![]() |
Cevap: sosyal fobi ye elveda. Alıntı:
|
Cevap: sosyal fobi ye elveda. Eminim başaracaksın canım bende senin gibi önceleri benzer sorunlar yaşadım maddi sıkntıları aşmak için arayıştayken kuantumu keşfettim derken Hayatım değişti sitesine rastladım piskolojim düzeldi maddi sıkıntıyı henüz aşmadım ama Allah izniyle onu aşacağımı umuyorum ama geçmişte bana yapılan haksızlıklara benim izin verdiğimi keşfettim biz çevremize nasıl enerji yayarsak evren o şekilde işliyor önce biz kendimize güvenmeliyiz kimsenin bizi üzemeyceğine inanmalıyız ki kimse bizi üzmeye cesaret edemesin, sevgiyle kal... |
|
Cevap: sosyal fobi ye elveda. sana katılıyorum wosman başkalarına değer verirken kendimize değer vermeyi unutuyoruz oysa hepimiz değerliyiz |
bence çocuğa onunda bi birey olduğunu,söylediklerinin önemli olduğunu,ciddiye alındığını hissettirmek lazım.sosyal anlamda çok sorunlu olmaması açısından. |
Cevap: sosyal fobi ye elveda. dalga geçer gibi bişeler söyledi bende sorularını ciddi cvbladım gitti.anladım ki sorularına da cvb vermemeliyim.kafa sallıyım sadece hiç muhattap olmıyım. Canım iyi yapmışsın.y789 Boşver o dalgasını geçsin kendince. |
|
Cevap: sosyal fobi ye elveda. annemlerle ev gezmelerine gitmiyorum fazla hatta hiç.eskiden giderdim nadiren ama artık tahammülüm yok uğraşmaya evde oturuyorum daha iyi.annemlerin ev gezmesiyle ilgili bişeyi anlatmak istiyorum aslında. buluştukları kişiler tanıdık ahbaplarımız filan..3 aile geliyo bizimkilerden başka. 2 aile ile daha eskiden geziyolardı bizimkiler.diğer aile sonradan katıldı.sonradan katılan ailenin de kızları var.hatta birini dışardayken görmüştük bi keresinde,ablamın arkadaşı olduğundan geldi konuştu bizimle.benimle de muhabbet etti filan.beni görmemiş yeni tanıyo.neyse sonra geçen annemlerle görüştüklerinde ablam anlattı bana,ablam o kıza demiş ki hangimiz daha güzeliz ölesine mhbbt olsun diye,o da demiş ki hani o dışarda gördüğüm kardeşin güzel ben(yani nevresim:D)güzelmişim ve diğer ablam ı söylemiş,annem yok nevresim çirkindir ya demiş:Sşaşırmışlar biraz ordakiler:)ablam bana anlatırken annemin yanında anlatıyo,ablam sitem ediyo ya millet çocuğunu över sen ne yapıyosun filan diye,sırıtıyo daha iyi ya diyo annem.ben artık ne tepki vereceğimi bilmiyorum nötr bakıyo gibiyim yani ne diyim.amann boşver modundayım.beğenen olursa annem tepki veriyo enteresan sanki dimi. |
Cevap: sosyal fobi ye elveda. Nevresim canım yazdığını okuyunca bir garip oldumneutrali5 ,anne olarak...genelde annelere, çocukları hep melek gibi görünür ,herkonuda eksileri olsa bile..ama senin tavrını da takdir ediyorum...hep böyle güçlü ol canım...her geçen gün daha iyiye gidiyorsun... |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:05 PM. |