Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Zeynep'in günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462913)

zynp0 14-01-2010 05:59 PM

Cevap: Zeynep'in günlüğü

Ben de seni çok seviyorum çekim uzmanımmttli3 çok teşekkür ederim, iyiki varsın. Dün izlediğim film neredeyse 3 saatti iyi oyaladı ama sabah uyanınca hiç alakasız başka bir arkadaşım 4 gün önce yazdığım mesaja cevap olarak kontörüm yoktu yeni yazıyorum diye başlayınca aklıma geldi sinirlendim yine.>:( ama şimdi daha iyiyim. Hep mutlu olalım hep güzel şeyleri çekelims456

spestnaz 14-01-2010 06:18 PM

khkh56khkh56khkh56khkh56 senin iyiymişş sadece 4 günn guitar benim bi arkadaşımm bugün sene başındaa (eylül gibii) attığı mailine cevap almış da mutluluktan uçuyormuşş khkh56khkh56 hâlâ aklımda gülüyorum khkh56

zynp0 14-01-2010 06:33 PM

neeeeeekhkh56 amanınn!Bu 4 gün olan benim başka bir arkadaşım o istediği kadar geç cevap yazabilir önemli değil de, ben asıl başkasından cevap bekliyorum tam cevap beklediğimi unutmuşken 4 gün geç kalan sabah sabah hatırlattı sinirim tepeme çıktıgirlhaha şimdi sen diyosun ki bunun 1 sene yolu var. hmm. bekliycez ozamankhkh56bir de kızdan cevap bekliyorum, onun aracılığıyla başkasına ulaşıcam da edicem de...ohoo. Benden yaklaşık 5 sene haber gelmezse korkmayıngirlhaha
Bu arada mehmet ali birand haberleri haftasonu sunan adama da bulaştırmış, geçen cumartesiydi sanırım, bir cümle söyleyecek bir türlü söyleyemedi kendi kendine gülmeye başladıkhkh56adam dediğim de deniz armangirlhaha

spestnaz 14-01-2010 06:45 PM

puhaaa khkh56khkh56 ne insanlar var yahuu khkh56khkh56khkh56 cine 5 in bide flash ın haber sunucuları da komedi khkh56khkh56 oturup onları izliyordumm kahkahaylaa smil56 hımm, bir de bu varr:
http://www.hababam.biz/galeri/albums...l_canawarh.jpg
khkh56khkh56 gülmekten 2 ye bölündüm bunu görüncee khkh56khkh56

zynp0 14-01-2010 06:50 PM

Canavar uzmanı mııkhkh56 sadettin teksoy muaa34 sen beni bu halimle güldürdün ya spestnaz allah da seni güldürsünaa34

spestnaz 14-01-2010 07:01 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579259)
Canavar uzmanı mııkhkh56 sadettin teksoy muaa34 sen beni bu halimle güldürdün ya spestnaz allah da seni güldürsünaa34

Derindeeen bir 'aaamiiiiinn' çektim sevincli sağol dostumm actionsmile iyi ki varsınn y789

vitamin61 14-01-2010 08:48 PM

Amin Amin...

