Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Işıkyolu'nun Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463960)

Işıkyolu 25-02-2010 11:09 PM

Işıkyolu'nun Günlüğü

İlk günümün içindeyim bütün gün sitede safariye çıktım O yorum bu Başlık şu konu derken MP3 leri dinlemeye koyuldum rahat şimdiye kadar 10 saat oldu ortalama 70-80saat dinlenmesi gerekiyormuş ( adı üstünde ortalama işte ) ortalamaya çok sürmeden ulaşacağımı düşünüyorum ( tüm algılarımla bende ses duymamıyorum nakavt durumdayım ) bir boksörün abondene olması gibi bilinç ve bilinçaltımın arasındaki filtre iptal durumda değişimi adım adım hissediyorum şimdiden rahatlamış durumdayım bol bol anlamak için araştırırken site Özlem Şahin'in Taksi örneğini yaşıyorum aaa ! oraya götür bbb! buraya götür derken TAKSİCİYE doğru adresi verdim ben ne saçmalarsam saçmalıyım , gideceğimiz nokta orasıdır yani ilk başta dinlemeye başladığım Suçluluk dunk56 ve EGO güçlendirme krzm67 gayet iyi gitmek anlayacağınız .. Çok fazla kafanız karıştıysa MP3 leri tavsiye edildiği gibi indirip dinlemeye başlayın , o arada isterseniz sitede benim gibi safariye çıkabilir , konuyla alakalı bilgiler edinebilir MP3 playerınıza takıp çapkınlık yaparken dinleyebilirsiniz music45 sizin kafanız başka yerdeyken sizinde isteğinizle o çoktan değişimi başlatmış ve ilerlemeyi yaşıyor olacaksınız , birgün içersinde benden taşanlar bunlardı..Bu arada çaktırmadan ailemede dinletiyorum değişimlerine kıskıs gülüyorum sabahtan beri babam diyorki"su terapisi mi yapıyorsun?" ne demezsin blissy y789

Elektra 25-02-2010 11:28 PM

Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü

Günlüğün hayırlı olsun. İnşallah güzel haberlerini duyarız. Sevgilerle....actionsmile

Işıkyolu 25-02-2010 11:33 PM

inanıyorum ki herşey güzel olacak gerçekten .. Umarım herkes sabırla ve karalılıkla ulaşmak istedikleri tırnmanma noktalarına ulaşır ve gelişimleri devam eder ,ilgi gösterip yorum yaptığınız için teşekkürler size ve herkese , iyi ki varsınız :zpzp::zpzp::zpzp::zpzp:

hayatimdegisti 25-02-2010 11:44 PM

Hoşgeldin Işıkyolu..Işığınız bol olsun...

Sultan 26-02-2010 08:45 AM

günlüğünüz hayırlı olsun.
güzel haberlerle dolup taşsın.
farkındalıklarınız artsın.
sevgiyle mutlu kal ışıkyoluy789

Işıkyolu 26-02-2010 10:44 AM

Sağolun güzel ruhlu insanlar , iyi ki varsınız .. Gününüz aydın ve ışık dolu bolluk ve bereket dolu olsun .. Macerama gelince ; Bütün gece laptop'um başucuma yakın bir yerde Suçluluk ve Ego güçlendirici MP3 leri açık uyudum sabah 08:00 a bir kaç dk varken derin bir yorgunluktan arınmanın sersemliğiyle uyandım rutin meditasyonumu olumlamalarımı yaptım ve mp3 leride dinlettiğim şeffaf bardaktaki suyumuda içtim , suyun benden güzel laf dinlediğini çeşitli kaynaklardan okuduğum ve şifa özelliğinin bu kodlama olumlama dua mantralarla güçlendiğine inanıyorum merak edenler için bilimsel kanıtlar mevcuttur .. Sevgilinize der gibi "SENİ SEVİYORUM , İYİ Kİ VARSIN" birkaç kez deyin ve suyun aromasının farkına varacaksınız(OFFICE MASARU EMOTO araştırma yapan prof.Emoto 'nun analizlerine ulaşabilirsiniz ingilizce ve yabancı dil bilinmesine gerek yok o değişen güzel kristaller su kristalleri , türkçeye çevirileride mevcuttur 12389)şimdi nasılsın derseniz odaklandığım yola doğru devam etmekteyim ve çok güzel bir mutluluk var içimde her hücremde hissettiğim..Sevgilerimle sapkal89

prenses1 26-02-2010 02:12 PM

günlüğünüz güzel paylaşımlarla dolsun.

