Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Zeynep'in günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462913)

zynp0 12-12-2009 12:44 AM

Zeynep'in günlüğü

Merhaba arkadaşlar, toplam mesajım 4’ken pat diye günlük açtım ama yaklaşık 5 aydır mp3leri dinliyorum ve hevesimden duramıyorum sizinle yaşadıklarımı paylaşmam lazım:D:D istiyorum ki bu mp3lerle yeni tanışanlar forumdaki bu kadar çok bilgiye rağmen hala şüpheli ve çekingenlerse değişimlerimizi izleyip hemen başlasınlar, gerçekten denemeye değer! :D

Ben temmuz ayında henüz burayla karşılaşmadığım için başka bir yerden ücret ödeyerek kendine güven mp3’ü temin etmiştim. Ekim ayına kadar onu dinledim, kasım ayından itibaren ise Atakan bey’in hazırlamış olduğu mp3leri dinliyorum. 2, hatta 3 hafta ego ve suçluluk mp3lerini dinledim, şimdiyse listemde kendine güven ve zinde uyanma mp3leri var. İhtiyacıma göre daha ekleyeceğim.

Öncelikle –ki burada defalarca yazılmış- yolda yürürken karşımdan gelen biri gözünü dikmiş bana bakıyorsa adımları karışan, kafasını başka yere çeviren, metroda kafasını gözünü nereye çevireceğini bilemeyen çareyi kafasını eğip önüne bakmakta bulan, müzik dinliyorsam yanımdakiler duyacak garipseyecekler diye düşünen sesi kısan bu sefer de çok kıstığım için müziği duyamayan eli başı ter içinde kalan :D biriydim. Kendine güven mp3ünün yardımıyla, tanımadığım insanlara gözümü dikip bakmayı sevmeyen biri olduğum halde, uzun süreli olmayan bir bakışımda karşıdan gelenler adımlarını karıştırmaya başladı:D kafam dik, etrafıma daha dikkatli bakıyorum, senelerdir aynı caddede oturmama rağmen yürürken rahat olamadığım için fark etmediğim bir sürü yer varmış:D

Sürekli görüştüğüm çocukluk arkadaşlarım, sende bir değişiklik var ne yaptırdın diyorlar:D okulda birçok kez “çok değişmişsin, sende bir değişiklik var, daha mutlu, daha olgun görünüyorsun” sözleriyle karşılaştım. Komplimanlar artmaya başladı. Ben de insanlara sevgimi gösterebilmeye başladım. Üniversite öğrencisiyim, şimdiye kadar dikkate alınmadığımı düşünüyordum, çevremi etrafımdaki birkaç insanla sınırlıyordum, hele de onlar karamsar insanlarsa vay halime.

zynp0 12-12-2009 12:47 AM

Cevap: Zeynep'in günlüğü

Yalnız bir eksiklik vardı, kendime güvenim oluşuyordu ancak geçmişi bırakamıyordum, hatırlayıp sinirlendiğim o kadar çok şey vardı ki… İşte tam o sırada hayatımdeğişti.com ile tanıştım. Ego ve özellikle suçluluk duyguları mp3lerini dinlemeye başlayalı beri etkiler kısmında yazıldığı gibi geçmişte yaşadığım kötü olaylar ne kadar ufak olurlarsa olsun rüyalarıma girmeye, birdenbire aklıma gelmeye başladı. Teker teker, sabırla bıraktım onları. İşte beni şaşırtan en büyük şey, küçük kırgınlıklar, kızgınlıklar, suçluluk hissedilen şeyler bittikten sonra asıl büyük olanların ve bilinçaltıma gömülenlerin ortaya çıkmaya başlaması. Rüyalarımın ve hatırladıklarımın etkisiyle yavaş yavaş geri gitmeye başladım, liseye, ortaokula, ilkokula.

Ne tesadüftür ki, mp3lerle tanışmadan önce yakın arkadaşlarım olarak gördüğüm birkaç kişiyle iletişimimizi kesmiştik. Eskiyi hatırlayıp sinirlenmek yerine, onları affettim ve bıraktım.