zynp0 20-01-2010 09:28 PM

Hepiniz iyiki varsınız arkadaşlark8908

Tam bir geçiş dönemindeyim. Bir şey bekliyorum, bir şey arıyorum, bulmayı seçiyorum. Kendimi geliştiriyorum. Sınavlarıma çalışıyorum, ne yazık ki hala bitmedi. Haftalardır sınav oluyoruz yeter artıkk! Belirsizlik bile huzur veriyor. Geçen cumartesi saat 5e doğru lab finalimden çıktım, çok iyi geçmişti, çıktığımda çok çok ilginç bir manzara beni bekliyordu. Hiç kampüsü bu kadar boş ve güzel görmemiştim. Yürüdükçe ayakkabımın çıkardığı sesler koca kampüste yankılanıyordu. Final haftası olduğu için herkes yurduna çekilmişti. Bomboştu ve hava kararmıştı, hiçbir yerde park etmiş araba yoktu, çok çok huzurluydu. Yalnızlığın tadını çıkardımk8908 Tabii her zaman hoş olmuyor kırk yılda bir gelen mesajlar. Olsun, her şey yoluna girecek. Kurslar, aktiviteler ne güne duruyor! Hem artık geçiciliklerden bıktım, zamanında bana eğlence ve özgürlük veren bu durum artık kendini sağlam bir arkadaşlık kurma isteğine bıraktı. Ben daha samimi ve açık oldukça bana da öyle davranılacak biliyorum. Artık plan da yok! Çekim yasasına güveniyorum. Ruh eşi ruh eşi diye sayıklamaktan kariyerine odaklanmaya zaman bırakmaz mı insan. O iş bir zamana kalsın bakalım... Ruh eşim sandığım insan zaten ruh eşim olsaydı bana ulaşmaya çalışırdı. Gerçek ruh eşim şu an beni arıyor zaten. Çünkü ben de onu arıyorum. Eğer ruh eşimse bu işi zamana bırakması gerektiğini de ben gibi farketmiştirgirlhaha Bu gibi şeyler hiç düşünmediğim zaman ve yerlerde karşıma çıkıyor, bu yüzden o kişiyle ilgili anılar imgeliyorum, karşılaşma yeri ve zamanı değil. Ve rahatım. Bu işi bıraktım. İşim gücüm var benim kardeşim!girlhaha şu yabancı dilleri bir geliştirelim bakalım, sırada pilates var. Bir de üni. kulüplerine bakacağım şöyle güzel bir tane bulup katılmayı düşünüyorum. Zamanında dans kulübüne katılmıştık ama, aman diyim şimdi daha değişik bir şey istiyorumgirlhaha Sevgiler arkadaşlar, hepinize bol sağlıklı mutlu başarılı ruh eşli(!) günlerractionsmile

prenses1 20-01-2010 10:17 PM

her şey gönlünce olsun aradıklarını bulman dileğiyle

zynp0 21-01-2010 02:28 PM

Teşekkür ederim prensess iyi ki varsın hepimizin dilekleri gerçek olsunkiss3

imported_Angel 21-01-2010 03:06 PM

kendini daha rahat hissetmeni sağlayacak birşey söyleyim mi ? y789 zaten ruh eşi arayışı tek taraflı birşey değil..yani ruh eşin de biryerlerde seni arıyor..sadece sen onu aramıyorsun actionsmile

seta* 21-01-2010 05:23 PM

Zeynep günlüğün hayırlı olsun s456

değişimini okudum, ben de kendimi daha iyi hissettim.

ümidim arttı da diyebiliriz.

benim daha 1 ay oldu başlayalı.

mutlu olmak istediğim ve sağlıklı...girlhaha

zynp0 22-01-2010 06:32 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580540)
kendini daha rahat hissetmeni sağlayacak birşey söyleyim mi ? y789 zaten ruh eşi arayışı tek taraflı birşey değil..yani ruh eşin de biryerlerde seni arıyor..sadece sen onu aramıyorsun actionsmile

İşte bu yaasevincliAynenn ben de böyle düşünüyorum, öyle zannettiğim insanlar beni aramadıklarına göre ruh eşim değildirler değil mi?Gerçekten böyle düşündükçe çok rahatlıyorum ve önümde yepyeni bir yol açılıyormuş gibi hissediyorum.

Alıntı:

seta* Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580568)
Zeynep günlüğün hayırlı olsun s456

değişimini okudum, ben de kendimi daha iyi hissettim.

ümidim arttı da diyebiliriz.

benim daha 1 ay oldu başlayalı.

mutlu olmak istediğim ve sağlıklı...girlhaha

Çok teşekkür ederim seta, seni daha iyi hissettirebildiğim için ben de daha iyi hissettimy789 bütün isteklerin gerçek olsuns456

fgceker 23-01-2010 06:15 PM

Seni Seviyorum
Özür Dilerim
Lütfen Beni Affet
Teşekkür Ederim
İsteklerine ulaşabilmen için ben üzerime düşeni yapıp Ho'oponopono arınma yöntemini uygulayıp dileklerinin gerçekleşmesi için benden yana olna adımı atıyorum canım girlhaha girlhaha
İsteklerine bir an önce ulaşmanı ve hakkındaki en hayırlısını yaşamanı diliyorum....
Seni Seviyorum
Özür Dilerim
Lütfen Beni Affet
Teşekkür Ederim

