![]() |
Ynt: nurhanza devam ediyor http://img505.imageshack.us/img505/8124/tuvd4.jpg günlüğümde mutlaka olması gereken fotoğraf sevgili tuluyhanın sirkeci garı konserinde görevliyken çekilmiştik, hayatımın en güzel günü olabilirdi, ama daha güzelleri geliyor smiliyface |
Ynt: nurhanza devam ediyor |
Ynt: nurhanza devam ediyor |
Ynt: nurhanza devam ediyor ben bugün bir halt ettim, haberleri bile izlemiyorum ne zamandır, sırf moralim bozulmasın diye, ama kızım benim kederli hallerimden esinlenerek, bana "anne ağlayacaksan al sana geçerli sebep olsun ben gittim sende git" diye tavsiyede bulundu, bir kaç genç daha tavsiye etti ve kalktım 120 filmine gittim, gitmeklede kalmadım yanımda başkalarınıda sürükledim, gerildim resmen, çok gerildim, o çocukların ölümlerinden dolayı kahroldum, ve bin kere isyan edesim geldi, savaşa düşmanlığa, ve tüm dünyaya sadece barış diye haykırmak istiyorum, barış, barış barış, huzur, kardeşçe yaşam, tüm mücadele bunun için olmalı, geçen haftada recep ivedik filmine gitmiştim, adamın doğallığı hayranlık uyandırabilecekken, iğrendim yaaaaa, komik bile bulamadım, ama seyrettiğim en güzel film ise dondurmam gaymaktır, mutluluk filmi ve kabadayıda güzeldi, babam ve oğlumda süper, apocalipto filmini koca sinema salonunda tek başıma izlemiştim güzeldi ama onca kan tabiii birazda geriyor, neyse çok sinema yorumu yaptım bugün, bu arada kızıma yolladığım paralar nerelere gitmiş belli oluyor, sinemaya gidip duruyor sanırım, oysa ben onlar için ayda bir eleme yapıp evde film hazırlayıp göndermeye kalktım, ama izlemediler, hele küçük ağacın eğitimi şiddetle tavsiye ediyorum, mutlaka izleyin, pardon hala film tavsiye edip duruyorum, film izlenecekse kaliteli olmalı, insana bir artı değer katmalı, vaktim artık çok değerli, boşa harcanacak tek dakikam yok artık, ve hayır demeye karar verdim, bundan sonra hayır kelimesini daha sık kullanacağım, ayrıca kendime ilginç bir tarif uygulamaya başladım, kefir içiyorum sıksık artık kefirime tarçın ve keten tohumu ekliyorum, 3 gündür, sabah ve akşam sadece kefir ve keten tohumu, tarçın kokteyli yapıyorum kendime, hiç açlık hissetmediğim gibi, yorgunlukta yok, sadece öğlen yemeği yiyorum, ekmekte yok tabi, sigarayıda azalttım, yavaş yavaş kökten bitireceğim o illetide, ayrıcaaaaa oğlumun karete hocası evime çok yakın bir spor salonunda hocalık yapmaya başlamış, artık vücut geliştirme sporunada başlıyacağım, 6 ay zaman koydum kendime, 57 kilo olup günde bir kitap bitireceğim, vee ispanyolcayıda ilerleteceğim, tarçını, kefiri, ve kendimi çok seviyorum idea3 |
Ynt: nurhanza devam ediyor ne oldu, neden oldu, nasıl oldu ne bu dünyada nede öbür dünyada yerim yok artık benim, asla kendimi affetmeyeceğim, cinnetti bu, korkunç bir öfke nöbeti, daha önce asla yaşamadığım ve yaşamayacağıma emin olduğum bir şeydi, kendimi kaybettim ve yaşatmak için herşeyimi feda etmeyi göze aldığım, iyileşmesi için aylarca hastanede bebek gibi baktığım babama hemde, bu güne kadar ona vurmaya kalkan herkese karşı durduğum, hatta onu dövdüğü için eşimi bile boşadığım babama nasıl yaptım bunu inanamıyorum, bu yaşıma kadar bana ve tüm aile fertlerine karşı şiddet göstermiş, asla tek kuruşunu bile harcamamış olsada, alkolik olsada babam dediğim ve yaptığı herşeyi ört pas etmeye çalıştığım babam, kendimden utanıyorum, asla kendimi affetmeyeceğim, babam benim babam allahım yaşamak istemiyorum artık, bu duyguları taşımak istemiyorum, ama bugün olanlardan sonra dünyanın neresine gidersem gideyim ölsemde rahat edemiyeceğim artık, bütün emeklerim gitti, herşey anlamını yitirdi, nasıl yaptım bunu nasıl taşırım ben, sabah aradı çok hastayım gel dedi, tamam baba en kısa zamanda gelicem dedim, günlüğümü alıp alışveriş edip ona gidecektim, saat 4 gibi çalıştığım işyerime geldi, gayet sağlıklı görünüyordu, ve bana yine acı sözler sarfetmeye başladı, bir anda sandalyeyi kapıp yere çarptım hemen dışarı kaçmayı planlarken, nasıl olduğunu bile anlamadan kendimi babamı yere yapıştırmış halde buldum, 3 kişi beni zor ayırdı, hala içim titriyor, elim ayağım titriyor, kendimden nefret ediyorum, bu saate kadar perişan oldum, saatler geçtikçe acısı artıyor, allahım, ölseydim keşke bu duyguyla yaşayamam, korkuyorum, babam benim babam, neden neden neden çıldıracağım, nasıl olur, bugüne kadar kimseye şiddet göstermemiştim, hep dayak yiyen ben olurdum, en çokta babamdan, nasıl yaptım anlamıyorum............................ |
Ynt: nurhanza devam ediyor BARDAK TAŞMIŞ DAHA NE OLSUN.. yaptığını sakin bir zamanında yapmış olsaydın, bardağın bu kadar dolu olmasaydı..ne kadar ayıp derdim..yine onaylamıyorum ama seni anlıyorum..ben bunu bekliyordum..sabır taşı bile çatlamış..sen kendini ne sanıyorun..insan üstü güçleri olan bir yaratıkmı..nereye kadar dayanabilirdin..sana yaşattığı psikolojik şiddete...sus bakayım..sakin ol..herşeyden önce şimdi otur kendinin bir insan olduğunu kabul et, herşeyden önce bir annesin..ve baban için evlatlarını evinden göndermiş bir anne..bu bilinçaltına babanın aleyhine bir puan olarak kaydedildi, ondan önce eşini onun için boşadın..hangimiz bunu ah feda olsun diye kabul ederiz..canımızı dişimize takarak evlatlarımız öksüz kalmasın diye yırtınarak yuvalarımızı korumaya çalışıyoruz..oradan bir baba geliyor hayır ben daha önemliyim diye, herkesin önüne geçiyor..e yuvanı yıkıyorsun..buda babanın alehine bir puan olarak bilinçaltındaki yerini alıyor..anlattığın herşeyi sıralamayı lüzumsuz, görüyorum senin bu yaptığını tek cümleyle açıklıyorum sana SABIRTAŞI ÇATLAMAMIŞ, KIRILMIŞ, TUZ BUZ OLMUŞ.. bunca sabır ettin saygı gösterdin, sevgi gösterdin..ama kızım peygamber değilsin. olmadığında zaten içine atıp hastalık olarak dışa vurduğun izlerden belli.. şimdi oturuyorsun ve biraz önce kendi hakkında yazdığın her şeyi iptal ediyorsun..yine söylüyorum..