Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   bende geldim hadi bakalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5084)

ikizruh 29-08-2008 06:57 PM

Ynt: bende geldim hadi bakalım

hayal abladan reikiyi bende almak çok isterdim çok çok isterdim hatta ama şu istanbul olayını kaçırmışım 88a bakalım inşallah yarın güzel şeyler olur hem kendime hem de diğer insanlara faydalı olmak istiyorum smiliyface

ikizruh 29-08-2008 07:58 PM

saol hayal ablam kiss3

ikizruh 03-09-2008 03:36 PM

bugün muhteşem bir günnn uy897 kendimi patlamaya hazır bomba gibi hissediyorum blissy aklımda olumsuzluklardan hiçbirine yer yok bugün.niyetli olmama rağmen kendimi oldukça enerjik hissediyorum derty susamayacağıma inansam yürüyüşe çıkardım heralde.
bugün 2 saat ders çalıştım az öncede bir dostumla msn de uzun uzun sohbet ettik.hayat çok güzel ve yaşanmaya değer ttli3
c.tesiden beri reiki çalışması yapıyorum 21 gün sonra hocamla tekrar görüşücem.şimdilik fena gitmiyor alıştırmalar kendimi çookk iyi hissediyorum aa34

Akulina 03-09-2008 03:41 PM

Oy canım benim,bu ne güzel enerji böyle...
Enerjin,huzurun,mutluluğun hep böyle sürsün... kiss3

Belgin ∞ 03-09-2008 03:45 PM

alk78 alk78 Canım çok sevindim senin adına.Tebrik ederim seni.21 günlük sürecini sabırla ve mutlulukla tamamlamanı dilerim kiss3

ikizruh 03-09-2008 04:26 PM

Alıntı:

Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Oy canım benim,bu ne güzel enerji böyle...
Enerjin,huzurun,mutluluğun hep böyle sürsün... kiss3

saol gamze inşallah hepinizin günü böyle güzel geçer ark5

ikizruh 03-09-2008 04:28 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
alk78 alk78 Canım çok sevindim senin adına.Tebrik ederim seni.21 günlük sürecini sabırla ve mutlulukla tamamlamanı dilerim kiss3

teşekkür ederim redflowers ttli3 senin iş gelişmenden de ilham aldım kendime çekim yapıyorum.inşallah tez zamanda bende çalışıcam.

Mustang 04-09-2008 10:22 AM

Canım ya sana işmi yok elini sallasan 50 tane bulursun .Senin adına çok sevindim hadi hayırlısı.

ikizruh 06-09-2008 03:09 PM

saol serpil ablacım ttli3 bende öyle diyorum artık işe yarıyor valla derty artık iş konusunda seçiciyim her gelen işe atlamak yok...
dün acaip dişim ağrıyordu.zonk zonk beynim yerinden oynıycaktı nerdeyse şaşkın dedim biraz reiki yapıyım gerçi o 21 günlük süreyi daha tamamlamadım.biraz şüphem olsada yapacak bişey yoktu gecenin yarısı.elimi koydum çeneme 20 dk nerdeyse reiki verdim.üzerinden yarım saat geçti ağrı hafifledi ve şuan dişimde hiçbişey yok gibi derty çok süper bir şey bu ya.şuan başkasına uygulayamıyorum ama zamanı gelince çok kişiye faydası dokunacak art56art56

ikizruh 12-09-2008 06:23 PM

bugün uzun zaman aradn sonra yemek yapmaya karar verdim.niyetli olduğum için bezelyenin tadına bakamadım ama hoş bir görüntüsü var inşallah tadıda öyledir smiliyface ocakta da pilavım var bir türlü başaramıyorum şu pilav olayını inşallah bu sefer ki güzel olur.genelde ya lapa yada taş gibi olur bakalım bu sefer nasıl olucak y789 annemi bekliyorum hoşuna gidecek bu sürprizim benden beklemediği şeydir yemek yapmam 44
az önce yaşadığım gereksiz tartışmadan sonra keyfim hala yerinde ya bravo bana derty çocukluğumdan hatırladığım en kötü anılar bu şahısla ilgilidir.bir ara ciddi ciddi nefret ediyordum ondan.anne yarısı derler ya boş laf cadının tekiydi.küçükken çok ezmiştir bizi.ama sağolsun eft,reiki ve hayatım değişti ailesi sayesinde o nefretten eser yok.az önce bağırdım hakkımı savundum aslanlar gibi.artık karşısında ezilecek o küçük kız yok.sanırım bunu oda anladı.yüzündeki o şaşkın ifade görülmeye değerdi doğrusu 44 sesim yükseldi lafları sıraladım ama tavrımı belli etmek içindi.bence çok güzel oldu.rabbimden onun kalbine biraz olsun sevgi ve merhamet koymasını diliyorum...
değişimi hissedyorum iyice artık olumsuz olaylara takıp bozuk plak gibi geri sarıp sarıp aynı duyguda takılmıyorum smiliyface olay yaşandığı anda kalıyor ve benim içimi yine huzur kaplıyor...