zynp0 24-01-2010 09:30 PM

Alıntı:

fgceker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580985)
Seni Seviyorum
Özür Dilerim
Lütfen Beni Affet
Teşekkür Ederim
İsteklerine ulaşabilmen için ben üzerime düşeni yapıp Ho'oponopono arınma yöntemini uygulayıp dileklerinin gerçekleşmesi için benden yana olna adımı atıyorum canım girlhaha girlhaha
İsteklerine bir an önce ulaşmanı ve hakkındaki en hayırlısını yaşamanı diliyorum....
Seni Seviyorum
Özür Dilerim
Lütfen Beni Affet
Teşekkür Ederim

Çok teşekkür ederimm iyiki varsıncilgin897 sevgiyle kabul ediyorum ve bu da benden de sana gelsingirlhaha
Senden Özür Dilerim, Beni Affet, Seni Seviyorum, Teşekkür Ederimkiss3

zynp0 27-01-2010 10:21 PM

Finaller cuma günü bitti, bugün notlar açıklandı güya ama okulun sitesi her zamanki gibi göçmüş durumda. Üstelik bu sefer bakmak için geç bile kalmıştım, herkes bakmayı bitirmiştir diye bir girdim ki felaket. 2 saattir deniyorum bakalım. Geçen hafta rasgele liseden bir anımı hatırlamıştım, çok daha yakın gördüğüm(veya sandığım) arkadaşlarım suskunken cesurca benim yanımda olan bir arkadaşımı hatırlayıp "onun yeri hep ayrı olacak" diye düşünmüştüm. Ama ne yazık ki ankara dışında okuyor. Tatil için okuyacak kitabım, izleyecek filmim, dinlenecek zamanım çoktu ama içten içe diyordum ki beni arayıp dışarı çağıracak bir arkadaşım yok ki, elbet bir gün sıkılacağım ne yapacağım. Ve cumartesi günü bir mesaj, "Zeynep ben Ankara'ya geldim görüşelim". O arkadaşım! Nasıl sevindim anlatamam. Sürekli buluşuyoruz ve bilmediğim şeyleri öğrendim, kimleri hayatımda tutup kimleri çıkardığım konusunda ne kadar doğru kararlar vermiş olduğumu gördüm. Dün yine direksiyon dersim vardı, çalışma yapacağımız yere doğru giderken ben yan koltukta aklım dolu, hüzünleniyordum. Bir anda kafama dank etti Zeynep, alakasız konular hakkında ne olabilirdi ne olamazdı diye düşünmeyi bırak şimdiki amacın ehliyet almak araba sürmek ona odaklan dedim. Bunu düşündükten en fazla 5 saniye sonra hoca dedi ki benim sürdüğüm yeter, haydi bakalım geri kalan kısma sen götür. Kendimi harika hissettim, o an durmamış olsaydım büyük ihtimalle hayal dünyasında sürecektim arabayı. Çok iyi hissediyorum, bir de şu astral seyahati başarsamgirlhaha
İzlediğim eski bir dizinin bir bölümünde çok güzel şeyler geçti ve ne zaman yalnızlık konusunda huzursuzluğa kapılsam aklıma getirip mutlu oluyorum. Aynen şöyle geçiyordu:"New York'ta(dizi orada geçiyor, burayı kendi şehrimize uyarlıyoruzgirlhaha ya iş, ya sevgili ya da ev ararsınız derler. Diyelim ki üçü arasından ikisinin de en mükemmeline sahipsin, neden sahip olmadığımız şeyin, sahip olduğumuz şeyleri etkilemesine izin veririz? Neden artı 1 ve eksi 1 sıfıra eşit gibi gelir?"
Bunu fark edelim ve sahip olduklarımızla mutlu olalım, çünkü sizin sahip olmadığınıza sahip olup sizin sahip olduğunuza sahip olamayan insanlar da mutsuz olabilir. Çok karmaşık bir cümle, umarım anlatabilmişimdirgirlhaha
Aa, bir de bugün "Başka Dilde Aşk" ı sinemada izledim. Harika bir filmdi, daha etkisinden çıkabilmiş değilim.
Sevgiler.s456

vitamin61 27-01-2010 10:33 PM

zeynebim aynı şehirde olsaydık görüşebilirdik ne güzel...

zynp0 27-01-2010 10:45 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581628)
zeynebim aynı şehirde olsaydık görüşebilirdik ne güzel...