maviinci 26-02-2010 08:16 PM

Vaaayy yeni bi günlüükkk sevincli hayırlı, güzell, mutlu, umutlu, huzurr dolu haberlerle dolar İnşallah günlüğünüzz blissy herşeyy gönlünüzce olsunn guitarguitar

imported_Angel 26-02-2010 10:01 PM

Günlüğün hayırlı olsun sevincli mutlulukla dolsun inşallah..
bu arada nickin çok güzel...çok beğendim neseli56 günlüğünün de nickin kadar parlak olmasını diliyorum actionsmile

Işıkyolu 26-02-2010 10:58 PM

Notumun bu akşam üstü bölümünde farkına vardığım değişimler ve yaptım eylemler ; Tam olarak kendimi hazır hissetme haline yaklaştığımı hissediyorum(sanırım ulaşıcağım noktaya ve gelişmelerine hazırlanılıyorum gibi ),Sanki beynim kayıtta sürekli kaydediyor .. Bazı anlar başımda biraz bir ağrı oluşuyor , algılarım açık , cevaplarım net , zihnim uykudan uyanmış gibi devam etmekte her şey yolunda ve olumlu gitmekte .. Bunların dışında da yoğun bir üzüntü yaşadım bu beni ağlattı ve yordu neyse ki inancımdan ve hedefime bağlılığımdan dolayı çekip aldım o durumdan .. her şey geçti şimdi herhangi bir sorun yok çok durgun bir mutluluk içindeyim .. günlüğümde özelimi paylaştığım içinde mutluyum,iyi ki varsınız.. Bu arada yaklaşık 10 saati buldu Mp3 dinlediğim her şey yolunda krzm67

Işıkyolu 26-02-2010 11:07 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586834)
Günlüğün hayırlı olsun sevincli mutlulukla dolsun inşallah..
bu arada nickin çok güzel...çok beğendim neseli56 günlüğünün de nickin kadar parlak olmasını diliyorum actionsmile

Nickim okuyanlara umut versin ve banada misyonuyla hem güç hemde duruluk versin diye bir anda düşünürken aklıma geldi hayatta tesadüfe tesadüf etmiş kimse yoktur diye bir söz var buna inanıyorum .. Bu güzel paylaşımlarımız bizlere fayda sağlaması dileğiyle,teşekkür , iyi ki varsınız..956k

Işıkyolu 27-02-2010 01:54 PM

sevincli Dostlarım canlarım sizleri tüm yüreğimin ışığıyla selamlıyorum tüm sevgimle , Sabah 09:30 gibi uyandım meditasyon ve çakra çalışmalarımı yaparkende dinlediğim suçluluk ve EGO mp3 leri şu saate kadar dinlemekteyim,bu arada bir konuk hep masamdaydı halada yazdıklarımıda görmekte .. Bu konuk cam şişedeki SU kristalleştiğini hem gözlemleme hemde tadına bakma fırsatı buluyorum , o kadar yumuşamış ki su babamada denettim tadı çok yumuşamış dedi , bunun dışında hissettiğim içtikten sonra bana güç , olumluluk , zihin açıklığı ve daha duru bir şekilde sorgulamamı sağlaması üçüncü gündeyim ve şuan saatim 13:46 yı göstermekte içimde rahatlık ve sakinlik var herhangi bir kaygı ve suçluluk duygusu hissetmiyorum ki yoğun yaşayan biriydim o duyguyu ..Artık Ego anlamında kendime hiçliği örnek alıp üzmüyorum kendimi bu adım adım üzerimden kalkmakta hissediyorum , farklı bir rüya gördüm hayır olsun gerçekten güzeldi .. Gün devam etmek içimde gün doğmaya başlıyor bunuda hissediyorum , yollarımız aydınlık ve ışık dolu olsun , sizleri seviyorum , iyi ki varsınız..:zpzp:blissy:zpzp:

