| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı çok iyi bir karar vermişsin seni kutluyorum çekim yasasına göre hareket etmek demek bu! Paranı biriktir, istediğini al! Zengin görün çünkü senin için zengin ve dışında öyle olsun;) kendine güvenin artar. Sen bu kadar iyi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() şu anlattıkların hiç de yabancı konular değil bana...hakikaten bugüne kadar hep başkaları beğensin, onları memnun edelim onları mutlu edelim diye yaşamışız...ve beklediğimiz tek şey güzel bir söz duymak kadar basit birşeyken bile onu bile görememişiz...demekki başkalarına göre kendimizi yönlendirince ve mecaz anlamda (çevredeki herkese mikrofon uzatınca) herkes düşüncesini çekinmeden söyler hale geliyor..hatta sen kırılmışsın üzülmüşsün bunu bile takmıyorlar...bunu önlemenin yolu da çevreye mikrofon uzatmamak (yani kulak asmamak içindeki sesi dinlemek) hem hiçkimsenin zevki tutarlı değil..bugün beğendiğini yarın beğenmeyebiliyor insanlar... saygı duyulan insanların kendine has tarzları olduğunu ve bunu yaratırken de kimseyi takmadıklarını farkettim....mesela şarkıcı rihannanın tarzını ben ne kadar beğenmesem de dünyada tarzı çok beğeniliyor...çünkü "diğerleri ne giyiyor ? neler popüler ? sevilen şeyleri ben de giyeyim de popüler olayım" derdinde olmadığı çok açık...içinden geldiği gibi giyiniyor ve saçını da öyle yapıyor...o yüzden moda dünyasında bile kendisine saygı duyulmaya başlandı...bu yönünü takdir etmek lazım o kadının....tarzını beğenmeyenler bile saygı duymadan edemiyor..çünkü kendi seçimleri olduğu belli...önemli olan da bu sanırım ![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı çok iyi bir karar vermişsin seni kutluyorum çekim yasasına göre hareket etmek demek bu! Paranı biriktir, istediğini al! Zengin görün çünkü senin için zengin ve dışında öyle olsun;) kendine güvenin artar. Sen bu kadar iyi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi