![]() |
Ynt: sezenin gunlugu enes darisi basina. seninde gunun cok guzel olsun allahim yolunu acsin ve tum dileklerin ve tum isteklerin seninle olsun. yasin okadar gencki simdi sen istesen daglari delersin. sigara senin icin nedirki? ben kilo vermekmekle ugrasiyorum. sigara bitti 26tinci gunum bugum. simdi 5kilo verdim takildi vucudum 2gundur hep ayni kilodayim ama inecegim. yaglar disari gidecekler ben saglikli olacagim. kendine iyi bak gun cok guzel gecsin sneinde. bana guzel dileklerde bulundugun icin sagolasin tesekur edrim |
Ynt: sezenin gunlugu slm ben yeni üyeyim siteyi dolaşırken sizin rüya tabiri yaptığınızı duydum doğrumu????? |
Ynt: sezenin gunlugu slm fux yaz ruyani yorumlayalim dogru evet. ruya yorumunu yapmayi cok severim. |
Ynt: sezenin gunlugu rüyamda aşık olduğum kıza gece karanlıkta park gibi bi yerde sevgili olmayı teklif ettim oda sanki sevgilisi varmış gibi biraz sinirli bi şekilde beni reddetti (yada ben öyle hissettim. belkide öyle olmasında çok korktuğum içindir)ama bu rüyayı telkinlerden önce gördüm.bununla ilgili internette dolaşırken tesadüf eseri siteye girdiğim zaman telkinlerle karşılaştım.rüyanın yorumunu çok merak ediyorum.cevabın için şimdiden teşekkürler.. actionsmile |
Ynt: sezenin gunlugu :). tsk appam sigrayı bırakınca vücük ortalama bir kilo alırmış rahatladığı için. ama dahasıda olursa oda sigarayı bırakanın kendini yemege vermesinden:) kibs |
Ynt: sezenin gunlugu fux ruyada sevgiliyi gormek ayriliktir ablam. yada daha sevgili dgeilsiniz sadce senin askin var ama karsi tarafin yok. tek tarflimi bu askin? korkularin cikmis birde. belkide askin tek tarafli kizin haberi yok sende ona teklif etmek istiyorsun ve korkuyorsun reddeilmekten oda oylese aynisi gercegi cikmis yani korkularin. bu kiz sevgilinse eger ayrilik var degilse senin korkularin cikmis redeilme korkun. ama bak ruyam yorum dogruysada yaz degilsede yaz. |
Ynt: sezenin gunlugu enes hadi ablam sira sende ve guneste ele ele verin ve sigarayi birakin uzatiniz ama:PPP hadi gun belirleyin bakem ve gunede sadik kalin gosterin kendinizi. |
Ynt: sezenin gunlugu sevgili gunlugum BUGUN 30.GUNUM SIGARAYI BIRAKALI. superim ben bana nazar degmesin. bu sabah tartildim yaglarim baya erimis. kiyafetlerdendende belli zaten artik. ama daha cok incelmek istiyorum. buzdende diyetimin onumuzdeki cujartesi son olasada ben uzatacagim. eski kiloma inmedendende rahat etmiyecegim. o neydi oyle ya bir yildir kilo vermek istiyorm ama kilo veremiyorum o neymis oyleeeeeeeeee bak nasilda verilirmis. |
Ynt: sezenin gunlugu meraba sezen hanım nasılsınız? kilo vermişsiniz tebrik ederim yanlız kilo vereceğim diye aman sağlığınızdan olmayın ve çöp gibi kalmayın. birde rüya yorumu yaptığınız doğrumu? doğru tahmin yapabiliyomusunuz? |
Ynt: sezenin gunlugu valla sezen abla helal olsun.aşkım tek taraflı ve inanılmaz reddedilme korkusu var bende 88a. peki ne yapmam lazım?telkinler bu konuda yardımcı olabilir mi? reddedilme korkusu için bi önerin var mı??yorumun için tekrar saol |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 AM. |