Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Zeynep'in günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462913)

zynp0 21-07-2011 12:34 PM

Cevap: Zeynep'in günlüğü

Sevgilimle ayrıldık... Zaten çok bunalmıştım seyrek görüşelim dedim uzuunca bir mail attım karşılığında ben seni mutlu edemiyorum bunu uzatmayalım cevabı geldi. Daha önce de hiçbir sebep yokken sırf kendi problemleri yüzünden ayrılalım diyip beni depresyona sokmuştu. Ama bu sırf gururum incindiği içinmiş. Çünkü şu an gururum yerinde duruyor ve benim için en önemli olan şey bu sanırım. Zaten 2 hafta sonra da bilmemkaç saat yol tepip geri yalvarmıştı barışalım diye. Kendimi hazırlamıştım çünkü çok sıkılmıştım sürekli üfleyip püflemesinden, kötümserliğinden. Hatta eski sevgiliyi bırakamama nedenleri arasında kendine güven eksikliği olduğunu okudum doğru gerçekten. Sırf yanımda biri bulunsun alışkanlığı yüzünden üzülüyorum şu an. Ruh hali olarak çok daha iyiyim önceki halime göre, hatta bugüne guitar hero ve karaoke planı yapmıştık arkadaşlarımla, öyle güzel denk geldi ki, korunuyorum galiba :) Öyle işte, bir acayip hissediyorum. Umarım daha normal bir insan bulurum. Haftaya kadar dayanabilirsem tamamdır bu iş. Haftaya tatil var, sonra da şehir değiştireceğim yüksek lisansım için. Yurtta kalacağım. Değişik bir hayat beni bekliyor olacak...

zynp0 21-07-2011 05:49 PM

Okuyan arkadaşlarıma teşekkür ederim :) Endişelenmeyin, buldum şarkımı:

‪Bambaşka Biri (Ajda Pekkan)‬‏ - YouTube

Ahahaha :D:D

zynp0 22-07-2011 07:13 AM

Allah'ım ne olur yardım et bana, uyuyabileyim artık, kusmayayım, iştahım açılsın!...

zynp0 25-07-2011 05:58 PM

Geçti geçti :D Rekor kırdım ayrılığı atlatma süresi 3 gün :D Ama bir yandan da dedim ki keşke teknolojinin olmadığı dönemlerin birinde yaşasaydım. Resmen facebook ilişkisi olmuşuz. Arkadaş kalmaya karar vermiştik, ayrıldıktan sonra da dürtmüştü facebook'tan. Komedi :D Baktım ki obsesif şekilde facebook'tan profilini takip ediyorum, mesaj gönderip sildim. Ortak arkadaşlar var, adamın duvarı da açık, baktım hala profili açıyorum, ki bu da insanın özsaygısını dibe indiriveriyor. Herkese bir daha bakmayacağım arkadaş listemden sildim diyorsun kararlı kararlı, iki dakika sonra kafayı kırmış bi vaziyette profilini incelerken buluyorsun kendini. Hiç hoş değil valla. Akşama engelledim de. Ve ondan sonra bir rahatlama geldi ki anlatamam:D Engelledikten sonra kardeşinin facebook hesabı açıldı, kapalıydı, bende ekliydi. Resmen takip ediliyorum, bir taraflarım kalktı :D Azcık onlar takip etsin. Özgüven tavan yaptı kaç gündür o sayede:D Her şey facebooktan silip engellememe ve takip edildiğimi fark etmeme bağlıymış :D

