Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Mustang'in Rüzgarı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=3678)

Mustang 18-06-2008 06:56 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Ay ya kıskandım valla herkes toplanıyor ne güzel biz Ankaralılar ne zaman toplanacagız bizde temmuz diyelimmi? Bir çoğunuzun sınavı varya .Bizde izmire gidip gelelim sonra bir gün toplanalım.Kahvelerimizi içer hatırlarımızı kazanırız.

Ya mehmet ciğim benim çok sevdiğim bir yazıdır .Ben çocuklarıma bir çoğunu öğretmişim eksiklerimide okuduktan sonra tamamladım.Şimdi yeni anne babalara gönderiyorum .Günümüzde örnek alınması gereken çok şeyler var.

Bu sitede çok yazılar görüp defterime kaydettim .Arkadaşlaın paylaşımları çok güzel sadecedertlerimizi değil bildiklerimizi de paylaşmakve birbirimizin gelişmelerine katkıda bulununmak çok güzel. smil56

Belgin ∞ 18-06-2008 07:00 PM

Ablacım ben İstanbul'dan sonra Ankara'ya geliyorum.Bir baskı kuralım da hep beraber bir buluşmada Ankara'da olsun.Zaten söz vardı önceden.Haziran sonu denmişti ama Temmuz'a kalır herhalde.Yanındayım sen yap açılışı.

gunesim 18-06-2008 07:04 PM

redflowers evet bir de ankarada buluşma olsun. siz orda buluşmak için planlar yapıyosunuz biz burda kıskanıyoruz valla hih33 hih33 hih33

Mustang 19-06-2008 08:25 AM

Ay çok güzel olur Redflowers canım senide görmüş oluruz ne güzel sen ne zaman Ankarada olacaksın ona göre ayarlayalım.

kiss3 kiss3

bigci 19-06-2008 08:29 AM

[b]29 Haziran 2008 Pazar Türkiye Şampiyonası 4. Ayak Ankara Hipodrom

27 Temmuz 2008 Pazar Türkiye Şampiyonası 5. Ayak Ankara Hipodrom

17 Ağustos 2008 Pazar Türkiye Şampiyonası 6. Ayak İzmit Körfez Pisti

19 Ekim 2008 Pazar Türkiye Şampiyonası 7. Ayak İzmit Körfez Pisti[b\]

bu tarihlere odaklandım ben ya evet tehmuzun ortası cok guzell ya havada cok guzel gölbasına gidelimmm :D bizddeee yada kırıkkaleye balık tutmaya yada cıbık barajına :D yada direkk A.O.Ç de bi kır piknigi mangallar felan oooo :D

Belgin ∞ 19-06-2008 10:27 AM

Ablam ben Temmuz'un en geç ikinci haftası oradayım kısmetse.Valla yapalım bişeyler lafta kalmasın.

bigci 19-06-2008 10:32 AM

ciddiyim amcamın munibusu var onu alırım ben . bi yerde bulusalım ben balık delisiyim her ay bi yerlere gideriz :d dicleye gidelimn kırıkkaleye bi saat ankaraya b saat bile degil hatta dahada yakın balık tutalım sabah erkendne gideriz öglen taze taze yayın veya sazan yada gümüş yeriz :D bazen kankanda cıkıyo ordan

Mustang 19-06-2008 06:09 PM

khkh56 khkh56 ilahi çocuk sen beni güldürdün Allahda seni güldürsün .Hele önce şehirde bi buluşalımda sonrasını düşünürüz mesela kızılayda bir kafede ola bilir çünki ilk buluşmamız olacak hiç kimse birbirini tanımıyor herkesin gelebileceği en yakın yer bence kızılay hatta belki down kafede bile olabilir hiçdeğilse o çocuklarada yardım etmiş oluruz.

burcu-tkn8 19-06-2008 10:07 PM

kesinlikle gelirim. b456 .... bahsettiğiniz yeri bilmiyorum gerçi ankarada leman dısında pek biryere takılmıyorum benım bıldıgım yerler hep el değiştirmiş abuksabuk yerler olmus..maluum 4sene burada değildim.üniversite yıllarında çoook gezdim ama ankarayı ihmal etmişim ankarayı bu sene keşfetmeye başlayacağım:D sizin bahsettiğiniz yeride hemen keşfedebilirim tarif ederseniz:)

bigci 19-06-2008 11:04 PM

serpil ablam yaa İ:D gül güll sen hep gül öyle hele bi bulusmaya kararvereilimde mekan cokkkk ankaralıyz o kaddddar :D dogma büyüme gezmedigimiz mekan yok
olmadı gaziye bowlinge gideriz :D yada armadaya yada 06 cafe bar clupe yada arjentin clupe gitcek yer coooookk :D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:31 PM.