şiddetin her türlüsüne karşıyım ama, ama baban yıllarca bu şiddeti..kumbarada biriktirir gibi biriktirmiş..bilerek isteyerek yapmamışsındır sen..nurhan ne yazacağımı bilemedim..ama birazda kendini anlamaya çalış..ve lütfen kendini asıp kesmeye son ver...eh be adam bu kızı bu duruma getirdin ya helal olsun sana..iyi ol emi.. nurhan şimdi takınacağın tavır çok önemli..suçluluk duygularını sömürmesine izin verme.. oh iyi yaptım deme tabii..onun yüzüne karşı..ama bu kadar üzüldüğünüde belli etme..yoksa çok geçmez seni öyle bir duruma getirirki, bu gün ben neyaptım diye dövündüğün durumun daha kötüsünü yaşarsın..allah korusun..sakin ol..sakin ol..sakin ol...onu ve kendini iyi değerlendir..aslında bu durum iyiye çevrilebilir..senin sabrının ne kadar zorladığını fark etmesi için kullanılabilir..sen akıllı kadınsın yap bunu bu kötü durumu iyiye çevir hadi ablam..çık bu durumdan ve sakin kafayla yeni bir strateji geliştir..onun anlayacağı zorlanarakta olsa kabul edeceği bir durum yarat..her musibette bir hayır vardır..bu musubeti hayra çevirmeye çalış...yoksa belli oldu..babana üzüntünü kullanma fırsatı verirsen biz seni en hafifinden tımarhanelerden toplıycaz buna izin verme...hadi ablam..şimdi sen uyuyorsundur..eh be kızım bunları yaşadında ne diye telefon etmedin.. |
Ynt: nurhanza devam ediyor Sevgili nurhanza; Geçmişte neler yaşadığını bilmiyorum, günlüğün önceki kısmını okumadım. Ancak son yazdıklarını okuyunca aynen hayalayaz'ın dedikleri döküldü dudaklarımdan. Sen ki bunca yıl herşeye rağmen demiş babanı bağrına basmışsın, Sen ki yediğin dayaklara duyduğun hakaretlere katlanmış baba demişsin, Sen ki eşinden onun yüzünden ayrılıp yuvanı yıkmışsın, Senki canından can olan evlatlarını evden onun yüzünden göndermişsin Sen ki bütün hayatını incitmemek kırmamak adına O na adamışsın, Sen ki Allah korkusuyla Onun herşeyine tahammül göstermişsin Sen bunları yapmışsın ama içinde ki sen hep isyan etmiş yıllarca... Ve sen dışarıya çıkarken içinde ki sen orada kalıp yılların acısını çıkarmış nurhanza... Lütfen bırakta içinde ki sen bu kadarını yapsın nurhanza, lütfen bırak... Bu patlama er yada geç olacakmış. buna ne dersen de, insanın doğası, yaradılışın kanunu ne dersen de ama bu olacakmış zaten. Şimdi otur ve şükret; Bu patlama ya babanla başbaşayken kimsenin sizi ayıramayacağı bir ortamda yaşansaydı sonucu ne olurdu??? Şükret nurhanza şükret... Ve hayalayazın dediği gibi bunu lehine çevir. baban belkide artık neler yaptığını senin ve diğerlerinin hayatının akışını bilerek yada bilmeyerek değiştirdiğini birazda olsa görsün... Yüreğinde açılan yaraları hissetsin... Kendini asla suçlama. Yaradan istemese bunlar yaşanmazdı. Demek ki bunları yaşaman görmen ve görmesi gerekiyormuş ki bunları sana yaşattı. Sen suçlu değilsin nurhanza. Bütün insani yaklaşımlarının sonucunda gerçekten UFAK bir patlama yaşamışsın okadar super Senin yaptıklarının hiçbiri boşa gitmedi nurhanza. Hepsi yerli yerinde duruyor canım arkadaşım. Rabbimde herkeste biliyor ki onların hepsi duruyor. Bu yaşadıkların sadece babana daha iyi bakabilmen onunla arandaki sevgiyi artırabilmen ve belkide daha mutlu olabilmeniz için sadece bir deşarjdı:) Dolan bardağı boşaltmadan üstüne su dolduramazdın ttli3 Artık bardak boş, yola devam kaldığın yerden devam edebilirsin girlhaha Babana her zamankinden daha çok ilgi ve şefkat gösterebilecek şarjı aldın super Baban da seni herzamankinden daha çok anlayacak dersi aldı hismiley Seni seviyoruz ve yanındayız nurhanza tender45 tender45 tender45 |
Ynt: nurhanza devam ediyor arkadaşlar nurhanza ile telefonlaştık şu anda daha iyi, kendisi daha detaylı yazar mutlaka, ben iyi olduğunu haber vermek istedim.. |
Ynt: nurhanza devam ediyor evet daha iyiyim radyoyu bile açtım, nasıl korkunç bir duyguydu aman yarabbim, dayak yerken kendimi taşa çevirir asla acı bile hissetmezdim, ama dün olanlardan sonra resmen tepeden tırnağa, içim dışım öyle çok acıdıki, bugüne kadar kimseye böyle şiddet dolu yaklaşmadığım için belki, kendimi kaybetmek yeterince kötüydü, ve babama karşı olduğu için çektiğim acının dozunuda beynimde dahada arttırdım, 2 erkek kardeşim var, ve 2 side babamı defalarca dövdüler, hele benden 1 yaş ufak olanla sırf bu yüzden yaklaşık 12 yıldır konuşmuyoruz, babamı dövmüştü, babam beni arayıp ağlamıştı, ben gurbetteydim baba hasreti çekiyordum, kardeşimi arayıp babama nasıl vurursun dediğimde, şimdi kafasını kesip sana yollayacağım demişti bana, bende taaa aydın sökeden, istanbulu karakolu arayıp kardeşimi şikayet etmiştim babamı dövüyor diye, polisler kardeşimi almışlardı ben şikayet ettim diye küstü bana, aile olamadık hiç bir zaman, babamı okadar çok insan dövdü ki bu güne kadar, eşimde onu dövdü diye boşadım, ve yıllardır gerçekten büyük bir sabırla baktım, sevgili hayalayaz, siz bunları yazmasaydınız, ve beni telefonda dinlemeseydin belkide daha kötü kafayı yiyecektim, nefesim kesildi, hala elim ayağım titriyor, belki canıma kıyacaktım. belki beyin kanaması geçirecektim, şükürler olsun ki kötü birşey olmadı, taş çatlamadı tuzla buz oldu, bardak boşaldı, ve iyiki yanlız değildik, mesai arkadaşlarım anlattı bugün ben sadece havada uçup onu yere yapıştırmışım, ve haykırmışım, o bana vurmuş ben farkında bile değilim, nasıl bir inançsa sanki ben babama saldırdım, onun canını yaktım diye kahrolmuştum, bir kaç gün onu görmeyeceğim, 11inde bir mahkememiz daha varmış, hakime güzelce anlatacağım, sakince tüm sorunları uzman desteğide alarak halletmeye çalışacağım, artık ona değil kendime acımaya başladım, yıllarca sadece aile ve baba özlemi çektiğim için, kendime ne işkenceler yapmışım, bu olay belkide objektif olmamı sağladı, insan olduğumu farkettim, ve insani tepkiler vermemin zamanı gelmişte geçmiş bile, olayları olduğu gibi görmek ve ona göre çözüm üretmek lazım, saolun canlarım, iyiki varsınız, dünden beri tek iletişimim burası oldu, ve yalnız olmadığımı gösterdiniz saolun var olun, kızımla konuştuk bana 3. maaşını aldığında eyfel kulesinin altında kahvaltı ismarlayacağını söyledi, anne, baba olmak bambaşka bir şey, |
