![]() |
Ynt: sezenin gunlugu Slmlar tekradan ben halla 62 kiloyum ama inecegim gunleri biliyorum sanirim saliya 59 zor olurum ama ugrasiyorum. dun cunki yedim hic lazim olmayan yiyeceklerden cukulata yedim ve 3 tane kocaman sac coregi yedim kendime cok kizyorum. neyse bugun kendi yiyeceklerimi yeme devam edecegim ve kisa zamanda kendimi incecik gormek istiyorum. sigara benim icin bitti. birde su kiloyu versemde bitse izdarabim oldu kilo ya ama az kaldi. ugrasayimda kiloyuda atayim ustumdennnnnnn bana dua edin gercekten ihtiyacim dualariniza. su kiloyu atayim ustumden ondan sonra bebek isine bakicam. |
Ynt: sezenin gunlugu Alıntı:
http://img509.imageshack.us/img509/641/12150445lo0.gif şekercim kamerada görmedim ama gayet güzel ve bilinçli bir şekilde zayıfladın.. 956k sık sık arkadaşlara başarılı bir örnek olarak seni gösteriyorum.. super 59 da olursun .. 58 de.. hem okadar kilo verip hemde sigarayı bıraktın ya.. azmedildiğinde başarılı olacağını kanıtlamış oldun.. hem kendine hem bizlere... 12389 tekrar tebrikler canım.. başarılarının katlanarak çoğalması dileklerimle.. http://img482.imageshack.us/img482/8532/220ec.gif sevgiler... |
Ynt: sezenin gunlugu samancigim iyi oldguna cok sevindim...ben 61 kiloyu bugun tartida gordum... ben bugun biletimi aliyorum izmire gidecegim hayal ablamada gidecegim o sizlere yazar benim neka inceceik oldgumu:) kendinize iyi bakin halla 59zu goremedim ya |
Ynt: sezenin gunlugu canım benin inşallah kısa sürede 59 da olursun.. 2 kg cuk verirsin sen onu tatlım.. ttli3 sana hayırlı yolculuklar dilerim.. ark5 kimbilir belki istanbul buluşmasına gelirsin hayal abla ve suzzy ile birlikte.. hepimiz görmüş oluruz seni.. b456 sevgiler.. actionsmile |
Ynt: sezenin gunlugu mlk34 arkadaslarrrrrrrrrrrr benim bugun sigarayi birakisimin 100. gunuuuu yupiiii cok sevincliyim. samanim ben 6tinci ayin 22 sinde istanbuldayim 1 hafta kalirim sonrasinda izmire gecegim... istanbul bulusmasi ayarlarsaniz 28 zine yada 26 yada 23 cune ayarlarsiniz evet bende gelirim soz.. izmirde hayal ablaya tellefon acarim onun bende telide var |
Ynt: sezenin gunlugu http://www.hayatimdegisti.com/forum/...57596#msg57596 tatlım..bir kaç mesajını buraya taşımıştım...istanbul toplantısını burdan takip edebilirsin... utananadam |
Ynt: sezenin gunlugu sagol suzicgim tesekur edrim tasirkene kamyonda tutunmu heheh sagol iyi olmus |
canım benim madem istanbulda görüşemiycez...o zaman sen izmire gelince hayal ablayla konuşur..bir izmir toplantısı yaparız tatlım... wave kafaya koydum senlede tanışcam... sevincli |
Ynt: sezenin gunlugu canim sendemi izmirdesin super ya. ben karsiyaka semiklerdeyim sen nerdensin? geldgimde muhakak bana vakit ayirin ha bulusalim sizinle konusmak isterim...gerci hayal ablam beni cok camda gordu ama beni incecik gormedi ehhehe incecik oldum inecikkkkkkk ama acimmmmmmmmmm ac yasiyorum resmen ama gecicek bu gunler:PPP gerci hayal ablam istahsimzi bana bir el versin benimde istahim insallah gecerrrrrr gulensmiley suzcigim insallah gorusuruz insallah. |
Ynt: sezenin gunlugu sezenciiim... sevincli ben bornovada oturuyom canım....sen gel bi şekerim görüşücez... kiss3 |
Ynt: sezenin gunlugu Slm tekrardan arkadaslar. evetttttttttttt uzunnn sureden beri turkiyedeydim ve dun sabah geldim ama cok yorgundum su anda yazabiliyorum. Tatilim kisaca soyle gecti, once istanbula gitim 6ti gun istanbulda idim sonra izmire gitim 8gun izmirde kaldim, sonra didime gitim ve orda 5gun kaldim, sonra coruma gittim ve orda iki gece yatim sonra trabzona yani ofa gittim 3 gun kaldim ve izmire geri dondum 2 hafta kaldim. bu arda cok gunlerim otobusde gecti diyebilirim mesela ofdan izmir 24 saati bu sekilde yani. ofda kayin pederime mezar yaptirmak icin gitim ve mezarini yaptirdim Nur icinde yatsin. izmirde yigenimin sunet dugunu vardi onu halletik. ve karsiyakadan bir ev aldik. asansorlu garaji var ve siginma yeri de varmis savas felan olursa. ev 6tinci kat kose ev 3 oda 1 salon. en ust kat. insallah Allahim huzur icinde o evde oturmak nasip eylesin. cok ama cok iyi oldu ev almamiz. yilbasinda gelip icini dayayip doseyecegiz insallah. ici yapili ama yinede tekradan boya badana vede panjur felan yaptirmayi dusunuyorum balkonlarina ama kismet tabiki. ee sizler nasilsiniz? insallah iyisnizdir. beni sorarsaniz ben kilo almadim hic verdgim kilomu kordum. su anda 62 kiloyum. sigrayi birakali nerdeyse 6ti ay doluyor, eger merak ederseniz istiyormuyum diye evet ama sagligim cok yerinde kendimi cok ama cok iyi hisediyorum nefes alip vermelerim felan cok duzeldi. saclarim uzadi ve gurlesti cildim purusuz oldu herkez sunu soruyor acaba ben yumumu gerdidirdim bukadar fark var yani. benden bukadar. |
Ynt: sezenin gunlugu Sezen'ciğim seni tekrar aramızda görmek ne hoş .Güzel bir tatil yapmışsın .Yeni evinde hayırlı olsun huzur ve mutluluk dolsun. kiss3 |
Ynt: sezenin gunlugu hayal ablacim sen istanbuldaydin ve benim son gunlerimde hep ev aramakla gecti, yemin ederimki hep aklimdaydin ama bir turlu firsat olmadi. ama sana soz ev aldik ya oyuzden gene gelecem ozaman yalniz gelecem ozaman vaktim olacak ve zaten artik yavas yavas izmirli oluyorum. geldgimde zaten kesin budefa gorusecegiz. ama gercekten ozur dilerim vakit kisaydi ve zar zor vakit bulduk aksamlarida halimiz kalmiyordu oturup kalkamiyorduk o skeildeydik yani. ama kendimiz icin cok ama cok yararli seyler yaptik. ve en kisa zamanda yine ordayim. yanimda erkek kardesimde vardi doktor olan ve su yoga yapan ikitanede yoga hocasida vardi ve onlardan zaten firsatta bulmiyorduk zaten ve bol bol akraba ziyaretide yaptik. belki anl;atmisimdir ben izmire nerdeyse 7yildir gelmiyordum. cunki ayrilmistim esimeden anemlerin yuzne nasil bakarim diye gitmedim sonra evlendim yine anemlerin yuzne nasil bakarim diye gitmedim. anemle babam holandaya geldiler ve sonrasinda insanlarin yuzne nasil bakarim diye gitmedim. ama budefa yigenimin suneti vardi kendimi mecbur hisetim gitim ve cok ozlemisim ama cok ve hemen ev aramalarda basladim ve buldum bundan sonra bir ayagim izmirde oyzundende sanada gelicem. demeki gonul kapimiz acik olsada dunya kapimiz bir birmize kapaliydi ve nasip degildi olsaydi olurdu. bana sakin kusme elimde olan birsey degildi inan bana birseyler beni hep sizin oralardan ali koydu. Bir keresinde sana dogru geliyorum ve gelemdim esim birakmadi agaim agridi diye tuturdu geri donduk bir keresinde konaktayiz arkadan taksiye binecektim anem tellafon acti geri dondum, ve sunet dolasiyi ilede zaten her akraba izmirdeydi anladin sen beni ama gercekten busekildeydi optum snei |
