![]() |
Ynt: bende geldim hadi bakalım merhabalar özlem.. hismiley biraz geç takip ediyorum bu ara konuları ama geçte olsa paylaşmadan geçmek istemedim.. 18 yaşında ikinci iş yerimde çalışırken asistanlığını yaptığım bayan da bana aynı şeyi yapmıştı.. aynı hiddetle kimse beni küçük düşürmeye çalışamaz deyip çıktım işten.. o bayan o yıllardan beri hala arkadaşım.. ark5 başka işyerlerindede benzer şeylerle karşılaştım üstelik çalışanlar değil patronlar bile aynı şeyi yapar çoğu zaman.. bilgi insana tek yerden gelmez.. bildikleri onlara özel olmadığına göre farklı yollardanda öğrenebilirsin.. şirketinize dışardan bilgisayar ve programları konusunda destek veren bir firmayla çalışıyorsunuzdur mutlaka.. programları aldığınız şirketi öğren ve bu kızcağız izne ayrıldığında oradan teknik destek isteyebilirsin bilmediğin konularda.. logo çok zor bir program değildir.. eminim kısa sürede bol bol işlem gerçekleştirdikçe programın uzmanı olur çıkarsın.. pc05 yaşamında daima farklı frekanslardan insanlar olacaktır.. bunlardan bazen ders alırsın bazen onlara bir şey öğretirsin.. yaşamın dengesi bu noktalardaki farkındalığımızın yüksek olmasında.. onayi sen onu sevmesende sevmeye çalış.. sen yinede ona huzur yolla ve bakış açını değiştir.. b456 yaşlı olan da tecrübeleriyle o noktada.. mutlaka sana katacağı güzel şeyler vardır.. thumbsanim sen güzel ol güzel düşün.. onlar güzel değilse bile sendeki güzelliği er yada geç takdir edeceklerdir.. tender45 çekim yasasına gelince.. eğer genel olarak dilediysen sana en uygun koşullarda istediğini sunmak için çalışmıştır.. bir daha ki sefere maaşının artması ile ilgili limit belirleyerek hareket et istersen bakalım neler olacak.. sevincli çok güzel ve başarılı bereketli bir hafta geçirmen dileklerimle.. kiss3 sevgiler.. |
Ynt: bende geldim hadi bakalım teşekkür ederim shamanic kiss3 engin tecrübelerinden yararlanmaya çalışıcam.şu ara kızla hiç muhatap değilim,ama o benle diyaloğa geçmeye çalışıyor gibi.açıkçası pek umurumda değil.ona karşı kötü birşey beslemiyorum.ama yinede eskisi gibi olmaya da niyetim yok.ne kadar uzak o kadar iyi.profesyonel olarak işimizi yapalım sonra herkes yoluna... |
Ynt: bende geldim hadi bakalım selam sevgili günlüğüm, bakıyorumda sitemizde yeni yeni yüzler üye olmuş.inşallah daha çok kişi farkında olurda herkes faydalanır bu güzel siteden.bir dostum var çok sevdiğim inşallah onuda üye yapıcam buraya.ama içimde de acaip bir kıskançlık var sitemi yakınlarımla paylaşmak istiyorum ama onların yakınlarıyla aslaa 789569 bu ne yaman çelişkidir ya rabbim khkh56 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım merhaba o zaman ,ve hoşgeldin smiliyface Alıntı:
|
Ynt: bende geldim hadi bakalım az önce öylesine gezerken çok ilgimi çeken bir program buldum.sinan çetin sunuyor fenomen programın adı.uri geller de var ünlü psişik.yalnız şu saat olayını kaçırmışım evde çalışmayan saatim vardı 44 yarşmacılar çok iyi ama sadece biri ilgimi çekti eminim seyreden herkesin ilgisini çekmiştir.boyut değiştiren bir arkadaş var.gözleri bile değişti çocuğun o kadar gerçekçiydi yani |
Ynt: bende geldim hadi bakalım kendimi şuan çok süper hissediyorum.ama keşke güne daha enerjik başlayabilsem.akşam telkinlerden heralde uykumu alamıyorum uykulusmile ama telkinleri bırakmaya hiiiiççç niyetim yok.böyle bir yıl devam ederim ben wave |