Ynt: nurhanza devam ediyor iyi olmasına çok sevindim canımın... ağla geçicektir bu günlerde..hepimiz hayatımızda neleri atlatıyoruz...nurhanzamın yaşadıkları az buz değil...o gerçekten bence çok güçlü ve atlatıcaktır.... her şeyin ilacı zaman...nurhanzacığımında zamana ihtiyacı var...bende hayatımda anneciğimin babamdan çektiklerini görünce anneme şunu demeye başladım... anne babam bu dünyaya senin cennette mekanını yapmaya gelmiş...senin cennette yerin hazır biricik annem...çünkü babam sadece görevli görevini yapıyor görevi bitince oda gidecek....ne mutlu sana... emb23 |
Ynt: nurhanza devam ediyor nurhanzacım...ben iki kelime yazana kadar sen döktürmüşsün bitanem... dusun tekrar geçmişler olsun sana canım benim...hepsi geçicek biliyorsun...lütfen içini ferah tut bitanem tekrar geçmiş olsun sana... b456 |
Ynt: nurhanza devam ediyor canım çok çok geçmiş olsun. Yanlız sen değil hepimiz ders çıkarıyoruz yaşanmışlıklardan. Bak daha dün; Alıntı:
Alıntı:
Çünkü birçok sorunun ilk anki düşündürdükleriyle üstünden zaman geçtikce düşündürdükleri farklıdır. Artık mantık çalışır çünkü. İşte bundardır "zaman herşeyin ilacı" deyişleri. Grçekten çok sevindim nurhanza çok. Eminim zaman sana bu olayı "iyiki yaşamışım" dedirtecek art56art56 |
Ynt: nurhanza devam ediyor Sevenlerinin Duygularıyla Tuluyhan 06/04/2008 kapalıçarşı Tuluyhan Uğurlu’yu hiçbir konserinde yalnız bırakyan Miraç Kavala, Kapalıçarşı konserinin ardından duygularını bakın nasıl ifade etti: Dün akşamüzeri mekan olarak kapalıçarşıda olsak da başka boyutlarda,adeta başka bir dünyadaydık. Binbeşyüzküsur kişiye dar gelen o mekan, Tuluyhan ın her zamanki müthiş adeta tılsımlı müziği ile boyut değiştirip kainatın en hoş,en büyüleyici mekanlarından biri haline geldi. Tuluyhan dinleyicilerine öyle farklı atmosferlerde ,öyle farklı ama dinleyicisinin taa yüreğine dek tüm hücrelerine işleyen bir müzik dinletiyor ki,adeta insanların ayaklarını yerden kesip başka boyutlara, başka dünyalara götürüyor. Bize, bizi keşfettiriyor Tuluyhan. İnsanların zaten bildiği ama kaybettiği ,binlerce yıldır devraldıkları eşsiz hazineleri olan genetik miraslarınıfarkettiriyor, bu keşifleriyle yarına daha ümitli bakmalarını sağlıyor. O’ nun konserlerinde sadece kulaklarımızın pası silinmekle kalmıyor,gönül ve akıl bahçelerimiz bilgi yağmurlarıyla yeşeriyor, yitik mirasımız olan kendi öz kültürümüzü hatırlayıp gururlanıyoruz. Sana ne kadar teşekkür etsek azdır Tuluyhan Uğurlu ve sevgili müzisyen arkadaşları. Ve sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır,bu güzelliklerin bizlere ulaşmasında bir karınca titizliği ile gayret gösteren Sevgili Mine Engez ve güzel kızı Ayşe ! Kendi güzelliklerinizi katarak bizlere ulaştırdığınız bu harika konserler bizleri de güzelleştiriyor. Sevgiler/Miraç |
Ynt: nurhanza devam ediyor allahım allahııım bu nasıl bir mucize, inanamıyorum, şu korkunç 3-4 gün içinde hayat bana neler yapıyor, hala tutunacak bir şeylerin olması ne güzel, gecenin bu saati oldu kaç tane sakinleştirici aldım, o korkunç olayın üzerine yetmezmiş gibi işyerinde sorunlar çıktı, 2 yıldır canla başla çalıştığım işyerimi kapatacaklarmış, tüm servislikleri bitiriyoruz dedi patron, ve bir firmaya nasıl 400 ytl borç çıkartırsın diye benle kavgaya girişti, nasıl olduğunu gene anlayamadan camları yumruklamışım, elim parçalandı, heryer kan içinde kaldı, beni hemen acile götürdüler, bir sürü dikiş atıldı, ve çok kan kaybettim, gene çok şanslıymışım ki damarı parçalamamış, ve evin kalorifer boruları patlamış heryer mahvolmuş, atölyeden elemanı verdiler yanıma, evi ve komşuları kurtarmaya çalıştık, öyle bitkin düşmüşüm ki, sinir sistemim iflas etmiş, sakinleştiricilerle hemen uyuyabileceğimi söyledi doktor, ama bu saat oldu hala uyuyamadım, sevgili tuluyhan uğurlunun web sitesine olağan gezilerimi yaparken okullarda verdiği derslerle ilgili haberi okuyunca kızımın okuluna gitmesinin ne kadar muhteşem bir şey olacağını hayal etmeye başladım, hatta siteden kapalı çarşı konseri ile ilgili bir yazıyıda buraya ekledim,ve tuluyhan uğurluya mail atıp kızımın okulunada gitmesini rica ettim, kızımla telefonda konuştuk, okulu italyaya götürmek için öğrenci seçiyormuş, avea hattını arayıp epeyce uzun konuştuk kızımla, ve oğlumla, hatta 20 dakika hediye kontür kazandım diye sevindi birde, cnbc-e de shall we dans filmini izle dedi bana, filmi izledim, harikaydı, gene uyku tutmadı, kalkıp tuluyhanın müzikleri dinlemeye başladım, maillerime bakarken anam birde ne göreyim.......................... tuluyhan bana cevap yazmış facebooktan, bana o maili atan sizmiydiniz diye,,,,,,,,, facebookla ilgili pek birşey bilmesemde, nasıl oldu anlayamadım, tuluyhan uğurlu ile konuşmaya başladık, gecenin saat 2 si hala inanamıyorum, ona forumumuzdan bahsettim, umuyorum bizi ziyaret edecek allahım sana şükürler olsun daha yaşayacak çok güzel günler olduğuna eminim, saol tuluyhan, öyle mesut bir tebessüm yayıldıki yüzüme, ve içimde etrafındaki duvarları paramparça ederek çıkmış bir nurhanın hala nefes almaya devam ettiğini duyuyorum, |
Ynt: nurhanza devam ediyor Nurhanzacım, geçmiş olsun. Zor günler geçirmişsin ama bak yaşama sevincinle hala ayaktasın, gecenin en karanlık anı sabahın en yakın anıdır. Hayatta böyledir işte, hiç bir şey tek düze değildir... Çok genç yaşımda değer verdiğim bir büyüğüm bana şöyle demişti : "Hayatında en önemli şey sen ol her zaman, sen olmazsan hiç bir şey olmaz senin için" O günlerde pek anlamamıştım ama anlamadığımız şeyleride gün geliyor hayat bazen seve seve bazen de döve döve anlatıyor... Kendini sev, kendine değer ver... Kendine cici bak canım... http://www.btinternet.com/~edward.ca...rose6LARGE.gif http://www.youtube.com/watch?v=dUMVC...eature=related |
