![]() |
Cevap: sosyal fobi ye elveda. Merhaba arkadaşlar. Utangaçlıktan kurtulmak istiyorum. Özgüven sahibi olmak istiyorum. hem de çok özgüvenli. İyi dileklerinizi bekliyorum. Terapiler, merkezler, toplu terapiler hepsi yüksek para. Kendi kendimize de çözüm bulmalıyız. Bıkkınlık geliyo bazen, inşallah istediğim gibi en üst seviyede özgüven sahibi olurum, hayat zor geçiyo. |
Cevap: sosyal fobi ye elveda. Alıntı:
sevgili nevresim.. yazdıklarınızın tamamını okudum.. okumaya da devam edeceğim.. sf+topluluk+ertelemeyi özellikle yatarken devamlı dinlemeni öneririm... ayrıca, bilinçaltının gücü adında bir kitap var.. bu kitabı da çok iyi okumanı öneririm... kendine iyi bak... sevgiler/iyi tatiller... |
Cevap: sosyal fobi ye elveda. hopopnopo yapmanı tavsiye ederim :D |
Cevap: sosyal fobi ye elveda. Alıntı:
|
Cevap: sosyal fobi ye elveda. Arkadaşlar ben öncelikle buraya yeni kayıt oldum hepinize merhaba benim sorunum kızlarla rahat konuşamıyorum hemen terliyorum yada oradan kaçma istediği duyuyorum bunun için kız arkadaşım yok bana hangi telkinleri önerirsinniz ve gerçekten işe yararmı şimdiden saolun |
Cevap: sosyal fobi ye elveda. Sosylallik arttırıcı, kendine güven ve ego güçlendirici |
Cevap: sosyal fobi ye elveda. Teşekkür ederim ben bu telkinleri günde 1 saat dinlesemde yararını görürmüyüm |
Cevap: sosyal fobi ye elveda. evet yardımlarını görürsünüz. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:42 PM. |