maviinci 25-07-2011 08:28 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803397)
Geçti geçti :D Rekor kırdım ayrılığı atlatma süresi 3 gün :D Ama bir yandan da dedim ki keşke teknolojinin olmadığı dönemlerin birinde yaşasaydım. Resmen facebook ilişkisi olmuşuz. Arkadaş kalmaya karar vermiştik, ayrıldıktan sonra da dürtmüştü facebook'tan. Komedi :D Baktım ki obsesif şekilde facebook'tan profilini takip ediyorum, mesaj gönderip sildim. Ortak arkadaşlar var, adamın duvarı da açık, baktım hala profili açıyorum, ki bu da insanın özsaygısını dibe indiriveriyor. Herkese bir daha bakmayacağım arkadaş listemden sildim diyorsun kararlı kararlı, iki dakika sonra kafayı kırmış bi vaziyette profilini incelerken buluyorsun kendini. Hiç hoş değil valla. Akşama engelledim de. Ve ondan sonra bir rahatlama geldi ki anlatamam:D Engelledikten sonra kardeşinin facebook hesabı açıldı, kapalıydı, bende ekliydi. Resmen takip ediliyorum, bir taraflarım kalktı :D Azcık onlar takip etsin. Özgüven tavan yaptı kaç gündür o sayede:D Her şey facebooktan silip engellememe ve takip edildiğimi fark etmeme bağlıymış :D

,Bu nasıl bi yazıdır yaa khkh56 khkh56 khkh56khkh56khkh56 çok içten olmuş, tebrik ederim y789

zynp0 27-07-2011 02:18 AM

Teşekkür ederim canım dostum ben kafayı yerken bile yanımdasın! :D

zynp0 27-07-2011 02:36 AM

İşle güçle uğraşıyorum, sıcağın ortasında beni uğraştıran hocam sayesinde. Sayesinde aslında çünkü biraz kafamı uzaklaştırıyor bu olanlardan. İnternette ilk aşk nasıl atlatılır konulu yazı ve videolar buldum düşündüğümden daha çok işe yarıyor:D Hepsinde de inatla facebooktan silip engelleyin yazmışlar. Doğru bir şey yapmışım kutluyorum kendimi:D Girip bakabileceğim bütün yolları engelledim babama bile şifresini değiştirttim:D Bu süreçte en çok yanımda olan arkadaşlarım ve ailemdi, hiçbir zaman erkek arkadaşımı onların önüne koymadığım için gurur duydum kendimle. Bundan sonra daha da çok dikkat edeceğim buna. Kendimden uzak tutma sebebim bir başkasıyla olması ihtimaline tahammül edememem. Bir de obsesyon haline getiriyorum tabi, profilini. Ne zaman "arkadaş" moduna geri dönüş yapacağım bilmiyorum. Belki de hiç kaldırmayacağım engelini. Ben kaldırsam bile o geri kabul etmezse çok sinirlenirim valla. Gerçi kardeşi silmediğine göre öyle benim gibi kızgın falan da değiller. Nasıl bu kadar rahat ya? Tabi onun ilk ilişkisi değildi. Öğrenmiş adam, tak önüne bakıyor. Biri gitsin öteki gelsin. Tüketim çılgınlığı erkeği. Ali Taranın soyları. Aaay neyse fıttırdım gene, bir sonraki yazımda görüşmek üzere:D

