız minik şevvale,en yakın zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum... |
Cevap: nurhanza devam ediyor Şevval'in en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyorum. |
Cevap: nurhanza devam ediyor CANSIZ GİDERKEN ONUN PEŞİNDEN KOPAN FIRTINAYI BEN BILIYORUM .................................................. .......................................... evet tarif edilmez bir aci annem evden tabuta konmus ayrilirken gitme annem diye haykiriyoduk rabbim sevvali size bagislasin |
Cevap: nurhanza devam ediyor hayatımı değiştiren bu güzel insanlara sonsuz teşekkürler, bugünün tarihini not edin, muhteşem bir sinerji oluşturduk, hayatım değişti ailesiyle şişli cevahirde yaptığımız buluşma muhteşemdi, devamlı süratle gelecek, hemde neler olacak, neler bomba gibi geliyoruz, oldukça uzun bir süredir aranıza katılamamıştım, bugün muhteşem bir dönüş bu, yeniden doğuş, şahlanış, ışığa çıkan merdivenlerin çoğunu kat ettik, akın var akın güneşe akın, güneşi zaptedeceğiz, güneşin zaptı yakın.... |
Cevap: nurhanza devam ediyor Sevgili Hayatım değişti forumu.Annemin tüm yazılarını ve sizin tüm yazılarınızı okuduktan sonra kendimi harika hissettim.Canım annem sana aşığım seni seviyorum :).Ben şuanda hala babamın yanında kalıyorum.Annemin bana bunları anlatacak vakti bile olmamıştı.Okudum ve annemin ne sıkıntılar çektiğini daha net anladım.Siz ona ben yokken bile destek oldunuz.Her ne kadar çoğunuzun(Shamanic özlem abla,Mümin Okan,Yasin abi.. dışında)suratını bile görmesem de siz beni çok iyi tanımışsınız annem aracılığıyla..Şimdi o kocaman bir dernek başkanı.Şimdi o kocaman bir anne:)Hepinize anneme sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum.Ve en yakın zamanda bir buluşma düzenleyin diyorum.Şu sıralar astral seyehat için uğraşıyorum.İlk denememde istanbul-beşiktaş sefası yaptım.Harikaydı.Tekrar görüşmek üzere. Nurhanza'nın oğlu.(kinataki)-(Atik) (Hamza) |
Cevap: Ynt: nurhanza devam ediyor Alıntı:
|
Cevap: nurhanza devam ediyor sevgili hayatımı değiştiren sitem, kendime sitem ediyorum bazen sık sık girip yazmıyorum diye, pc ile ilgili ciddi bir sorun yaşadım, evdeki pc nakavt olunca ihmal etmiş gibi oldum, ve sizden aldığım o kocaman destekle dernekte baya yol kat ettim ah bir bilseniz neler neler yaptım ben bile inanamıyorum olan bitene, herşey öyle mükemmel değişti ki, hala nurhanza devam ediyor, ve edecek, atakan canım dostum web tasarım kursunada başlıyorum artık derneğimizin web sitesini kendim süper yapacağım, sizde bakın ufak ufak düzenlemeye başladım bile evlatlarımda girip yazmış buralara kıyamam ben onlara kuzucuklarım... Kadınlar Elele |
Cevap: nurhanza devam ediyor Sevgili Nurhanza seni yine görmek güzel. Umarım her şey yolundadır. Kursun hayırlı olursun. Artık biz de takipçin oluruz. Bize de bir şeyler öğretirsin. ttli3 Minik yeğenin de iyidir umarım. Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. actionsmile |
Cevap: nurhanza devam ediyor hazır halkeğitimde kursa başlıyorum web tasarım baktım ilgilizce orta seviye var başlamış bir kurs onada katıldım, does your husband usually have his dougther drink a glass of milk before sleeping everynight. genellikle kocan kızına her gece uyumadan önce bir bardak süt içirirmi? vay anam cümleye bakın yaaa ben kurdum tek başımaaaaaaa tabi hoca öğrettikten sonra... ayrıca koroda 1 yıldır TSM söylüyoruz, ilkkez solo bile yapacağım. bak yine geçti bahar gül neylesin neylesin...ve her gece oğlumla 20 dakika telefonda öğrendiğim ingilizce cümleleri tekrar edeceğiz. bölece oda öğrenmiş olacak. yürü nurhanza kim tutar sizi... |
Cevap: nurhanza devam ediyor arkadaşlar, bu sıralar ilginç birşeyler oluyor, kendimi öyle hızlı kaptırdım ki, bu dernek işleri, kurslar, tempo, yemek yemeyi falan unutmuşum bugün halkeğitim merkezinde tansiyon 9-6 olmuş bir baktım başımda doktor hemşire, noluyoz dedim yaaa...moral çok yüksek olsada, kendimi dinlendirmeyi unutuyorum demekki. ve ilkkez buyüzden azar işittim bugün, herkesin sorunlarına çözüm getirmeye çalışırken kendini unutman anormal, kendine gel diye fırça yedim... zaten bel fıtığından yeni ameliyat oldum, hiç öyle zorlanmadan hayata asılıp gidiyordum. sanırım mola vermek lazım. sakin sakin, eh artık daha sık yazarım... |
Cevap: nurhanza devam ediyor çokkk uzun yıllar geçmiş Nurhanza hala devam ediyor.... çoook güzel özel gelişmeler olmuş. neden günlüğümü yazmadım yarım bıraktım keske yazaymışım, ama sayenizde hayata başka bir pencereden bakınca herşey değişti. hayatım gerçekten değişti. artık Akçaydan yeni hayatımdan kalan yerden kısa özetlerle devam edip herkese şifalı dokunuşlar yapayım demiii. sizi seviyorum. Akçaya beklerim |
Cevap: nurhanza devam ediyor Çok uzun zaman olmuş, bir zamanlar hayata tutunmaya çalışırken ulaşmıştım buraya Yıllar geçti arada ziyaret etmek gerekirmiş. Yıl oldu 2023 Ankara dan selamlar. Yolunuz Akçay'a düşerse beklerim. Selamlar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:52 AM. |