Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Mustang'in Rüzgarı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=3678)

Lier22 05-08-2008 11:10 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
lütfen burdan tartışmayalım... lütfen lütfen....



comte 05-08-2008 11:11 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 



Kişisel gelişim sitesinde, kendimizi geliştirmeye çalışalım derken, davalarla kendimizi mahkemede bulmamız, biraz abesle iştigal olmaz mı.

Tasvip etmediğimiz bu saldırılıar, yazdığımız bir yazı yüzünden, özelden, bana ve shamanic'e de aynı anda yapılmıştı. Ama orada kapandı.

Bu tip olaylar günlük hayatta da oluyor. Burada da olmuş. Üzücü bir durum.

Ama, konuyu daha da dallandırıp budaklandırmak, bundan sonra siteye üye olarak geleceklerin kafasında kötü imajlar bırakabilir.

Bu günlük neticede Mustang'ın Günlüğü ve olgunluk göstererek kapanmasını istemiş.

Başka üyeler de görüşlerini-desteklerini bildirmiş.

Admin de açıklamasını yapmış.

Bence bu konunun, daha fazla uzatılmamasının, eski-yeni bütün üyeler için faydalı olacağı kanaatindeyim.

Sağlıcakla... actionsmile




kaafinur 05-08-2008 11:16 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
merhaba serpil abla
gördüğüm kadarıyla biz kızlar annelerimizle sanıldığından daha az anlaşabiliyoruz hamileyken hep oğlum olsun diye dua ettim nedenine gelince benim de annem bana en fazla senin annen kadar iyi davrandı üstelik senin baban sana destek çıkmış ben ise eşimle karşılaşana kadar hep yalnız hissettim
hemen hemen hayatımızın ilk 25 senesi aynı ben de annemden bir güzel söz işitmek için evi temizlerdim hatta yaptığım beğenilmezdi. okurken boğazımda birşeyler düğümlendi şükür eşim beni herkese karşı savunuyor en azından üzüntüm olduğunda oturup dinliyor ve beni korumak için elinden geleni yapıyor ama yine de kimse annenin kırdığı bir kalbi tamir edemiyor işin kötü yanı benim annem bunu sanki iyiliğim için yapıyormuş gibi göstermeye çalışıyor günlüğünün hepsini okuyamadım çünkü daha başında beni anlattın sonu umarım güzel biter ve ben de gelecek için senden umut alırım

melodiss 05-08-2008 01:11 PM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Günaydın ,arkadaşlar konu benim nasıl bir insan olduğumla alakalı değil .Ben ve beni tanıyanlar nasıl biri olduğumu zaten bilirve benim insanlara hitap şeklimlede alakalı değil çünki ben kişilerin cinsiyetini ve yaşlarını gizlemelerindende rahatsızlığımı toplantıda Atakan beye bildirmiştim bu kişi kadınmı erkekmi belli değil yaşıda yok zaten böyle birini bende kendimden küçük göre bilirim ve konuyu dahada keskinleştirmemek adına samimi davrandım.Bu suçsa ben bu sitede bir çok kişiye böyle davrandım.Benim çok sevdiğim bir mısır ata sözü vardır.Evini camdan yapmışsan kimseye taş atmayacaksın .Bu kişi bukadar kırılgansa kimseye taş atmayacaktı.Beni beyenmek zorunda hiç değil ve bende onun yaşadıklaını bilmek zorunda değilim .Bem burada kendimden küçükleri çocuklarım gibi görüyorum ve onlar üzüldüklerinde bende üzülüyorum sevinçlerinide kendime olmuş gibi seviniyorum.

Bu kişinin bana sarf ettiği sözleri üstüme bile alınmadım kendi kişiliğini ortaya koydu ben ve benim çocuklarım hiç bir zaman hiç tanımadığımız kişiler hakkında butür konuşmalar yapmadık .Ben faşitmişim değilim ama öylede olabilirdim kime ne kendisi dinci imiş bana ne .Ayrıca ben bütün dindar insanları çok da severim ve kendimde elimden geldiğince dinimin gerklerini yaparım.Ben dincileri sevmem.Ben iyi ki bana denk geldi diyorum bizim çocuklardan birinede denk gelebilirdi.

Biz burada birbirimize saygımızı koruyamazsak ozaman daha büyük sorunlar yaşarız .O benim evime gelip bana sorgu memurluğu yapacak ben yinede saygımı bozmayacağım ve benim samimiyetimden rahatsız olacak veburadan özürdileyip özelden kaçak dövüşüp bana hakaret içerikli yazıyazacak ve benmi suçlu olacağım .Ozaman böyle düşünenlerin önünü alamayız.Lütfen bizleri kendimizi sayunacak duruma düşürmeyin ozaman.