mustang darisi herkezin basina. Allah banada herkeze icinde huzrlarla oturmak nasip eylesin. sagol canim benim. olmuyordu simdi iyi oldu. |
Ynt: sezenin gunlugu Hayal ablacim aminnnnnn darisi evi hak edenlerin basina cunki cogu insan calimiyor aksama kadar uyumak yada gezmek istiyor ve ev istiyor isyan ediyor benim niye yok diye. bun ornekjlerini hem avrupada hemde turkiyede cok ama cok gordum. neyse orasini kendileri biler tabikide. ama mutluyum yavas yavas doserim artik icinide izine geldikce. bu pazar gunu 6tinci ayimi bitiyorum sigarayi birakali. bu bana ayri bir mutluk veriyor. darisi isteyipde birakamayanlarin basina aminnnnn |
Ynt: sezenin gunlugu Selam sevgili arkadaslar. ben tekradan tedavi oldum ve bu tedavi sonucu7nda hamileyim. hayal ablanin tesdegi cok oldu sagiolsun bana telkin yapmisti her aksam dinleyip uydum hep. tup bebek tedavimden hamile akldim 4duncuydu. allahim kucagima almayi nasip eder. cok korkuyrum birsey olacak diye. su anda cok iyim bastan cok mide bulantilarim oldu ama gecti artik yok. verdigim kiloalri aldim su anda tam 69kiloyum. sigarayi hala icmiyorum bende bukadar, hayal abla cok tesekur edrim telkin icin cok isime yaradi. morelim sifir olursa derin derin nefes al diye kendime soyluyorum |
Ynt: sezenin gunlugu sezencim okuyunca çok sevindim hayırlı olsun artık sitemizin birde bebeği var negüzel ttli3 |
Ynt: sezenin gunlugu hayal ablacim aglama kiyamam ben senin goz yaslarina. sakin ha. senin gunlugune yazdim gelismeri ama okumaidn bir onceki sayfada kaldi. burdanda yazayim. ben senin telkine bir ay onceden basladim. heraksam dinledim. yumurta uyarici gunleridme telkin cok isime yaradi. sadce onu dinliyordum ve gunluk yasantima devam ediyordum baznede dinlertkene uyordum. yani uyakaliyordum. ve kendimi hep hamile kalmis hisediyordum. ve hamilede kaldim. doktora gitik kesemizi gorduk icinde bebek daha yoktu. doktor dediki ayin 13de gelin bakalim oyuzden size gozunuz aydin tebrik ederim diyemem dedi. bende oyuznden hep sana ve arkadaslarima soylemeyi erteledim. ama artik dayanamiyordum 2aydir suyorudum artik sizinle paylasmak istedim. hamileyim. kesin hamileyim. buna inaniyorum. ve kendimle gurur duyorum. pazartesi sizlere buraya resimni bile eklerim yaramazimin nazlimin. dusunsene ya hamile kaldim herkez begini gordu bemkisi halada bana gostermedi o nur yuznu. az kaldi hergun bgirseyler yaparak geciyorum gunlerimi. pazartesiye az kaldi. hamilik sikayetlerim yok. agrim sizim yok oyle leke kan felan asla yok allah korusun olmasinda. as ermede yok. ne bel agsrisi ne sirt agsi oda yok. hamile kalinca snein telkini dinlemedim orda oylece kaldim. cunki hamile kalna kadar dinledigim birsey vardi kalinca hamile dinledigim birsy olmadi onu dinleyemezdim cunki o daha cok yumurtalar olsundiyeydi ama olmusdu ve hamile kalmistim. iste bukadar sakin aglama kiyamam sana. sagol allah razi olsun. pazartesi goreyim bebisimi bu hamile kalmanin sirini buldum onu burda herkeze yazacagim. basta hayal ablamin telkini ve yaninda yedigim yiyecekler. hayal ablanin telkini benim ruhum icindi yiyeceklerde yumurta icinde derkene saka maka hamile kaldim ah:)) |
