![]() |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Ben de seni çok seviyorum çekim uzmanımmttli3 çok teşekkür ederim, iyiki varsın. Dün izlediğim film neredeyse 3 saatti iyi oyaladı ama sabah uyanınca hiç alakasız başka bir arkadaşım 4 gün önce yazdığım mesaja cevap olarak kontörüm yoktu yeni yazıyorum diye başlayınca aklıma geldi sinirlendim yine.>:( ama şimdi daha iyiyim. Hep mutlu olalım hep güzel şeyleri çekelims456 |
Cevap: Zeynep'in günlüğü khkh56khkh56khkh56khkh56 senin iyiymişş sadece 4 günn guitar benim bi arkadaşımm bugün sene başındaa (eylül gibii) attığı mailine cevap almış da mutluluktan uçuyormuşş khkh56khkh56 hâlâ aklımda gülüyorum khkh56 |
Cevap: Zeynep'in günlüğü neeeeeekhkh56 amanınn!Bu 4 gün olan benim başka bir arkadaşım o istediği kadar geç cevap yazabilir önemli değil de, ben asıl başkasından cevap bekliyorum tam cevap beklediğimi unutmuşken 4 gün geç kalan sabah sabah hatırlattı sinirim tepeme çıktıgirlhaha şimdi sen diyosun ki bunun 1 sene yolu var. hmm. bekliycez ozamankhkh56bir de kızdan cevap bekliyorum, onun aracılığıyla başkasına ulaşıcam da edicem de...ohoo. Benden yaklaşık 5 sene haber gelmezse korkmayıngirlhaha Bu arada mehmet ali birand haberleri haftasonu sunan adama da bulaştırmış, geçen cumartesiydi sanırım, bir cümle söyleyecek bir türlü söyleyemedi kendi kendine gülmeye başladıkhkh56adam dediğim de deniz armangirlhaha |
Cevap: Zeynep'in günlüğü puhaaa khkh56khkh56 ne insanlar var yahuu khkh56khkh56khkh56 cine 5 in bide flash ın haber sunucuları da komedi khkh56khkh56 oturup onları izliyordumm kahkahaylaa smil56 hımm, bir de bu varr: http://www.hababam.biz/galeri/albums...l_canawarh.jpg khkh56khkh56 gülmekten 2 ye bölündüm bunu görüncee khkh56khkh56 |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Canavar uzmanı mııkhkh56 sadettin teksoy muaa34 sen beni bu halimle güldürdün ya spestnaz allah da seni güldürsünaa34 |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Alıntı:
|
Cevap: Zeynep'in günlüğü Amin Amin... |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Hepiniz iyiki varsınız arkadaşlark8908 Tam bir geçiş dönemindeyim. Bir şey bekliyorum, bir şey arıyorum, bulmayı seçiyorum. Kendimi geliştiriyorum. Sınavlarıma çalışıyorum, ne yazık ki hala bitmedi. Haftalardır sınav oluyoruz yeter artıkk! Belirsizlik bile huzur veriyor. Geçen cumartesi saat 5e doğru lab finalimden çıktım, çok iyi geçmişti, çıktığımda çok çok ilginç bir manzara beni bekliyordu. Hiç kampüsü bu kadar boş ve güzel görmemiştim. Yürüdükçe ayakkabımın çıkardığı sesler koca kampüste yankılanıyordu. Final haftası olduğu için herkes yurduna çekilmişti. Bomboştu ve hava kararmıştı, hiçbir yerde park etmiş araba yoktu, çok çok huzurluydu. Yalnızlığın tadını çıkardımk8908 Tabii her zaman hoş olmuyor kırk yılda bir gelen mesajlar. Olsun, her şey yoluna girecek. Kurslar, aktiviteler ne güne duruyor! Hem artık geçiciliklerden bıktım, zamanında bana eğlence ve özgürlük veren bu durum artık kendini sağlam bir arkadaşlık kurma isteğine bıraktı. Ben daha samimi ve açık oldukça bana da öyle davranılacak biliyorum. Artık plan da yok! Çekim yasasına güveniyorum. Ruh eşi ruh eşi diye sayıklamaktan kariyerine odaklanmaya zaman bırakmaz mı insan. O iş bir zamana kalsın bakalım... Ruh eşim sandığım insan zaten ruh eşim olsaydı bana ulaşmaya