Ailemle tam 7 senedir üzerinde hiç konuşmadığımız ve benim üzerime çok etkisi olan bir olayın konusunu annem, tam 7 sene sonra, dünden önceki gün (öylesine!) açtı. Geriye gidişime o kadar uyumluydu ki annemin zamanlaması! Hep içimde düşündüğüm bir konuydu ve aramızda hiç konuşulmamıştı. Bunun üzerine çok sarsıldım ve ancak kendimi toparlayabiliyorum, şimdiye dek kısmen affedebildim ve umarım tamamen affetmeyi başarabileceğim. Biliyorum ki bunu da aşabilirsem, bırakabilirsem, en geriye gideceğim ve sonra hafifleyeceğim.

Şimdiye dek arkadaşlıklarımı sürekli içime attığım kırgınlıklarımın bir anda patlaması sonucu bitirdim. Ancak artık bir şeyden rahatsız olduğumda hemen söyleyebiliyorum. Bir kişiyi kırdığımı hissettiğim zaman da, aman diyip geçmiyorum, onunla iletişime geçip özür dileyebiliyorum. Ancak o zaman rahatlayabiliyorum.

Off yazacak ne çok şey var! Düşünün bir de defterim var yazdığım yine de yetmiyory789 ancak biraz ders çalışsam iyi olacak :D gerisini sonraya bırakırım artık. Bir şey yazamam diye düşünüyordum kompozisyon yazdım ama yine de kimbilir neleri atladım:D

Çok resmi bir dille yazdıysam kusuruma bakmayın okulda yazdırdıkları raporlardan oluyor böyle:D

Forumda birbirine destek olan, birbirlerine verdikleri cevaplarla, olumlu yazılarıyla sevgisini hissettiren herkese çok teşekkür ederim zira benim gibi 2 keredir forumlardan dışlanan bir insanın buraya içini dökebilmesini sağladınız çok teşekkür ederim kiss3 sevgiler herkese. Hepiniz tüm olumlu tüm güzel değişimleri yaşayın e mi:Dk8908

genco 12-12-2009 09:21 AM

günlüğün hayırlı olsun arkadaşım. yaşadığın gelişmelerini bizlerle paylaşman sevindirici. güzel haberlerini bekliyoruz
mutluluk ve huzur gölgen olsun arkadaşım.
hoşçakal
actionsmile

Işıldayan Safir 12-12-2009 12:25 PM

Zeynepcim günlüğün hayırlı olsun. Henüz günlüğünün en başındasın ama ne kadar yol kat ettiğini 2 mesajla anlatmışsın. Gerçekten kendini bu şekilde ilerletmen çok güzel. Önceden bende insanların gözünün içine bakamazdım utanırdım. Ortaokuldayken bir öğretmenimiz göz temasından bahsetmişti ve sınıfta herkesin baktığı zaman gözlerini kaçırdığını kafasını çevirdiğini söylemişti bir iki kişi ise gözlerinin içine bakıyordu. Bunu duyduğumda bir suçluluk hissetmiştim ondan sonra bende insanların gözünün içine dik dik bakmaya başladım. Onlar bakışlarını benden çevirsin diyordum. Yıllar sonra buna sebep olan düşüncemi hatırlamamı sağladığın için sana teşekkür ederim.

Ayrıca affetmek gerçekten çok önemli kısmen de olsa affedebilmeyi başarman gerçekten küçümsenecek bir şey değil. Bu konuda da seni tebrik ederim. Tamamen affedeceğinden hiç kuşkum yok. Tabiki duygularını açıkça ifade etmende harika bir durum. Ben bunu henüz yapamadım ama çok istiyorum hoşlanmadığım şeyleri açıkça ifade edebilmeyi. Tabi hepimiz için yazdığın güzel dileğini de sevgiyle hayatıma kabul ediyorum.
Hayatın ve dolayısıyla günlüğün arzuladığın bütün güzelliklerle dolup taşsın. Sevgiyle kal.

yeni bir hayat 12-12-2009 07:02 PM

Merhaba Zeynep,
http://i0912.hizliresim.com/2009/12/12/5702.bmp
Yaşadığın olumlu değişimler için tebrik ederim..Çok güzel gelişmeler bunlar,devamı da gelecek emin olabilirsin..
Akıcı bir üslupla anlatmışsın ifade tarzın güzel, forumlardan dışlanmana şaşırdım doğrusu..
Günlüğünü güzel değişim haberlerinle doldurmanı diliyorum,hayırlı olsun..

