Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   bende geldim hadi bakalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5084)

comte 15-05-2008 12:31 PM

Ynt: bende geldim hadi bakalım

Tamam işte. Onun değil bu konunun üstüne fazla gitme. smiliyface Bişeyler yapamamanın verdiği acelecilikle davranıp, bişey yapmış olmak düşüncesiyle hareket edersen, yapmacık bir bir duruma düşebilirsin. Bu da seni üzer. En iyisi, biraz zamana ve tesadüflere bırak. Böylece hem rahatlarsın, hem de daha rahat hareket edersin. Demek istediğim buydu... hismiley

ikizruh 15-05-2008 12:33 PM

Alıntı:

bymehmet Nickli Üyeden Alıntı

Tamam işte. Onun değil bu konunun üstüne fazla gitme. smiliyface Bişeyler yapamamanın verdiği acelecilikle davranıp, bişey yapmış olmak düşüncesiyle hareket edersen, yapmacık bir bir duruma düşebilirsin. Bu da seni üzer. En iyisi, biraz zamana ve tesadüflere bırak. Böylece hem rahatlarsın, hem de daha rahat hareket edersin. Demek istediğim buydu... hismiley

söylediğin gerçekten çok mantıklı sanırım şuan birşeyler yapmak için çok sabırsızlanıyorum ve çok kafama takıyorum.biraz daha kafayı takarsam durduk yere tanımadığım birine aşık olucam khkh56

aysegul_tirtil 15-05-2008 12:33 PM

o zaman bi tavsiyem daha var,gözünde büyütme,büyük bir ihtimalle kendine güvenmiyorsun,o insanı gözünde büyütüyorsun,kendine konsantre ol,ne kadar güzel ve özel bi insan oldugunu düsünmeye başlıyabilrsin.çünkü karşımıdaki insanlar bizim enerjimize göre davranırlar,sen kendini özel hissetmeye başladıkça yani enerjini degiştirdiginde onnda sana bakışı farklı olacaktır

ikizruh 15-05-2008 12:37 PM

evet ayşegülll kendime güven problemim hala devam ediyor.bu sıkıntının sebebi bu zaten.dediğiniz gibi yapıcam zaten kafaya çok takmayıp oluruna bırakıyım.kendi üstümde telkinlere devam ediyim.inşallah bu sorundan tez zamanda kurtulurum.artık paketlenip önüme sunulmuş sevgili istemiyorum.ben görüp beğenmek uğraşıp almak istiyorum artık utananadam

aysegul_tirtil 15-05-2008 12:43 PM

anahtar kelime (ugraşmak)galiba bu durumu kendine çeken sensin,ugraşmak istiyorsun belki öyle olunca daha kıymetli olacagını düsünüyorsundur.canım ya seni tanımadan ne çok yorum yaptım,ama kendinle çalışmaya devam et,yazarak çalışabilirsin,ne hissediyorsun,ne düşünüyorsun.sadece kendin ol tender45

comte 15-05-2008 12:53 PM

Bir de, senin şu an ki durumunun en tehlikeli tarafı şu Özlem. Kafanda büyütüp farklı şeyler hayal ettiğin için bu platonik bir hale dönüşebilir, alışkanlık halini alabilir. Sonunda saplantılı bir hal alıverirse o zaman, gerçeğin dışına çıkmış olursun ki, bu da seni oldukça yorar ve aşk hakkındaki duygu ve düşüncelerini olumsuz bir hale dönüştürüp soğutabilir.... Bu tip düşüncelerden, saplantıya dönüşmeden içinden çıkmak lazım....

Sağlıcakla... hismiley

ikizruh 15-05-2008 01:06 PM

Alıntı:

aysegülll Nickli Üyeden Alıntı
anahtar kelime (ugraşmak)galiba bu durumu kendine çeken sensin,ugraşmak istiyorsun belki öyle olunca daha kıymetli olacagını düsünüyorsundur.canım ya seni tanımadan ne çok yorum yaptım,ama kendinle çalışmaya devam et,yazarak çalışabilirsin,ne hissediyorsun,ne düşünüyorsun.sadece kendin ol tender45