çalışırdı. Gerçek ruh eşim şu an beni arıyor zaten. Çünkü ben de onu arıyorum. Eğer ruh eşimse bu işi zamana bırakması gerektiğini de ben gibi farketmiştirgirlhaha Bu gibi şeyler hiç düşünmediğim zaman ve yerlerde karşıma çıkıyor, bu yüzden o kişiyle ilgili anılar imgeliyorum, karşılaşma yeri ve zamanı değil. Ve rahatım. Bu işi bıraktım. İşim gücüm var benim kardeşim!girlhaha şu yabancı dilleri bir geliştirelim bakalım, sırada pilates var. Bir de üni. kulüplerine bakacağım şöyle güzel bir tane bulup katılmayı düşünüyorum. Zamanında dans kulübüne katılmıştık ama, aman diyim şimdi daha değişik bir şey istiyorumgirlhaha Sevgiler arkadaşlar, hepinize bol sağlıklı mutlu başarılı ruh eşli(!) günlerractionsmile |
Cevap: Zeynep'in günlüğü her şey gönlünce olsun aradıklarını bulman dileğiyle |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Teşekkür ederim prensess iyi ki varsın hepimizin dilekleri gerçek olsunkiss3 |
Cevap: Zeynep'in günlüğü kendini daha rahat hissetmeni sağlayacak birşey söyleyim mi ? y789 zaten ruh eşi arayışı tek taraflı birşey değil..yani ruh eşin de biryerlerde seni arıyor..sadece sen onu aramıyorsun actionsmile |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Zeynep günlüğün hayırlı olsun s456 değişimini okudum, ben de kendimi daha iyi hissettim. ümidim arttı da diyebiliriz. benim daha 1 ay oldu başlayalı. mutlu olmak istediğim ve sağlıklı...girlhaha |
Alıntı:
|
Cevap: Zeynep'in günlüğü Seni Seviyorum Özür Dilerim Lütfen Beni Affet Teşekkür Ederim İsteklerine ulaşabilmen için ben üzerime düşeni yapıp Ho'oponopono arınma yöntemini uygulayıp dileklerinin gerçekleşmesi için benden yana olna adımı atıyorum canım girlhaha girlhaha İsteklerine bir an önce ulaşmanı ve hakkındaki en hayırlısını yaşamanı diliyorum.... Seni Seviyorum Özür Dilerim Lütfen Beni Affet Teşekkür Ederim |
Senden Özür Dilerim, Beni Affet, Seni Seviyorum, Teşekkür Ederimkiss3 |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Finaller cuma günü bitti, bugün notlar açıklandı güya ama okulun sitesi her zamanki gibi göçmüş durumda. Üstelik bu sefer bakmak için geç bile kalmıştım, herkes bakmayı bitirmiştir diye bir girdim ki felaket. 2 saattir deniyorum bakalım. Geçen hafta rasgele liseden bir anımı hatırlamıştım, çok daha yakın gördüğüm(veya sandığım) arkadaşlarım suskunken cesurca benim yanımda olan bir arkadaşımı hatırlayıp "onun yeri hep ayrı olacak" diye düşünmüştüm. Ama ne yazık ki ankara dışında okuyor. Tatil için okuyacak kitabım, izleyecek filmim, dinlenecek zamanım çoktu ama içten içe diyordum ki beni arayıp dışarı çağıracak bir arkadaşım yok ki, elbet bir gün sıkılacağım ne yapacağım. Ve cumartesi günü bir mesaj, "Zeynep ben Ankara'ya geldim görüşelim". O arkadaşım! Nasıl sevindim anlatamam. Sürekli buluşuyoruz ve bilmediğim şeyleri öğrendim, kimleri hayatımda tutup kimleri çıkardığım konusunda ne kadar doğru kararlar vermiş olduğumu gördüm. Dün yine direksiyon dersim vardı, çalışma yapacağımız yere doğru giderken ben yan koltukta aklım dolu, hüzünleniyordum. Bir anda kafama dank etti Zeynep, alakasız konular hakkında ne olabilirdi ne olamazdı diye düşünmeyi bırak şimdiki amacın ehliyet almak araba sürmek ona odaklan dedim. Bunu düşündükten en fazla 5 saniye sonra hoca dedi ki benim sürdüğüm yeter, haydi bakalım geri kalan kısma sen götür. Kendimi harika