Sevgiler..actionsmile

Sultan 12-12-2009 07:12 PM

canım benim günlüğün güzel haberlerle dolup taşmasını diliyorum.
farkındalıklarının artmasını.
günlüğün hayırlı olsun iyiki varsınız..y789.

zynp0 13-12-2009 04:31 PM

Hepinize çok teşekkür ederim siz de iyiki varsınızsevincli daha sizin günlüklerinizi okuyacağım çok işim vargirlhaha WaMPiReLLa kendi kararın ve iradenle göz temasını güçlendirmişsin harika bir şey. Bana yalnız olmadığımı gösterdiğin için ben teşekkür ederims456

zynp0 13-12-2009 04:39 PM

Dün çok geç uyanmıştım, 2 haftadır uyanmakta çok zorluk çekiyorum. zinde uyanma mp3ünü geceleri yatmadan önce en fazla 1 saat dinleyebiliyordum, dün canıma tak etti sabahtan akşama kadar dinledimmusic45 ve bugün sonuç alındı, kendimi çok mu odakladım bilmiyorum ama kalkmayı başarabildim yine geç yatmama rağmen. Günlerim huzurlu gidiyor, ankaranın havası çok kasvetli ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Daha bunun karlı havası varşaşkın her mevsimin tadını çıkarmaya odaklayacağım kendimi. Affetmek konusunda, o iki günlük sarsıntım geçti kendimi iyi hissediyorum, konusu tekrar kapandı ama affetmem tamamlandı mı bilmiyorum. Aklıma başka sorular da takılıyor ama iyi gidiyorum okul için çalışmalarımı zamanında tamamlıyorum sınavlara hazırlanıyorum, ödevlerimi de zamanında yetiştireceğim. Umarımmusic45

zynp0 13-12-2009 08:56 PM

İlişkilerle ilgili kafama takılan şeyler var.Sorularımı sorarsam olumsuz düşüncelerimi de aktarmam gerekecek ama the desert'ın günlüğünde ilk sayfada sadece olumlu şeyleri yaz diye tavsiye edilmiş. Bu yüzden yazmayacağım. Kendime müddet veriyorum 2 haftaya kadar bunlar olumluya dönmeli. Yoksa buraya yazacağımgirlhaha hedeflere şantaj yapınca belki süreç de olumlu etkilenirutananadamsmil56

zynp0 14-12-2009 11:58 AM

Bu arada çekim yasasıyla ilgili emin olamadım bazı yerlerde deniyor ki isteyin, imgeleyin ve unutun. Bazı yerlerde de her gün egzersiz yapın hayal panonuza bakın yazıyor. Hangisini yapmalıyım acaba ben yanlış mı yapıyorum bazen isteyip unutuyorum bazen de bir şeyi çok istediğim zaman her gün aklımda oluyorşaşkın

zynp0 16-12-2009 01:48 AM

Sevgili günlük, kendimi ankarayda ağzımda sakız, kulağımda müzik, dışarıyı seyrederken sobeledimkhkh56 Sakızı da ağzımdan çıkarmayı unutmuşum fark edince bir an panik oldum sonra baktım etraftakiler kendi havalarında, dedim zeynep bırak bu panikleri rahat olsmiliyface bugün sınavım vardı güzel geçti, bu akşamımı dinlenmeye ve forumdaki konuları okumaya ayırdım, sırayla okuyorum herşeyiy789 yarın da yeni ödevime başlayacağım. görüşürüz!s456

derya hanim 16-12-2009 02:36 AM

actionsmileGunlugun hayirli olsun zynpO,k8908 guzel haberlerle dolsun tassin

zynp0 16-12-2009 06:36 PM

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinnkiss3

zeynep957 17-12-2009 12:01 AM

Sevgili ZynpO
Öncelikle günlüğün hayırlı olsun.Artık okunacak bir günlük daha var.Biraz daha geç yatacağım demek!Sevgili gençler sizleri okudukça gurur duyuyorum.Ne kadar bilinçli bir gençliğe sahibiz.Sorunlarını bilen,kabullenip,nasıl çözeceğini araştıran,ve yılmadan çabalayan.Seni de spestsnaz gibi ilgiyle takip edeceğim.
sevgiyle kal.

