![]() |
Cevap: sosyal fobi ye elveda. Bu Azimle sen en fazla 1-2 ay içinde tamamen kurtulursun. İşte buraya yazıyorum demedi demeyin.actionsmileactionsmile |
Cevap: sosyal fobi ye elveda. Alıntı:
|
Cevap: sosyal fobi ye elveda. az önce eve gelirken arkamda müziği son ses açmış arabanın içine doluşmuş ayıptır söylemesi abaza tarzı bi grup insan arkamdaydı.ben park yapmak için yan yolda annemle kardeşimin arabadan inmesini beklerken arkadaki arabayıda 1-2 dk bekletmiş oldum o arabayı.sonra L şeklinde bi dönüş alıp park yapmak için yanaşdım o arabada yanımdan geçerken nerdeyse durdu bana bakıyolardı hepsi en nefret ettiğim bi durum gerçekten geç dedim elimle bi de daha da nefret ettiğim nedir aslında biliyomusunuz,evin önündeki dükkanların sahipleri hepsi dışarı çıkmış elektrikler gittiğinden, bizi izliyolar,en nefret ettiğim durumda da beni o halde görmeleri,o hal nedir sanki diyen olur belki ama kendimi hafif hissetmeme sebep oluyo sinir oluyorum bu yüzden,dükkandakilerin de hepsinin bakması,hepsinin beni öyle görrmesi üzdü beni,sonra dedim ee napıyorum ben şimdi başkalarının görüşüne önem veriyorum banane ne düşünürlerse düşünsünler dedim,biraz rahatladım daha ciddi bi şekilde düşünmeliyim bunu(: |
Bu hayat bizim,kendi hayatımızı yaşamalıyız ,insanlar için yaşamamalıuız kendimiz için yaşamalıyız özgürce eğlenerek keyif alarak yaşamalıyız |
Cevap: sosyal fobi ye elveda. Orada arabayı park ederken birileri sizi izliyordu. Bu sizde nasıl bir duygu uyandırdı? İçinizden bir ses ne diyordu? Yani en kötüsü ne olabilirdi ? Buna bir an için izin verebilir miydiniz? Kendi kendinize bunları düşünmenizi tavsiye ederim. |
|
yavaş yavaş bilincine vararak daha iyi olacağımızı da düşünüyorum.burda olup bunları konuşuyo olmamız bile bi çaba sarfettiğimizi gösterir.ben inanıyorum daha keyifli yaşıyıcaz hayatımızı .biraz zaman.zamıanın çok kısa olmasını dilerim. |
meselaşu bile var bende bunları yazarken saçmaladığımı düşünürler mi filan. |
|
Cevap: sosyal fobi ye elveda. şu anda problemlerim yok mu çok var babam annem gezip tozuyolar,arkadaş gezmeleri falan filan,bana gelince hiç bişeye izin yok 26 ıma geldim sayılır çok komik dimi.kuzenimle bi kere avm ye gittim diye kıyamet koptu babam tarafından.gelip beni aldı ordan rezalet bi durum, yok o havayolunda çalışıyo orda çalışan bi tanıdığım var iyi kızdı kötü oldu,bunlara inanılıcak gibi değil dimi,sadece kardeşimi annemi istediği yere götürürken çıkabiliyorum,tel eçıp nerdesin dediğinde bunun için çıktıp,domates almak için,annemi ablama götürmek için kardeşimi dersaneye götürmek için,diye rapor veriyorum,onun dışında evdeyim dayanamıyorum. dünde kardeşimi götürüyodum babam annemin eve çıktığını farketmemişim,bana tel açtı size bekleyin demedim mi eşofmanlıyım,diye bi hakaret edişleri bi bağırması varki gerçekten tarif edemem elim ayağım titredi annem evde diye tekrarladım neden sonra anladı,tiksindiriyolar kendilerini,annem desen ayrı dert önüne gelene beni vermek istiyo ondan ayrı l,moniydi aram artık babamla da çok iyi deildi,artık yanına yaklaşmak istemiyorum,babamdır deyip öfkeme hakim olmaya çalışıyorum napim,evin bütün işlerini ben yapıyorum,annem oldum olası yapmamıştır,en azından büyüdüm düzene sokmaya çalışıyorum evi,bütün işler bende o ayrı babam ayrı,esir muamelesi yapıyolar bana,geçmişi affetmekten bahsedilir,affettim bana geçmişte yaptıklarını peki şimdi ki zaman için nası bi çözüm var? evet eskisi gibi inançsız değilim inancım var,daha iyiyim eskisine göre tamam ama ailemi değiştiremiyorum.bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var açıkcası. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:05 PM. |