Ynt: sezenin gunlugu Tebrik ederim Sezen; wave Foruma son zamanlarda sık girdiğim için kişileri tanımaya başladım artık.Seni de yazılarından tanıyorum,verdiğin mücadelenin böyle güzel sonuçlanması çok sevindirici. Rabbim hayırlısıyla sonunu getirir inşaallah.. Geçen de bir arkadaşımın böyle hayırlı haberini aldım,çok sevindim. O da tüp bebek tedavisi ile ikiz bebeklere sahip olacak inşaallah..Belki senin de ikiz olur ttli3 |
Ynt: sezenin gunlugu tesekur edrim yeni hayatcim. benim tekiz. biz bir kese gorduk. bebegimizide henuz goremdik. allahim arkadasininda benimde kucagimiza almayi nasip eder. allahim isteyen tum ciftlerin basina versin amin. |
Ynt: sezenin gunlugu Sezen'cim tebrik ederim. Ne tatlı heyecan içindesindir şimdi.Allah hayırlısıyla kucağına alacağın günleri de getirsin. kiss3 |
Ynt: sezenin gunlugu redflowers aminnnnnnnnnnnn allahim isteyen tum ciftlere versin. Allahim dusmanima bile bebek aratmasin. bakabilecek ve isteyen tum ciftlere versin. |
Ynt: sezenin gunlugu Sezen ablacım tebrik ederim...Allah analı babalı,büyütsün..Hayırlı uğurlu,berekli bir yaşam diliyorum ona... Çok sevindim ya bozuk moralim yerine geldi valla... kiss3 |
Ynt: sezenin gunlugu http://fangmann.org/gfx/feuerwerk_144.gifsevincli tatilden döner dönmez forumun içindeki güzelliğe bak.. http://www.tulumba.com.tr/mmTULUMBA/...2LI924_250.jpg bu haberin üzerine başka mesaj okuyamam ben şimdi.. ilk okudum inanamadım bir daha okudum.. sevincli hemen kalktım bildiğim her yol ile şükür ettim.. tender45 canım sezennlim anne olmayı senin kadar çok isteyen birisiyle daha karşılaşmadım .. ark5 nihayet bu güzel haberini duydum ya bundan iyisi bebeğini yakından görmek olur.. blissy eşine ve sana sonsuz mutluluklar diliyorum.. kiss3 dilerim çok kolay ve rahat bir hamilelik geçirir hayırlı uğurlu bir evlat sahibi olursun.. ömrü bol ve bereketli huzur dolu olsun.. sevgiler.. |
Ynt: sezenin gunlugu Ay ay bu ne güzel bir haber böyle çok sevindik ne güzel sitemizin beklenen bebeği geliyor . Sezen'ciğim Allah hayırlı uğurlu ettsin ve kolaylıklar versin . Canım benim sen ne kadar olumlu düşünürsen bütün güzellikler seninle olur . Sizleri gönülden kutlarım sağlık mutluluklar dilerim . |
Ynt: sezenin gunlugu http://www.burnaz.net/e-kart/tesekkur/Tebrikler002.jpg sezen'cim çok ama çok sevindim... blissy blissy sağlıklı analı babalı olsun inşallah... sabah sabah görünce nasıl mutlu oldum anlatamam.... tender45 sonuna kadar rabbim her şeyi gönlünüze göre versin...güzel haberlerinin devamını dilerim...nazlımıza iyi bak...öptüm... kiss3 |
Ynt: sezenin gunlugu Sezencim tebrik ederim..Allah dualarini kabul edip cok guzel bir armagan verdi cok sukur..anali babali buyusun yavrun,rabbim istiyen herkese versin http://img513.imageshack.us/img513/2...ontholdpp0.jpg http://img513.imageshack.us/img513/b...jpg/1/w640.png |
Ynt: sezenin gunlugu senin günlüğünü okuduğumda içimden dua etmiş ve bir bebek sahibi olamnı dilemiştim. şimdi diğer herkes gibi bu haber beni çok mutlu etti. k8908 k8908 k8908 Allah, bebişini sağlıkla kucaklamanı nasip etsin. 128956 t678 ttli3 |