zynp0 18-12-2009 01:58 PM

Alıntı:

zeynep957 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574272)
Sevgili ZynpO
Öncelikle günlüğün hayırlı olsun.Artık okunacak bir günlük daha var.Biraz daha geç yatacağım demek!Sevgili gençler sizleri okudukça gurur duyuyorum.Ne kadar bilinçli bir gençliğe sahibiz.Sorunlarını bilen,kabullenip,nasıl çözeceğini araştıran,ve yılmadan çabalayan.Seni de spestsnaz gibi ilgiyle takip edeceğim.
sevgiyle kal.

Çok teşekkür ederim, burada bize yol gösteren, destek olan büyüklerimizin ve arkadaşlarımızın olması o kadar güzel ki! Ödevlerimden bunalmışken buraya geldim ve mesajınız beni çok mutlu ettiblissy Tetiklendim bitireceğim şu ödevi. Siz de sevgiyle kalıns456

zynp0 18-12-2009 02:03 PM

Alıntı:

kibriya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574350)
zeynep merhaba canım umarım günlüğüne yazacağın günlerinin hepsi birbirinden güzel geçer..
senin için dua edicem
dua kabul olmaya önce kendi sahibinden başlarmış..
çekim yasasıyla ilgili bir kitap okumuştum..
adı secret..daha 4.veya 5 sayfa okumadan kendimi bi cesaretli dahabi dinç hissetmiştim..
bi bak istersen...
yüreğim ve ben yanındayız..actionsmile

Merhaba kibriya çok teşekkürler benim de dualarım sizinle, biliyorum ki buradaki iyi niyet ve sevgi hepimizin hayatına etki edecek. İnşallah sizin de günleriniz birbirinden güzel, birbirinden huzurlu geçer. Secret kitabını ben de çok seviyorum, ne zaman şüpheye düşsem tekrar bakıyorum, filmini izlemediyseniz onu da bir deneyin, insan gaza geliyory789 Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Sevgiyle kalıns456

zynp0 20-12-2009 01:39 AM

Çok yoğunum sevgili günlük, sınavım ve ödevimin teslimi aynı günşaşkınYetmezmiş gibi bir de cumartesi ehliyet sınavına gireceğim. 3 kere kursa gidebildim hallederim umarım. Babam diyor ki karpuzların hangisini düşüreceksingirlhaha Hepsini tek tek yavaşça bırakıcam. İçim sıkılmıştı buraya geldim içim ferahladı ohh:zpzp: Biraz daha çalışıp yatacağım. Erken uyanma mp3ünü sabahları ve gün içinde uykumu getirir diye dinleyemiyorum, yatmadan önce de az geliyor. Neyse geç olsun da sonuç versin yeter ki.Şu hafta bir geçseb456

McOrco 20-12-2009 01:43 AM

bukadar yogun bı donemde uyuyun artık ama
ıhtıyacınz var dınlenmeye...

zynp0 20-12-2009 01:46 AM

Birkaç gündür geç kalktığım için erken yattığım zaman uyuyamıyorumsad456 uyuyamayınca yine geç kalkıyorum kısır döngü halinde devam ediyor. Haklısınız uyumasam bile uzanayım hiç olmazsa. Yarın erken uyanmalıyım ki şu kısır döngü bir bozulsun. Teşekkür ederim iyi gecelerractionsmile

McOrco 20-12-2009 01:53 AM

iyi uykular.