Keşke kuzum ya öyle olsa şimdiye kendimize binbir uğraş bulmuştuk. Hem de binbir farklı insanla tanıştırırdım seni:D Ankaraya işin düşerse hep beklerim. Bence biz dost kitabevinin önünde buluştuğumuzu imgeleyelimy789

zynp0 30-01-2010 03:41 PM

Dün yılbaşı çekilişinde kazandığım çekirdek inanç çalışmasını yaptık. Bir döngü halinde istemediğim halde tekrarladığım ve düzeltemediğim şeylerin hiç aklıma gelmeyen bir nedenden dolayı olduğunu gördüm. Çok güzeldi. Hayatımda çok şey değişecek. İlk günden değişim başladı bile. keops (Abdullah Canıtez) a çok çok çok teşekkür ederimblissy Bunu çekiliş sayfasına yazmak lazım şimdikgirlhaha

aslanbey 30-01-2010 04:01 PM

darısı benim başıma

zynp0 30-01-2010 04:07 PM

Alıntı:

aslanbey Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582035)
darısı benim başıma

Aminnny789

menis 30-01-2010 11:44 PM

arkadaşım ne güzel bu değişimler darısı hepimizin başına, yalnız bişey sormak istiyorum burdaki herkese,inancın da bu değişimde katkısı var mı sizce yoksa gerçekten inanmasak da bu telkinler başarılı oluyor mu bunu çok merak ediyorum ve sizlerin görüşlerinizi bekliyorum...

imported_Angel 31-01-2010 10:37 AM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582030)
Dün yılbaşı çekilişinde kazandığım çekirdek inanç çalışmasını yaptık. Bir döngü halinde istemediğim halde tekrarladığım ve düzeltemediğim şeylerin hiç aklıma gelmeyen bir nedenden dolayı olduğunu gördüm. Çok güzeldi. Hayatımda çok şey değişecek. İlk günden değişim başladı bile. keops (Abdullah Canıtez) a çok çok çok teşekkür ederimblissy Bunu çekiliş sayfasına yazmak lazım şimdikgirlhaha

senin adına çok sevindim canım sevinclisevincli
insan sorunların kaynaklarını net bir şekilde görünce ne kadar rahatlıyor dimi ? blissy çünkü teşhis etmek tedavinin anahtarı..anahtarı bulmuşsun şimdi rahatça o kapıyı açabilirsin blissy

yeni bir hayat 31-01-2010 12:15 PM

Alıntı:

menis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582086)
arkadaşım ne güzel bu değişimler darısı hepimizin başına, yalnız bişey sormak istiyorum burdaki herkese,inancın da bu değişimde katkısı var mı sizce yoksa gerçekten inanmasak da bu telkinler başarılı oluyor mu bunu çok merak ediyorum ve sizlerin görüşlerinizi bekliyorum...

Sevgili menis,telkinlerden sonuç almak için inanmak gerekmiyor..Fakat inançlı olmanız süreci hızlandıracaktır..
En iyi şekilde faydalanmanızı diliyorum..actionsmile

zynp0 31-01-2010 03:07 PM

Alıntı:

menis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582086)

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582117)
Sevgili menis,telkinlerden sonuç almak için inanmak gerekmiyor..Fakat inançlı olmanız süreci hızlandıracaktır..
En iyi şekilde faydalanmanızı diliyorum..actionsmile

Merhaba menis evet inanmasan da etki edecektir ama bir de heves edip buradaki yazıları okursan çok gaza geleceksin ve bilgilenince de süper bir etkisi olacak. Daha iyisi hepimizin başınasevincli
Süper moderatörümüzü de günlüğümde görmekten onur duydum efenimkrzm67