benim tüm çıktığım şahıslar ya birinin tanıdığı ya birinin arkadaşıydı ayşegülll.onlar beni görüp beğenmişlerdir bende olabilir demişimdir.ama bu durumdan artık çok sıkıldım kimsenin bana birisini bulup ayarlamasını istemiyorum.kendim bir erkeği tabiri caizse tavlamak istiyorum.görüntümle barışığım ben.ama o içimdeki olumsuz kız bir erkeğin ilgisini çekmek istediğimde her zaman bunun beni kötü biri yapacağını söyleyip duruyor.duymazdan gelemiyorum.yabancı birinin bana ilgisi karşısında hep aynı buzdan duvarı örüyorum.bunu yaptığımın farkındayım.bilmiyorum belkide hala kendimi sevilmeye layık göremiyorum sanırım.bunun üstüne gitmeliyim.tek başına telkinle olmuyor.telkinlerin hakkını yemiyim bu arada beni oldukça neşeli daha sosyal yaptı.artık topluluk içinde daha rahatım.sınıfta istediğim gibi hocalarla konuşabiliyorum.yabancıların arasında utanıp sıkılmıyorum.
sadece şu değersizlik duygusu hala devam ediyor inceden.aynayla daha çok alıştırma yapmalıyım 98569 kendimi beğendiğimi daha çok söylemeliyim

ikizruh 15-05-2008 01:10 PM

Alıntı:

bymehmet Nickli Üyeden Alıntı

Bir de, senin şu an ki durumunun en tehlikeli tarafı şu Özlem. Kafanda büyütüp farklı şeyler hayal ettiğin için bu platonik bir hale dönüşebilir, alışkanlık halini alabilir. Sonunda saplantılı bir hal alıverirse o zaman, gerçeğin dışına çıkmış olursun ki, bu da seni oldukça yorar ve aşk hakkındaki duygu ve düşüncelerini olumsuz bir hale dönüştürüp soğutabilir.... Bu tip düşüncelerden, saplantıya dönüşmeden içinden çıkmak lazım....

Sağlıcakla... hismiley

evet mehmet bu saplantılı platonik kalmayı zamanında başarmıştım.tam 2 yıl boyunca telkinlerden önce tabi dunk56 hala o anlarımı düşündükçe çok gülüyorum kendime.iki koca yıl sana hiç değer vermeyen adamın peşinden gidilir mi o zaman için gidilirdi.ama şimdi öyle değilim allaha şükür.ama şuan için onu kafama taktığım bir gerçek.onu rahat bırakıp kendime dönmeliyim

ikizruh 15-05-2008 02:00 PM

bu arada bana yazan yazmayan , bakan bakmayan herkese çok teşekkür ediyorum.keyfim yerine geldi sayenizde bymehmet,ayşegülll,agresif , melodis,mümin okan bunlar size  kiss3

Mustang 15-05-2008 02:08 PM

Canım Özlem'ciğim hayata senden değerli kimse yok canım aşklar biter insanlar gider ama biz sadece kendimizle kalırız.Kendini tanımayan insanlar başkalarından medet umar .Canım ben 44 yaşında kendiyle yeni tanışan bir insan olarak sana bunları söylüyorum .Bende kendimi tanımak için başkalarının sözlerini sanki herkes doğruyu söylüyormuş gibi kafama çok takar kendimi başkalarının söyledikleri gibi davranmaya zorlardım.Ama içimdeki ben çoğu zaman karşı çıkardı .Çünki ben onların istedikleri insandeğildim.Bu siteye girdikten sonra öğrendiğim tekniklerle kendimi tanımaya başladım ve içimdeki beni çok yalnız bıraktığımı gördüm.Şimdi telafi zamanı bakalım daha neler yapacağız.Sizler daha çok gençsiniz hayatınıza çok şeyler kata bilirsiniz.Ben eft deepeat sedona yöntemlerini deniyorum sanada tavsiye ederim. kiss3

ikizruh 15-05-2008 02:48 PM

eft yi bende deniyorum serpil abla vakit buldukça.gerçi vakit buluyorum ama çoğu zaman yapmaya üşeniyorum.içimdeki değişimi istemiyor ama kim takar onu 789569

ikizruh 15-05-2008 04:50 PM

dışarda çok güzel bir hava var.kendimi sokaklara atmak deli gibi alışveriş yapmak istiyorum sevincli beş gündür rejimdeyim bir kilo vermişim y789 buda bir başarı yemeden kesemiyorum ama yürüyorum hergün.aslında şöyle bir hafta evde olsam deli gibi kilo veririm.yaz geliyor vitrinler cıvıl cıvıl.şu beş kilodan bir kurtulim neler alıcam neler uy897

