Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Işıkyolu'nun Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463960)

Işıkyolu 26-02-2010 11:07 PM

Cevap: Işıkyolu'nun Günlüğü

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586834)
Günlüğün hayırlı olsun sevincli mutlulukla dolsun inşallah..
bu arada nickin çok güzel...çok beğendim neseli56 günlüğünün de nickin kadar parlak olmasını diliyorum actionsmile

Nickim okuyanlara umut versin ve banada misyonuyla hem güç hemde duruluk versin diye bir anda düşünürken aklıma geldi hayatta tesadüfe tesadüf etmiş kimse yoktur diye bir söz var buna inanıyorum .. Bu güzel paylaşımlarımız bizlere fayda sağlaması dileğiyle,teşekkür , iyi ki varsınız..956k

Işıkyolu 27-02-2010 01:54 PM

sevincli Dostlarım canlarım sizleri tüm yüreğimin ışığıyla selamlıyorum tüm sevgimle , Sabah 09:30 gibi uyandım meditasyon ve çakra çalışmalarımı yaparkende dinlediğim suçluluk ve EGO mp3 leri şu saate kadar dinlemekteyim,bu arada bir konuk hep masamdaydı halada yazdıklarımıda görmekte .. Bu konuk cam şişedeki SU kristalleştiğini hem gözlemleme hemde tadına bakma fırsatı buluyorum , o kadar yumuşamış ki su babamada denettim tadı çok yumuşamış dedi , bunun dışında hissettiğim içtikten sonra bana güç , olumluluk , zihin açıklığı ve daha duru bir şekilde sorgulamamı sağlaması üçüncü gündeyim ve şuan saatim 13:46 yı göstermekte içimde rahatlık ve sakinlik var herhangi bir kaygı ve suçluluk duygusu hissetmiyorum ki yoğun yaşayan biriydim o duyguyu ..Artık Ego anlamında kendime hiçliği örnek alıp üzmüyorum kendimi bu adım adım üzerimden kalkmakta hissediyorum , farklı bir rüya gördüm hayır olsun gerçekten güzeldi .. Gün devam etmek içimde gün doğmaya başlıyor bunuda hissediyorum , yollarımız aydınlık ve ışık dolu olsun , sizleri seviyorum , iyi ki varsınız..:zpzp:blissy:zpzp:

Işıkyolu 28-02-2010 11:54 AM

Selammmm , dün gece 03:00 a gelir netteydim seminerlerden sonra yapılan videoyu izledim , yorumlarınızı okudum , yani ; sizi tanımak için bile aranızda olunabilinir kanaatine vardım , sizleri çok tanımak istedim , gözlerimi kapadım ve o seminerde olmak istedim bir an çok duygusal güç verici bir enerji var içinizde .. Sonra puan sistemine göre telkin cd si haberine baktım , sanırım hala fikir aşamasında yinede gerçekleştirilirse muazzam güzel birşey olacağı kesin..f678h dinlediğim telkin mp3 lerinin bugün 4.günü ve daha yeni dinlemeye başladım music45 iyiyim , dimağım açık ve değerlendirmelerim yerinde ve bilinçli .. Hava durumu uzun zamandır neşemi ne yerine getiriyor nede beni bozuyor hatta hava durumu benim içimde günlük güneşlik çok mutluyum .. krzm67hpm1

Işıkyolu 01-03-2010 04:03 PM

actionsmile Selam,bugün 5.gün son iki gündür fırtınalar çatışmalar karmaşalar , istemediğim misafirlerle geçsede akşam ve gece arası yoğun bir depresyon atlatsam da , Olumlu düşünerek ve manevi yardımlarla sağlığım yerinde şükürler olsun .. Kendimdeyim , rahatım bana gelecek en olumlu şeyleri yüreğimde heycanla beklemekteyim çok büyük bir mutluluk içimdeki tüm hücrelerimde hissettiğim , şükürler olsun .. Olumlu haber gelecek bir işi bekliyorum sevincli diğer olumlu şeyler içinde çok mutluyum .. Bu arada ay bedirdi dün gece dilekler dilemiş olanların dileklerinin dualarının olumlamalarının kabul olmasını tüm yüreğimle diliyorum , aşk , sevgi ve mutlulukla kalın .. Gün devam ediyor haberler ulaşacağı zamanı bekler , onları duymak isteyenlerde geleceği anı .. GElecek haberleriniz şans dolu ,uğurlu ve mutluluk dolu olsun .. Sevgilerimle .. IŞIKYOLU

