Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Mustang'in Rüzgarı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=3678)

bigci 25-06-2008 09:25 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı

ablacıgım inşallah yolculugun cabuk geçer arkandan su dökücem su gibi git su gibi gellll
bunları yazınca aklıma babannem geldi :/ oda beni hiç sevmezdi felç oldugu da bile karsısında oturdugumda beni kowardı :( hüzünlendim acıkcası genede 6 sene annem bakdı ona hatta babamla bosandılar
aile baskısıyla tekrar evlendiler :( bi türlü kendimi sevdiremedim ona ndense hep hor gördü beni annemden olsa gerek cunku annemi hiç sevmiyomus diger sevdigi gelinlerini gördük felç oldugunda hepsi 1 ay bakabildi annem 6 sene babamla ayrılmak pahasına bakdı bu dunya böyle :( ama ablacıgım üzülme
dügünde eglenmene bak

Mustang 25-06-2008 09:34 AM

SErkan'cığım bunlar hayatımızdaki ayrık otları neyapalım temizlemek zaman alıyor .Her birimizin hayatlarının ölü zamanlarını yaratıyorlar içimizde derin yaralar açıyorlar ama biz güçlü insanlarız bizi yıkmalarına izin vermeyeceğiz.İyi dileklerin için sağol tabiki düğünde eğleneceğim.Ata'cğımı çok severim oda bizleri . hismiley

bigci 25-06-2008 09:36 AM

ankaralı oldugunu belli et dügünde:D eeee ankaralı olmak ayrcılıkdır hiç kimse ankaralılar kadar şen şakrak bi dügün geçiremez :D abla saten senin ayak basdıgın toprakda senin cevremde kahkaha eglence mutluk sevinç dısında ne olabilirki o kadar pozitif bi insansınkii hep mutluk veriyosun hadi bakalım bolboll morall topla oralarda aman ha hasta felan olma hava degişikligindenn üzme bizi

MuminOKAN 25-06-2008 09:51 AM

ablacım allah yolunuzu açık, izmir de geçirdiğiniz günlerinizi su gibi berrak eylesin.

inanıyorum ki sizlerde tahmin edildiği kadar sıkı ve stresli geçmeyecek. super

burcu-tkn8 25-06-2008 11:25 AM

iyi yolculuklar hismiley . umarım umduğunuzdan daha iyi hoş ve eğlenceli vakitler geçirirsizniz...bizde burda zevkle okuruz.

shamanic 25-06-2008 04:44 PM

mustangcim ve sycoroxcum.. ailecek iyi yolculuklar dilerim..

biliyorum bunu söylemesi zor ama onlara değişim için anlayış ya da oldukları gibi kanulleniş göstereceksiniz..
ki mustangcim sen kabullenişi çok güzel uyguluyorsun.. elbette kabul etmek ona hak vermek.. görmezden gelmek ya da yaptıklarına katlanmak anlamına gelmiyor canım..

onlarla yeniden tanışmayı dene.. içindeki duyguları nötürleştirmeyi dene..
her gün yeni bir gün.. tıpkı sen dünkü mustang olmadğın gibi oda dünkü kayınvalide değil..

yeni başlangıçlar .. yeni güzellikler.. bu yolculuk yeniye doğru yolculuk..
gidişinde imgelemeler yap.. giderken tüm sorunlarınız yollara aktığını pozitif hale dönüştüğünü.. geçtiğiniz her kilometre ile mutlu huzurlu bir bütünlüğe ulaştığınızı..

onlar ne olurlarsa ne yaparlarsa yapsınlar kendi yaşamları için yapıyorlar sizde kendi yaşamınız için keyifli ve harika bir yolculuğa adım atın..

inanıyorumki çok güzel anılarınız olacak ve keyifle bunları anlatacaksınız..

iyi yolculuklar dilerim.. actionsmile
http://img62.imageshack.us/img62/5696/bloem594pa.gif
sevgiler..

