Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   sosyal fobi ye elveda. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=265309)

nevresim 18-09-2010 01:28 PM

Cevap: sosyal fobi ye elveda.

kimsenin görmesini istemediğim için derken ,evdeki kimsenin görmesini istemediğimdir:)

nevresim 27-09-2010 05:51 PM

burdayım yine,bizraz moralim bozuk,kendimi küçük hissettim,herkesin değil ama kimi insanların yanında kendimi daha küçük hissediyorum,bunu bana hissettirmelerine izin veriyorum demeliyim belki de,bunun içinde kendime kızmak değil ama(artık eskisi kadar kendime kötü davranmıyorum:)) üzülüyorum desem daha doğru bi tanım olur.evet üzülüyorum ben aşağılık filan değilim:)bazen bana yapılan davranışın başkalarına da yapıldığını görüyorum, onlar altında kalmayıp üstlerinden savabiliyolar bu durumu(yani herhangi bi şekilde),bazende altta kalanları görüyorum onlara üzülüyorum zor duruma düştüklerini düşünüyorum,biraz buruğum bugün tabiri caizse.başkalarının düşüncesinide bırakmalıyım umursamamalıyım.

nevresim 28-09-2010 12:13 PM

evet hala burukluğum var ama katettiğim yollarda var bunlar için mutluyum.4 gün önce bi düğüne gittik,düğüne gitmek kim ben kim:)artık insan içine karışabiliyorum bi nebze.düğün de belki daha rahatım,kimse gelip birebir benimle ilgili konuşmuyo veya herkesin bana baktığı anda bi konuşma yapma durumunda kalmıyorum ondan galiba,olsun yine de en azından artık düğüne gidebildim,yerimden kalkmadım ama çıkarken aile büyükleriyle ayaküstü konuşmalar yapabildim,ve dik durdum başım egik değil dik.belki konuşmanın kısa sürecegini bildiğimdendir ama yine de güzeldi.aklıma getiriyorum sürekli o anları,o insanlarla iletişimimi sürekli aklımda hala aklımda dolanıyo bu düşünceler,sonra birden yine küçüldüğüm anlar geliyo aklıma,aklım sorun çıkarıyo bana:)bi de şunu farkediyorum artık kendimde,bazı konularda şöyle diyorum kendi kendime,ben tam kendimden emin olacağım zaman(normal olduğum da diyorum buna:)) şunu söyle yaparım bunu böyle yaparım diye kurguladığımı farkediyorum,evet demekki içten içe o günün geleceğine inanıyorum artık.bu da güzel bişey dimi.neyse bugünlük bu kadar yeter görüşmek üzere.

gülpor 28-09-2010 02:22 PM

Alıntı:

nevresim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770629)
içten içe o günün geleceğine inanıyorum artık.bu da güzel bişey dimi.neyse bugünlük bu kadar yeter görüşmek üzere.

o gün geldi bile bence;anda yaşa ve o an,kendinden emin bir şekilde ,hissettiğin sözcükleri söyle ...herkesin ama herkesin saçmalama lüksü vardır :)çünkü her insan en doğal haliyle mükemmeldir...her geçen gün daha iyi oluyosun...sevgiyle...

nevresim 28-09-2010 02:45 PM

çok teşekkür ederim desteğiniz için,yazdıklarınız bana güç veriyo yanımda birirlerinin olduğunu hissettiriyo bana,güven buluyorum:)

nevresim 21-02-2011 01:01 AM

tv de çıkan öyle bir geçer zaman ki dizisini ilk bölümünden itibaren izledim.özellikle ilk 1-2 bölümünü tabiri caizse ağzım açık bi şekilde izledim,çünkü bizim gibiydiler,babaları uzun süren yolculuklar yapıyo,eve geldiğinde sanki babam!değilde bi yabancı eve gelmiş gibi hissediyorum(tek bende değil diger kardeşlerimde öyle)babam sürekli gerilim çıkarıyo,sürekli bi gerilim ortamı,aa babacım nasılsın hoşgeldin deyip boynuna sarılmak filan mümkün değil,şimdiler de yakınlarımın çocuklarına bakıyorum,babalarının onlara yakınlıkları çok ilginç geliyo,sanki garip davrananlar onlarmış gibi,diğer türlü yaşamaya alıştığımdan tabi:).yani o diziyi izlediğimde çok garip duygulara daldım,sonra ki bölümlerinide izledim ama sonraları farklı olmaya başladı,ama ilk bölümler dediğim gibi benim ailem anlatılıyomuş gibiydi,
bunları uzun süredir anlatmak istiyodum fırsatını bulamamıştım bi türlü,neyseki yazdım şimdi,artık mutlu olmayı hakediyorum,huzur sevgi mutluluk gibi duygularının daimi olarak benim bizlerin olmasını diliyorum.

nevresim 02-03-2011 03:48 PM

artık kendimde şunu farkediyorum(bugünde daha da iyi anladım),başkasının benim hakkımda söylediği şey değil beni düşündüren,benim onların düşünceleriyle kendi bünyemi gereksiz yere üzüyor olmam:)onlar benim hakkımda bişeyler söyleyince, ben hatalıyım demek ki yanlış yapıyorum yaşıyorum diye bana bunları söylüyolar diye düşünüyodum,halbuki herkesin kendine ait düşünceleri var,onlar öyle düşünüyo diye ben öyleyim demek değil,yani yoğunlaşmaya çalıştığım şey başkalarının benim hakkımda söylediği bişeyi abartmamam,zaten bugünde öyle bişey oldu,üstümden atmaya çalıştım,bu onların düşüncesi,bunun için kendini kötü hissetmene gerek yok,önemli olan kendi düşüncelerin,artık kendi düşüncelerim diye,olgunlaşıyorum galiba:)mutlu olmak istiyorum olucam da Allah bana bu günleride gösterir inşallah:)

MarEspEraNZa 02-03-2011 04:02 PM

nasıl gelişti bilmiyorum ama senin farkına varmış olduğun düşünce aklımdan geçmemesine rağmen
bir süredir karşı atağa kalkışlar yapıyorum
bazen sinir yüksek basabiliyor örneğin olumsuz yaklaşıımlarda
yinede bi değişiklik hissediyorum

vahid 04-03-2011 05:11 PM

yaa arkadaşlar ben telkine gerip hedefi farklı kaydet dediğim halde niye telkin yüklenmiyoda mavi bir e harfi yükleniyo

Işıldayan Safir 04-03-2011 05:23 PM

Merhabalar,

Üye günlüklerine konu dışı mesaj yazmayalım. Sorularınızı ilgili başlıklar altında sorunuz.

Sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 AM.