Işıkyolu 28-02-2010 11:54 AM

Selammmm , dün gece 03:00 a gelir netteydim seminerlerden sonra yapılan videoyu izledim , yorumlarınızı okudum , yani ; sizi tanımak için bile aranızda olunabilinir kanaatine vardım , sizleri çok tanımak istedim , gözlerimi kapadım ve o seminerde olmak istedim bir an çok duygusal güç verici bir enerji var içinizde .. Sonra puan sistemine göre telkin cd si haberine baktım , sanırım hala fikir aşamasında yinede gerçekleştirilirse muazzam güzel birşey olacağı kesin..f678h dinlediğim telkin mp3 lerinin bugün 4.günü ve daha yeni dinlemeye başladım music45 iyiyim , dimağım açık ve değerlendirmelerim yerinde ve bilinçli .. Hava durumu uzun zamandır neşemi ne yerine getiriyor nede beni bozuyor hatta hava durumu benim içimde günlük güneşlik çok mutluyum .. krzm67hpm1

Işıkyolu 01-03-2010 04:03 PM

actionsmile Selam,bugün 5.gün son iki gündür fırtınalar çatışmalar karmaşalar , istemediğim misafirlerle geçsede akşam ve gece arası yoğun bir depresyon atlatsam da , Olumlu düşünerek ve manevi yardımlarla sağlığım yerinde şükürler olsun .. Kendimdeyim , rahatım bana gelecek en olumlu şeyleri yüreğimde heycanla beklemekteyim çok büyük bir mutluluk içimdeki tüm hücrelerimde hissettiğim , şükürler olsun .. Olumlu haber gelecek bir işi bekliyorum sevincli diğer olumlu şeyler içinde çok mutluyum .. Bu arada ay bedirdi dün gece dilekler dilemiş olanların dileklerinin dualarının olumlamalarının kabul olmasını tüm yüreğimle diliyorum , aşk , sevgi ve mutlulukla kalın .. Gün devam ediyor haberler ulaşacağı zamanı bekler , onları duymak isteyenlerde geleceği anı .. GElecek haberleriniz şans dolu ,uğurlu ve mutluluk dolu olsun .. Sevgilerimle .. IŞIKYOLU

Işıkyolu 02-03-2010 11:47 AM

Gün gibi selamlıyorum sizleri sevgimle , ışığımla .. Bu gecede mp3 ler çalarken uyudum bugün 6.gün oldu büyük deprem etkisi yapacak olaylar gelişsede tüm olgun ve bilinçle üstesinden otomatikman gelindiğini gözlemliyorum Kendime yürekten güveniyorum ve olduğum gibi olmanın mutluluğunu yansıtıyorum,şükürler etmeye başladım..........................Sizlerde şükür edin daha mutlu olacaksınız,sizleri çok sevdim..:zpzp:blissy:zpzp:

imported_Angel 02-03-2010 08:22 PM

Alıntı:

Işıkyolu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587275)
Gün gibi selamlıyorum sizleri sevgimle , ışığımla .. Bu gecede mp3 ler çalarken uyudum bugün 6.gün oldu büyük deprem etkisi yapacak olaylar gelişsede tüm olgun ve bilinçle üstesinden otomatikman gelindiğini gözlemliyorum Kendime yürekten güveniyorum ve olduğum gibi olmanın mutluluğunu yansıtıyorum,şükürler etmeye başladım..........................Sizlerde şükür edin daha mutlu olacaksınız,sizleri çok sevdim..:zpzp:blissy:zpzp:

Bu gibi zamanlarda zorlukların özellikle insanın karşısına çıktığına inanıyorum...neden mi ? yeni halini denemen ve gelişmeyi farketmeni sağlaman için y789 çünkü o zorluklar çıkmasaydı yeni halini göremeyecektin...görebilmen için evrenin yarattığı bir bahane bence bunlar 12389
"kontrolsüz güç, güç değildir" işte bu laf tam da bu durumu anlatıyor...kendini kontrol edebildiğini görmen çok güzel bir gelişme..blissy mutlu haberlerini tekrar görmek dileğiyle actionsmile

Işıkyolu 03-03-2010 01:28 PM

Tünaydın , bugün gelişimi seven gün yine güneşli ve aydınlık ..(7. gündeyim) Yedi günün değişimi tüm olumluluklarla devam ediyor , bu kadar gün dinledim durmalımıyım dediğimde annem ve babamda da bu gelişimleri gördükten sonra DEVAM diyorum..İçim içimi yiyen bir mutluluk , iş anlamında da beklentilerim var , bu arada girdiğim görüşmeler gerek telefonla gerek internet üzerindeki yazışmalarda çok daha rahat ve çok daha açığım Olumlu yada diğer türlü cevaplarıda çokta alınganlık göstermeden karşılıyorum , Herşey olması lazım olduğu gibi oluyor çok mutluyum sevincli
imported_Angel Teşekkür ederim .. Böyle bir analiz olması da mutluluk verdi yanımda olduğunuzu bilmek güzel music45 iyi ki varsınız ..