hissettim, o an durmamış olsaydım büyük ihtimalle hayal dünyasında sürecektim arabayı. Çok iyi hissediyorum, bir de şu astral seyahati başarsamgirlhaha İzlediğim eski bir dizinin bir bölümünde çok güzel şeyler geçti ve ne zaman yalnızlık konusunda huzursuzluğa kapılsam aklıma getirip mutlu oluyorum. Aynen şöyle geçiyordu:"New York'ta(dizi orada geçiyor, burayı kendi şehrimize uyarlıyoruzgirlhaha ya iş, ya sevgili ya da ev ararsınız derler. Diyelim ki üçü arasından ikisinin de en mükemmeline sahipsin, neden sahip olmadığımız şeyin, sahip olduğumuz şeyleri etkilemesine izin veririz? Neden artı 1 ve eksi 1 sıfıra eşit gibi gelir?" Bunu fark edelim ve sahip olduklarımızla mutlu olalım, çünkü sizin sahip olmadığınıza sahip olup sizin sahip olduğunuza sahip olamayan insanlar da mutsuz olabilir. Çok karmaşık bir cümle, umarım anlatabilmişimdirgirlhaha Aa, bir de bugün "Başka Dilde Aşk" ı sinemada izledim. Harika bir filmdi, daha etkisinden çıkabilmiş değilim. Sevgiler.s456 |
Cevap: Zeynep'in günlüğü zeynebim aynı şehirde olsaydık görüşebilirdik ne güzel... |
|
Cevap: Zeynep'in günlüğü Dün yılbaşı çekilişinde kazandığım çekirdek inanç çalışmasını yaptık. Bir döngü halinde istemediğim halde tekrarladığım ve düzeltemediğim şeylerin hiç aklıma gelmeyen bir nedenden dolayı olduğunu gördüm. Çok güzeldi. Hayatımda çok şey değişecek. İlk günden değişim başladı bile. keops (Abdullah Canıtez) a çok çok çok teşekkür ederimblissy Bunu çekiliş sayfasına yazmak lazım şimdikgirlhaha |
Cevap: Zeynep'in günlüğü darısı benim başıma |
|
Cevap: Zeynep'in günlüğü arkadaşım ne güzel bu değişimler darısı hepimizin başına, yalnız bişey sormak istiyorum burdaki herkese,inancın da bu değişimde katkısı var mı sizce yoksa gerçekten inanmasak da bu telkinler başarılı oluyor mu bunu çok merak ediyorum ve sizlerin görüşlerinizi bekliyorum... |
insan sorunların kaynaklarını net bir şekilde görünce ne kadar rahatlıyor dimi ? blissy çünkü teşhis etmek tedavinin anahtarı..anahtarı bulmuşsun şimdi rahatça o kapıyı açabilirsin blissy |
En iyi şekilde faydalanmanızı diliyorum..actionsmile |
Alıntı:
Süper moderatörümüzü de günlüğümde görmekten onur duydum efenimkrzm67 Alıntı:
|
Cevap: Zeynep'in günlüğü Bugün direksiyonda çok iyiydim kendimle gurur duyuyoruum:zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp: |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Biz de seninle cnm... |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Ve bu mesajla beraber üsteğmen olmuşumy789 oleeeyy:zpzp: Telkinlerim fonda, yeni üyeler eklenen grubumla hep hayal ettiğim şarkıları çalacağız, direksiyon sınavım harika geçecek, kitaplarım ve filmlerim sırada her birini okur ve izlerken çok büyük zevk alıyorum, dil kursum 9 şubatta başlıyor, okulum da sonraki hafta başlayacak. Çok mutluyumblissy Önemli not: Çok sağol vitaminim ben de senle:D |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Moralim bozuk. Benden yaşça büyük bir kadın resmen boyumla dalga geçti. Sonra da seni sevdiğim için takılıyorum diye kıvırdı. Etraftakiler konuştukça batıyorsun dediler. Ben de o an ciddiye almamıştım, şakayla karışık gereken cevapları vermiştim ama şimdi aklıma gelince sinirim bozuldu. Lise bittikten beri(Yaklaşık 3 senedir) boyumla barışığım ve uzatmak gibi bir isteğim yoktu. Ama burada başlıkları okuduktan sonra "acaba?" diyerek bazı şeylere başladım. Tam onun üstüne böyle şeyler yaşamam çok garip. Kendi barışıklığım azaldıkça insanlara kısalığımı görmeleri için açık vermiş gibi oluyorum sanki. Çok garip. Ve pek iyi hissetmiyorum bugün. İnsan ilişkilerim bir garip. Yarın direksiyon sınavı var. Konsantrasyonum yüksek. İş açısından güzel olabilecek ama duygusal açıdan iyi hissetmediğim bir gündü. |