Ynt: nurhanza devam ediyor ablam, birkenler seni patlama noktalarına getiriyor...yardım al en kısa sürede yardım al...çok güzel bir insansın..kendinin kıymetini bil...yardım iste...saygılı sevgiler |
Ynt: nurhanza devam ediyor Merhaba bence bu patlama değil haklılığını arama belki yöntem hoş olmasa bile kendine davranıldığı gibi davranmak. Benzer bir deneyimi bende annemle yaşamıştım ben burada telkinlerinde etkisi olduğunu düşünüyorum. Ben nemi yaptım Anneme haklılığımı anlatmak istedim ilk defa ilk olmasa bile sayılıdır ona karşılık verdiğim o suçlar ben dinlerim ardındanda kendimi suçlu hissederim. Ben beni bildim bileli bu böyle işler bir seferde tersi olsun istedim ve onunda bizim ilişkilerimiz kopma noktasına gelmesinin benim açımdan neleri yapmaması gerektiğini anlatmak istedim bir sefer olsun oturup dinlesin istedim onuruma sınırıma saygı göstermesi gerektiğini anlatmaktı isteğim tabikii kabul etmedi neden etsinki yıllarca böyle bir şeyi bir an olsun oturup düşünmemiş istediği zaman çiğnemiş geçmiş Evlat olmak kendini ezdirip geçmekmidir karşındakinin duygularını hiçe sayıp sadece karşındakini sömürüp onun sevgisini evelat olma isteğini benim yaşadığım şekliyle hayırsız evlat olmaktan kaçıp heşeyden vazgeçmekmidir. Bunları yazmamdaki amaç senin aslında çokta kendini bulmuş bir insan olup belkide babanın annesi olduğunu görmemi istememdir. Bence sen tamsın vicdan dolusun merhamet dolusun, bağışlama dolusun. Düşün biz çocuklarımıza neden bunları yaşatmıyoruz bizde sorun yok sadece sorunun ortasına doğduk ve bunları yaşamak kolay değildi bu bir labirentti çıkmakta çok kolay değildi... Ben kendi adıma sürekli dayak yerdim annemden ne zamana kadarmı evleneceğim güne kadar yani net hatırladığım ilkokula başladığım zamandan 28 yaşıma kadar ben çocuklarıma şiddet uygulamıyorum. Sen sadece sana yapılanı iade ettin geçmişte sana davranıldığı gibi ve inanki bu bir labirentse sen yıllarca tekrar eden zincirin halkasını kırdın bence birşey başardın görüntü hoş olmasada... |
Ynt: nurhanza devam ediyor Alıntı:
Bak hayat sana en zor günleri yaşatırken, en güzel, hayalini kurduğun şeyleri de getirdi karşına super Yazdıklarını okurken derin bir nefes aldım, işte hayat bu, "Hayat Umuttur" dedim... art56art56 |
Ynt: nurhanza devam ediyor kahrolmama hiç gerek yokmuş, bilakis, mutlu bir çocuk ve annesi, bu kare benim yalnızlığımdan, ve hasretimden daha önemli, kaç tane çocuğun ona böyle sevgiyle sarılan 2 tane annesi olabilirki, bu mutluluğu paylaşmak, ve tüm desteğimi vermek düşer bana, şükürler olsun http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=img01/18/163929DSC00040.JPG']http://www.resim-yukle.com/thumbs/18/163929DSC00040.JPG[/URL] |
Ynt: nurhanza devam ediyor bugün doktora gittim, bir sürü tahlil yapıldı, tüm değerler düşük çıktı, 1,5 ay sonra düzenli beslenmeme ve ilaçlarıma ve sükünete dikkat ederek tekrar tahlile gideceğim, demir eksikliği, kansızlık, vitaminsizlik, tansiyon hep düşük zaten, 3 öğün yemek yeme alışkanlığımda yok acıktığımda yemek yerim çoğu zaman işten güçten sıkıntıdan yemek yemeyi bile unuturum,çok haklıymışsınız, kendime değer vermeyi, acilen öğrenmem gerek, sevgim çok fazla, ama kendime döndürmem gerek bu sevgiyi,haketmeyenleri sevmekten yorulmadımmı daha, haketmeyenlere sevgimi verdikçe, beni daha çok sömürmelerinede izin vermiş oluyorum, yetenekli, akıllı, çalışkan olmak bana saygı duyulmasına değil sömürülmeme sebep olmuş, hizmet etmek asli görevim, bu benim yaşam biçimim ama kendime hizmet etmeyi unutmuşum, her geçen gün daha çok farkındalık yaşıyorum, değişiyorum, değişiyorum, önce kendime nefis sofralar hazırlamaya başlıyacağım, en sediğim yemekleri pişireceğim, enginar, kereviz, lahana sarması, pazı, ebegümeci, vay canına sebzelerin hepsini çok seviyorum, ama kendime özel olarak hiç pişirmemiştim, yarından itibaren hemen kendime sebze yemekleri yapacağım, özel menüler hazırlayacağım, ekmek yok, sigaraya elveda deme vakti geliyor, sigara yüzünden bu vitamin kaybını yaşıyormuşum, günde en fazla 5 adet, iyice azalınca elveda kangren olmuş parçaları kesip atmak gerek, hiç acımadan, farkındayım farkındayım farkındayım..................... |
Ynt: nurhanza devam ediyor nurhanza sevgisiz olmaz..herkes yaratılan tüm varlıklar sevilmeyi hak ediyor..senin yapman gereken tek şey, önce kendini sevmen ve diğerlerine verdiğin sevgiye denge getirmen..sen bunu yaparsın, ben sana güveniyorum..geçmiş olsun.. kiss3 kiss3 |
Ynt: nurhanza devam ediyor Nurhanzacım geçmiş olsun diyelim bir an önce geçip gitsin... Harika kararlar almışsın tebrik ederim. Bu arada, kendine hediyeler de alabilirsin, benim de canım çok sıkkın olduğunda veya birşeyler moralimi bozduğunda gider dışarda kendime ufakta olsa bir hediye alır, bir çaybahçesinde veya cafe de çay ısmarlarım kendime. Hep bir başkasına alınacak değil ya hediyeler 44 Genellikle de kendime aldığım bu hediye bir kitap olur. Sen de kendine hediye olarak bir kitapla başlayabilirsin. Şu an aklıma gelen ve sana şu sıralar katkısı olabilecek Henry CLOUD un SINIRLAR kitabını tavsiye edebilirim. Aşağıdaki linkten kitap hakkında bilgi edinebilirsin... http://www.hayatimdegisti.com/forum/...in-t916.0.html UNUTMA! Sen Özelsin, Bu Dünyada Senden Bir Tane Daha Yok. Kendine iyi bak...kiss3 |
Ynt: nurhanza devam ediyor rüya gördüm, bir polis vardı, bana yüzebilirsin dedi bende denize girdim, yanımda erzağım yok olmasada kendimi suya bırakırsam baya uzaklara götürürmü beni deniz derken, yüzmeye başladım , ama nasıl nasıl yüzmek öyle hızlıki, geçtiğim yerde sular yarılıyordu, çok uzaklaştım, bulunduğum yerden, hatta yüzerken uyudum ve uyandığımda başka bir sahile varacaktım, başka yüzen insanlar gördüm bana bu tarafa yüzersen geldiğin yöne bu tarafa yüzersen avcılar sahiline doğru yüzeceksin dedi, ben avcılar sahiline doğru yüzmeye başladım, karaya çıktım, ama avcılarda değildim, ben avcılarda büyüdüm, yüzmeyi 5 yaşında avcılar sahilinde öğrendim, aslında geldiğim yer avcılardır, ben şu an bulujnduğum ortamdan uzaklaşmak için avcılara doğru yüzdüm ama çocuklar vardı bana sevgiyle sarılan çocuklar, muhabbet kuşumuda gördüm, biri saldı onu, ve ben kaçmasın diye kafesi ona doğru uzattım, öyle acemiydiki yere düşüp duruyordu, kafesin üzerine kondu içine girmedi,bize sert bir yatak hazırladılar uyumamız için çocuklarla beraber uyuyabileceğimi söylediler başka yer yokmuş, öylece uyandım, ama okadar çok yüzmüşüm ki, kendimi iyi hissettim, |