Bu konunun daha fazla uzamasını hiç istemiyorum ve buradan kpatıyorum tartışmak isteyende başka yerde tartışa bilir.



kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3Bu öpücükler hepinize sizleri çok seviyorum ve hep söylemeye devam edeceğim yolumuz aydınlık ve açık olsun.


işte beklediğim cevap... kiss3

ablacım biz senin kalbini biliyoruz ...sende yanında olduğumuzu bil yeter... ttli3 konuyu kapatman süper oldu biz bu günlükte senin sevinçlerini okumak,görmek istiyoruz blissy

Mustang 06-08-2008 08:02 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Günaydılar herkese,

Bugün sabah yataktan kalkmadan şükürlerimi yaptım .Benim şükredecek ne çok şeyim var şu anki huzuruma bile şükrediyorum.Pazartesi kuzumla alış verişe çıkmıştık yine kitapçıda kendimizi kaybedip bir sürü kitapla döndük.Kitap listemden iki kitap bula bildim ama hep istediklerimdi.

Dönüşte kız kardeşime uğradık ve yine ayağını burkmuşonun için aldığımız kumaşı verdik.Güzel bir gündü ve annemi çekiştirdik.Oda benim annemden çok çekti ve bir olayı hatırladık.Bizim Akçayda yazlığımız vardı ve annemle kardeşim okul kapanınca gider açılıncaya kadar dönmezlerdi ve kardeşimin ilk okul ve ortaokul yılları böyle geçti.Annem bizi okadar kısıtlamayave kendine okadar bağımlı yaşatmayı istiyorduki birgün kız kardeşim arkadaşı ile bisikletle gezmek isteyince ona şöyle dedi al bu bisikleti gez senin ne yaptığınla hiç ilgilen meyeyim yada gir mutfağa pasta börek yap ev temizle seni çok seveyim demişti.Bu olay yaşanırken bende yanlarında idim müdahale bile edemedim .Tabiki çocuk korkusundan annemin birdaha onu sevmeyeceğinden ikinciyi tercih etti.Bizlerin arkadaşlarını hep tanımak istedi tanıyıncada insanlara bir sürü kusur buldu ve bizleri yalnız ve kendine bağlı olalım diye yattığı yerden hala uğraşıyor.Şimdide benim yaşadığım hayat hayatmı ben ne olacağım diye duygu sömürüsüne başlamış bana yapamıyor .Bana bir şey söylediği zaman üç hamle sonra ne söyleyeceğini biliyorum ve ona göre cevaplar veriyorum.Bu yüzden işine gelmiyorum.Ben artık anneme kendi hayatını bu kadar hiçe saydığı için sadece kızıyorum ve hayatı boyunca bizler için yanlış çekimler yaptığı içinde kızıyorum .Bizlerin eşlerinin hiç zengin olmasını ve kendinden üstün olmasını istemedi ki kendi yetersizliği ortaya çıkmasın .Bizler ona muhtaç yaşayalım istedi ve kimi zaman biz ona muhtaç olduk.Babam bize yardım ettikçe babamada saldırıyordu ama çaktırmadan.Hayatındaki bütün çekimleri yanlış olan bir annenin çocuğu olmak gerçekten zorluyor.Hep birşeylerin karşılığı olarak birşey verdi şimdide verecek birşeyi kalmadı bu seferde hasta edebiyatı yapıp vicdanlarımızı sömürmeye çalışıyor.Bizler evlet olarak elimizden geleni yapıyoruz bakıcısı var ve şimdiki yaşam koşullarına göre çok da iyi yaşıyorlar.Bu hayat onun hayatıydı ve o iyi olmamayı seçti sonuçlarınada bizlerden fazla o katlanacak .

Kaafinur işte annemden bölümler dilerim sen daha farklı yaşarsın ve mutlu olursun .Canım benim en büyük şansın eşin hadi hayatında oda anlayışsız olsa idi.Bizimki evliliklerimizede müdahale etti ama bizler dirençli çıktık.Ben annemde yaşamadığım duyguları çocuklarıma fazlası ile verdim benim bir kızım ve bir oğluşum var ve iyiki bir kızım var onu çok seviyorum ve onun için herşeyin en iyisini diliyorum.Neleri kaybetiğime değil neleri kazandığıma bakmayı tercih ediyorum.Kaybetiğim şeyleri hayatımdaki tecrübeler olarak görüyorum ve kaznçlarıma da dört elle sarılıyorum .Değiştirmeyeceğiniz insanları değiştirmekten vazgeçin ve onları öyle kabul edin birini değiştirmek istiyorsanız kendinizi değiştirin bu dah zevkli ve daha kolay .Yolumuz açık ve aydınlık olsun. kiss3

Mustang 07-08-2008 08:39 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Günaydın herkese,
Bu gün benim oğluşumun doğum günüşimdi karşımda kocaman yatıyor .Ogünü düşündükçe çok mutlu olmuştum onu hatırlıyorum . Onu ilk kez kucağıma verdiklerinde inanamamıştım Allahım bu güzel şeyi bana mı verdin diye?Gamze'den sonra kocaman bir bebek kucağımda duruyordu 4,100gr.