Sultan 03-03-2010 01:43 PM

nasıl bir iş istediğine karar ver.nasıl bir iş seni mutlu edecek.o işe sahip olduğunda ne hissedeceksin.etrafındakiler ne söyleyecek.bütün bunları imgeleyip gönder.istediğin gibi bir iş adresine teslim gelsin.her şey gönlünce güzel olsun.iyi varsınızy789

Işıkyolu 03-03-2010 02:06 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587523)
nasıl bir iş istediğine karar ver.nasıl bir iş seni mutlu edecek.o işe sahip olduğunda ne hissedeceksin.etrafındakiler ne söylecek.bütün bunları imgeleyip gönder.istediğin gibi bir iş adresine teslim gelsin.her şey gönlünce güzel olsun.iyi varsınızy789

Anthony Robbins 'in Sınırsız Güç kitabında karşılaşmıştım ilk buna ..Meditasyon yaparken ve dileklerimi sunarken aklıma gelmişti , şimdi birde bu şekilde gönderdim .. Gelişini keyifle bekliyorum sevincli geçmiş bilgilerimi hatırlattın , teşekkürler , iyi ki varsın Bengusu sapkal89

Işıkyolu 03-03-2010 02:39 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587525)
Katılıyorum işte bu yüzden günlükleri okumaya özen gösteriyorum okuduğum her günlükte ders çıkaran yazı olduğu zaman çok mutlu oluyorum..Bu düşünceler aslında bizler için yol...
Işıkyolu mutluluğun daim olsun ...İyi ki varsınız...

Sizler mutluluğu çoğaltan neşe kaynaklarısınız blissy sizlerde iyi ki varsınız düzelmenin ve gelişim yollarında yürürken dikenli diye adlandırılan başarı yolunun güzel ve eşsiz çiçekleri gibisiniz sizleri gördükçe ve iyi niyetliliğiniz kokusu güç veriyor , iyi ki varsınız değerli insanlar , sevgilerimle :zpzp:blissy :zpzp:

Işıkyolu 05-03-2010 01:36 PM

8. ve 9. gün Durağanlaştım gibi hem aktif hem hazırım birçok deneyim için değiim için araştırmama yeniden başla işaretini verdim , şimdi daha az yiyor ,daha rahat okuyor ve daha kolay çözümler üretebiliyorum .. Hala dinlemekteyim mp3 leri iki haftayı dolduracağım , ben dinlerken evdekilerde buna maruz kalıyor onlardaki değişimde mükemmel bir his beni en çok motive eden şeylerden ve bazen sinir anlamında agresiflik oluyor bugün üzerinde durduğum bu ayarsız sinir hali çözmek için çalışıyorum .. idea3

Işıkyolu 08-03-2010 01:39 AM

Teker teker çözdüğüm için sessiz kalmam gerekti , yazmadığım günlerde yaratıcının gönderdikleriyle mutluluk kavramımın uçsuz noktalarına tırmanmaktayım merak edenler varsa bu inanç sistemlerimle oynuyorum anlayışlarımla bu değişimlerin kıvılcımları ötelerden beri başlamış olsada bu subniminal çalışmalarında büyük katkısı olmakta ve devam etmekte .. Bir anınız sevgisiz ve aşksız geçmesin , sizlere en güzel dileğim budur .. iyi ki varsınız ..sapkal89