Benzer bir uyku sorunu problemi yasadım
2 gun kadar hic uyumayıp

24 saat tam gun yuyuordum 2 gunde bir :D

kurtulusum bir bitki cayıyıla oldu
St. John's Wort - Sarı Kantaron
bıtkı cayları supermarketlerde bulunuyor

uyu sorunu , minor depresyon ve anksiyete gibi sorunar uzerınde gayet etkılı...

spestnaz 20-12-2009 07:33 AM

bunu öğrendiim iyi olldu y789 teşekkürler blissy

zynp0 21-12-2009 02:13 AM

Teşekkürler öneriniz içinsevincli salıdan sonra bu hal devam ederse bitki çayına başlıyorum. Biraz panik oldum nasıl yetiştireceğim bilmiyorum ama yarın erken uyanacağım. Buraya da yazdım artık kaçış yok.Erken uyanacağııım! Bugün dersimin büyük bölümüne çalıştım ama insan emin olamıyor. Böyle sıkışınca genel bir sıkıntı haline giriyorum, alakasız şeyler hakkında üzülmeye başlıyorum. Yatmadan önce buraya gelmek çok iyi geliyor. Çekim yasası hakkında yazılanları tek tek okuyacağım, hayal panomu yapıyorum bugün başladım, çok eğlenceliy789

McOrco 21-12-2009 10:30 AM

erken uyanmak icin bir sebebiniz oldugunda cok daha rahat oluyor aslında hersey. bir tuyo vereyım sokak kedı ve kopeklerıne mama vermek msl. alarm calmadan kalkıyorsunuz.

zynp0 25-12-2009 07:15 PM

Uyku düzenim normale döndü. Ödevlerim bitti, sınavım da geçti. Erken uyuyabiliyorum artık956k Hiç geçmeyecekmiş gibi gelen ama çok çabuk geçen bir haftaydı. Dün direksiyon kursu başladı resmen korkularımla yüzleştimgirlhaha Diğer arabaların geçip durduğu yola çıktığım anı nasıl anlatayım bilmiyorum, artık hiç kaçma şansımın olmadığı bir noktaydıy789Bu sabah da ikinci dersim vardı, iki hoca var öbür hoca çok soğuk iyiki bana bu hoca denk gelmiş benim hocam beni rahatlatmak için ben araba sürerken dünyanın fıkrasını anlattıgirlhaha Bu arada "denk gelmiş" kötü bir tabir oldu değil mi hiçbir şey tesadüf değildirr8977 Bugün kursta son tekrar vardı motor soruları çözülecekti bir gittim ki sınıfta yer kalmamış her gideni geri döndürüyorlardı, zaten bizde olan kitapçıktaki soruları çözeceklermiş, buna üzüleceğime çok sevindim, benim motor çalışmam bitmişti şimdi trafik ve ilkyardım çalışacağım ve soru çözeceğim. Bugün çok koşturdum kafam kazan gibi oldu doğa telkinleri çok iyi geliyor, sakinleşiyorum şu an. Bu arada sosyallik arttırıcıyı listeme ekledim ve 3 senedir okuldan arkadaşlarımla birbirimizin evine hiç gidip gelmemiştik, bir arkadaşım birkaç kişiyi ve beni evine çağırdı sevincli Bir de yılbaşı için bizim okulun vereceği bir parti olacakmış belki oraya giderim. Her sene dışarı çıkmak isterdim bu sefer çıkacağım, vefalı arkadaşlarla çıkacağım. Bu senenin farklı olmasını seçiyorum.

Aaa bir de annem ve babam bir gösteriye konsere gitse diye düşünürken babama bedava 2 kişilik troya bileti geldiiy789 annemle bu akşam gidecekler.Ben de evde ehliyet sınavı için çalışacağımdl67
Direksiyon sınavından çok korkuyorum. Hocama arabayı stop ettirirsem ne olacak diye sordum in arabadan diyecekler dedigirlhaha Korkmamam lazım zaten artık direksiyon çalışmaları sınavın olduğu yerde olacak, orayı gördükten sonra imgeleme çalışması yapsam iyi olacak. Çok güzel sürmeyi seçiyoruum!
Pazartesi sınavım var yarın ehliyetten sonra bir de ona harıl harıl çalışacağım.Olsun. İyi hissediyorum. Hepiniz iyiki varsınız burası çok güzel blissy

