![]() |
Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü 8. ve 9. gün Durağanlaştım gibi hem aktif hem hazırım birçok deneyim için değiim için araştırmama yeniden başla işaretini verdim , şimdi daha az yiyor ,daha rahat okuyor ve daha kolay çözümler üretebiliyorum .. Hala dinlemekteyim mp3 leri iki haftayı dolduracağım , ben dinlerken evdekilerde buna maruz kalıyor onlardaki değişimde mükemmel bir his beni en çok motive eden şeylerden ve bazen sinir anlamında agresiflik oluyor bugün üzerinde durduğum bu ayarsız sinir hali çözmek için çalışıyorum .. idea3 |
Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü Teker teker çözdüğüm için sessiz kalmam gerekti , yazmadığım günlerde yaratıcının gönderdikleriyle mutluluk kavramımın uçsuz noktalarına tırmanmaktayım merak edenler varsa bu inanç sistemlerimle oynuyorum anlayışlarımla bu değişimlerin kıvılcımları ötelerden beri başlamış olsada bu subniminal çalışmalarında büyük katkısı olmakta ve devam etmekte .. Bir anınız sevgisiz ve aşksız geçmesin , sizlere en güzel dileğim budur .. iyi ki varsınız ..sapkal89 |
Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü Selamlar tarihlere bakılırsa çok uzun sayılmayacak bir sürede olsa ayrı kaldık diye düşünülebilir .. Bunu bir gelişimi yaşanma ve tadını çıkarma olarak ele alalım son 5 gündür suya dinletmesemde Ego , suçluluğun yanına çalma listeme depresyon mp3 nüde ekledim .. Nazar değmesin diyecek kadar iyi gitmekte .. Egomun güçlendiği ortaya çıkmış durumda kariyerimden gurur duyar duruma geldim 7 aydır geri dönüşler yaşadığım suçluluk duygularının ortadan kalktığını gördüm enerjim mükemmel derecede ve bir aşkım var gayet ciddi bir birliktelik hayatın gönderdiği herşeyi kabul ediyorum benim için en iyisini gönderiyor yaşam .. Mp3 lerin başarısı kendi adıma tatmin edici duruma gelmekte ego ve suçluluk mp3 lerinin faydası görüyorum diyebilirim .. Genel değişimleri böyle yüzeysel geçtiğim için affedin .. Geçerli sebeplerim var , Sevgiler .. Bu arada bu ada hazırlanan cd lerden sipariş vermek yada seminerlerden birine uygun olduğum bir zamanda katılacağım .. İhtiyacım olan cd yi seçmeliyim o yüzden biraz daha düşünüceğim , gelişiminizde başarılar , tüm yüreğinizle değişiminize inanmanız dileğiyle , mutlu ve aşkla kalın .. |
Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü İyi dileklerini hemen üstüme alınıyorum : ) Evet benim de gelişimim başarılı olsun. Mutlu ve aşkla kalayım : ) Ve de tebrik ediyorum. Mutluluğun daim olsun.. |
Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü günlüğünz hayırlı olsun..herşey gönlünüzce olsun..yaşama sevincinizin ve azminizin hep varolması dileğimle..t678 |
Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü Çok şekersiniz .. Fatamorgana güzel rumuz mutluluk ve aşkla , sevgilerimi sunarım ..sapkal89 |
Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü BİRAZ BEKLETTİM YAŞAMAM GEREKTİ .. Yaşam , Sağlık , iş ve aşk .. Yaşamımda herşey güzel ve yolunda , sağlık olarak enerjiğim arada ho'oponopono yapıyorum onunda faydasını görüyorum sizlerede hararetle tavsiye ediyorum , işlerle alakalı görüşmelerim oluyor ve bundan çok mutlu ve umutluyum , aşk hayatım düzenli bir ilişkim var ..Erteleme ve Kilo vermeyi ekledim onları dinliyorum , doğrudan hissedebiliyorum ho'oponopono da uyguluyorum .. Kilo vermeyi dinlerken ağzım sulanıyor sadece büyük bir ihtimal okunan telkinlerde yemek lafı geçtiğini düşünüyorum sevincli Ertelemeyi dinlerkense doğrudan harekete geçmek için tetikliyor sanki herhangi sorun gibi görünen bir gelişmede "hey ! benim bu düğümü çözmek için bir fikrim var ! " diyorum .. Keyifli geçiyor kendi mesleğimle alakalı istediğim gibi devamlı bir işte yakaladım mı tamamdır krzm67 sevgilersapkal89 |
Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü Sanki kafama takıyorum gibi .. Airpot tv de Değerli Özlem Şahin in bolluk bereket çalışmasını izlediğimde bu etkinliğe katılmalıyım dedim .. Ya bugün açıkcası biri çıkıp çalışma sistemimin yanlış olduğunu söyledi beraber yola çıkmıştık ve yol kat etti ve devam ediyor .. Kendimse alakasız bir şekilde iş konusunda evdeyim ve görüşmelere gidiyorum.. Bir yandan da bakıyorum ki o çalışma sistemini benim bıraktığım 6 yıl oluyor , onu da çok takacak değilim (Bunu derken de ilgi gösterdiğim ortaya çıkıyor..) Sanırım NLP uygulayacağım .. Koruma kalkanı ve kilo vermeyi dinliyorum .. Gayet rahat ve enerjiğim .. Bu aralar iş konusunda yoğunlaşmış durumdayım .. Gelişmeleri bildiririm . O arkadaşımında telefonla arayıp bana ulaşmasından bana bu konuda evrenin gönderdiği yardımcı olarak görüyorum , bu dar boğazın aydınlık olduğunu biliyorum , sevgilerimle ..Bu arada dans doğaçlama ve doğaçlama yeteneğim bana geri gelmiş durumda .. Hastasıyız mükemmelsevinclipartysmileysevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:10 AM. |