ikizruh 13-09-2008 08:19 PM

söylemeden edemiycem dün yaptığım pilav en iyisiydi.iyi bir pilav olduğunu ablamın içerden gelen sesiyle anladım.'nee ! bunu özlem mi yaptıı :)) evde otura otura iyi bir ahçı olucam sanırım.ama bu iş tehlikeli olmaya başladı sanırım.çünkü annem rahata alıştı az öncede bana et sote yaptırdı.ver çoşkuyuu ver çoşkuyu özleme yapsın dimii.az uyanık değilsin anne y789
şu aralar evde olmak çok güzel.huzurlu bir ortamdayım ev gibisi yok ttli3 ama çekim yapmaya devam ediyorum ramazandan sonra inşallah tam istediğim gibi bir işe başlıyıcam 956k

Akulina 14-09-2008 06:47 PM

Canım benim yazını okudum,seni çok iyi anlıyorum şu Teyze konusunda...
Benimkinide bazen çok severim,bazende nefret ederim...Aynen bi ara ciddi anlamda en nefret ettiğim insandı...
Şimdi nötr'üm...Bazen çok seviyorum..Ama güvenmiyorum,her an değişiyor çünkü...Bukalemun gibi bir kişilik...

ikizruh 19-09-2008 12:22 AM

evde olalı bir ay oldu maaşallah güzel tembellik yaptım 44 az önce cv mi sağa sola yolladım inşallah hayırlı bir iş çıkar karşıma.uzun süre çalışıp çalışmamakta kararsızlığa düşmüştüm çünkü kasım' da sınavım var ve hazır boşken çalışmak istiyorum.önceleri gözümü baya korkutuyordu bu sınav.ama kitabı çalıştıkça aslında o kadar korkulacak bir sınav olmadığını anladım.bu sınav zor diyenleri bir yakalarsam pis kalaylıycam hee 789569 ilk sınavda olumsuzluklardan etkilenip zaten kazanamam diye çalışmamıştım.bu bu sefer gözüm kara wave benle aynı dönem sınava girecek arkadaşımıda şişirmişler y789 bana her telefon açtığında üstüme kara bulutlar üşüşüyor ama allahtan 5 dk da kendimi toparlayıp veriyorum gazııı derty
evet günlüğüm burada kesmek zorundayım kardeşim geldi başımda ciy ciyy ötüyor şaşkın

shamanic 19-09-2008 03:05 PM

sevincli nemesiscim.. günlüğünü okurken nasıl sevindim anlatamam.. sevincli

demek benim güzelim reikiyide yaşamına kattı nihayet...
bu güzel yol arkadaşıyla buluşmuş olman mutluluk verici.. tender45
yaşamının her alanını sevgiyle aydınlatmasını dilerim tatlım..
http://img54.imageshack.us/img54/997...s9gaxk8eu9.gif

21 günlük süreni doldurmasanda kendine şifa uygulamaları yapabilirsin tatlım..
diş ağrınla mücadelen bunun en güzel örneği olmuş sana.. super

daha nice böyle harika deneyimlerini paylaşacaksın.. ark5

her bitiş yeni bir başlangıçtır.. eski iş yerin sana bir çok deneyimi katarak yaşamındakini görevini tamamladı..
şimdi en kısa sürede yeni ve güzel bir başlangıç yapabilmen dileğiyle..

cv in senin geçmiş deneyimlerin.. yani senin bir parçan..
print ederek eline bir cv ini al.. üzerine sevgiyle reiki enerjini ver..
seninle çalışmaktan mutluluk duyacak.. senin çalışmaktan keyif alacağın bir iş yeri ile bir an evvel yollarınız kesişsin.. b456

sevgiler.. hismiley

ikizruh 23-09-2008 05:18 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
sevincli nemesiscim.. günlüğünü okurken nasıl sevindim anlatamam.. sevincli

demek benim güzelim reikiyide yaşamına kattı nihayet...
bu güzel yol arkadaşıyla buluşmuş olman mutluluk verici.. tender45
yaşamının her alanını sevgiyle aydınlatmasını dilerim tatlım..
http://img54.imageshack.us/img54/997...s9gaxk8eu9.gif