zynp0 18-09-2011 02:29 AM

Off 2 ay oldu neredeyse. Şimdi şöyle söyleyeyim, bunları yazdıktan en geç 1 hafta sonra tatile gittim, süper geldi. Etrafımdaki bilumum kız arkadaşlarımla ve kuzenimle yaptığım konuşmalara göre ben anormal değilmişim, diğer kızlar da trip atabiliyor ve kıskanabiliyorlarmış.(:D) Ama bunları kaldırabilen erkekler de varmış onu gördüm:))) bkz. kuzenim ve 2 senelik erkek arkadaşı. Tabi bu insanlar 30 yaşında:D Benim geçtiğim yollardan onlar da geçti zamanında. Elbette biz de kendimizi törpüliycez. Neyse, bu tatilden sonra geri döndük, İstanbul'a (yüksek lisansımı yapacağım yeni okuluma) hocam çağırdı çalıştay için. Herkesin kendini ispat etme telaşında olmasının getirdiği stres dışında sonuç olarak her şey yoluna girdi. Sonra Ankara'ya geri döndüm, sonra tekrar tatile gittik:))) Tatilde hadi dedim şu eski erkek arkadaşımın engelini kaldırayım artık. Kaldırır kaldırmaz mesaj geldi, adam benden de takıntılı galiba:D Geri ekleşmeler falan. Tam da bu sırada dikkatim birine kaydı:)))) Her şey süper zamanlamayla oldu. Birini unutmak için bir başkasına kesinlikle takılmamam gerektiğini biliyordum bu yüzden sadece bekledim. Eski sevgilinin acayip hamlelerine kanmamam için tam da olması gereken insan geldi. Bir başkası bu etkiyi yapamazdı. Olması gereken o da olmayabilir, belki o da olmayacak. 2-3 sene boşta işkolik vaziyette takılmaya da razıyım. Ama eskiyi bir akşamda atlattığım için hem mutlu hem de şaşkınım:)) Şu an eskiyle hala iletişimdeyiz, ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama umarım hala benden yana bir umudu yoktur, onu mutlu edecek bir kız bulsun da ben de vicdan azabı duymadan önüme bakayım istiyorum. Zaten işini gücünü de ayarlamış. Ben de ayarladım:) Bu hafta İstanbul'a gidiyorum, ilk kez ailemden ayrılacağım, ilk kez yurtta kalacağım, belki yüksek lisansa kadar gelmiş biri için geç kalınmış şeyler ama. Tek derdim tek başıma yemek yiyemeyişim:D Kafeteryasında napıcam bilmiyorum:)) Onun dışında buraya daha çok takılırım sanırım. Tek kişilik odada kalacağım için yalnızlık hissiyatım başlarda biraz fazla olacak:( Elbet alışıcam. Hayırlısı:)

Eski sevgilisini geri kazanmak için yol yöntem soran arkadaşlar vardı birsürü yerde. Kendi hayatınıza bakın huzurlu olun mutlu olun ancak o zaman dank ediyor bunlara:D İşinizle ilgilenin vs. Ben bunları yaptım bu arkadaş geri geldi. Tekrar başladık. Sonra yine ayrıldık. Şimdi yine yapıyorum ama onun geri gelmesi için değil. Ama yine de geldi:D Zaten mutlu olursanız sizi mutlu edecek insanlar da geliyor eskinin yanında. Azıcık kafayı çevirince belki sizin için daha uygun olanı da göreceksiniz. Şey meselesi işte.
Geri gelse bile acaba bir şeyler düzelecek mi? Kırılmış bardağı geri düzeltmeye çalışmaya benziyor.Bu tip şeyler, neyse altı üstü bir ilişki yaşadım artistlik yapıyorum:D Living well is the best revenge demişler. Biz terazi burçları çok yapıyormuşuz ondan. İntikam almak yerine kendi hayatını düzeltmek. Bu arada yıllarca yükselenimi kova zannediyordum doğduğunuzda yaz uygulaması varsa 1 saat geriden mi ne hesaplamanız lazımmış. Oğlak oldu yükselenim:D Kova pek havalıydı, çok özgürsünüz marjinalsiniz süpersinizden utangaçsınız çalışkansınız duygusuzsunuza falan döndük:))) Neyse. Sevgiler herkeşlere. Üşenmeyip okuyan olursa da teşekkür ediyorum:)

zynp0 24-09-2011 04:34 PM

Tek başıma yemek yiyemeyişimi 2 günde yenmiş bulunmaktayım :) Gerçi etraftaki birçok insanın tek başına yiyor olması da etkiliyor sanırım bu durumu. Yurduma alıştım, şimdiden başlayan ödevlere de bir an önce kafamı toplayıp başlayacağım. Tek korkum yapacağım asistanlık. Resmen ders anlatacakmışız! Aldığımız bursun karşılığı olarak. Öğretmenlere seminer verir gibi seminer verdiler. Sahne korkusunu yenmenin üzerine bile bir şeyler anlattılar :)) Hangi derse gireceğim de belli olmadı. Ondan çok korkuyorum. Umarım otoriteyi sağlayabilirim, küçük bünyeliyim ve genellikle güleryüzlüyüm. Tepeme çıkmazlarsa iyi...