Ynt: bende geldim hadi bakalım offf yine uykusuzum ben uykulusmile hem kursa git hem çalış insanın dünyası dönüyor.dün 23.00 de uyudum ama hala uykumu almış değilim.2 haftadır böyle devam ediyor.sürekli esniyorum. aslında ben çalışmaktan da sıkılmışım dusun 8.30 işe gel 6,30 kadar çalış.c.tesi saat 15,30 kadar çalış.geriye bir pazarım kalıyor.bazen hayatın büyük bir kısmını işte çalışarak kaybettiğimi düşünüyorum.hele de kendi işin olmayınca işe gelmek tam bir eziyet oluyor.şuan paraya ihtiyacım olmasa işten çıkar sadece kursa devam ederdim.hala düşünüyorum şöyle c.tesi tatil olan bir yere mi girsem diye dusun şu belgemi bir alsam 5-10 kişinin defteri benim için yeterli olur valla.bunu yapabilmem için önümde 3 yılım var offf off diyorum.bugün çok mu karamsarım ne wave uykumu alamadım ya ondandır belki |
Ynt: bende geldim hadi bakalım canım benim işe giderekte kursa giderekte çok güzel yatırımlar yapıyorsun.. thumbsanim rahat ve huzurlu hedeflediğin mutlu geleceğin için.. ark5 bu yatırımın içerisine birde yaptığın herşeye mutluluk katmayı eklersen harika olur.. blissy sabahları işe gitmek için heyacan duy.. yada evrenden heyacanla mutlulukla gideceğin işin karşına çıkmasını iste.. kurs ise senin hedeflerine ulaşmak için kullandığın merdivenin bir basamağı.. ne mutlu sanaki böyle bir basamağı kullanacak akla fikre ve imkanlara sahipsin güzelim.. b456 bu çiçekler senin için.. belki birazda olsa sana enerji verirler.. ttli3 sevgiler... kiss3 http://img404.imageshack.us/img404/8...eglbql6cr9.gif |
Ynt: bende geldim hadi bakalım kaç gündür günlükleri okuyup okuyup çıkıyorum siteden.hiçbir şey yazmak gelmiyor içimden havadan olsa gerek.sersem gibiyim şu aralar uykulusmile kursumu haftasonuna kaydırdım.haftasonu grubu oldukça eğlenceliydi.bende de maaşallah gelişme iyi.espriler yapıyorum hocalarla konuşuyorum derty o çekingenliği az da olsa üstümden attım sanırım. dün gece düşündüğüm bir şeyin rüya versiyonunu gördüm.birinden hoşlanıyorum.onunda çok yakın kız arkadaşı var.arkadaş gibi görünselerde kız ondan hoşlanıyor bence.kızı da tanıyorum bu yüzden o şahsa bir adım atamıyorum sadanim işte dün gecede bunu senaryolaştırmışım rüyada.hoşlandığım çocuk benimle konuşmaya falan çalışıyor bende bunu kıza söylüyorum.oda hayırrrr özlem olmazz ona ben aşığım diyor khkh56 öfff acaba kızın duyguları hakkında düşündüklerim doğru mu yoksa ben mi uyduruyorum.bakalım zamanla anlarız heralde... |
Ynt: bende geldim hadi bakalım hava acayip basık ve bu gün bende zoraki hareket ediyorum bıraksalar uyuyacağım bahar çarpması dedikleri bu olsa gerek girlhaha |
Ynt: bende geldim hadi bakalım evet tatlı cadı tamamiyle bahar havasının üstümüzde yarattığı etki.inşallah çabuk atlatırız gözlerim kapanıyor yazarken uykulusmile dünkü mevzulara geçeyim hemen.işyerinde çalıştığım kızın izne çıkmasını istemiştim.olduu haftaya gelmiycekmiş artık dayanamıyorum dedi.hem onun için hem benim için iyi olucak inşallah.ikinci olarakta şu hoşlandığım çocuğun benimle konuşmasını istemiştim.bilin bakalım noldu derty bir anda geldi bir soru sordu naptığım hakkında sonra biraz muhabbet açıldı.