21 günlük süreni doldurmasanda kendine şifa uygulamaları yapabilirsin tatlım..
diş ağrınla mücadelen bunun en güzel örneği olmuş sana.. super

daha nice böyle harika deneyimlerini paylaşacaksın.. ark5

her bitiş yeni bir başlangıçtır.. eski iş yerin sana bir çok deneyimi katarak yaşamındakini görevini tamamladı..
şimdi en kısa sürede yeni ve güzel bir başlangıç yapabilmen dileğiyle..

cv in senin geçmiş deneyimlerin.. yani senin bir parçan..
print ederek eline bir cv ini al.. üzerine sevgiyle reiki enerjini ver..
seninle çalışmaktan mutluluk duyacak.. senin çalışmaktan keyif alacağın bir iş yeri ile bir an evvel yollarınız kesişsin.. b456

sevgiler.. hismiley

hoşgeldin şamanım nerdesin sen ya uzun zamandır valla sayfamda yazılarını görmeyi çok özlemiştim 96
sen bu yazıyı yazarken benimde 21 günümdü allaha şükür arınma dönemi bitti sayılır.geçen kontrole gittiğimde herkes haldur huldur fiziksel durumlar yaşamış.terleyen mi dersin,suratını sivilce basan mı dersin ,öfkeden bir kaç kişiyi öldürmeye çalışan mı y789 ben fazla fiziksel bir durum yaşamadığımı söyledim.hani beni öyle rahatsız edicek ne fiziksel ne psikolojik bişey yaşamadım.sadece son günlerde suratımı ecük sivilce bastı ama onun sebebi başka bişeydi.durum böyle olunca 1 ay daha veriyorum sana dedi.bir aydan sonra tekrar gidicem.ben bunu telkinlere yoruyorum zaten uzun zamandır telkin dinliyorum heralde bişeylerden az da olsa arınmışımdır belkide arınma dönemi o nedenle çok zorlu geçmedi 44 zaten hocam demesede ben hergün çakralarıma enerji vermeyi alışkanlık haline getirdim.yatağa girmeden mutlaka yapıyorum çok güzel bir duygu yaşatıyor.elimden o enerjinin akışını hissetmek süper bişey.geçenlerde kendi el yanığımın acısını bile geçirdim wave şimdi pür dikkat birinin ağrısı sızısı olucak mı diye bekliyorum ama maaşallah bizimkilerin bu ara başı bile ağrımıyor khkh56

shamanic 23-09-2008 06:04 PM

maşallah tatlım.. ne güze gelişmeler bunlar.. super

arınma konusunda için rahat olsun..
evet telkinlerden dolayı düzenli bilinçaltı çalışmaları yapan kişilerde arınmalar daha hafif çoğu zamanda hissedilmeyen boyutlarda gerçekleşir..

hissedemiyor olmamız arınmanın gerçekleşmediği anlamına gelmez..
reiki özellikle fiziksel bedene gelmeden önce ruhsal katmanlarda arınma yapar .. thumbsanim

bu süreç genel olarak 21 günden çok daha uzun süreleri kapsar..
21 günlük sürede zaten rehberin tarafından desteklendiğin için enerji ile uyumlu hale gelmen kolaylaşarak reikiden aldığın keyif ve etki artar.. 12389

canım benim sizinkiler hep iyi olsun inşallah .. ttli3
senin enerjin auranı güçlendirecek..
auran güçlendikçe birlikte yaşadığın insanlarıda otomatik olarak reiki ile besler durumuma geleceksin..
onlarda senin bu güzel şifa enerjinden dolaylı da olsa yararlanmaktalar..