Mustang 25-06-2008 07:17 PM

Hepinize iyi dileklerinizden dolayı çok teşekür ederim .Biz sabah erkenden yola çıkıyoruz.İnşallah yolculuğumuz iyi geçer.Gelince daha detaylı anlatırım şimdi hazırlık yapıyorum.hepiniz sağlıcakla kalın. kiss3 kiss3 kiss3

ametist 25-06-2008 08:49 PM

serpil ablacım,iyi yolculuklar.sıkıntısız bi tatil geçirmen dileğiyle kiss3

birmutluluk 25-06-2008 09:05 PM

iyi yolculuklar hismiley

Mustang 03-07-2008 10:13 AM

Günaydınlar herkese...Dün İzmir'den döndük ama çok kötü olduğum için giremedim .Kendimi alk78 alk78 alk78 alk78kocaman alkışlıyorum gerçekten bendeki değişim çok fazla olmuş bunu ancak yaşanan olaylara verdiğim tepkilerden anlıyorum ve kendimi kutluyorum.

İzmire yola çıktığımız anda annesi olaya başladı arabanın önüne otur diyoru yok diye tuturdu Gamzeyle beni sıkıştımaya başladı eşim sonunda ikna edip öne aldı.herneyse İzmire vardık iki gün narlıderede kaldık .Bu arada Hayal'ciğimi aradım buluşma yerini ve gününü kararlaştırdık .Ctei günü düğün günü idi hazırlandık.Ayvalıktan abisi ile yengeside geldi .Ortamda negatif enerjiyi elle bile tuta bilirdiniz herkes bir birine bir şeyler sokuşturup duruyordu.Ben kendime hayretler içinde kaldım sanki televizyonda seyrediyormuşum gibi tepkisizdim.Dışardan bakıp nekadar sahte göründüklerine hayretler ettim.

Düğün çok güzeldi herkes çok eğlendi çok içti ve düğünün finali bizim araba eve dönerken parka çekilmiş biz başka arabayla dönmüştük .Gamze gelip bana anne bizim arabayı polis çevirdi dediğinde al şu elbiseni as dedeim.Sonderece sakindim ve sanki başkaları yaşıyormuş gibi hissetim.ESkiden olsa ağlamaktan gözlerim şişerdi.Kendimle gurur duydum çünki olmuş olan ve benim yapabilecegim bir şey yoksa artık kendimi soyutlamayı öğrenmişin.Ayrıca kendimihiç üzgün hissetmedim .Eşim küplere binmiş bir vaziyete gelmesine rağmen benim sükunetim ortamı sakinleştirdi.

Pazar Hayal 'ciğimle buluşma günümüz ve olaylardan soyutlanışımız.Benim hayatımda çok az hissetiğim bir şey vardır bazı insanlar benim insanımdır kendimi o kişilerin yanında hep olduğum gibi rahat ve daha önceden tanıyor muşum hissederim .Hayal 'ciğimi görünce hiç saşırmadım .Günümüz çok güzel geçti birbirimizle konuşacak ne çok şeyimiz varmış meğer.Biz tururken sevgili mücevher telefon açtı ve oda aramıza katıldı.Tam düşündüğüm gibi çok hoş ve çok güzeldi .Bu sitede dost olduklarım ilgili hiç yanılmayacağımı gördüm .Sizleri çok seviyorum ve hepiniz çok değerli insanlarsınız .Kendinizi önemseyin ve kimseninsizi değersiz hissetirmesine izin vermeyin.Günümüz çok güzel geçti Hayal'ciğim bizi çok güzel ağırladı .Günün nasıl geçtiğini anlamadık bile ayrılırken kocaman bir tebesüm vardı her birimizin yüzünde .

Bizim yolculuk iki gün uzadı araba sonunda çıktı ama semeriyle seksene mal oldu .Herneyse herşeyde bir hayır vardır.Kendimle yaptığım konuşmalarda kendimi çok büyümüş ve sakin buldum .Kendimi kutluyorum sanki kocaman cam bir fanus içindeydim ve hiç bir kötülük bana ulaşamıyordu. Benim şimdiye kadar yaptığım çalışmaların faydalarını görüyorum eft ve sedona la çok çalıştım ve sonuç herkese hak ettiği kadar değer veriyorum en değerli benim . Huzurlu sakin ve mutluyum.Benim bunları söyleyebileceğime eskiden kendimde inanmazdım ama öyleyim sizlerede tavsiye ediyorum.

Ooooooooooooh evimdeyim ve huzuru yakalamış bir insanım .Allaha bana böyle günlri gösterdiği içinbinlerce şükürler olsun fiyasko bir geziyi bile kendi lehimize çevirdik .İşte çekim yasasının işlemiş hali.Sizlein iyi dilekleri ve olumlu enerjilerinizi hep yanımda hissetim bize veriğiniz destekten dolayı hepinize teşekür ederim.hepinizi kocaman öptüm. kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:21 PM.