Ynt: nurhanza devam ediyor eskisinden daha sıkı çalışmaya verdim kendimi çoook çalışıyorum çoook hızlıyım ve hala yapılacak yığınla iş buluyorum kendime kendim kendime yetmemeye başladı benden 10 tane daha olsaymış diye bile düşünmeye başladım yaaaaa 23 nisana odaklandım, işlerimi baya yoluna koydum sanırım 18 nisan gibi bir çıkıcam taaaaaaaaaaaaaaaaaa aydın sökeye kadar bir tur planlıyorum, ne zamandır ispanyolca çlışıcam diye uğraşıyorum işe ispanyolca şarkılarla başladım, ve ciddi bir biçimde latin danslarına takmıştım bugün markete girince ne göreyim derginin biri latin dansları eşliğinde zayıflama programı dvdsi hediye ediyormuş hemen aldım acaip ter atmaya başladım bence 23 nisan buluşmasında iyice bir dans etmeliyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz babamı görmüyorum düşünmemek içinde kendimi kaybedene kadar çalışıyorum, sağ ve selamette olduğu haberini alıyorum ve beklemedeyim elbet düze çıkacağız ama ne zaman ekstra şeyler olacak biliyorum harika şeyler olacak eminim mükemmelden bile ötede birşeyler olacak çok az kaldı olacak tüm kötü şeyler oldu bitti geçti gitti bir daha olmamak üzere izi bie kalmayacak öyle harika şeyler varki sırada herkes imrenecek ve ben tüm cömertliğimi sergileyeceğim kendim için en başta |
Ynt: nurhanza devam ediyor şimdi ben bir iki gündür öle latin dansları felan kendi kendime kedimle beraber uğraşıp dururken, neden acaba etrafımda latin danslarına meraklı biri yok diye düşünüyordum, bizim servis elemanı dün işe gelmedi, manisalı elemanımızda bu bölgede yeni olduğu için dün iş çıkışı onunla bir kaç şofben montajına gittim, hemde dönüşte araba sürme çalışmaları yaparız diye ona takıldım, bir eve gittik tabi bayan servis elemanı görünce biraz şaşırdılar heralde, öyle sohbet falan ettik şofben montajı bitene kadar, burası ufak yer sonuçta ortak tanıdıklar çıktı gittiğimiz yerde ve konu nasıl latin danslarına geldi hiç anlamadım, çekim yasası galiba, buranın çok basık bir yapısı olduğunu dans bile edilemediğinden dem vuran beyefendi, üniversite okurken latin dansları falan yaptığını anlattı, çok ilginç geldi bana, dünden beri kendime çok şanslı ve uğurlu biriyim diye telkinler verdim, bugünde son bir haftadır üzerinde yoğun bir biçimde çalıştığım tse mevzunu halletmek için müdürlüğe gittim, normal şartlarda çok sıkıcı bir olmasına karşın kendimi eğlendirecek ve huzur duyacağım bir sürü şey oldu, mesela beklerken, yandaki caminin tuvaletini kullanmak için girdim, arka tarafa dolaştıkça, sanki cennete giriyormuşum gibi hissettim, kocaman dut ve ıhlamur ağacı vardı, birde çok kibar saygılı bir amca vardı, orada çay ocağı işletiyormuş, bahçeyi çapalıyordu, nefis çayından içtim, o yeşillik ve huzur dolu ortamla bütünleştim sanki, bir kaç tanede mezar vardı orada, büyük gavs zamanın kutbu halvetiye şeyhi ahmet efendinin mezarı çevrilmiş, başucuna doğru yürüdüm öyle güzel kırmızı bir çiçek açmış ki, mezarın başında ne kadar durdum bilmiyorum, garip bi şekilde tse vizelerini yaptırmak için beklerken kendimi acaip sonsuz bir huzurun içinde buldum, ne kadar uzun zaman oldu böyle huzur duymayalı, mezarın üzerinde bir sürü tomurcuk gül vardı kendime engel olamadım bir tane tomurcuk ama daha hiç açmamış koparttım eve getirdim suya koydum, onun açmasını izleyeceğim ve tse girişinde nasıl sarımsak kokuyor aman yarabbiii duyduğum en nefis kokuydu diyebilirim, derhal iliklerime kadar bol kıymalı sarımsaklı yoğutlu mantı krizine girdim, hiç bir yerde mantı yoktu, eve gelir gelmez mutfağa daldım vee kendime mantı pişirdim, afiyetle yedim, zor olmasına karşın gayet huzurlu bir gün geçirdim, ah birde bolulu hasan ustadan karamelli dondurmada yiyebilseydim, gerçi gittim ve karışık dondurmamıda yedim amaaa karamelli dondurma kalmamış, son nefesimi veririken bile karamelli dondurmaya asla hayır demem heraldeeee,,, tabi bolulunun ki bambaşka bir lezzette, tavsiye ederim efemm |
Ynt: nurhanza devam ediyor kızımda mesaj çekip anneeeee sen harika birisin dedi ben harika biriyiiimmmmmmmmmmmmm hele bugün yaptıklarım ileride bir kitap yazacak olursam süper konu olacak türden tse işleri için son bir haftadır ciddi ve zahmetli bir çalışmanın içindeydim dünde koca günüm orada geçti, mesai saatleri beşte bitince hanfendiler benim işler yüzünden iyice gerildiler ve dün halledemedim, bugün tüm aksaklıkları düzeltip gene gittim, saat 10.30 dan akşam 17.30 a kadar tsede ağaz oldum, bir sürü dergi gazete okudum, kesmedi tabi camdan hep dün huzur duyduğum camiye ve dut ağacıyla ıhlamur ağacına baktım durdum, cuma namazı için cami doldu taştı resmen, haliyle o süre zarfında tsedeki sıkıcı bekleyişim sürdü, saatlerce beklenirmi, sabırla hemde.... e haliyle bir an geldi sabrım taşacak gibi oldu, ve memura 4.5 saattir bekliyorum diye verdim kalayı, cuma namazından önce camiye gittiğimde bir sürü hercai menekşe getirmişlerdi namazdan sora ekeceğiz diye söylemişlerdi, aklım hep menekşelerde kaldı, burda böleeee sinir içinde bekleyeceğime gitsem menekşe eksem diye geçirdim, baktım halaaaa bekliyorum, cemaatte dağıldı, derhal camiye gittim, 2 tane dede hala menekşeleri ekmeye uğraşıyorlar, bende ekicem nolur dedim, gülerek hadi gel dediler, daldım bahçeye, hemen toprağa oturup menekşeleri seri bir teknikle hiç zedelemeden torbalarından çıkartmaya başladım, dedeler bile