ne mutlu size.. bu güzel gelişmelerinin çoğalarak devam etmesini dilerim.. blissy

sevgiler.. actionsmile

ikizruh 24-09-2008 06:22 PM

bugünlerde hayatımda güzel gelişmeler oluyor kendimi çok şanslı hissediyorum.borçlarımı nasıl ödeyeceğimi düşünürken hiç umulmadık yerlerden para geldi derty sonra 2 yere başvurmuştum birinden dün telefon aldım.yarın görüşmeye çağırıyorlar 44 ama sınava 1,5 ay kala çalışmamaya karar verdim.sonuçta bu sınavı kazanırsam daha iyi bir yerde işe başlamak istiyorum.madem borçlarımıda rahat rahat ödüyorum niye çalışayım ki wave kendimi çok iyi hissediyorum olumlu oldukça ve hayattan korkmadıkça her olumlu durumu kendime çekiyorum.Allah'ın izniyle şu sınavıda bir kazanayım kimse tutamaz beniii sevincli
bu arada dikkatimi çeken başka bir durum var.hayatımda kimse olmadığı zaman çoğu zaman bunun ezikliğini çeker illa hayatımda birini isterdim.sonuç olarak hep beni hüsrana uğratanları hayatıma çeker sonrada üzülürdüm.ama şuan kendimi seviyorum ve değer veriyorum.bu sebeple kendimi iyi hissediyorum el ele gezen tiplere artık o kadar özenmiyorum.kendimi güzel ve değerli hissetmek için illa başkasının onayına ihtiyacım yok bea 44 ben zaten güzel ve özel bir insanım ve tam istediğim zamanda çıkacak karşıma o sevgili y789

Akulina 24-09-2008 06:41 PM

Canım benim ne güzel bir sonbahar yaşıyoruz...
İnşallah sınavınıda geçersin kutlama yaparız burada...

Bu arada bende aynı şeyi farkettim...Kendimi sevdikçe,kendime yöneldikçe ve kendimi hissettikçe kendim gibi kişileri çekiyorum...Yada bu kişiler vardı daha önce ben kendimi hissetmediğim için yanımda değildiler...Şimdi daha yaklaşıyorlar...

ikizruh 03-10-2008 02:33 PM

günlüğüme fazla uğramayınca yazılanlarıda göremiyorum haliyle saol gamzeciğim inşallah geçicem 8 kasım büyük gün k8908

ikizruh 03-10-2008 03:01 PM

güzel bir cuma gününden tüm hayatım değişti ailesine kocaman selamlar efenimm art56art56 geçmiş bayramınız mübarek olsun canlarımm sabah programı sunan kadınlar gibiyim yaa ehehehe ama bu söylediklerim içten sevincli
sevincli yine moralim yerinde allaha şükür.günlerim oldukça dolu geçiyor eft yapıyorum bazı durumlara sonra spora başladım 1 hafta oluyor.daha önce tae bo ve aerobiğe gitmiştim.spor yapmayı çok seviyorum.uzun süre salmıştım kendimi toparladım tekrar.bedenim kendini toparladıkça keyfimde yerine geliyor.çalışmadığım için evde yapıyorum internetten bir amca buldum adı billy y789 bir saat videosuna takılıyorum terden sırılsıklam oluyorum.bayılırım zaten zorlayan şeylere acıyı hissetmeden vücudun çalıştığını hissedemiyorum.bir ara pilatese takıldım ama tempo yavaş geldi yaa derty böle hoplayıp zıplamalıyım tae bo yu tek geçerim smiliyface her akşam reiki yapıyorum geçen ablama uyguladım yine ilk zamanlar pek bişey hissedememişti.ama bu sefer enerji akışı baya güçlüydü sanırım.uyguladığım yerde sıcaklık ve açılma hissi duymuş bende zaten elim kapılmış gibi geri çekememiştim ilginç bir deneyimdi ikimiz içinde.
bayram güzel geçti normalde bizim eve tek tük misafir gelirdi.babam dışında misafir yolu gözleyen pek yoktur bizim evde y789 ablam börek yaptığında ben fazla yapmayalım ya bizim eve kimse gelmez ki diye gülmüştük.büyük konuşmamak lazımmış kapı bir kere çalındı ve hiç susmadı.normalde gelenlerden rahatsız olur bayramlaştıktan sonra odama çekilirdim.gerçekten değişmişim yanlaında durdum muhabbete katıldım espri falan yaptım.ablam çok şaşırdı 44 çok mutlu oldum ya gelenlerden ilginçtir
bayramın ikinci günü tuhaftı ama.arkadaşım sevgilisnden ayrılmış ama ayrılma hikayeleri benim geçmişte yaşadığım olayla çok benzer.aynı hisleri tekrar yaşadım acaip özlem duydum ona karşı.saçma salak bir durumda ayrılmıştık zaten.ciğerim yandı desem yeridir nerdeyse arıycam yani.sonra kzıım saçmalama dedim bitmiş gitmiş mevzu.onu özlediğimden değilde o an yaşadığım duygular havada kalmıştı sanırım dusun saolsun bizim kankide uyandırıverdi.gittim eve yüzüm gözüm morarana kadar eft yaptım da anca geçti khkh56 şimdi daha iyiyim eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı dimii y789 bunun dışında gereksiz bir tartışma daha yaşadım.daha önce hayran olduğum biriyle.yani onu hep kendimden üstün tutardım.oysa söyledikleri o kadar tutarsızdı ki bu kadar tutarsız şeyler söylemesine şaşırdım.hemen karşı atağa geçip kimseyi suçlamadan durumdaki tutarsızlıkları anlattım.verdiğim cevaplara karşı doğru dürüst birşeyler söyleyemedi.sorunun etrafında döndü durdu olaya tarafsız kalamadı.ecük gerildim ama kendime güvenime net cevaplarıma hasta oldum smiliyface değişiyorumm ve bu çok güzel bir değişimm inşallah daha iyi olucam
okuyan varsa bu yazımı şimdiye bayılmıştır sanırım y789 bayramdan beri yazamıyorum napimm