DiL_RU_BA 25-09-2011 01:06 AM

konuşma biçimine bayıldım biraz alaycı ama altta yatan mesajlar olan konuşmlaar :D

zynp0 25-09-2011 06:13 PM

Canımmm teşekkür ederim umarım ukalaca gelmiyordur yazılar :D Aslında günlüğe öyle başlamamıştım ama şu son zamanlarda bir toparlanmaya çalışma sürecine girdim, öyle olunca da böyle bir moda girdim. Zamanla sakinleşicem gibi geliyor, siz yanımda olun ben elbet düzelirim k8908

RimA Vita Perfetto 28-09-2011 12:09 PM

http://img210.imageshack.us/img210/8020/sikpasta.jpg

ZEYNEP'im pastayı da getirdim hadi mum koyalım da üfle.. doğumgünün kutlu olsun tekrardan. seni çok seviyorum..

zynp0 28-09-2011 01:47 PM

Melek gibisin valla:) Ben de tam kendi kendime mutlu yıllar yazmaya gelmiştim o kadar mutlu oldum ki :) Çok teşekkür ederim iyiki varsın Rima'mkiss3kiss3kiss3 Mum yetmiycek yakında ama:D Dileğimi dileyeyim de üfleyeyim mumları y789 Hepimiz bol sağlıklı mutlu huzurlu bol aşklı ( :)) başarılı yıllar yaşayalımmmm:)

sweeet 28-09-2011 01:56 PM

Parti mi var? :)))

Mutlu yıllar sevgili Zeynep dileğim yeni yaşının sana istediğin tüm güzelliklerden fazlasını getirmesi.http://img339.imageshack.us/img339/5873/087pi7.gif

RimA Vita Perfetto 28-09-2011 02:23 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807853)
Melek gibisin valla:) Ben de tam kendi kendime mutlu yıllar yazmaya gelmiştim o kadar mutlu oldum ki :) Çok teşekkür ederim iyiki varsın Rima'mkiss3kiss3kiss3 Mum yetmiycek yakında ama:D Dileğimi dileyeyim de üfleyeyim mumları y789 Hepimiz bol sağlıklı mutlu huzurlu bol aşklı ( :)) başarılı yıllar yaşayalımmmm:)

aminnnnnnn canımcımmmy789

zynp0 29-09-2011 04:23 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807855)
Parti mi var? :)))

Mutlu yıllar sevgili Zeynep dileğim yeni yaşının sana istediğin tüm güzelliklerden fazlasını getirmesi.http://img339.imageshack.us/img339/5873/087pi7.gif

Evveettt partim var gelin katılınnnhappy6 Çok teşekkür ederim sweet'im hepimizin hayatına gelsin o güzellikler:) Çiçek de çok güzelmiş y789 Çoook teşekkür ederim:)

DiL_RU_BA 29-09-2011 10:18 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807655)
Canımmm teşekkür ederim umarım ukalaca gelmiyordur yazılar :D Aslında günlüğe öyle başlamamıştım ama şu son zamanlarda bir toparlanmaya çalışma sürecine girdim, öyle olunca da böyle bir moda girdim. Zamanla sakinleşicem gibi geliyor, siz yanımda olun ben elbet düzelirim k8908

ben teşekkür ederim canım benim. ukalaca olurmu böyle gayet iyi yerinde biraz meltem eser gibi seyrinde ama içinde anlam dolu söcükler daha ne olsun böyle iyisin tatlım devam ;)

bu arada doğrum günn kutlu olsun şekerim resim eklemeyi falan bilmiyorum o yüzden bieşey yapamadım ama kalbimden ve hayatımdan mutluluklar gönderiyorum (en büyük hazinemi) ve öpüyorum nice senelere inşallah her geçen yıl seni gençleştirsin emiiiii girlhaha

zynp0 15-10-2011 12:53 AM

Alıntı:

DiL_RU_BA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807945)
ben teşekkür ederim canım benim. ukalaca olurmu böyle gayet iyi yerinde biraz meltem eser gibi seyrinde ama içinde anlam dolu söcükler daha ne olsun böyle iyisin tatlım devam ;)

bu arada doğrum günn kutlu olsun şekerim resim eklemeyi falan bilmiyorum o yüzden bieşey yapamadım ama kalbimden ve hayatımdan mutluluklar gönderiyorum (en büyük hazinemi) ve öpüyorum nice senelere inşallah her geçen yıl seni gençleştirsin emiiiii girlhaha