Işıkyolu 17-03-2010 11:05 PM

Selamlar tarihlere bakılırsa çok uzun sayılmayacak bir sürede olsa ayrı kaldık diye düşünülebilir .. Bunu bir gelişimi yaşanma ve tadını çıkarma olarak ele alalım son 5 gündür suya dinletmesemde Ego , suçluluğun yanına çalma listeme depresyon mp3 nüde ekledim .. Nazar değmesin diyecek kadar iyi gitmekte .. Egomun güçlendiği ortaya çıkmış durumda kariyerimden gurur duyar duruma geldim 7 aydır geri dönüşler yaşadığım suçluluk duygularının ortadan kalktığını gördüm enerjim mükemmel derecede ve bir aşkım var gayet ciddi bir birliktelik hayatın gönderdiği herşeyi kabul ediyorum benim için en iyisini gönderiyor yaşam .. Mp3 lerin başarısı kendi adıma tatmin edici duruma gelmekte ego ve suçluluk mp3 lerinin faydası görüyorum diyebilirim .. Genel değişimleri böyle yüzeysel geçtiğim için affedin .. Geçerli sebeplerim var , Sevgiler .. Bu arada bu ada hazırlanan cd lerden sipariş vermek yada seminerlerden birine uygun olduğum bir zamanda katılacağım .. İhtiyacım olan cd yi seçmeliyim o yüzden biraz daha düşünüceğim , gelişiminizde başarılar , tüm yüreğinizle değişiminize inanmanız dileğiyle , mutlu ve aşkla kalın ..

fatamorgana 17-03-2010 11:09 PM

İyi dileklerini hemen üstüme alınıyorum : ) Evet benim de gelişimim başarılı olsun. Mutlu ve aşkla kalayım : )
Ve de tebrik ediyorum. Mutluluğun daim olsun..

esra90 17-03-2010 11:21 PM

günlüğünz hayırlı olsun..herşey gönlünüzce olsun..yaşama sevincinizin ve azminizin hep varolması dileğimle..t678

Işıkyolu 18-03-2010 12:03 AM

Çok şekersiniz .. Fatamorgana güzel rumuz mutluluk ve aşkla , sevgilerimi sunarım ..sapkal89

Işıkyolu 29-03-2010 06:05 PM

BİRAZ BEKLETTİM YAŞAMAM GEREKTİ .. Yaşam , Sağlık , iş ve aşk .. Yaşamımda herşey güzel ve yolunda , sağlık olarak enerjiğim arada ho'oponopono yapıyorum onunda faydasını görüyorum sizlerede hararetle tavsiye ediyorum , işlerle alakalı görüşmelerim oluyor ve bundan çok mutlu ve umutluyum , aşk hayatım düzenli bir ilişkim var ..Erteleme ve Kilo vermeyi ekledim onları dinliyorum , doğrudan hissedebiliyorum ho'oponopono da uyguluyorum .. Kilo vermeyi dinlerken ağzım sulanıyor sadece büyük bir ihtimal okunan telkinlerde yemek lafı geçtiğini düşünüyorum sevincli Ertelemeyi dinlerkense doğrudan harekete geçmek için tetikliyor sanki herhangi sorun gibi görünen bir gelişmede "hey ! benim bu düğümü çözmek için bir fikrim var ! " diyorum .. Keyifli geçiyor kendi mesleğimle alakalı istediğim gibi devamlı bir işte yakaladım mı tamamdır krzm67 sevgilersapkal89

Işıkyolu 01-04-2010 10:37 PM

Sanki kafama takıyorum gibi .. Airpot tv de Değerli Özlem Şahin in bolluk bereket çalışmasını izlediğimde bu etkinliğe katılmalıyım dedim .. Ya bugün açıkcası biri çıkıp çalışma sistemimin yanlış olduğunu söyledi beraber yola çıkmıştık ve yol kat etti ve devam ediyor .. Kendimse alakasız bir şekilde iş konusunda evdeyim ve görüşmelere gidiyorum.. Bir yandan da bakıyorum ki o çalışma sistemini benim bıraktığım 6 yıl oluyor , onu da çok takacak değilim (Bunu derken de ilgi gösterdiğim ortaya çıkıyor..) Sanırım NLP uygulayacağım .. Koruma kalkanı ve kilo vermeyi dinliyorum .. Gayet rahat ve enerjiğim .. Bu aralar iş konusunda yoğunlaşmış durumdayım .. Gelişmeleri bildiririm . O arkadaşımında telefonla arayıp bana ulaşmasından bana bu konuda evrenin gönderdiği yardımcı olarak görüyorum , bu dar boğazın aydınlık olduğunu biliyorum , sevgilerimle ..Bu arada dans doğaçlama ve doğaçlama yeteneğim bana geri gelmiş durumda .. Hastasıyız mükemmelsevinclipartysmileysevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:21 AM.