teoman_ 03-10-2008 03:13 PM

internetten bulduğun amca kill bill olmasın sakın smil56
gelişmeleri okudum. süper gidiyorsun super

ikizruh 03-10-2008 03:18 PM

bu bill amca siyahi bir amca teoman khkh56 bayılmadan okuduğun için sana karma veriyorum teoman art56art56

Akulina 03-10-2008 04:39 PM

Canım benim,ne güzel yazmışsın keyifle okudum valla...
Bende başladım egzersizlere...Bu sene fit olalım iyice demi:)

Bazen eskiye dönüyoruz bir anda ve o arkada bıraktığımız insanları özlüyoruz...Ne yaptığı,arada geçenleri fln unutuyoruz...
Eft yapman iyi olmuş,çünkü bize eski değil şimdiki zaman lazım...Takılıp kalmamak lazım...

Ve son anlattığın hayranlık olayı banada çok oluyor...Nedense bazılarını gözümüzde fazlamı büyütüyoruz ne:)
Ve hiç beklemediğimiz anda,beklemediğimiz bir tepki görünce pek bir moralimiz bozuluyor:)
Ben artık o kişilerin o tepkilerini görünce bir an için,onlarında bizler gibi insan olduğunu,hatalar yapacağını yada farklı düşünebileceğini telkin ediyorum kendime...

teoman_ 03-10-2008 04:44 PM

Alıntı:

nemesis Nickli Üyeden Alıntı
bu bill amca siyahi bir amca teoman khkh56 bayılmadan okuduğun için sana karma veriyorum teoman art56art56

ehuehehe sağol smil56
yazın sürükleyiciydi neden bayılayım ki coffe2

ikizruh 03-10-2008 11:27 PM

Alıntı:

Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Canım benim,ne güzel yazmışsın keyifle okudum valla...
Bende başladım egzersizlere...Bu sene fit olalım iyice demi:)

Bazen eskiye dönüyoruz bir anda ve o arkada bıraktığımız insanları özlüyoruz...Ne yaptığı,arada geçenleri fln unutuyoruz...
Eft yapman iyi olmuş,çünkü bize eski değil şimdiki zaman lazım...Takılıp kalmamak lazım...

Ve son anlattığın hayranlık olayı banada çok oluyor...Nedense bazılarını gözümüzde fazlamı büyütüyoruz ne:)
Ve hiç beklemediğimiz anda,beklemediğimiz bir tepki görünce pek bir moralimiz bozuluyor:)
Ben artık o kişilerin o tepkilerini görünce bir an için,onlarında bizler gibi insan olduğunu,hatalar yapacağını yada farklı düşünebileceğini telkin ediyorum kendime...

günlüğünde okudum sende yogaya başlamışsın hayırlı uğurlu olsun gamze yakın zamanda esnek ve fit olup çıkarız bisiklet wave

Mustang 04-10-2008 08:33 AM

Canım benim bu ne güzel değişimler böyle . alk78 alk78 alk78

Sen bir çok şeye azmettin ve sonuçları çok güzel oldu.

En önemlisi içindeki gerçek seni ortaya çıkardın.