Ynt: sezenin gunlugu ne müjdeli...ne güzel bir haber bu 956k blissy çokkk şükür sevgili sezen http://img361.imageshack.us/my.php?image=duaxy5.gif ben de senin sağlıklı bir bebek sahibi olman için dua edenlerdendim... inşallah sağlıkla ve en hayırlı biçimde bebeğini kucakladığın haberlerini de alırız... Allah isteyen herkese versin... sevgiyle tender45 |
Ynt: sezenin gunlugu Sycorox ,Su_Duru ,Mustang ,samanim,suzzy , flower ve muchever kardeslerim bacilarim, nekadar guzel dileklerde bulusnmusnuz sizlere anlatamam. hep okurekene amin darisi basiniza allahdan sizin gonlunuze gore versin diye okudum. sizler nekadar guzel yurekli insanlarsaniz sizleri inanin okadar cok seviyorumki sizlere anlatamam. sizlere hamile kalmak icin yaptikalrimi anlatsam varya gulmekten kirlirsiniz yemin ederimki vallahi kitap yazsam yok satar okadar yani. ve sizinle ilgili kismina gelince hergun hayal ablacgimin telkini dinliyeip uyordum ve bu siteye girip reiki rasmini alip bebek kokusundaki sitedeki avatarim yaptim o bana enerji veriyordu ve hayal ablamin telkini ve daha cok seyelr yaptim tabiki ve rabim verdi banada. Allahim her isteyene versin. ama yinede ilgilenlere ben nasil hamile kaldim linkl verecegim belkide yasadiklarim birleirne ilac olur ve belkide okuyanlar yararlanirlar. cunki kesinlikle ben mucizeye kavustum. abana trdeki doktor cocgunuz olmaz tuple bile dedi basima gelmeyenler kalmadi ama hamile kaldim iste ve simden sonrada bebegimi saglikli birsekilde kucagima almayi istiyorum insallah. sevgili arkadaslarim verecegim linkteki egem38 nikli sahis benim. ve bu link insallah derdine care arayanlara kilavuz olur. ve allahim isteyen her ciftin basina verdin amin iste link http://www.cocukistiyorum.com/tr/for...530&PN=1&TPN=1 insallah bu yazilar yapilan seyler bana sifa oldu sizlerede olur amin. |
Ynt: sezenin gunlugu okudum...okudum...tekrar tekrar okudum..yanlış anlamayayım diye sevincli ayy nasıl sevindim bilemezsin,insan sevinincede ağlıyor..gözyaşlarıma hakim olamadım..mutluluğun daim olsun canım..ne desem boş..zaten ne yazacağımıda inan bilmiyorum..sadece şunu bil çok ama çok sevindim..inş.bebişini kucağında resminle görürüz..ayyy kimbilir nasıl tatlı bişey olur..Allah analı babalı büyütsün sezenncim..darısı her isteyene olsun..bir arkadaşım var.1 ay önce yine yaptırdı..arayamıyorum,soramıyorum..oda aramadı..meraktan çatlıycam ama soramam tutmadıysa üzülür..bende üzülürüm..inş.onuda sen gibi duyarım..seni ve bebişini koccamann öptüm..onu sevgiyle beklediğimizi söyle emi kiss3 |
Ynt: sezenin gunlugu hulyacim cokkk tesekur edrim. o arkadasina bu yukardaki linki ver. ve gercekten kendini telkin yapmasi lazim tedavi asamasinda. namaz kilsin namaz kilamasa benim gibi hayal ablaya telkin yaptirsin. yani gonulden birseylere inanmasi lazim. ben gonulden inandim budefa ve tutu. yani kendini disari atisin. herkezle konusun. nasil diyim ben hic evde yatmadim ve hep disarlarda gezdim. evimi susledim pusledim iste kafama gore takildim. zaten linkide okursan eger ben yumurtalarim alindginda zaten kendimi hamile olarak gormustum hisetmistim. ve ruyasini gordum. ruyamda bir erkek cogu ve bembeyaz kustu. uyandim yes dedim ben hamile kalcagim dedim beyaz zaten temizlik rengi erkek cocgu muratir derler eh bebegide gorduk. oyle Allahim her isteyen cifte versin amin |