Canım benim çok teşekkür ederim hepimiz her geçen yılda gençleşelim inşallahh:)))) İyi ki varsın tekrar tekrar teşekkürler kiss3

zynp0 19-11-2011 02:58 AM

Yeni bir ortamda olduğum için özgüvenimi, dik duruşumu yitirmeye başladım. Kendimi ifade edemiyorum, dikkatler üzerime çevrildiğinde ellerim titriyor, çok heyecan yapıyorum. Telkinleri dinlemeyeli epey zaman olmuştu. Yeniden başlamayı ve eskisinden de daha iyi olmayı seçiyorum...

RimA Vita Perfetto 20-11-2011 03:08 PM

nerelerdeydin sen :(( özledim seni..
hem pozitif olacaktık hanii..

zynp0 21-11-2011 02:21 AM

Ben de çok özlediim:( İyi idare ediyordum ama cortladım yine kuzucuğum terli345 Kendimi telkinlere verdim yarın gözlemliycem değişiklik var mı bakıcam:) Sen de bir ara gidip gelmişsin umarım sen de daha iyisindir...

matri 21-11-2011 10:10 AM

mutlaka faydasini goreceksindir, asla kendini birakmamalisin...

RimA Vita Perfetto 21-11-2011 10:29 AM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811699)
Ben de çok özlediim:( İyi idare ediyordum ama cortladım yine kuzucuğum terli345 Kendimi telkinlere verdim yarın gözlemliycem değişiklik var mı bakıcam:) Sen de bir ara gidip gelmişsin umarım sen de daha iyisindir...

ben iyiyim kuzucuğum hiç ümitsizliğe kapılmadım.. kapılmam da herhalde :)
cortlama, eşyalar cortlar sen eşya değilsin ..
katılabiliyorsan forumdaki paylaşımlara daha fazla katıl, oku, yorum yap..çünkü pozitif enerji yüklüyorsun forumdan :) ya da en azından ben öyle oluyorum.. asosyallik hissettim sen de .. ki öyleyse eğer blook
özelden konuşalım biz kuzucuğummm

zynp0 24-11-2011 02:26 AM

Alıntı:

matri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811702)
mutlaka faydasini goreceksindir, asla kendini birakmamalisin...

Çok teşekkür ederim matri desteğin için, haklısın faydasını görmeye başladım tekrar:)

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811705)
ben iyiyim kuzucuğum hiç ümitsizliğe kapılmadım.. kapılmam da herhalde :)
cortlama, eşyalar cortlar sen eşya değilsin ..
katılabiliyorsan forumdaki paylaşımlara daha fazla katıl, oku, yorum yap..çünkü pozitif enerji yüklüyorsun forumdan :) ya da en azından ben öyle oluyorum.. asosyallik hissettim sen de .. ki öyleyse eğer blook
özelden konuşalım biz kuzucuğummm

Canuum hep mutlu ol sen e mi:) Aynen forum ilaç gibi geliyor bana, ben yokken yazılan her şeyi okuyorum ama yorum yapmıyorum artık, biraz daha aktifleşsem fena olmaz haklısın:) Bir de 2 gündür her şey yoluna girdi çok mutluyumm:) Yani aslında çok stresli 2 gündü ama altından kalktım, telkinlere tekrar başlamanın çok çok faydası oldu. Benim kendimi iyi ifade edememe derdim var biraz, konuşmadan önce yanlış bir şey söylerim korkusuyla düşünüyorum o yüzden az konuşuyorum özellikle hocaların yanında veya yeni tanıştığım insanlarla. 2 gündür telkinlerden midir psikolojimden midir bir doping etkisi var çok iyi gidiyor, görüşmeler toplantılar süper geçti:) Konuşabildim:)) Bir de dediğin gibi yeni bir ortamda olduğum için istediğim kadar sosyalleşemedim daha, tek bir arkadaş grubuna bağımlı gibi kaldım. Zamanımın olmaması da bahane değil tabiki. Özelden konuşabiliriz tabiki daha ayrıntılı anlatabilirim o zaman:)