MagNetiC 15-05-2008 04:56 PM

alk78

Mustang 16-05-2008 08:11 AM

Canım senin adına sevindim .Dün e2de bi proğramda seyretim sedonayla kilolu bi genç kıza çikolata yemekten vazgeçirmeye çalıştı .Çikolataya kaç verirsin dedi kız 10 verdi sonra en sevmediğin şeyne diye sordu et yemiyormuş.Şimdi düşün etin yanında çikolata var ikisi birbirine karışmış sen onu yutmaya çalışıyorsun lokmalar ağazında büyüyor diye iyice iğreçleştirdi.sonra işaret parmağınla baş parmağını birleştirip hayatında yaşadığın iyi bir anı düşün şimdi çikolata yemek yerine iyi anlarını koydedi vebi iki dakika düşünme süresiverdi şimdi kendini nasıl hissediyorsun dedive kızdan çikolataya kaç verdiğini sorudu kız 3 veridi .Ben enkısa zamanda kendimde uygulayacağım. kiss3

ikizruh 16-05-2008 09:56 AM

sedona yönetimini pek anlamıyorum serpil abla eft daha hoşuma gidiyor.hem öyle kafama kafama vurunca rahatlıyorum sanki khkh56 evdeki dökümanları tekrar bir gözden geçirim.10 dan 3 düşürdüğüne göre oda etkili bir yöntem olsa gerek

aysegul_tirtil 16-05-2008 12:54 PM

merhabalar sedonayı bende denedim ama eft de meridyenlerin uyarılması gibi bişey var galiba vurulan yerler enerji çıkş yada giriş noktaları bide bu noktalara vurunca bilinçaltı dikkat kesiliyormuş acaba ne diyoruz diye yiycem bu bilinçaltını o olcak derty

ikizruh 16-05-2008 04:17 PM

yüz bölgemdeki noktalara vurmak beni çok rahatlatıyor ayşegülll hatta bazen rahatlamak için pata küte yüzüme vurmak istiyorum khkh56

ikizruh 16-05-2008 04:31 PM

uy897 uy897 uy897 ya kendimi çokkk mutlu hissediyorum.az önce telefonda laftan anlamaz bir müşteriyle konuştum.adamın maksat sırf kavga çıkarmak.ama o ne soğukkanlılıktır o ne tane tane anlatmaktır.hanımefendi çizgimden kaymadım ya kendime hasta oluyorum 98569

Mustang 16-05-2008 07:37 PM

Özlem'ciğim sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle uygula elbeteki bizimki bi öneri daha bizlerde deneme aşamasındayız .Ben kitapta okurken anlamamıştım ama seyrederken daha kolay anlaşılıyor.Bazen kendimize eft yapamayacağımız biyerde oluyoruz veya efteyle çözemeyecegimiz bi sorunu diğeri ile daha kolay çöze biliriz.Bende eft yi çok sevdim diğerlerini öğrenmeyi ağırdan aldım amaçalışmalara devam edeceğim. kiss3

ikizruh 19-05-2008 01:10 PM

dün gece kabuslar gördüm birinden çıkıp diğerine atladım.gerçi şimdi hiçbirini hatırlamıyorum.eskiden böyle kabuslar görüp tırsarak uyandığımda ablamın yanına koşardım.zaten hemen yanımda yatıyor 44 ne olduysa dün gece hadi ordan deyip kafama yorganı çekip uyudum.
şuanda öyle boş boş monitöre bakıyorum oda bana pc05 havanın sıcağından heralde kolumu kıpırdatacak halim yok uykulusmile