Sokak kedi ve köpeklerine mama vermeyi de deneyeceğim bir sonraki hafta. Köpeklere olan korkum geçer hem, biraz gerçekçi olmaya başlarım onların karınları aç benimle bir sorunları yoky789

ZEYNEP2 25-12-2009 07:42 PM

harikasın adaşım :) sevgiler

zynp0 25-12-2009 08:20 PM

Sizin harikalığınız sayesinde değişiyorummsevincli teşekkür ederim adaşım iyiki varsın:zpzp:::)

fgceker 25-12-2009 09:31 PM

Zeynepcim merhaba;
Biraz geç oldu ama girlhaha günlüğün hayırlı olsun canım...Hep güzel gelişim haberlerinle dolsun taşsın canıımm..Aramıza hoş geldin ark5

http://www.sevdaseli.net/kalp/16.gif

zynp0 26-12-2009 07:37 PM

Hoşbuldukk teşekkür ederim hepimizin hayatı güzelliklerle dolup taşsınblissy Resim de çok şekermişgirlhaha

zynp0 26-12-2009 07:49 PM

Ehliyet sınavı geçtiisevincli kontrol ettim birkaç yanlışım var ama özellikle motorda şüpheye düştüklerim doğru çıktı:zpzp: İlkyardımı çözerken gülmekten kendimi alamadım, bir soru vardı adam donma tehlikesi geçiriyor ne yaparsınız diye a şıkkı kaynar suyla yıkamakkhkh56 niye bu kadar stres yaptıysam, çalışmam yetişsin diye biraz uykusuz kaldım ama eve döner dönmez akşama kadar uyudumy789 össde ne kadar rahattım halbuki, bu sabahki halim çok komikti.

Telefonum bu aralar hiç çalmıyor, mesaj da gelmiyor. Ruh eşimi bulduğumu düşünmüştüm ama şansımı kullanamadım.Secret'ın filminde size verilen şansları kullanın diyordu ama kullanamadım, geri çekildim her zamanki gibi, biraz da şaşkınlığımdan. Bana ikinci bir şans verildiğini seçiyorum. Böyle bir seçim yapabiliyoruzdur umarım, kendimi suçlu hissetmek istemiyorum, her şeyin bir nedeni vardır diyorum. Bu şans bana kendiliğinden gelmezse kendim yaratacağım. Tarihini de belirledim. Bazen o ruh eşime mesajlar yazıyorum telefonumdan, taslaklara kaydedip okuyup siliyorum göndermiş gibi hissediyorum. Her ortak noktam olan insanı ruh eşim zannetmek istemiyorum. Mesajları doğru almak istiyorum. Gerçekleştiğinde yöntemlerimi yazacağımy789 16 ocakta gerçekleşiyor buraya da yazdım hadi bakalım.

Artık pazartesi günkü sınavıma çalışmaya başlamalıyım. Kendine güven, sosyallik arttırıcı, kendine güven, sosyallik arttırıcıgulensmiley

Sultan 26-12-2009 07:50 PM

Alıntı:

fgceker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576113)
Zeynepcim merhaba;

Biraz geç oldu ama girlhaha günlüğün hayırlı olsun canım...Hep güzel gelişim haberlerinle dolsun taşsın canıımm..Aramıza hoş geldin ark5