Kuzucuğum biz senle neçok şey paylaştık ve senle ne çok şey öğrendik .Sevinçlerimizi doyasıya yaşadık kocaman kahkahalar attık ikimizde çok şımarıklıklar yaptık .Sanki anne çocuk değilde aynı yaşta olduk oyunlar oynadık.İçindeki kendine olan güven seni hep başarılı yaptı .İnsanların acılarıyla üzülüp sevinçleri ile sevindin .Kimsenin ilgilenmediği insanlara bile yakın oldun ve senin yanında kendilerini herkes güvende hissetti.Seni tanıyan küçük büyük herkes seni çok sevdi.Banada bir anne olarak hep seninle gurur duymak kaldı.Seni çok seviyorum iyiki varsın ve benim çocuğumsun.Sizleri birbirinizi bukadar çok seven iki kardeş olmanız beni herzaman mutlu etti.

Seni uzaktan ve yakından takip ediyorum ve gördüğüm bizim seçiciliğimiz sanada geçmiş .Sende yaptığın seçimlerde seçicisin .Hayatınız hakkındaki bütün kararlarınızda yanınızdayım .Hayat sizin hayatınız ve nasıl istiyorsanız öyle yaşarsınız .Kendi öz saygınızı yitirmeden ne istiyorsanız öyle yaşayın.Önce kendinizi sonara çevrenizi mutlu edin.Hayatınız boyunca kendi işinize bakın .Senin için başkalarının ne düşündüğünden çok senin ne yapmak istediğin önemli oldu ve yaptın .Hatalarında oldu ama sonuç hep iyi oldu bildiğinden şaşma .

Ben senin ileride çok iyi bir babaolacağına inanıyorum içindeki sevgiyi sınırsız vereceğini biliyorum umarı senin gibi gurur duyacağın evletların olur.Ben şu anın tadını çıkarıyorum ve sizler henüz yanımdayken silerle doya doya yaşıyorum .Birazdan kahvaltısını hazırlayıp yatağına götüreceğim .Buda bizi doğum günü çocuğunu şımartma şeklimiz .Sabahtan akşama kadar süren bir kutlama yapıyoruz .Birilerine abartı olarak gelebilir ama henüz yanımdalarken yapıyorum.Bilimik oğlum seni çok seviyorum yeni yaşın sana hayırlar getirsin iyi günlerde iyi insanlarla iyi anlar yaşa hoş ve huzur dolu bir yaşam sür ve bütün dileklerin geçek olsun. kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3yolun açık ve aydınlık olsun.

melodiss 07-08-2008 09:10 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
alk78 alk78 kiss3

ne güzel ifade etmişsin sevgini ablam bence asıl gurur duyması gereken o kocaman oğlun... ttli3 kıymet bilmesi gereken...! biliyorsun çoğumuz seni seviyorum çocuğum demenin kötü birşey olduğunu düşünen anne babalarla büyüdük....artık bu durum aşılıyor ne güzel... blissy

oğluna sağlık ve huzur dolu uzun yıllar diliyorum.... kiss3

mutlu yıllar....(ismi neydi dusun 44)


http://www.resimkalesi.com/Dosyalar/...k7mb0gxzb6.gif

http://img161.imageshack.us/img161/8...mgunu10jq5.jpg

gunesim 07-08-2008 09:24 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
oğluşunun doğum günü kutlu olsun umarım yeni yaşında ve tüm yıllarında bütün güzellikler onunla olur. kiss3 kiss3 kiss3
cat3500 derty derty

kaafinur 07-08-2008 09:48 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
oğlunun doğumgününü kutlarım anlacım nice mutlu huzurlu senelere inşallah kiss3

Belgin ∞ 07-08-2008 10:00 AM

Ynt: Mustang'in Rüzgarı
 
Bilimik'cim doğum günü kutlu olsun.Sen belki okuyamazsın ama annen söyler sana nasıl olsa.Hayatın hep güzel olsun.Şans hep yanıbaşında dursun.
Mutlulukla,sağlıkla,huzurla dolu sevdiklerinle beraber uzun bir ömür senin,sizlerin olsun.

Buda benım hediyem naçizane.


http://img89.imageshack.us/img89/617/dsc3546led5.jpg





WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:33 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.