şaşırdı, biz saatlerdir onları torbalardan çıkartmak için uğraşıyorduk dediler, eeee benim elim hızlıdır, oldukçada pratiğimdir, azmı fabrikada bant işçiliği yaptım, övünmek gibi olmasın amaaaa, hem seri hem pratik hemde anında iş bitirme konusunda uzmanlaşım tabiii,, ben menekşeleri çıkartttım tam 7 dakikada tüm menekşeleri hazırladım, dedelerin baya hoşuna gitti, çay demlememişlerdi menekşe ekiyorlar diye, ben işlerini halledince hadi torun dediler bize çay demle ablan için dediler, ben önce tse işimi halledeyim gelirim gene dedim, fırladım tseye çıktım, veeee harbiden insanların kendilerine işleri nasıl zorlaştırdığını gördüm, aslında acıdım hallerine, kızcağıza iltifat bile etmeye çalıştım, gelin camdan şu menekşelere bakın dedim ama oralı bile olmadılar, nefis çay demlendi hadi şu iş bitsin menekşelerle çay içelim dedim, sanki rüşvet teklif etmişim gibi davrandılar, halbuki onlarda koca gün hoş başkalarının işleriylede uğraştılar kızmam gerekirdi, ama menekşe ekmek kendimi harika hissettirdi bana, hesap kitap işleri herşeyi birbirine karıştıran kızcağız çıldırmak üzereydi, ve sanki sorumlusu benmişim gibi davranıp işimi pazartesiye bırakmaya kalktılar müdür bey allahtan kibar adam, hallediverin bitsin artık bu iş dedi, yaniiii iş olarak bakıncaaa berbat bir gündü, nihayet belgeleri hazırlayıp verdiler, koşar adım camiye gittim, benim için özel olarak demlenen çaydan içmeye başladım menekşelerin yanı başında 2 tane harika dedemle, camiye gelenler dedeye soruyor hanım kızımız kim diyeee, dede benim akrabam beni ziyarete gelmiş demezmi nasıl hoşuma gitti, 5 bardak çay içmişim, caminin hocasıda geldi, mezarları sordum, anlattı biraz, zamanın kutbu deniyormuş ahmet efendiye halvetiye şeyhiymiş, özel bir ilmide varmış, hz.hasan ile hüseyinin soyundan gelmeymiş, 2 rekat namaz kılmak geldi içimden, kendime baş örtüsü baktım, şöle ucuz bir örtü baktım aman yarabbiiii o tesettür mağazalarının fiyatları ne öyleeee, asla bir baş örtüsüne 20 ytl vermem, en ucuzu öyleymiş kalsın dedim, camiye geldim çantalarımı almak için ama fırınada gittim nefis haşhaşlı ve tahinli ekmek aldım, hep beraber yedik orada o enfes çayla beraber, dede torunu yolladı bana baş örtüsü getirtmiş namazda kıldım, ordan çıktım sallana sallana otobüse binip eve dönmek için beklerken sabahki civciv satan amcaları gördüm, at arabasının yanında bir sürü tavuk ve horoz arabaya doldurmuşlar, bana civciv getirecek olan amcayı bekledim, o çevik ve gözleri cin gibi parlayan oğlu koşa koşa babasını çağırmaya gitti, normalde o kadar beklemezdim, ama çocuğun hali çok dokundu bana, o civcivlerden gelecek olan paraya ihtiyaçları olduğu besbelliydi, komşusu ercan amca gelir şimdi dedi, çocuk bir koşu gidip bana civciv yemi bile aldı, nerdeyse 1 saatte civcivler gelecek diye bekledim, tam vazgeçecektim ki, komşusu ercan amca, ve atı peugeot( pejo) ile dur ben at arabası ile gidip alıp geleyim dedi, ben hiç dururmuyum bende gelcem dedim atladık at arabasına, çorluda pejo ile ilginç bir yolculuk ettik, at arabasında süper eğlenceliydiiiiiiiiiii, gidip civcivleri aldık, 5 tane aldım aslında 3 tane alacaktım, ama bu kadar emek çektik napıyım 5 tane civcivi aldım, o cin gibi çocuk beni otobüsüme kadar bindirmeye geldi, epey sohbet ettik, beni nasıl dikkatle dinliyordu, ona en güzel kitap okuyabileceği yerin ağaç tepesi olduğunu anlattım, sanırım artık derslerine daha çok çalışacak, ona her çorluya geldiğimde sana kitap getireceğim dedim,sarıldım harika bir çocuk, ve otobüse bindim, veee millet civciv sesinden rahatsız oldu, onlarda hiç durmadan bağırıyordu, bagaja koyalım dediler, izin vermedim, hemen önümdeki koltuktan tatlı bir kız çocuğunun kafası uzandıııı ben bakıcam onlara diye tutturdu, kutuyu annesine verdim, yolculuk boyunca o anne ve kızını izledim durdum, imrendim ,imrendim, benim için en mutlu anlar çocuklarımla birlikte o bıcır bıcır hayvanlarla oynadığımız anlardı, gözümün önünde kızımla yaşadıklarımız belirdi hep, kadın bana dönüp civcivlerden 2 tanesini labilirmiyiz dedi, elifnaz için almışım demekki o 2 civcivi diye düşündüm, seve seve verdim civcivleri onlara, hatta nereye koyacağız diye düşünürken, anında çözüm üretme mekanizmam çalıştı, ve bolulu hasan ustadan aldığım tatlı torbasını boşalttım, kağıt torba olduğundan ideal bir kafes oldu, yemde attık, 5 civcivden 2 sini elifnaza bıraktım otobüsten inip eve geldim, benim bebiş civcivleri nasıl kokluyor görmek lazım, umarım bir sakatlık çıkmadan onları büyütürüm, dükkanın önüne kümes yapacağım onlara, hele biraz büyüyüp piliç olsunlarrrr, horozun adı vosvos olacak, tavukta fatoş, bizim o mucize tavuğumuzun anısına, bir ara fatoşuda anlatırım artık, harikayım yaaaaaaaaaaaaaaaa |
Ynt: nurhanza devam ediyor nurhanza canım...yazdıklarını bayılarak okudum...okumadım yaşadım sanki...alemsin... olumsuzları ne güzel olumluya çevirmiş bu yetmiyormuş gibi bir üstad edasıyla nede güzel yazmışsın... harikasın...ama civcivlere dikkat... http://www.sohbetviva.com/msn/54653.gif çabuk ölüyor garipler... kıyamıyorum...ama benim zilli zorla aldırmış geçenlerde anneannesine... ben evde artık hayvan beslemem yeminliyim ölüyor bunlar diye ayağa kaldırdım ortalığı... hep birlikte üzülüyoz sonra.... b456 |
Ynt: nurhanza devam ediyor haklısın, can taşıyor sonuçta, elimden geleni yapacağım korkum kedimden, kutu kolumun altında duruyor şu andaaa, bebiş çıldırdı sanki aklı fikri kutuda, sıcak tutmak çok önemli şu sıralar, elektirkli battaniyenin üzerine koydum kutuyu, yani yanımda yatacaklar hehehh bende geceleri üşüyorum diye hala elektirkli battaniye kullanıyorum,ben işe gidincede oğlumun odasına kitliyeceğim onları, gözüm üzerlerinde olacak, az büyüsünler kümes yapıcam fatoşun hayat hikayesini anlatırım bir ara eminim çoook şaşıracaksınız, babamın tavuğu fatoş, mucize tavuk shov habere bile konu olmuştu, ama çekime gelemediler, ah ah neyse başka zaman anlatırım çok yoruldum iyi bir uyku lazım şimdi 98569 kiss3 mlk34 |