çok hoşuma gitti ya ben bu çekim yasasını çalıştırabiliyorum oleyyy blissy dün çok net bir rüya gördüm.rüya tabiri hakkında bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum.şimdi rüya şöyle; bir pazarlamacı bana kedi pazarlamaya çalışıyor(komik değil mi kedi pazarlama )kediler hakkında bilgi falan veriyor.ben alıyorum bir kedi yavrusunu dört ayağı üstüne düşer nede olsa diyerek atıyorum havaya.hayvan direkt kafa üstü düşüyor.bağırıyor ve kafası kanıyor.içim cız ediyor kanayan kafasına bakıp bunu nasıl yaptım diye düşünüyorum.sonra o acı çeken haliyle benden şefkat istercesine sokulmaya çalışıyor.ben ise ona bir daha zarar veririm korkusuyla geri çekiliyorum.burdan sonra uyandım ve hala içim cız ediyordu rüya çok net olduğu için unutmadım |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Günlüğünüzü okumadım henüz; önce yorumu yazıp sonra okumak istedim. Rüyaların bizi uyardıklarına inanırım herzaman. Bu yüzden dikkatimi çekti son mesajlara bakarken. Hayırdır inşallah diyorum önce ama kedi genellikle size zarar vermeye çalışan bir kadın olarak yorumlanır. Biraz etrafınızdakilere karşı temkinli olmanızda fayda var diyorum ben. |
Ynt: bende geldim hadi bakalım söylediğin mantıklı agresif şuan bana zaten doğrudan olmasada dolaylı yollardan zararı dokunan bir kadın var hayatımda >:( |
Ynt: bende geldim hadi bakalım o zaman hiç durma çıkart hayatından onu kiss3 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Alıntı:
|
bad45 offf kaç gündür telkinleri dinleyemiyorum.nedenini anlamış değilim ama şu aralar dinlediğim zaman sabaha çok uykusuz ve yorgun uyanıyorum.bu nedenle bir kaç günlüğüne bıraktım gece telkin dinlemeyi.uyumadan önceki saatlerde mi dinlemeliyim artık dusun atakan bey den başka telkinlerde almıştım hepsini bir arada dinlediğim için mi oluyor acaba?sonuçta farklı farklı telkinler bad45 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım merhabalar özlem cim.. http://img507.imageshack.us/img507/3...6020jc1kb9.gif epeydir sana misafir olamamışım.. bir kahveni içeyim bu arada.. kahvesmiley canım kendi tecrübelerimden farkettiğim kişiye özel olarak hazırlanan telkinlerin çok daha hızlı etki ettiği.. çünkü; sana hitap ederek hazırlandığından bilinçaltının kabulu daha kolay oluyor.. genel telkinleri dinlerken başta ağırlık hissini v.b neredeyse hiç yaşamamış olmama ve sabit telkinleri 1 yıldır dinlememe rağmen özel olarak hazırlanaları dinlediğimde 1 - 2 gün bu tarz ağırlık v.b gibi etkiler hissettim.. yani yeni telkinler farkettiğin blokajlarının üzerine gidiyor ve bu sırada bu tarz etkilerin olması normal.. çok fazla boşluk bırakmadan kendini dinlendir canım.. uyumadan önce dene bakalım fark olacakmı.. ama 2 - 3 gün içinde belirtiler ortadan kalkar... en rahat dinleme şeklini yine senin için sen kolaylıkla keşfedeceksindir.. bu arada aşk yaşamındaki minik gelişmeler çok güzel tabii aynı zamanda iş yaşamındakilerde .. super çıktımı bakalım izne.. sevincli sevincli artık ortamın rahat ve huzurludur umarım canım.. sevgiler.. |