|
|
Cevap: Zeynep'in günlüğü f678hslm herkese.. Yha baktım bi muhabbet var.Bende dahil olayım dedim.12389 İyi ettim galibacilgin897 Yha bende 1.82 ama emin olun hiç bi faydasını görmedim şimdilik gelecekte ne olur bilememdusun2 Boy uzatma çalışamlarına başlamanız içn zaten yaşınızında uygun olmsaı lazım..Bayanlar 18 Erkekler 21 yaşına girene kadar uzuyolar...neseli56 Büyük ihtimal bu yaşdan sonra ne yaparsanız yapın boy uzaması artık değişmezagl34Çünkü boy uzaması durmuştur...4897 ama siz kendinizi nasıl mutlu hissediyosanız öyle dewam edinnderty s456HERKESE SELAMLARVE İYİ AKŞAMLAR25889 |
Bak ya herkes boyunu yazıyo şimdi de ben yazarım görürsünüz gününüzükhkh56 gnr lütfen erkek olduğunu söyle yoksa 1.75ten sonra 1.82 boyunda bir kızı kaldıramayacağımgirlhaha Aslında hoşuma gidiyor insanlar minyon olunca genellikle şefkat gösteriyorlar iyi davranıyorlar ama uzun zamandır ilk defa bu şekilde bir muameleye maruz kaldım biraz moralim bozuldu. Şimdi daha iyiyim ama, teşekkür ederimsuperxy |
Cevap: Zeynep'in günlüğü y789zynp0..oyy kıyamam eveet cinsiyet:erkekf678h BAk Boyunu merak ettim şimdiooo67 yha zaten kızlar çok uzun olmuyolar.khkh56 olanlarda mankenmmi oluyolar sankii4897 Bende küçükkken kısaydım.s45apk Kimi zaman aşağıdan bakmak yukarıdan bakmaktan iyidir.cilgin897Bide böyle düşündusun2 |
|
Bende manken olmıycam zaten y789yeter bu kadarr.. s456Teşekkür ederimmcilgin897 |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Direksiyon sınavını geçmişiiiiimmsmiliyfacehpm2alk78happy6cilgin897 Artık ben de ehliyet sahibi bir insanımgirlhaha Vee hayatım boyunca otomatik vites kullanacağımkhkh56 daha debriyaj görmek istemiyorummm! Bugüüüün, ders seçtim, yıllardır görmediğim kuzenim ve yengem bize geldi, sinan çetinin programları gibi olduk kuzenim nasıl değişmiş, çok hoş bir gündü hem kafam dağıldı süper oldu. Ders programım harika, cuma günüm boş. 3 gün tatil!Böyle ders programına can kurbangirlhaha bayılıyorum okuluma bölümümegirlhaha Bugün çok şımarıklık yaptımgirlhaha Ama şimdi çok yorgunum. Gidip dinleneyim en iyisi. |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Debriyajdan ayağını yukarıya doğru komple kaldırma, vitesi değiştirdin, debriyajdan ayağını çekmen gerekiyor topuğunu paspastatan kaldırmadan pedalın ayak tabanını yalayarak, ayak tabanında sürtünerek yapmaya çalış. arabayı hiç bir zaman stop ettirmezsin. |
|
Cevap: Zeynep'in günlüğü Zeynep, heyecan yok tamam mı. Aynaları da lütfen iyi kullan, Sık sık arkadaki aracı kontrol et ama sen öndesin onun için arkandakinin sana korna çalmasına sellektör yapmasına aldırma. Anlayışsız dangalak maganda dolu yollarda. İyi sürüşler. Bir de ... neyse şimdi cesaretini kıracak bir espiri öğren sonra söylerim. Ayrıca sana önceki cevabımda paspastan yazacağıma paspastadan yazmışım. Yakında klavye hatalı komik kelimeler köşesi açacağım galiba çok matrak olurdu. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:30 PM. |