Ynt: nurhanza devam ediyor allahım ne korkunç bir kabus buu babamın depremde yıkılan dükkanındayız, oğlum çalışıyor dükkanda, kızımda temizlik yapıyor, bende sağa sola paralar saklamışım, babam oğlumu alıkoyuyor kızımada zarar vermeye çalışıyor, hemen paraları toplayıp çocuklarla kaçmaya çalışıyorum, oğlumu saklıyor, çok korkuyorum, oğlumu elinden almaya çalışıırken babama vuruyorum , onu mahvediyorum, resmen babamı parçaladım paramparaça ettim, birden gözümü açtım, ter içindeyim , heryeim beynim yerinden çıkacak gibi oldu, mideme ağrılar girdi, nasıl iyileşeceğiz korkuyorum çok korkuyorum |
Ynt: nurhanza devam ediyor evet işlerimi yoluna koyacağım diye uğraştıkça daha fazla iş hacmi oluşturdum,dükkan öyle yoğun çalışıyor ki, ay sonuda geldi, yani işlerim azalacağına baya arttı, çalışmak çok güzel ama arada dinlenmekte lazım dimi evde yatmak daha güzel sanki yada ortaköye inip ordan şöleee uzun bi yolculuğa çıkmak, dost yüzler görüp yenilenmek yepyeni olmak, |
Ynt: nurhanza devam ediyor Alıntı:
|
Ynt: nurhanza devam ediyor http://img206.imageshack.us/img206/3...0037xc7.th.jpg işte kedim ve civcivlerim bebiş kendini anne tavuk sanıyorrr |
Ynt: nurhanza devam ediyor gezdim geldim, 5 gündür yollardayım, işler aynı duruyor, gene yoğun bir tempoya gireceğim, amaaaa pisimin sözleri kulağımda koskocam küpe olmuş durumda, yarın önce hastaneye gidiyorum, olağan kontrolleri yaptıracağım, ihmale gelmezmiş böle şeyler, ne kadar cesurum desekte, yılanın başını küçükken ezmek lazım, önlem almakta fayda var, öleee hasatyım diye gezinmiyorum ortalıktaaa, aksine hergün ne kadar sağlıklı olduğumu düşünüp kefirimi içip keyfime baksamdaaa, neme lazım, 2 yıl önce bir ameliyat oldum göğsümden, ve gene hafiften sızlamalar yapıyor, babamı arayıp sesini dinledim, baya sarhoştu, buna üzülmekten başka bir şey gelmiyor elimden, yanına gitmeyeceğim, ben üzerine düştükçe vazgeçmedi, dibe vurmasını izlemek zorundayım, ve iyileşecek başka çaresi kalmadı, keşke daha fazla sevgi dolu olabilseydik, o bana ben ona karşı tahammül edebilseydik, gene babama getirdim lafı, kızımda az değil bu arada, balıkesire kadar gitmişim, onları alıp izmire gitmek istedim, otel masrafı olmasın diye, orada bir arkadaşta kalacaktık, ama derslerim var diye bahane öne sürdü, ne yapalım boynumuz kıldan ince, biraz gerginlik oldu, ama sonra otelde kaldım, geceyi yakışıklı oğlumla geçirdik, çok yağmur yağdığı için güllü dallı elbisemi otelde giydim oğlum için, hayatımda ilkkez bir erkek için elbise aldım, çünkü gitmeden önce oğluma sordum ne getireyim sana dedim, oda şöle çok şık bir anne getir dedi, eee ebise almak farz oldu, hatta elbiseyi 23 nisan ortaköy buluşması içinde giymeyi düşünmüştüm ama hava muhalefetine maruz kaldım, olsun artık başka bahara, ben otelde oğlum için defile yaptım hatta onunla kurtlar vadisi filmi bile çektik you tube video vermeyi öğrenebilirsem ekleyeceğim çoook komik olduk, kızımda mezuniyet balosu için bir sürü elbise denedi, onuda süsledik, hadi hayırlısı, günler geçip gidiyor işte büyüyoruz değişiyoruz, öğreniyoruz yaşıyoruz, en güzelinden yaşamak lazım sevgi dolu umut dolu |
Ynt: nurhanza devam ediyor uyku tutmuyor 1 mayıs sabahına girdik taksimde meydanları doldurmak, işçi, emekçilerin omuz omuza, halaylar çekerek, 1 mayısı emeklerinin karşılığını tastamam aldığı bir bayram olarak kutlayacağı bir sabaha uyanmak isterdim, umarım sakin geçer orda olmayı çok isterdim, bedeli ne olursa olsun, orda olmam gerekirdi, uyku tutmuyor, nasıl uyunurki, koskocaman bir ülke, hala o ülkenin üretenleri, işçisi, emekçisi için taksim kuşatılıyor, göz açtırmayacaklar, belki kan dökülecek, kepenkler kapatılacak, kargaşa çıkacak, ah ülkem, ah işçi, emekçi kardeşlerim, ah gelecek güzel günler, uyku tutmuyor, kalksın herkes, el atsın, omuz versin,her karışı, her nefesi kutsal ülkem, aydınlık güzel günler, ter dökülüp çalışarak kazanılacak, başka yolu yok, üretmek zorundayız, tüketmeye kimsenin hakkı yok, kan dökerek kazanıldı, kredi kartlarıyla borçlarla elaleme peşkeş çekilirken, işçilere zülümmü reva görülüyor, uyku tutmuyor, ter dökme zamanı ter dökerek çalışma zamanı terle kazanma zamanı................. |
Ynt: nurhanza devam ediyor bir fıtık bir fıtık aman yarabbii, iki gündür hastaneye taşınıp duruyoruz, atölyeden arkadaşlar saolsun, iğne iyaç biraz yatıştırdık, bu arada gitmişken tüm hastane olaylarını yaptırdım, pisimbatın tavsiyelerine de uydum mamografi felan ne lazımsa yaptırdım pazartesi sonuçları alıcam hadi hayırlısı bakalım, |
Ynt: nurhanza devam ediyor http://www.islamisohbet.gen.tr/din/a...kler/cic32.gif canım benim .. rüyaların seni arındırmaya çalışıyor... şimdiye kadar bastırdıkların içinden çıkıp kendini gösterip senin şifalandırmalarınla senin için görevin yapıp akıp gidecek yaşamından.. elbiseni niye giymek nasip olmadı şimdi anlaşıldı.. bir yakışıklı için niyet edilerek alınmış.. ttli3 elbette ilk kez onun görmesi gayet iyi olmuş bu durumda.. kızının sana eşlik edememiş olmasına lütfen üzülme.. oda kendi hayallerinin peşinden koşmakta şimdi.. senin gibi güzel ve bilinçli anne sevmenin yeri geldiğinde özgür bırakmak olduğunun nasıl olsa farkında.. oğluşunla ne güzel anılarınız olmuş.. sevgilerimizi ilet bizimde.. kiss3 bu arada hastane kontrollerini ihmal etmediğine sevindim canım... sonuçlarını bizede haber ver de gönlümüz rahatlasın.. bir mayıs için dediklerine katılmaktan başka yapacak bir şey yok.. dilerim bizde bir gün avrupalılar hatta amerikalılar gibi bayram olarak bu günü kutlamanın bilincinde olan bir toplum oluruz.. sevgiler.. ark5 http://www.islamisohbet.gen.tr/din/a...kler/cic34.gif |