Ynt: bende geldim hadi bakalım shamanic baştan aşağı senin yorumlarını okuyorum üşenmemiş herkese cvp yazmışsın.bu arada beni de unutmamışsınnn ark5 telkinlere 4 gün ara vermiştim.ama iki gündür tekrar dinliyorum gece yatarken.şimdi daha iyiyim sanırım.yılmak yok sonuna kadar gidicem.inşallah bende 1 yıl gibi bir süreyi burda telaffuz edebilirim wave |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Ben de de dalgalanmaların ve baş da ağırlık hissi fazla olduğu zamanlarda Atakan Üstat gece fazla dinlemememi çünkü beynin de dinlenmye ve öğrendiklerini verilenlri hazmemetmk için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi ki ben de katılıyorum.Gece dinlediğim zaman başta ağırlık hissi ve yorgunluk fazla oluyodu şimdi gece dinlemiyorum ve daha rahatım.Ayrıca sosyal fobi telkinini günde bir iki defa özellikle kulaklıkla dinlemeni tavsiye ediyorum.Atakan Bey'in önerisi de böyle... |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Özlemciğim, bende gece dinlerken sabah çok zor kalkıyordum .Eşim benden bir iki saat geç yatıyor.Ben dinlemeye başlıyorum oda yatarken kapatıyor, böylece uykudada dinliyorum ama uzun süre değil .Sende istersen saat kurup belirli saat dinle sora kapat. Bidene bakalım ne olacak.Canım senini öpüyorum huzulu mutlu olmanı diliyorum. kiss3 |
|
|
Ynt: bende geldim hadi bakalım ben gerçekten hamlamışım ya 789569 dün biraz spor yapıyım dedim.biraz dediysem 2 saat kadar bisiklet şuan hala kendimi yorgun hissediyorum.yemeğide yedim şimdi ama yorgunluk geçmedi.ama içim çok huzurlu bu yorgunluğa değer.vücudumu iyice alıştırcam spora.hergün yarım saatlik yürüyüşlerle tekrar o fit vücuda sahip olucam uy897 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım bu arada sitemizdeki tüm annelerin annler günü kutlu olsun kiss3 biz annemize ekmek pişirme makinesi bir de son model bir elektrikli süpürge mak.aldık. canım benim çok sevindi.almış çavdar ununu sabahtan akşama kadar ekmek pişiriyor y789 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım üç günden beri alakasız yerlerde araçtan inip deli danalar gibi soluk soluğa tekrar eve yürüyorum.böyle kendimi zorunlu bırakınca spor yapmak daha zevkli.hiç olmazsa bir amaca hitap ediyor uy897 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım bugün yataktan zorla kalkmama ragmen şuan kendimi doping almış gibi hissediyorum.üstümdeki o uyuşukluktan eser kalmadı tutmayın benii uy897 bu aralar herşey çok güzel.geçen haftaya göre eski neşeme tekrar kavuştum.hayatı,yaşamayı,insanları çok seviyorum. herşey güzel güzelde şu sorunumu hala aşamadım.karşı cinsten birinden hoşlandığım zaman bunu belli edemiyorum.gözlerimi kaçırıyorum bana baktığında.muhabbet desen hiç açamıyorum.sanki ondan hoşlandığımı bilmemesi gerekiyormuş gibi.çok soğuk ve itici oluyorum. napmalıyım canım çok sıkılıyor içimdeki bu ürkek kızı öldürmek istiyorum.çok sıkıldım ondan artık.ne var ki onunla ilgilendiğini göstersen azıcık gülümsesen köşe bucak kaçmasan.kendimi hala değersiz mi hissediyorum.belkide o kadar güzel bulmuyorum.ama aynaya baktığımda yansıyan hoş bir bayan. sosyal ortamlarda artık daha girişkenim konuşkanım ama nedense bu karşı cins mevzusunu aşamadım.onu çok beğeniyorum ama olmuyor yapamıyorum off offff 789569 önerisi olan var mı arkadaşlar |
Ynt: bende geldim hadi bakalım git yanına alakasız bi soru sor. y789 soru sormak için gidersen düşünmeden o an aklına zaten gelir... mesela "saat kaç?" öğrendikten sonra teşekkür edip ayrılırsın yanından.. sigara kullanııyorsa her iki tarafta en güzel bahane "çakmak" smiliyface bunu yapabilirsin, biliyorsun değilmi? |