http://www.sevdaseli.net/kalp/16.gif

resimde güzeel mutluluğun daim olsun zeynepçiğim

zynp0 26-12-2009 08:13 PM

Hepimizin mutluluğu daim olsun iyiki varsınızzsevincli sizden öğrendimy789

zynp0 06-01-2010 09:22 PM

Günlüğüme yazı yazmaya korkar oldummdl67 Bugün onu çok özledim. Bir insan seni seviyorsa, sen de onu seviyorsan, bir araya gelebilmeniz senin bir adımına bağlıysa ve sen bunu geciktirmek durumundaysan çok zor oluyor. Sabırr sabır. Ya ben geciktirirken o başkasını bulduysa?Başkasını bulduysa zaten sevgimi hak etmiyordur, değil mi? O zaman ben de başkasını bulurumgirlhahaaaaaaakhkh56 yarın arkadaşlarımın sınavı var ama ben o dersi geçen sene üstten alıp geçtiğim, kurtulduğum için rahaat rahat oturuyorum. Haftaya finaller başlayacak, 2 hafta sürecek, 2 haftanın sonunda da direksiyon sınavım var en korktuğum şeyşaşkın henüz bu korkuyu yenmek için bir şey yapamadım.Yarın direksiyon dersi var.Arabayı stop ettirmesem bari. Ayy ay çok korkunç. Şimdi diyeceksiniz ki bunları düşündüğün için böyle oluyor. Haklısınız ne diyeyimgirlhaha Neyse yarın iyi geçer umarım.

imported_Angel 06-01-2010 10:02 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577926)
Günlüğüme yazı yazmaya korkar oldummdl67 Bugün onu çok özledim. Bir insan seni seviyorsa, sen de onu seviyorsan, bir araya gelebilmeniz senin bir adımına bağlıysa ve sen bunu geciktirmek durumundaysan çok zor oluyor. Sabırr sabır. Ya ben geciktirirken o başkasını bulduysa?Başkasını bulduysa zaten sevgimi hak etmiyordur, değil mi? O zaman ben de başkasını bulurumgirlhahaaaaaaakhkh56 yarın arkadaşlarımın sınavı var ama ben o dersi geçen sene üstten alıp geçtiğim, kurtulduğum için rahaat rahat oturuyorum. Haftaya finaller başlayacak, 2 hafta sürecek, 2 haftanın sonunda da direksiyon sınavım var en korktuğum şeyşaşkın henüz bu korkuyu yenmek için bir şey yapamadım.Yarın direksiyon dersi var.Arabayı stop ettirmesem bari. Ayy ay çok korkunç. Şimdi diyeceksiniz ki bunları düşündüğün için böyle oluyor. Haklısınız ne diyeyimgirlhaha Neyse yarın iyi geçer umarım.

of hakkaten ne yazsak siliniyo ya ağla2
günlüğe yazdığımız mesajların kopyasını bilgisayarda tutmak lazım aslında...
naz yapmak iyidir iyi fazla naz aşık usandırır lafını da unutma canım y789 sınavda başarılar dilerim...korkma :) biyerde okumuştum hissettiğimiz korkuların yüzde olarak çok düşük bir oranı gerçeğe dönüşüyormuş..hakikaten de öyle..hayatımızda korktuklarımızın kaçı gerçeğe dönüştü ki...öyle olsa o kadar korkuyla hayatımız cehenneme dönerdi...
sevgiyle kal cat3500cat3500

zynp0 06-01-2010 11:02 PM

Teşekkür ederim çok moral oldu bu söz banauy897 yoğun olarak düşünmemeye çalışıyorum, aklıma kötü şeyler gelince iptal iptal diyorum aklıma gelen her kötü şey gerçeğe dönüşse gerçekten de cehenneme dönerdi hayatşaşkın arabayı rahat rahat sürdüğümü hayal edicem sınavdan önce...
Aşık umarım usanma noktasına daha gelmemiştirrgirlhaha
Bu son yazdıklarımız silinmese bari, biz de inatla yazdıklarımızın kopyasını tutmuyoruz, hadi hayırlısıgirlhaha
Sevgilerrs456