heal 19-05-2008 01:14 PM

Foruma bir rehavet çöktü hayırdır uykulusmile

ikizruh 21-05-2008 10:13 AM

dün akşam rüyamda biri beni vurdu 789569 işin tuhafı adını bile gördüm katilimin.o isimde biri yanaşırsa bana anında topuklıycam khkh56 bir kaç gündürde telkinleri dinleyemiyorum.havanın sıcağına bağlıyorum bunu.
dün yine işyerinde psikopata bağladım.yine insanlığımdan kaydım.bağırdım çağırdım ama eskisi kadar kendimden geçerek öfke saçmadım.yine kontrollüydüm.bu telkinler beni çok değiştirdi çokkk wave ya şu yaşa geldim hala anlamış değilim bu insanları.yumuşak davranınca tepene çıkarlar,adam yerine koymadığında peşinden ayrılmazlar dusun dün höt zöt dedim ya şimdi benden iyisi yok blook

serpil22 21-05-2008 11:11 AM

evet özlem haklısın bu nedense böyle oluyor insanlar neden iyi dilden anlamazlar çözemedim.nasıl olacak anlamış değilim halen.

ikizruh 21-05-2008 01:48 PM

Alıntı:

serpil22 Nickli Üyeden Alıntı
evet özlem haklısın bu nedense böyle oluyor insanlar neden iyi dilden anlamazlar çözemedim.nasıl olacak anlamış değilim halen.

tam olarak kendini sevemeyen insan tipi mi bunlar acaba dusun kendi değerinin farkında değil aslında iyi davranışı haketmediğini düşünüyor belki içten içten.allahım resmen psikolog kesildim az sonra bunların çocukluğunada dalış yapıcam khkh56

ikizruh 21-05-2008 04:03 PM

ya arkadaşlar alakasız olucak ama kullanıcı adımı değiştiremiyorum.bir bilen var mı  dusun

MagNetiC 21-05-2008 04:07 PM

ben sitede gözüken adımı değiştirebildim ama teşekkür veya karma butonlarına bastığımda eski adım çıkıo o alt tarafta.. o değişmio galba.. :(

ikizruh 22-05-2008 09:04 AM

Alıntı:

MagNetiC Nickli Üyeden Alıntı
ben sitede gözüken adımı değiştirebildim ama teşekkür veya karma butonlarına bastığımda eski adım çıkıo o alt tarafta.. o değişmio galba.. :(

canım peki adını nasıl değiştirdin wave

ikizruh 22-05-2008 09:45 AM

dün yolda giderken aa bu yıl hiç hasta olmadım ben diye böbürleniyordum.demez olaydım dün klima beni çarpmış.şuan kendimi çok sersem hissediyorum dunk56 bedenin enerjisi düşük ama ruhen kendimi çokk iyi hissediyorum.bundan centin nefes tekniğinin de etkisi büyük sanırım

shamanic 22-05-2008 10:53 AM

serpil22 22-05-2008 11:03 AM

shamanikçim hoşgeldinnnn özlettin kendini

aysegul_tirtil 22-05-2008 12:03 PM

geçmiş olsun canım keyfin yerindeyse hemen geçer nasıl olsa thumbsanim

MagNetiC 22-05-2008 03:22 PM

Alıntı:

özlem Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

MagNetiC Nickli Üyeden Alıntı

canım peki adını nasıl değiştirdin wave

sırrımı söylüyorum.. :)) Profil > üyelik ayarları (hesap bilgilerinizi değiştirin yazıyoraltında da) > o kadar.. :D
inşallah bunu kastetmişsindir.. çünkü bu bulunması zor olan bişi değil.. yalnız ilk kaydolduğun isim değişmiyo sanırım.. dedim ya teşekkür ve karma butonlarına basınca o isim yazıo yine..
ama yeni girdiğin isim forumda görünen ismin oluyor.. ;)

çok geçmiş olsun bu arada..

ikizruh 22-05-2008 04:32 PM

Alıntı:

aysegülll Nickli Üyeden Alıntı
geçmiş olsun canım keyfin yerindeyse hemen geçer nasıl olsa thumbsanim

çok saol ayşegülll daha iyiyim şimdi derty

ikizruh 22-05-2008 04:33 PM

sırrımı söylüyorum.. :)) Profil > üyelik ayarları (hesap bilgilerinizi değiştirin yazıyoraltında da) > o kadar.. :D
inşallah bunu kastetmişsindir.. çünkü bu bulunması zor olan bişi değil.. yalnız ilk kaydolduğun isim değişmiyo sanırım.. dedim ya teşekkür ve karma butonlarına basınca o isim yazıo yine..
ama yeni girdiğin isim forumda görünen ismin oluyor.. ;)

çok geçmiş olsun bu arada..

