![]() |
Işıkyolu'nun Günlüğü İlk günümün içindeyim bütün gün sitede safariye çıktım O yorum bu Başlık şu konu derken MP3 leri dinlemeye koyuldum rahat şimdiye kadar 10 saat oldu ortalama 70-80saat dinlenmesi gerekiyormuş ( adı üstünde ortalama işte ) ortalamaya çok sürmeden ulaşacağımı düşünüyorum ( tüm algılarımla bende ses duymamıyorum nakavt durumdayım ) bir boksörün abondene olması gibi bilinç ve bilinçaltımın arasındaki filtre iptal durumda değişimi adım adım hissediyorum şimdiden rahatlamış durumdayım bol bol anlamak için araştırırken site Özlem Şahin'in Taksi örneğini yaşıyorum aaa ! oraya götür bbb! buraya götür derken TAKSİCİYE doğru adresi verdim ben ne saçmalarsam saçmalıyım , gideceğimiz nokta orasıdır yani ilk başta dinlemeye başladığım Suçluluk dunk56 ve EGO güçlendirme krzm67 gayet iyi gitmek anlayacağınız .. Çok fazla kafanız karıştıysa MP3 leri tavsiye edildiği gibi indirip dinlemeye başlayın , o arada isterseniz sitede benim gibi safariye çıkabilir , konuyla alakalı bilgiler edinebilir MP3 playerınıza takıp çapkınlık yaparken dinleyebilirsiniz music45 sizin kafanız başka yerdeyken sizinde isteğinizle o çoktan değişimi başlatmış ve ilerlemeyi yaşıyor olacaksınız , birgün içersinde benden taşanlar bunlardı..Bu arada çaktırmadan ailemede dinletiyorum değişimlerine kıskıs gülüyorum sabahtan beri babam diyorki"su terapisi mi yapıyorsun?" ne demezsin blissy y789 |
Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü Günlüğün hayırlı olsun. İnşallah güzel haberlerini duyarız. Sevgilerle....actionsmile |
Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü inanıyorum ki herşey güzel olacak gerçekten .. Umarım herkes sabırla ve karalılıkla ulaşmak istedikleri tırnmanma noktalarına ulaşır ve gelişimleri devam eder ,ilgi gösterip yorum yaptığınız için teşekkürler size ve herkese , iyi ki varsınız :zpzp::zpzp::zpzp::zpzp: |
Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü Hoşgeldin Işıkyolu..Işığınız bol olsun... |
Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü günlüğünüz hayırlı olsun. güzel haberlerle dolup taşsın. farkındalıklarınız artsın. sevgiyle mutlu kal ışıkyoluy789 |
Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü Sağolun güzel ruhlu insanlar , iyi ki varsınız .. Gününüz aydın ve ışık dolu bolluk ve bereket dolu olsun .. Macerama gelince ; Bütün gece laptop'um başucuma yakın bir yerde Suçluluk ve Ego güçlendirici MP3 leri açık uyudum sabah 08:00 a bir kaç dk varken derin bir yorgunluktan arınmanın sersemliğiyle uyandım rutin meditasyonumu olumlamalarımı yaptım ve mp3 leride dinlettiğim şeffaf bardaktaki suyumuda içtim , suyun benden güzel laf dinlediğini çeşitli kaynaklardan okuduğum ve şifa özelliğinin bu kodlama olumlama dua mantralarla güçlendiğine inanıyorum merak edenler için bilimsel kanıtlar mevcuttur .. Sevgilinize der gibi "SENİ SEVİYORUM , İYİ Kİ VARSIN" birkaç kez deyin ve suyun aromasının farkına varacaksınız(OFFICE MASARU EMOTO araştırma yapan prof.Emoto 'nun analizlerine ulaşabilirsiniz ingilizce ve yabancı dil bilinmesine gerek yok o değişen güzel kristaller su kristalleri , türkçeye çevirileride mevcuttur 12389)şimdi nasılsın derseniz odaklandığım yola doğru devam etmekteyim ve çok güzel bir mutluluk var içimde her hücremde hissettiğim..Sevgilerimle sapkal89 |
Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü günlüğünüz güzel paylaşımlarla dolsun. |
Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü Vaaayy yeni bi günlüükkk sevincli hayırlı, güzell, mutlu, umutlu, huzurr dolu haberlerle dolar İnşallah günlüğünüzz blissy herşeyy gönlünüzce olsunn guitarguitar |
Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü Günlüğün hayırlı olsun sevincli mutlulukla dolsun inşallah.. bu arada nickin çok güzel...çok beğendim neseli56 günlüğünün de nickin kadar parlak olmasını diliyorum actionsmile |
Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü Notumun bu akşam üstü bölümünde farkına vardığım değişimler ve yaptım eylemler ; Tam olarak kendimi hazır hissetme haline yaklaştığımı hissediyorum(sanırım ulaşıcağım noktaya ve gelişmelerine hazırlanılıyorum gibi ),Sanki beynim kayıtta sürekli kaydediyor .. Bazı anlar başımda biraz bir ağrı oluşuyor , algılarım açık , cevaplarım net , zihnim uykudan uyanmış gibi devam etmekte her şey yolunda ve olumlu gitmekte .. Bunların dışında da yoğun bir üzüntü yaşadım bu beni ağlattı ve yordu neyse ki inancımdan ve hedefime bağlılığımdan dolayı çekip aldım o durumdan .. her şey geçti şimdi herhangi bir sorun yok çok durgun bir mutluluk içindeyim .. günlüğümde özelimi paylaştığım içinde mutluyum,iyi ki varsınız.. Bu arada yaklaşık 10 saati buldu Mp3 dinlediğim her şey yolunda krzm67 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:20 AM. |