Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Mustang'in Rüzgarı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=3678)

comte 03-07-2008 10:21 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Uzun bir süre yoktunuz.

Yokluğunuz hissedildi.

Yolculuk da iyi geçmiş ne güzel. art56art56

Aramızda tekrar görmekten mutluyuz. super

Tekrar hoş geldiniz... actionsmile

hayalayaz 03-07-2008 10:36 AM

canım arkadaşımız hoş geldin, dün baktım daha dönmemişler dedim kendi kendime, ama bu gün mesajını görünce çok şükür sağ ve esen evlerine ulaşmışlar dedim..ablam başkalrından etkilenmediğin kesin..o düğünde olumlulukların yanı sıra gelişen olumsuzluklar senin ışığını söndürmemiş, pazar günü gamze ve sen pırıl pırıl parlıyordunuz..serpilim..eft ve sedona yöntemi konularını canladırırmısın? ben şunu farkettim..yaptığımız çalışmaları noktası, virgülüne anlattığımızda, arkadaşlarımız daha fazla faydalanıyor..eğer senin için yorucu olmayacaksa..eft yaparken, hangi konular için hangi olumlamaları seçiyorsun..neyi nasıl yapıyorsun..eft ile tıkandığın noktada sedonayı nasıl devreye sokuyorsun..bunların hepsini detaylı olarak yazarsan çok iyi olur..gelir gelmez ayağının tozuyla,başına iş çıkardım ama, sen o ışıl ışıl yüreğinle elinden gelenin en iyisini yaparsın eminim..gamzeyi ve seni öpüyorum kocaman..saygılı sevgiler

MuminOKAN 03-07-2008 10:53 AM

ablacım hoşgeldiniz. sevincli özlemiştik sizleri 956k yazınızı okuyorken yüzümde bir gülümseme oldu ve "işte" dedim "olay bu". super 25889 alk78 25889 alk78 25889 alk78 25889 alk78 25889 alk78 25889 alk78 25889 alk78 25889

yaptığınız eft ve sedona uygulamalarınızı bizle de paylaşırsanız, deneyimleri okumak ve canlandırmak daha başarılı sonuçlara erken ulaşmanın bir yoludur diye düşünüyorum.

MuminOKAN 03-07-2008 10:54 AM

o gülümseme yüzünüzden hiç eksik olmasın sapkal89

sağlıcakal ve ışıkla...

suzzy 03-07-2008 11:10 AM

serpilcim...gamzecim...mücevhercim...hayal ablam... tender45

yanınızda olmayı çok isterdim...hayal ablam bana ulaşmaya çalışmış kıyamam ama biz bir kaç hafta ailecek dağıldığımız için bu hafta kendimize ayırmıştık... blook

yanınızda olamadım... sad456 eminim çok güzel sohbetler olmuştur...bizim ailemizin (hayatım değişti ailesi) toplantıları hoş sohbetleri güzel dostlukları ile nam salıcak bu gidişle... sevincli hepinizi kucak dolusu öpüyorum... thumbsanim sevgiler... hismiley

MalloryKnox 03-07-2008 11:14 AM

Serpi ablacım hoşgeldin :) Günlüğünün son iki sayfasını okuyunca kendimi çok iyi hissettim. Bu kadar zorluğa rağmen bu kadar güçlü, dimdik ayakta ve mutlu olman bana güç verdi. Tüm kalbimle tebrik ediyorum seni ve hayatındaki herşeyin daha güzel ve gönlünce olmasını diliyorum.

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canım arkadaşımız hoş geldin, dün baktım daha dönmemişler dedim kendi kendime, ama bu gün mesajını görünce çok şükür sağ ve esen evlerine ulaşmışlar dedim..ablam başkalrından etkilenmediğin kesin..o düğünde olumlulukların yanı sıra gelişen olumsuzluklar senin ışığını söndürmemiş, pazar günü gamze ve sen pırıl pırıl parlıyordunuz..serpilim..eft ve sedona yöntemi konularını canladırırmısın? ben şunu farkettim..yaptığımız çalışmaları noktası, virgülüne anlattığımızda, arkadaşlarımız daha fazla faydalanıyor..eğer senin için yorucu olmayacaksa..eft yaparken, hangi konular için hangi olumlamaları seçiyorsun..neyi nasıl yapıyorsun..eft ile tıkandığın noktada sedonayı nasıl devreye sokuyorsun..bunların hepsini detaylı olarak yazarsan çok iyi olur..gelir gelmez ayağının tozuyla,başına iş çıkardım ama, sen o ışıl ışıl yüreğinle elinden gelenin en iyisini yaparsın eminim..gamzeyi ve seni öpüyorum kocaman..saygılı sevgiler