RimA Vita Perfetto 24-11-2011 10:02 AM

evet yazdım numaramı sana :)) artık 'özel'iz kuzummm :)))

zynp0 25-03-2012 04:27 PM

Uzun zaman olmuş :) Kendimi geliştirdikçe yeni ihtiyaçlar, tamamlanacak şeyler çıkıyor, sürecin hiç bitmemesi çok güzel. Yeni ihtiyacım: Topluluk karşısında konuşma. Uzun zamandır telkin dinlemiyordum, inanıyorum çok geliştirecek beni:) Hoca derste hadi arkadaşlarına şunu göster dediğinde çok kesikli kesikli konuşuyorum üstelik İngilizce anlatmam gerekiyor. Bu en küçüğü, bir de yurtdışında sunum yapmam gerekecek orda ne yapacağımı düşünemiyorum bile, bu yüzden acilen kendimi hazırlamam, geliştirmem gerek.

Artık kendime de saygılı davranıyorum, ayrıntılı olarak anlatırsam çok uzun olacak ama iş arkadaşları olarak adlandırdığım kesimi kendime çok yaklaştırmamayı öğrenmeye başladım. Çok içli dışlı olunca insanların saygısı kalmıyor, zaten master'ım bittikten sonra bu insanlarla görüşmeyeceğiz bile. Profesyonel ilişki diye tabir edebileceğimiz şeyi kurmayı öğrenmeye çalışıyorum. Bunların dışında 4 aydır hayatımda olan pozitif uyumlu dostum, sevgilim ve tüm yakın arkadaşlarım canlarım bana yetiyor artıyor bile:)

Buradaki canlarımı da hiç unutmuyorum ama buraya çok az gelebiliyorum:( Buradaki herkesi çok seviyorum hepiniz iyi ki varsınız:)

zynp0 23-09-2012 01:41 PM

Merhabaa :) Çok ihmal ettim. Bir üye sormuştu, eski üyeler neden artık gelmiyor, yoksa hayatlarını yoluna soktular, ihtiyaç duymuyorlar mı buraya gelmeye diye. Sanırım bu doğru bir tahmin:) Hayatımın her alanında bu kadar mutlu olacağımı bir, hele iki sene öncesinde tahmin edemezdim. Bunun için her gün şükrediyorum. Bu forumu bulduğum ve her tökezlediğimde buradaki paylaşımlar sayesinde kendimi toparlayabildiğim için çok şanslıyım. İyi ki varsınız.

maviinci 23-09-2012 09:09 PM

umarım ömrün boyunca her zaman böyle olursun :))

zynp0 26-09-2012 09:49 PM

Eneees:) Çok teşekkür ederim. Seni tekrar burada gördüğüme çok sevindim. Nasılsın? Umarım senin de hayatında her şey yolunda gidiyordur:)

maviinci 27-09-2012 07:10 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830933)
Eneees:) Çok teşekkür ederim. Seni tekrar burada gördüğüme çok sevindim. Nasılsın? Umarım senin de hayatında her şey yolunda gidiyordur:)

Aynen ben de guitar iyiyim yaa önceliklerimi belirlemeye çalışıyorum daha hâlâ :D rol modeli arıyorum ama sanırım aramamam gerekiyor.. Garip haller işte..

sweeet 27-09-2012 09:47 PM

Eneees arama boşver sen rol model ol başkalarına. Hepimiz gelişim yolunda giderken zaten rol model olmak için iyi adaylarız. Sevgiler.

zynp0 17-10-2012 01:02 AM

Aynenn katılıyorum boşver başkaları bizi rol modeli olarak alsın :) Ben de bu aralar bir şeyin arayışındayım ama neyin bilemedim, hayırlısı.

zynp0 25-11-2012 11:37 PM

girlhaha
NASA'dan 2012 Kehanetlerine Dair Açıklama - YouTube

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:30 PM.