[/quote]
çok saol magnetic değiştirdim sonunda sung66

ikizruh 22-05-2008 04:35 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı

hoşgeldin shamanic bu kadar uzun süre bizi sensiz bırakma ttli3

ikizruh 23-05-2008 01:33 PM

bugün uyku tutmadı 6.20 de oldukça dinç uyandım.biraz spor yaptım duşumu aldıktan sonra olumlamalar yaptım.ama işe gelince bu güzelim ruh halimi dağıttılar.her işe burnunu sokan açık arayan ustayla bizim mazlum atıştılar.adamın tavrına benim bile tepki veresim geldi.tamam çocuğun da hataları çok ama o kadar sindirmişler o kadar sen işe yaramazsını işletmişler ki beynine.artık oda salıvermiş kendini.sanki patron sürekli kovdurtmaya çalışıyor.bırakta buna patron karar versin dimi.ama yokkk o kadar yüz bulmuş ki patrondan ee onun işini yapacak kalitede biride yok.patron gelir gelmez geldi şikayete.ee allahtan korkmaz kuldan utanmaz adam bacak kadar çocukla ne uğraşırsın sen ki gelmişsin 40 yaşına.patronun yanındada bir kalay bir kalay.aslında ortada bişey yok başkasının suçunu ona yıkıyor.patronda yalandan bizimkine bağırmaya başladı sırf usta sussun diye.oda ustanın nasıl olduğunu biliyor.ne de olsa çıkar ilişkisi.off kız gittiğinden beri işlerde bana kaldı.severek yapıyorum ama gereksiz stres yaratan insan çok burda.azıcık aşım kaygusuz başım diye boşa denmemiş pc05

ya şuraya iki kelime güzel şey yazmak için gelmiştim ama bu insanları anlamak zor 789569

MuminOKAN 23-05-2008 01:37 PM

gün daha bitmedi. olur öyle şeyler.

http://www.resimler.tv/data/media/26/Agac-Doga.jpg

MuminOKAN 23-05-2008 01:42 PM

http://www.harikaresim.net/data/medi...si_agaclar.jpg

ikizruh 23-05-2008 03:08 PM

Alıntı:

Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
gün daha bitmedi. olur öyle şeyler.

http://www.resimler.tv/data/media/26/Agac-Doga.jpg

saol canım hemen kendimi motive edip günü kurtardım ttli3

ikizruh 27-05-2008 12:36 PM

bu hafta sonu benim için oldukça duygusal ve uykusuz geçti.geceleri sürekli uyandım sabaha kadar yatamadım.uykusuzluktan mıdır nedir herşeye ağlamaya başladım.hayatımda hiç izlemediğim dizilerdeki karakterler ölüyor diye iki gözüm iki çeşme ağlıyorum.sabah kursa gidiyorum dilenci bir kadın benden para istedi.verip vermemek arasında kaldım sonra içimden bir ses seni sömürmesine izin verme dedi.yolun yarısına geldim bu seferde vicdanım sızladı ya gerçekten ihtiyacı varsa seni vicdansızz az daha ağlıycam geri döndüm kadını bulmak için yok tabi.bulsam affet beni teyze al cüzdan senin olsun diye ayaklarına kapanıcam nerdeyse şaşkın sonra kursta olur olmaz herşeye herkese sinir oldum.allahtan kimseyi yaralamaya veya öldürmeye çalışmadım y789 gece yatmaya çalışıyorum bu seferde 4 yıldır konuşmadığım bir eski bir dostum geldi aklıma.nerdeyse kıza mail atıcam.allahtan yapmamışım.sabah uyanınca şöyle bir hadee lenn dedim gülerek
benim ona bir zamanlar verdiğim değere değmez biri olduğu aklıma geldi.zaten o zamanlar beni saçma sebepsiz bir nedenle kırdığı için yol vermiştim.beni kaç senedir tanıyamamış insandan dost most olmaz.nedense başkalarının yaptığı yanlışlar bizi sarsmıyor ama dostum dediğiniz kişinin hatasını kabullenmek daha zor.şimdi düşünüyorum da şuan olsada aynı şeyi yapardım.ona hayatında mutluluklar diliyor ve bu sayfayı kapatıyorum sung66

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:01 AM.