Hayat sana sağlık mutluluk ve başarı getirsin.

yolun aydınlık ve açık olsun. kiss3

ikizruh 04-10-2008 10:14 PM

saol serpil ablacım güzel dileklerin için bana dilediğin herşeyin 10 katı seni bulsun kiss3

ikizruh 08-10-2008 07:20 PM

iki saattir ders çalışıyorum beynim çorba oldu fifo lifo derken allahtan hatırladığım şeyler çözerken çok zorlanmıyorum.kendimi çok motive ediyorum kazanacağım konusunda inşallah öylede olacak smiliyface düşünüyorum da şu ara iyi ki sevgilim falan yok hee y789 yokluğunu hissettiğim şey aslında bana yarar...

ikizruh 10-10-2008 08:12 PM

derty Allahım çok enerjiğim bugün.Sabah 1 saat yürüdüm az öncede 1 saat taebo yarım saatte pilates yaptım sevincli
ilk spora başladığım gün geldi aklıma o zamanda hocanın 1 saatlik dersi bitmiş benim vücut alev alev blissy nereye atlayacağımı şaşırmış vaziyette hocam 1 saatte koşu bandında çalışıyım mı demiştim.'sakın ha ilk günden şoka sokma bedeni 'demişti bana.içimden hade canım ne olcak sanki diye geçirivermiştim.Tabi sonra 3 gün ağrılarla cebelleştim y789 ama bu ikinci haftam düzenli spor yapışımda meyvelerini toplarım yakında uy897
sevgili günlüğüm bu aralar pek bişeyi kafaya takamıyorum.Olumsuz şeyler yaşıyorum tabi herkes gibi .Geçen gün ablamla deyim yerindeyse birbirimize girdik.O bana bağırdı ben ona.Oysa o güne yine bomba başlamıştım.Tek hatam nerde ne diyeceğini bilmeyen dilinin kemiği olmayan ve kimseye güvenmeyen o arkadaşımla dışarı çıkmaktı.Herzaman ki beni deli etmeyi başardı.Çok sıkıldım artık ondan tek arkadaşı benim ,benim gibi hoşgörülü insanıda delirtti ya helal ona.Ya düşünüyorum da bana hiçbir şekilde güvenmeyen birini niye arkadaş diye yanımda gezdiriyorum.Zamanında şahsın biriyle bile aramı açmıştı sırf kıskançlığından.Niye o dönem affettim bilmiyorum belkide giden benim için o kadar değerli değildi dusun Bu durumunu hep ailesinden köstek görerek büyümesine bağladım ve anlayışlı yaklaştım.Ama yeter yani bu kadar benden.Uza hayatımdan arkadaşım beni haketmiyorsun sen...
az daha anlatacağım mevzuyu unutuyordum.Neyse ablamla kavga ettik normalde yanına gidip uzlaşmaya çalışmazdım.Çünkü oda gereksiz tepki verdi.Sonra olayın ne kadar gereksiz olduğunu düşünüp yanına gittim.Tabi bir afra tafra bir duygu sömürüsü y789 Bende onu kendi haline bıraktım bir kaç saate dayanamadı geldi barıştı 98569 Eskisi gibi olayları kişiselleştirmiyorum yada oturup uleynn hepiniz aynısınız da yapmıyorum bu iyi bir gelişme valla cilgin897

Novos 10-10-2008 08:24 PM

super hiç sorma nemesis geçen gün ben de ablamla tartıştım, hatta bağırdık birbirimize ama bazen tartışmak gerekiyormuş gerçekten, bunca yıllık abla kardeşiz hala tam olarak tanımıyoruz anlaşılan birbirimizi, tartışarak, deneyerek görüyoruz, tanıyoruz birbirimizi işte ark5

ikizruh 10-10-2008 08:42 PM

Evet işin tadı tuzu bu tartışmalar sonrasında gelen nezaket dolu davranışlarda cabası art56art56