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582107)
senin adına çok sevindim canım sevinclisevincli
insan sorunların kaynaklarını net bir şekilde görünce ne kadar rahatlıyor dimi ? blissy çünkü teşhis etmek tedavinin anahtarı..anahtarı bulmuşsun şimdi rahatça o kapıyı açabilirsin blissy

Angelım meleğimblissy nasıl gaza geldim anlatamam çözülemeyecek bir şey değil sadece kafamda kurduğum düşüncelermiş çok alakasız alanlara yansıyormuş, kendimi engellemişim resmen. Kafamızdakiler değiştikçe hayatımız değişecekblissy

zynp0 01-02-2010 08:01 PM

Bugün direksiyonda çok iyiydim kendimle gurur duyuyoruum:zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp:

vitamin61 01-02-2010 08:06 PM

Biz de seninle cnm...

zynp0 01-02-2010 08:06 PM

Ve bu mesajla beraber üsteğmen olmuşumy789 oleeeyy:zpzp: Telkinlerim fonda, yeni üyeler eklenen grubumla hep hayal ettiğim şarkıları çalacağız, direksiyon sınavım harika geçecek, kitaplarım ve filmlerim sırada her birini okur ve izlerken çok büyük zevk alıyorum, dil kursum 9 şubatta başlıyor, okulum da sonraki hafta başlayacak. Çok mutluyumblissy

Önemli not: Çok sağol vitaminim ben de senle:D

zynp0 05-02-2010 08:17 PM

Moralim bozuk. Benden yaşça büyük bir kadın resmen boyumla dalga geçti. Sonra da seni sevdiğim için takılıyorum diye kıvırdı. Etraftakiler konuştukça batıyorsun dediler. Ben de o an ciddiye almamıştım, şakayla karışık gereken cevapları vermiştim ama şimdi aklıma gelince sinirim bozuldu. Lise bittikten beri(Yaklaşık 3 senedir) boyumla barışığım ve uzatmak gibi bir isteğim yoktu. Ama burada başlıkları okuduktan sonra "acaba?" diyerek bazı şeylere başladım. Tam onun üstüne böyle şeyler yaşamam çok garip. Kendi barışıklığım azaldıkça insanlara kısalığımı görmeleri için açık vermiş gibi oluyorum sanki. Çok garip. Ve pek iyi hissetmiyorum bugün. İnsan ilişkilerim bir garip. Yarın direksiyon sınavı var. Konsantrasyonum yüksek. İş açısından güzel olabilecek ama duygusal açıdan iyi hissetmediğim bir gündü.

Elektra 05-02-2010 08:27 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583066)
Moralim bozuk. Benden yaşça büyük bir kadın resmen boyumla dalga geçti. Sonra da seni sevdiğim için takılıyorum diye kıvırdı. Etraftakiler konuştukça batıyorsun dediler. Ben de o an ciddiye almamıştım, şakayla karışık gereken cevapları vermiştim ama şimdi aklıma gelince sinirim bozuldu. Lise bittikten beri(Yaklaşık 3 senedir) boyumla barışığım ve uzatmak gibi bir isteğim yoktu. Ama burada başlıkları okuduktan sonra "acaba?" diyerek bazı şeylere başladım. Tam onun üstüne böyle şeyler yaşamam çok garip. Kendi barışıklığım azaldıkça insanlara kısalığımı görmeleri için açık vermiş gibi oluyorum sanki. Çok garip. Ve pek iyi hissetmiyorum bugün. İnsan ilişkilerim bir garip. Yarın direksiyon sınavı var. Konsantrasyonum yüksek. İş açısından güzel olabilecek ama duygusal açıdan iyi hissetmediğim bir gündü.