Işıkyolu 02-03-2010 11:47 AM

Gün gibi selamlıyorum sizleri sevgimle , ışığımla .. Bu gecede mp3 ler çalarken uyudum bugün 6.gün oldu büyük deprem etkisi yapacak olaylar gelişsede tüm olgun ve bilinçle üstesinden otomatikman gelindiğini gözlemliyorum Kendime yürekten güveniyorum ve olduğum gibi olmanın mutluluğunu yansıtıyorum,şükürler etmeye başladım..........................Sizlerde şükür edin daha mutlu olacaksınız,sizleri çok sevdim..:zpzp:blissy:zpzp:

imported_Angel 02-03-2010 08:22 PM

Alıntı:

Işıkyolu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587275)
Gün gibi selamlıyorum sizleri sevgimle , ışığımla .. Bu gecede mp3 ler çalarken uyudum bugün 6.gün oldu büyük deprem etkisi yapacak olaylar gelişsede tüm olgun ve bilinçle üstesinden otomatikman gelindiğini gözlemliyorum Kendime yürekten güveniyorum ve olduğum gibi olmanın mutluluğunu yansıtıyorum,şükürler etmeye başladım..........................Sizlerde şükür edin daha mutlu olacaksınız,sizleri çok sevdim..:zpzp:blissy:zpzp:

Bu gibi zamanlarda zorlukların özellikle insanın karşısına çıktığına inanıyorum...neden mi ? yeni halini denemen ve gelişmeyi farketmeni sağlaman için y789 çünkü o zorluklar çıkmasaydı yeni halini göremeyecektin...görebilmen için evrenin yarattığı bir bahane bence bunlar 12389
"kontrolsüz güç, güç değildir" işte bu laf tam da bu durumu anlatıyor...kendini kontrol edebildiğini görmen çok güzel bir gelişme..blissy mutlu haberlerini tekrar görmek dileğiyle actionsmile

Işıkyolu 03-03-2010 01:28 PM

Tünaydın , bugün gelişimi seven gün yine güneşli ve aydınlık ..(7. gündeyim) Yedi günün değişimi tüm olumluluklarla devam ediyor , bu kadar gün dinledim durmalımıyım dediğimde annem ve babamda da bu gelişimleri gördükten sonra DEVAM diyorum..İçim içimi yiyen bir mutluluk , iş anlamında da beklentilerim var , bu arada girdiğim görüşmeler gerek telefonla gerek internet üzerindeki yazışmalarda çok daha rahat ve çok daha açığım Olumlu yada diğer türlü cevaplarıda çokta alınganlık göstermeden karşılıyorum , Herşey olması lazım olduğu gibi oluyor çok mutluyum sevincli
imported_Angel Teşekkür ederim .. Böyle bir analiz olması da mutluluk verdi yanımda olduğunuzu bilmek güzel music45 iyi ki varsınız ..

Sultan 03-03-2010 01:43 PM

nasıl bir iş istediğine karar ver.nasıl bir iş seni mutlu edecek.o işe sahip olduğunda ne hissedeceksin.etrafındakiler ne söyleyecek.bütün bunları imgeleyip gönder.istediğin gibi bir iş adresine teslim gelsin.her şey gönlünce güzel olsun.iyi varsınızy789

Işıkyolu 03-03-2010 02:06 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587523)
nasıl bir iş istediğine karar ver.nasıl bir iş seni mutlu edecek.o işe sahip olduğunda ne hissedeceksin.etrafındakiler ne söylecek.bütün bunları imgeleyip gönder.istediğin gibi bir iş adresine teslim gelsin.her şey gönlünce güzel olsun.iyi varsınızy789

Anthony Robbins 'in Sınırsız Güç kitabında karşılaşmıştım ilk buna ..Meditasyon yaparken ve dileklerimi sunarken aklıma gelmişti , şimdi birde bu şekilde gönderdim .. Gelişini keyifle bekliyorum sevincli geçmiş bilgilerimi hatırlattın , teşekkürler , iyi ki varsın Bengusu sapkal89

Işıkyolu 03-03-2010 02:39 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587525)
Katılıyorum işte bu yüzden günlükleri okumaya özen gösteriyorum okuduğum her günlükte ders çıkaran yazı olduğu zaman çok mutlu oluyorum..Bu düşünceler aslında bizler için yol...
Işıkyolu mutluluğun daim olsun ...İyi ki varsınız...

Sizler mutluluğu çoğaltan neşe kaynaklarısınız blissy sizlerde iyi ki varsınız düzelmenin ve gelişim yollarında yürürken dikenli diye adlandırılan başarı yolunun güzel ve eşsiz çiçekleri gibisiniz sizleri gördükçe ve iyi niyetliliğiniz kokusu güç veriyor , iyi ki varsınız değerli insanlar , sevgilerimle :zpzp:blissy :zpzp:

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:10 AM.