ikizruh 22-10-2008 07:49 PM

Ara ara bir hal oldum 4.sayfalara düşmüş gül gibi günlüğüm y789 Şu kilo sorunumu ciddi ciddi ele aldım.Kendime 3 hafta süre biçtim 52 kiloya düşmek için altı üstü 4 kilo yani.Pilates yapıyorum hergün eskiden zorlandığım hareketler çerez olmaya başladı.Ayrıca diyete başladım, yardımcı olsun diye sandaloz sakızı kullanıyorum her sabah ciddi ciddi iştahımı kesiyor.Akşam 6 dan sonra ağzıma hiçbişey koymuyorum uy897 Eee daha napim dimi.Kendimi sevmek için bedenimle barışık olmalıyım önce 98569
Etrafımı gözlemliyorum insanların ilişkilerinde yaşadıkları sorunlara bakıyorum.Hep aynı kişiler,hep aynı sorunlar,ve hep aynı sonlar.Sürekli başa sarıyorlar sorun sende diyorum ayıkla kendini temizle diyorum ama sağlam duvarları var.İnandırmak çok zor sorunu hep etrafa yıkıyorlar.İyide bu senin sahnen bu rolleri sen verdin onlara oynatıyorsun,değiştir senaryoyu artık...
Artık olumsuz düşünceleri başımdan savmayı öğrendim.Ne zaman bişeyle alakalı olumsuz düşünmeye başlasam kocaman bir İPTAL deyiveriyorum kaçıyor 44 Kardeşim gibi sevdiğim dostum değiştin dedi bana daha enerjiksin farklı bir ışığın var sanki dedi oyy oyy derty Ama anneme göre delinin tekiyim khkh56

Akulina 22-10-2008 09:13 PM

Canımcım verirsin,bak ben bir hafta oldu ağlandım zırlandım,ama diyette yaptım pilateste,1 kilo vermişim...
Bunları yaptınmı zaten verirsin,ama devam etmek çok önemli...
bisiklet durmak yok,aynen devam :)

ikizruh 24-10-2008 01:36 PM

off allahım telefon görüşmesi yapmaktan başım ağrıdı.Ben kendime güzel güzel iş çekimi yapıyorum millet beni kafasına göre bir işe sokmaya çalışıyor.Ama artık daha kolay hayır diyorum çünkü nasıl bir iş istediğimi biliyorum.Karşılarda çalışma saatleri belli olmayan hem ön muhasebenin hem genel muhasebenin üstüme yıkıldığı hatta bunun üstüne telefonu da ekliycekler 789569 hiç işim olmaz hih33 Üç kişinin yaptığı işi ben yapıcam hemde o rakama oldu canımm khkh56 O kadar olumsuz düşünüyolar ki yok kriz varmış yok iş bulmak zormuş peki benim yakınımda benle aynı özellikleri taşıyan insanlar neden uçuk fiyatlarda ve huzurlu bir ortamda çalışıyor.Bakıyorsun hayatla barışık,mutlu herzaman iyi iş bulurum diyor.Sürekli bir olumlama içinde,yok yokkk kimse beni yolumdan çeviremez artık sıkıldım ya bırakın hayat benim,nasıl yaşayacağıma napacağıma ben karar veririm...

ikizruh 24-10-2008 10:46 PM

Sonunda ulaştım şu zero limit'e Allah'ım ne bulunmaz kitapmışın sen sevincli

ikizruh 26-10-2008 02:12 PM

Sanırım bu durumda beni en iyi anlatan şu şarkının nakaratı ; bu sabah yağmur var istanbul'da ,gözlerim dolu dolu oluyor bilinmez niye... 88a Çok ağlayasım var uzun zamandır ilk defa kendimi bu kadar üzgün ve çaresiz hissediyorum.Bu yetmezmiş gibi dışarı çıkmak için sözleştiğim arkadaşımdan hala ses yok.Ağlamak ,ağlamak ve ağlamak istiyorum.Kimse konuşmasın, kimse dokunmasın bana agl34

Mustang 27-10-2008 08:10 AM

Ah canım kıyamam sana ama bazen ağlamakta güzeldir insanın içini boşaltır göz yaşların mutluluğun olsun içindeki birikimlerin boşalması olsun ve seni hep bildiğimiz özlem halinde bize göndersin . kiss3

ikizruh 27-10-2008 02:02 PM

saol serpil ablacığım inşallah atarım şu olumsuz ruh halini üstümden kiss3

Mustang 28-10-2008 07:29 AM

Dün seni gördüm facebookta niye şaşırmadım acaba tam tahmin ettiğim gibi işte benim özlemim dedim .Canım benim güzel lim ne hoş çıkmışsın resimlerde . kiss3

ikizruh 28-10-2008 07:01 PM

ayy saol serpil ablacığım utananadam gamze'de sende beni şımartıyorsunuz kiss3 sende çok güzelsin ee gamze'nin de kime benzediği ortada ttli3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:14 PM.