Ya canım boy konusunu bu kadar sorun etme. Allah başka sorunlar göstermesin bu nedir ki? Benim boyum 1.75'te ne oluyor sanki? Şu ana kadar hiç bir avantajını görmedim. NBA'ya mı aldılar sankigirlhaha Hiçbir olumlu yanını görmedim ama olumsuzluğunu gördüm, mesela lisedeyken orta boylu arkadaşımla ön sıralarda oturamazdım nedenmiş boy sırasına göreymiş, mesela beden eğitimde en ön sırada ben vardım hiç unutmam birgün hoca sağa çark dedi bende dalmışım sola çark yaptım arkadakilerde ördek gibi beni izliyor hoca lafı soktu hemen tabi girlhahaGel de sevin uzun boyuma khkh56 O yüzden sakın bu tür şeyleri kafana takma canım.

zynp0 07-02-2010 06:04 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583069)
Ya canım boy konusunu bu kadar sorun etme. Allah başka sorunlar göstermesin bu nedir ki? Benim boyum 1.75'te ne oluyor sanki? Şu ana kadar hiç bir avantajını görmedim. NBA'ya mı aldılar sankigirlhaha Hiçbir olumlu yanını görmedim ama olumsuzluğunu gördüm, mesela lisedeyken orta boylu arkadaşımla ön sıralarda oturamazdım nedenmiş boy sırasına göreymiş, mesela beden eğitimde en ön sırada ben vardım hiç unutmam birgün hoca sağa çark dedi bende dalmışım sola çark yaptım arkadakilerde ördek gibi beni izliyor hoca lafı soktu hemen tabi girlhahaGel de sevin uzun boyuma khkh56 O yüzden sakın bu tür şeyleri kafana takma canım.

Oo cadım sende iyi boy varmışgirlhaha o sıranın öbür ucunda da ben vardım iştesad456 Bakış açısı demek ki, bir ucundaki üzülür, öbür ucundaki üzülür, ortadaki dikkat çekmiyorum diye üzülürgirlhaha üzülmeye bahane çok her zaman için.Bu kadar zamandır bazı konularda bana avantaj bile sağlayan boy konusu, kendimle barışıklığımda en ufak bir şüphe yaşadığımda başka insanların da dikkatini oraya çekti demek ki. İlginç bir tecrübeydi, şimdi iyiyim. Sağol cadım.

gnr 07-02-2010 06:29 PM

f678hslm herkese..
Yha baktım bi muhabbet var.Bende dahil olayım dedim.12389
İyi ettim galibacilgin897
Yha bende 1.82 ama emin olun hiç bi faydasını görmedim şimdilik gelecekte ne olur bilememdusun2

Boy uzatma çalışamlarına başlamanız içn zaten yaşınızında uygun olmsaı lazım..Bayanlar 18 Erkekler 21 yaşına girene kadar uzuyolar...neseli56
Büyük ihtimal bu yaşdan sonra ne yaparsanız yapın boy uzaması artık değişmezagl34Çünkü boy uzaması durmuştur...4897
ama siz kendinizi nasıl mutlu hissediyosanız öyle dewam edinnderty
s456HERKESE SELAMLARVE İYİ AKŞAMLAR25889

zynp0 07-02-2010 06:42 PM

Alıntı:

gnr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583387)
f678hslm herkese..
Yha baktım bi muhabbet var.Bende dahil olayım dedim.12389
İyi ettim galibacilgin897
Yha bende 1.82 ama emin olun hiç bi faydasını görmedim şimdilik gelecekte ne olur bilememdusun2

Boy uzatma çalışamlarına başlamanız içn zaten yaşınızında uygun olmsaı lazım..Bayanlar 18 Erkekler 21 yaşına girene kadar uzuyolar...neseli56
Büyük ihtimal bu yaşdan sonra ne yaparsanız yapın boy uzaması artık değişmezagl34Çünkü boy uzaması durmuştur...4897
ama siz kendinizi nasıl mutlu hissediyosanız öyle dewam edinnderty
s456HERKESE SELAMLARVE İYİ AKŞAMLAR25889

İyi ettin tabi gnr her zaman beklerizgirlhaha
Bak ya herkes boyunu yazıyo şimdi de ben yazarım görürsünüz gününüzükhkh56 gnr lütfen erkek olduğunu söyle yoksa 1.75ten sonra 1.82 boyunda bir kızı kaldıramayacağımgirlhaha
Aslında hoşuma gidiyor insanlar minyon olunca genellikle şefkat gösteriyorlar iyi davranıyorlar ama uzun zamandır ilk defa bu şekilde bir muameleye maruz kaldım biraz moralim bozuldu. Şimdi daha iyiyim ama, teşekkür ederimsuperxy

gnr 07-02-2010 07:42 PM

y789zynp0..oyy kıyamam eveet cinsiyet:erkekf678h
BAk Boyunu merak ettim şimdiooo67
yha zaten kızlar çok uzun olmuyolar.khkh56
olanlarda mankenmmi oluyolar sankii4897