Ynt: bende geldim hadi bakalım heh işte şu git yanına yok mu allahım gidemiyorum ki ayaklar geri geri gidiyor khkh56 sigara kullanmıyorum ama saat mevzusunu iyi aklıma getirdin mümin okan.gerçi herkesin telefonu var artık al bak tel.inden saatine demii y789 |
|
Ynt: bende geldim hadi bakalım aynı yerde değiliz ki o karşı binada sadece aynı taşıtla gidip geliyoruz.aynı yerde olsak harekete geçmesi daha kolaydı sanırım. |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Bu konuda milyonlarca kitap yazıldı yapmaaa, önemli olan nasıl yakınlaşacağın mı yoksa sen misin? Sen ayağına gitme, onun gelmesini sağla krz67 Ben bu işleri unutalı yıllar oluyor ama bildiğim tek şey senin kendine verdiğin önem. Sen inanıyor musun kendine güvenerek dimdik önünden geçtiğinde kafasını kaldırıp bakmayacağını? Sağlam bas yere, indirme hemen yelkenleri suya. wave |
Ynt: bende geldim hadi bakalım ahh agresif ahh delircemm 789569 baktığına eminim ama kim bir buzdolabına yaklaşmak ister ki hoş olsada.ilgimi belli edemiyorum ona bakmamaya çalışıyorum bana bakışını hissettiğimde.öyle buz gibi kalıyorum kafamı çeviriyorum.yok ben valla psikopatım sanırım |
çok klasik olduğumu fln düşünceksiniz belki ama istisnalar dışında pek belli edilmemesi taraftarıyım zaten bence onlarda onu istiyor biraz ilgi gösterdin mi hemen havaya giriyor geri çekiyolar kendilerini bence o gelsin senin yanına art56art56 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım sanmıyorum melodiss ilgimi anladığında havalanacağını.ben oraya kadar olan durumu halletsem zaten sorun kalmıycak.ben gülümsemeyi deniyim bakalım.çok zor benim için ama deniycez artık y789 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım bu sefer niye gülüyorsun durup dururken dermiş gbi bakarsa napcan? dusun 44 bence ortak arkadaş,ortak ortam,ortak ilgi fln bulmaya çalış yani direk belli etmektense bi yakınlık olsun aranızda onayi yada sen bana bakma ya ben hiç anlamam çok başarılıymış gbi bu konularda bide sana öğüt veriyorum içinden ne geliyorsa öyle yap kiss3 |
Ynt: bende geldim hadi bakalım melodiss canım çok şekersin ya khkh56 suratına bakıp bakıp smil56 gülmiycem.sadece gülümsiycem azcık utananadam |
Merhaba Özlem. actionsmile Bence ne yaparsan yap, sorun değil. O şimdiye senin duygu durumunu az çok anlamıştır. (Akıllı Biriyse Tabi) Zamana bırakmayı dene. Acele etme. Üstüne gittikçe bişeyler istediğin gibi olmayacaktır. O yüzden bazı tesadüfler sizi bir araya getirecektir... Sağlıcakla... hismiley |
Ynt: bende geldim hadi bakalım merhaba ne hoş,itiraf ediyorum acayip ilgimi çekti,bencede gülümseyebilirsin ama zamanını iyi ayarla,arkadaşlar pat diye daldım ama kusura bakmayın |
Ynt: bende geldim hadi bakalım Merhaba Özlem. actionsmile Bence ne yaparsan yap, sorun değil. O şimdiye senin duygu durumunu az çok anlamıştır. (Akıllı Biriyse Tabi) Zamana bırakmayı dene. Acele etme. Üstüne gittikçe bişeyler istediğin gibi olmayacaktır. O yüzden bazı tesadüfler sizi bir araya getirecektir... Sağlıcakla... hismiley üstüne gittiğim yok ki mehmet aksine hiçbirşey yapmıyorum zaten.isteyip yapmadığım içinde hindiler gibi düşünüyorum nolucak diye khkh56 [/quote] |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:23 AM. |