Ynt: nurhanza devam ediyor dün evimi sildim süpürdüm bizim kızları topladım evde balık ziyafeti yaptık nefisti, kabadayı filminide izledik, ben shov yaptım resmen, uzunca bir süredir bu kadar eğlenmemiştim eve misafir falan gelmezdi, ben çağırmazdım aslında, çocuklar gittiğinden beri 1,5 senedir evde hergün ağlayıp durdum, hele ev okulların yanında yaa, her tenefüs zil sesi evin içinde çalıyor sanki, zaten çocukluğumun en güzel ve heyecan verici anları hep okulla ilgiliydi, hayatımın anlamı okula gitmek okumak teneffüs, kara tahta tebeşir, dersler mutluluk kaynağımdı, çocuklarımın okula yakın olmaları çok başarılı olmaları, gururumdur, evide sırf onlar okulun yanında otursun ve yaşasınlar diye almıştım herşeyi göze alarak, ama gittiler işte 1,5 sene burdan okula gittiler hayallerim gerçekleşti herşey yoluna girdi derken gittiler, alışmam 1.5 sene sürdü bu gidişlerine, o hasret ve acı yaktı kavurdu beni, öğrencileri gördükçe, okulu gördükçe içimi delip geçiyordu, artık öğrencilere laf atıyorum, onlara gülüyorum, komşularla konuşmaya başladım gülümsüyorum yaniii, dün gece sevgili arkadaşlarımla balık yerken film izlerken vakit nasıl geçti anlamadım bile, gece geç yattık ama gene beni korkutan bir rüya gördüm deprem olacak dediler kaçışıyordu insanlar, ben ayşenurla hamzanın yanında olmalıyım diye çırpınıp durdum herkes bana onlar iyi gitme burda dur, dediler karman çorman birşeyler oluyordu ben pencereden bakarken hava bozdu ve deprem başlıyor diye bağrışmaya başladılar ve bir fırladım yerimden çocuklarım diye öyle soluksuz uyandım ki kalpten gidecem sandım, koca gün bu rüyanın gerginliğini yaşadım durdum, zaten hayatımızı 17 ağustos depremi değiştirdi, burda olmamızın sebebi 17 ağustostur, boşanmamız hepsi 17 ağustosla başladı herşey, yerine oturuyor alt üst olan herşey, çocuklarımla daha rahat konuşabilmek için bir telefon ve hat daha aldım, yarın kargoya vericem, artık rahat rahat görüşeceğiz |
Ynt: nurhanza devam ediyor veee seyatimin ardından 1 mayıs sendromu ve ardından sağlık sorunlarıyla uğraşıp hastanede mamografi, tahlil vs bi sürü ıvır zıvırla uğraşınca işlerimi baya aksattım, anca bugün tas tamam adaptasyonu konsatrasyonu kurup kendimi işe vere vere çalıştım, ve anladımki bir kez daha,,, ben çalışınca daha iyi oluyorum, hangi doktora gidersen git sana bir şey bulur, ilacını yazar yollar, iş kendimizi iyi hissetmekse bu elimizde, biriken işlerimi yoluna koydum daha iyiyim ama babamı hiç görmeye gitmiyorum, sinirlerimin buna dayanamayacağını düşünüyorum, sadece shamanicin bana verdiği tavsiyeyi uyguluyorum, piramiti kurdum ona iyilik gönderiyorum, umarım işe yarar, yarın anneler günü, kuzularıma telefonu yolladım artık rahat rahat görüşeceğiz, gene dayanamadım babamı aradım korkunç bir şekilde sarhoştu, baban öldü hadi gözün aydın dedi, kendimi suçlu ve kötü hissetmem için uğraşıyor hala, ayılınca iyi olacaksın dedim ve telefonu kapattım, kerdimi kötü hissetmeyeceğim parasını ve sağlığını benimle birlikte süper güzel bir hayat yaşamayı red ettiği için tercih ona ait, iş yerimde harika işler ortaya koyuyorum, tüm emeğimizi bizim için sarf etmeme olanak tanımadı, keşkeeeee ah keşkeee |
Ynt: nurhanza devam ediyor bugün anneler günü sabah duyduğum ilk ses kuzucuklarımın sesi oldu...... buruk sevinç bu.... onları öpüp koklamak isterdim. doyamam ki zaten onları koklamaya, anlar yetmez ki onların varlığıyla buluşmalara, anama doyamadım hiç, şimdi anamı aradım, sesini duyunca hala içim buruluyor, duaları benimleymiş, belli mi olur hayat hergün bir sürpriz hazırlıyor zaten, sabır dedi bana sabır et, anam çilekeş anam, şimdi anlıyorum ne acılar çektiğini, ben çok şanslıyım, istediğimde atlayıp otobüse varıyorum çocuklarımın yanına, telefon zaten elimizde, teknoloji hasretimizi bir nebze olsun doyuruyor, bugün radyomuz anneler için çalsın istiyorum, özlüyorum, ama gurur duyuyorum, iyiler çok mutlular, ben onların içinde onlar bende, hep sevgi ve güzellikler paylaşacağım çocuklarımla, belki farkında olmadan, belki imkansızlıklardan, yetişemediğim zamanlar oldu, gönlüm hep en iyisini vermek istedi, ama yıllarca fabrika işçiliği yaparken nasıl hem anne hem baba olabildim kaç parçaya bölündüm, şikayet etmedim etmemde, yapmam gerekeni yaptım, onurlu durmaya çalıştım hep, çalmadım, çırpmadım, dedikodu yapmadım, kimseyi küçük görmedim, emeğimi esirgemedim, güler yüzlü sabırlı olmayı becerdim sayıyorum kendimi, kendime yakıştıramayacağım hiç bir şeye bulaşmak istemedim, dul bir kadın olmak, alkolik bir babanın kızı olmak, yeterince yük koydu omuzlarıma, yanlışlarımda oldu muhakkak, anlık, yanlızlık çaresizlikle yanlış kararlarda verdim, farkındayım hepsinin, olan oldu, çok zor günler geçirdik vaktiyle, şimdi karşılığını alma vakti, ektiklerimizin meyvalarını toplama vakti, pes etmedik, zorlandık, yorulduk ama hak ettik, anlımızın akıyla, terle kazandık, ve yol açık artık ilerlemeye başladık, kimse durduramaz artık bizi, canım yavrularım gurur duyacağı bir anneye sahip olmalı, nefes aldıkça devam edeceğim... NURHANZA DEVAM EDİYOR |
Ynt: nurhanza devam ediyor hi mummy... this is the day which we are living for ;;mothers' day ..your day..=)) you are still beautiful.. you are clever.. and I'm glad to be your daughter ((umarım daughter'ı doğru yazmışımdır =)) some kind of honour... you know I'm livin' in hectic life conditions.. but neve' forget that ,under no circumstances, i can forget or betray you.. you are very lovely.. be always my nearst place..so i can reach whenever I need .... bugün uğruna yaşadığımız gün.. annelerin günü.. senin günün... hala güzelsin.. hala zeki.. senin kızın olmaktan çok memnunum.. bu bir çeşit onur.. biliyorsun ki çok yoğun koşuşturmalı yaşıyorum.. ama asla unutma hiç bir şart ve koşulda seni aldatamam ve ya unutamam.. çok tatlısın((etrafındaki herşeye verdiğin ışık ve enerjiden ötürü.. biz.. haywancıkların..))... herzaman en yakın yerde ol.. ol ki ne zaman ihtiyacım olursa ulaşabileyim sana... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:52 AM. |