Bende küçükkken kısaydım.s45apk
Kimi zaman aşağıdan bakmak yukarıdan bakmaktan iyidir.cilgin897Bide böyle düşündusun2

Elektra 07-02-2010 07:49 PM

Alıntı:

gnr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583404)
y789zynp0..oyy kıyamam eveet cinsiyet:erkekf678h
BAk Boyunu merak ettim şimdiooo67
yha zaten kızlar çok uzun olmuyolar.khkh56
olanlarda mankenmmi oluyolar sankii4897

Bende küçükkken kısaydım.s45apk
Kimi zaman aşağıdan bakmak yukarıdan bakmaktan iyidir.cilgin897Bide böyle düşündusun2

Erkeksen o kadar da uzun değilsin. Benimde babam 1.82 çünkü khkh56

gnr 07-02-2010 07:56 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583407)
Erkeksen o kadar da uzun değilsin. Benimde babam 1.82 çünkü khkh56

şimdilik iyi galiba 17 yaş içindertyne uzun nede kısa...ideal yanicilgin897
Bende manken olmıycam zaten y789yeter bu kadarr..
s456Teşekkür ederimmcilgin897

zynp0 08-02-2010 06:33 PM

Direksiyon sınavını geçmişiiiiimmsmiliyfacehpm2alk78happy6cilgin897
Artık ben de ehliyet sahibi bir insanımgirlhaha Vee hayatım boyunca otomatik vites kullanacağımkhkh56 daha debriyaj görmek istemiyorummm!
Bugüüüün, ders seçtim, yıllardır görmediğim kuzenim ve yengem bize geldi, sinan çetinin programları gibi olduk kuzenim nasıl değişmiş, çok hoş bir gündü hem kafam dağıldı süper oldu. Ders programım harika, cuma günüm boş. 3 gün tatil!Böyle ders programına can kurbangirlhaha bayılıyorum okuluma bölümümegirlhaha Bugün çok şımarıklık yaptımgirlhaha Ama şimdi çok yorgunum. Gidip dinleneyim en iyisi.

muraturkom 08-02-2010 06:44 PM

Debriyajdan ayağını yukarıya doğru komple kaldırma, vitesi değiştirdin, debriyajdan ayağını çekmen gerekiyor topuğunu paspastatan kaldırmadan pedalın ayak tabanını yalayarak, ayak tabanında sürtünerek yapmaya çalış. arabayı hiç bir zaman stop ettirmezsin.

zynp0 08-02-2010 07:05 PM

Alıntı:

muraturkom Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583587)
Debriyajdan ayağını yukarıya doğru komple kaldırma, vitesi değiştirdin, debriyajdan ayağını çekmen gerekiyor topuğunu paspastatan kaldırmadan pedalın ayak tabanını yalayarak, ayak tabanında sürtünerek yapmaya çalış. arabayı hiç bir zaman stop ettirmezsin.

Sormayın, vites değiştirdikten sonra pat diye çekince neler olduğunu arabayı zıplata zıplata öğrendim girlhaha Sınavda kalkışım çok iyiydi, turumu da attım bir güzel, parkımı da ettim tam artık durup arabadan çıkıcam arabayı stop ettirdimtuh788 Neyseki o zamana kadar iyi sürdüğüm için kurtarmışım.

muraturkom 08-02-2010 08:55 PM

Zeynep, heyecan yok tamam mı. Aynaları da lütfen iyi kullan, Sık sık arkadaki aracı kontrol et ama sen öndesin onun için arkandakinin sana korna çalmasına sellektör yapmasına aldırma. Anlayışsız dangalak maganda dolu yollarda. İyi sürüşler. Bir de ... neyse şimdi cesaretini kıracak bir espiri öğren sonra söylerim. Ayrıca sana önceki cevabımda paspastan yazacağıma paspastadan yazmışım. Yakında klavye hatalı komik kelimeler köşesi açacağım galiba çok matrak olurdu.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:30 PM.