Tavsiye ettiğin gibi EFT kitabını aldım, okudum ve uygulamaya başladım. Her yöntemde olduğu gibi acaba doğru uyguladım mı, işe yarıyor mu gibi şüpheler içindeyim. Hayal abla yukarıdaki mesajında deneyimlerini yazmanı istemiş. Eğer yazabilirsen benim de çok çok işime yarayacak :))

Kucak dolusu sevgiler kiss3

mücevher 03-07-2008 11:31 AM

Sevgili Mustang cım,
Hoşgeldin sitene ve evine. İnsan bir süre evinden ayrı kalıp da tekrar geri döndüğünde evim gibisi yok duygusunu yaşıyor. gerçekten de evimde bulduğum huzuru başka yerde bulamam ben. sizleri görmek benim için öyle harika bir tecrübeydi ki anlatamam. sanki rutin hayat kesitim birden kesildi ve ben onun çok dışında bir yerde harika anlar yaşadım. o gün buluşacağımız yere yaklaştıkça içimi tarifi imkansız bir mutluluk sardı. ben gelmeden oluşturduğunuz o güzel enerji uzaktayken dahi beni sarıp sarmaladı. heyecanlıydım da üstelik. ama arabadan inip de Hayal Ablamı orada kollarını iki yana açmış görünce sanki yuvama gelmiş gibi hissettim. O çok farklı bir ışığa sahip olan ve dünyada çok ender bulunan bir insan. bunu, onu görünce daha iyi anladım. sonra sen ve sycorox. içindeki sevgi ışığı gözlerinden taşan insanlarsınız. sizlerle görüşmek sanki bir rüyaydı. aynı zamanda bana şu an için geçmişimde kalmış can ciğer bir dostumu hatırlattın. sen tıpkı ona benziyordun. bu nasıl bir tesadüftür anlamadım ama insanlar çift yaratılmış sözü bu olsa gerek. Sycorox hakkında benim kızım durup durup "anne arkadaşın var ya onun kızı çok güzel ben onu çok beğendim" dedi. şöyle bir baktım, o da sizlerle tanıştığına çok memnun göründü bana. Sizleri orada bırakıp gitmeyi hiç istemedim saatlerce oturup tatlı sohbetlerinizi dinleyebilirdim. ama bu kadarı nasipmiş. dilerim ki bu buluşmalar ankara' ya geldiğimizde veya sizler buralara geldiğinizde tekrar etsin. insanlardaki güzellikleri görmek bazen emek istiyor. böyle insanlar dolu etrafta. ama sizler kendisi güzellik olan insanlarsınız. ehhh haliyle sizlerden ayrılmak da zor oluyor. ama iyi ki sitemiz var. hiç olmazsa buradan birbirimize ulaşabiliyoruz. buradan sana ve sycorox 'cuma selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

mücevher 03-07-2008 11:42 AM

Sevgili Suzzy cim,
ahh keşke seni de görseydim.çok isterdim inan bana. ama nasip başka zamanda saklı sanırım. artık eylül deki Adil Maviş seminerinde görüşürüz belki. Sevgiler canım....

bigci 03-07-2008 12:54 PM

sevgili ablacıhım hg tekrardan aramıza yoklugunu gercekden hissetdik seni böyle mutlu sevincli görmek bizide mutlu ediyo keşke bende senni kadar mutlu olabilsem diye bazen kıskanıyorum hatta seni
tek dilegim bu sevinç ve mutluk suratından hiç eksik olmasın

Akulina 03-07-2008 01:04 PM

Sevgili Mücevher ablam, nickin çok yakışmış seni ve kızlarını görünce bunu anladık...Valla kızlarına ben bayıldım,o kadar kibar narin güzellerki...Beğenmesi çok duygulandırdı şimdi beni,karşılıklıymış bende ona bayıldım,büyüyünce o çok güzel bir kız olacak eminim...
O gün çok güzeldi keşke senide görseydik suzzyciğim...Neyse bi dahakine artık:),biz annemle bir dahakine otelde kalmayı düşünüyoruz,evdekiler sıktı bizi:),mövempick miydi neydi o otelde kalıcaz:)ehuhe...Aslında Hiltonda kalmayı kararlaştırdıkta,sonra annem mövempick'i beyendi...Sonra düşündüm oradan kordon manzarası süper:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 PM.