Ynt: sezenin gunlugu Ben su anda atakan beyin nekadar telkini varsa onlari yukledim pcyime ve dinliyorum. cunki hep hayal ablayi dinledim hamile kaldim:) simdide sira kendimi duzene koymakta. dun aksam basladim ve ise yaradi kendimi bugun hic yorgun hisetmedim. ve herseyim cok guzel giti. kendimi daha bir olgun daha bir bilgili ve daha bir sakin hisediyorum. ne dinledimi sorarsaniz hepsini birden dinliyorum |
Ynt: sezenin gunlugu sezenciğim hayırlısı olsun canım çok sevindim allah kurtasın eline ayağına kavuştursun inşallah ttli3 ttli3 |
Ynt: sezenin gunlugu serpil aminnnnnnnnnnnnnnn amin birdaha aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn. sagol allahim seninde en istedgin seyi sana versin yarabim. inirmisniz hamilik belirtilerim iyice ortaya cikmaya balsadi okadar hoski mide bulantisi felan super ya. |
Ynt: sezenin gunlugu sevgili gunlugum su anda 8tane telkin dinliyorum. cunki bu 8 telkinede ihtiyacim var. dunden beri dinledim ve yararinida gordum simdiden. ben sigarayi biraktim ve hamile kaldim, simdi sira diger seyelri duzeltmekte ve basarmakta. bunalrida basaracagimdan eminim. depresyondan kurtulacagim, toplukluta konusacagim, kendimi suclu hisetmeyecegim egomu guclendirecegim kendime guvenecegim ve hic birseyimi ertelemiyecegim. bunlari duzletecegim hayatimda. tek bildgim sey herseyin su anda iyi gitmesi. zayiflama telkinide dinliyorum cunki tekradan aldim kilolari ve en kisaz amanda telkinlerle aldgim kiloyu verecegim. sadce bebegim icin beslenecegim ve yaglari vudumun depolamsina izin vermiyecegim nasil olsa gunluk yiyorum vudumun depo yapmasina gerek yok yakmasi lazim. |
Ynt: sezenin gunlugu http://www.hizliresim.com/2008/10/9/455.gif tebrik ederim sevincin satırlardan kadar taşıyor ki anlatamam bu sevincin ,azmin ,mutluluğun daim olsun bu bebeği kucağına alacağına inancım tam o yüzden şimdiden allah analı babalı büyütsün diyorum son olarak bence de sen artık herşeyi yaparsın dünyaya kendinden, bir varlık getiriyorsun daha mucizevi ne olabilir ki |
Ynt: sezenin gunlugu tesekur ederim tacyaprak allah razi olsun. usyorum ya kalktim birseyelr yazayim deidm ama usyorum ve yorgunum ben gideyim az uyayim alla alla usmek nerden cikti bende |
Ynt: sezenin gunlugu Sizleri yeni tanıyorum,ama verdiğin haber o kadar güzel haber ki. Allah bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin,analı babalı mutlu ve huzurlu bir şekilde büyüsün canım.Üşüme normal,hamilelikte ilk başlarda bendede olmuştu,sevgiler |
Ynt: sezenin gunlugu isobel hos geldin canim aramiza. umarim iyisindir ve bilgi edniyorsundur bol bol. sevgili arkadaslar ve gunlugum bugun planladigim hic birsyeimi yapmadim oysa benim icin cok onemli bir gundu ne kagitlairmi haletim ne tellefonlarimi ne evimi temziledim nede baska sey yaptim. uyudum yemek yedim ve pc basinda bos vakit gecirdim cok uzgunum guya bugun benim icin donum noktamdi ve bugun cok seyi asacaktim. once bana gelmek isteyen arkadaslar gelmediler hastaymislar ordan dogru morel cockuklugu oluop hic bir is yamamisim olabilirmi ya sizce? ben nezaman duzelecegim. ben duzenli islsrini aninda yapan atik becerikli bir insan olmak istiyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:34 AM. |