zynp0 11-01-2010 06:17 PM

Eveet, bugün ilk finalimiz geçti hayırlı uğurlu olsundl67 güzel geçti soruları cevaplarken kendimi kaybettimgirlhaha birkaç gündür telkinleri dinlemiyordum şimdi doping yapıyorum düzeliyorum sakinleşiyorum. Birkaç gündür uyuyamıyorum sabaha doğru artık saat kaçta uyuyorsam uykunun en derin yeri öğle saatlerine denk geliyor ama o saatlerde uyanmam gerekiyor. Mesela birkaç gün önce rüyamda eski rehberlik hocama ben nerde yanlış yaptım diye sormaya gittiğimi gördüm tam bana çevreni sınırladın... diye bir şeyler anlatıcakken annemin seslenmesiyle yardım alamadımgirlhaha ben nerde yanlış yaptım da nasıl arabesk bir şeygirlhaha bu telkinler ufkumu açtıkça mükemmellik arayışına mı girdim bilmiyorum, sınavda çıkabilecek her yere çalıştım ama biraz hırpalandım tabii, zaten şu an birkaç saatlik uykuyla duruyorum ama zindeyim, daha önceden olsa kesinlikle eve gelir gelmez kendimi yatağa atmıştım. Sınavda sorulma ihtimali yüksek olan ve zor bir konu vardı, önceden ona odaklanırdım sormasın sormasın diye ve kesin oradan sorardı, bu sınavdan önce sorarsa sorsun elimden geleni yapacağım dedim ve sormadısmileydance İmgelediklerim gerçekleşiyor,onları çekim yasasıyla ilgili konulara yazacağım. Güzel gidiyor, bu 2 hafta final haftalarım, ama güzel gidiyorO0

zynp0 12-01-2010 12:29 AM

Eveet binary günlerimiz 10.01.10 ve 11.01.10 geçmiş bulunuyorgirlhaha ben de galiba bu yüzden derslerle kafayı kırmış bulunuyorumsmileydance ehliyetten geçmişiim yaşasınn 90lı 90lı notlar görünce keyfim yerine geldiy789 sırada direksiyon var azı gitti çoğu kaldıdl67 (benim için)girlhaha umarım bu gece uyuyabileceğim, 3 saatlik uykuyla duruyorum.Bir daha ne zaman yazarım bilmiyorum azıcık zaman geçsin değişim olsun öyle yazayım.actionsmile

zynp0 12-01-2010 12:31 AM

Niye her yazıya eveet diyerek başlıyorum yahukhkh56

spestnaz 12-01-2010 12:48 AM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578817)
Niye her yazıya eveet diyerek başlıyorum yahukhkh56

khkh56khkh56 mehmet ali birand khkh56khkh56 eıııgghhtt!!

zynp0 14-01-2010 05:04 PM

Dün ve bu sabah ruh gibiydim, beklediklerim gerçekleşmedi. Anladım ki çekim yasasını yanlış uyguluyormuşum. İste ve bırak! Aslında ne kadar kolay, ama öyle kontrolcü olmuşum ki nasıl'ını yine en ince ayrıntısına kadar ben ayarlamışım,planlamışım. Öyle olunca da umduğum olmadı işte. 2 gündür yıkık vaziyetteydim. Bazı insanlar nasıl bu kadar soğuk olabiliyorlar? Nasıl tenezzül bile edemiyorlar en küçük şeyleri yapmak için?Bütün bunlardan burada öğrendiklerim ve umudum ile sıyrılıyorum. Hayatımın geri kalanında aynı olaylarla karşılaşmamak için farklı tepkiler veriyorum.İçimdeki karamsar ses daha önce buna benzer yaşadığın şeyler olduğunda ne yaptıysan, onları tekrar yap, aynı tepkileri ver diyor ama biliyorum ki onlar beni sadece daha da mutsuzluğa sürükleyecek. Her şeyin bir nedeni vardır diyorum, beni canlandıracak müzikler dinliyorum ve bekliyorum. Zaten aşamadığım sınırlarım içinde şimdi yapabileceğim tek şey bu.

vitamin61 14-01-2010 05:13 PM

Hayatta her şeyin bir nedeni vardır canım. Bazen çekim yasasını uygulayıp beklemek gerek ne kadar bekleyeceğimizi de bilemeyiz malesef ama eğer pozitif olursak ve güvenirsek güzel şeylerin bize geleceğini biliyoruz. sen de güven bitanem hayırlısını iste. şimdi sana hayırlı görünen çok istediğin şeyi belki daha sonra istemeyeceksin ya da karşına daha güzeli çıkacak.bunu sen de biliyorsun ama şu anda mutsuzluğuna engel olamıyorsun biliyorum. bu sitede dolaş ya da dışarı çık arkadaşlarınla gez aklındakilerden uzaklaşmaya çalış ve her zaman güzel şeylerin sana geleceğini düşün. seni çok seviyorum canım kendini üzme...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:35 PM.