Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   sezenin gunlugu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=2195)

Sezennl 25-02-2008 07:35 PM

Ynt: sezenin gunlugu

Alıntı:

defduru Nickli Üyeden Alıntı
Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah rabbim sanada benimkiler gibi iki tane melek nasip etsin. Sigara ile savaşını bir kaç gündür takip ediyorum.
Seni tebrik ederim arkadaşım. İnşallah bende bir gün denerim bırakmayı. Aslında istediğim an bırakabiliyorum. Hamileliğim ve emzirme döneminde hiç içmedim.
Ne zaman kızlar sütten kesildi daha o gün başladım. Bu aralar biraz fazla içiyorum. Kızlar anlamasın diye onların sevdiği çizgi filmleri dört gözle bekliyorum.
Balkona kaçıp içiyorum dönüşte bir tane kokmayayım diye rocco atıyorum ağzıma bakalım daha ne kadar devam edecek.
Canım seni kocaman öpüyorum azminden dolayı. Hayatta istediğin herşey ihtiyacın olan zamanda karşına çıksın. kiss3 kiss3 kiss3
smiliyface
smiliyface

defdurucum bugun 9zuncu gunum sigara savasinda. sabah kalktigimda kendimi okadar zinde hisetimki disari cikip 1 saat yuruyus yaptim. bu arada diyete basladim super gidyor diyetim, baya kiloda gitti. eh kendimi cok iyi hiseyorum. 10 gunluk sigara param 50ero yapiyor bu parayla bugun kendime ne alayim diye dusnuyorum herseyim var ama yinede birsey alayimki kendimi odulendireyim.
sigarayi biraktigim ve diyete devam etigim icin icimde guzel bir huzur var. cevremdeki arkadaslarim bana bu halerimi kutlamak icin buyuk bir buket gul almislar ve gulu cam bir vazoya koymuslar benim bahceme birakmislar sabah uyandigimda karsimda gorunce cok sevindim aaa gizli hayranim var dedim ve elimi bir atim vazoya arkadaslarim beni tebrik etmisler isimlerini yazip birakmislar. daha aramadim onalri oglen ararim tesekur edrim.

Dua atmisinya insallah allahim banada ikitane evlat verir ikiz ay aman super olur. az kaldi hamilede kalacagim ben icime cok guzel doguyor hersey guzel olacak.
seni ve meleklerini optum kendine iyi bak

kutalmisoglu 25-02-2008 10:13 PM

sezen hanım sigara ile mücadelenizde size başarılar.
bebeğiniz olmasına çok sevindim.her kadın gibi eminim sizedeyakışacaktır hamilelik,annelik

defduru 25-02-2008 10:13 PM

Süpersin sezencim süper................... kiss3

hayalayaz 25-02-2008 11:09 PM

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah hadi hadi hadi hadi artık...

Sezennl 26-02-2008 04:03 AM

y789 kutalmisoglu beni kutlamis bile eh ne diyeyimyani insallah 96 blissy ogunlerde gelecek beni herkezin kutlayacagi gunler.

bugun gezdim tozdum, kilo verdigim icin kendimi cok hafif hisediyorum her hareketi yapabiliyorum artik o cok iyi oldu. bugun oglen arkadasima gitim bana mercimek corbasi ve yemek koydu opnume cok severim ama dedim yeni yedim yok dedi yiyeceksin asla dedim yeni yedim nefes alamiyorum. ne getirdiyse yemedim. bana kufur ediyordur ama etsin umrumda bile degillllllllllllllllllllllll 98569 hayal ablacim ve defduru insallah hayatinizda hersey yolune girer. ikinizide opuyorum ve o iki melginide.

smyrna 26-02-2008 06:13 PM

sezen azmini tebrik ediyorum çok sevindim sigarayı bırakmana alk78

gerçekten kendin için o kadar doğru bir karar verdin o kadar doğru bir iş yaptın ki. çok mutlu oldum senin adına. hem kilo vermeye de başlamışsın ve arkadaşının o kadar ısrarına karşı koyman da bu konuda ne kadar kararlı olduğunu gösteriyor zaten.

umarım yakın zamanda hamile olduğunu da öğrenirsin bide onun için kutlarız seni kiss3

Sezennl 26-02-2008 07:43 PM

smyrna sagol canim. bugun 10. gundeyim. ve en cok korktugum sey bir arkadasimla kahve sigara icerek cok mutlu olurdum, dun onunla eskis gibi oturduk ben kahve ictim oda sigara kahve icti ve sohbetimiz super oldu eskisinden daha super oldu. sonrasinda carsi pazar gezdik ve cok zewkliydi. en cok buna sevindim.

bu sabah kalktim yakinimda orman var orda 1 saat yuruyus yaptim. az once elmami yedim. saat 12 de tost edilmis ekmegimle corbami icecegim eksili kofte. bu sekilde tabiki kilo veriyorum. sigarayi biraktimya kesinlikle atistirmadim o yuzden kilo almadim verdim. 10gunde cok seylere sahip oldum simdi kosuyorum. tertemiz kokuyorum. dun yemin ederim bakin biri yuznumu temizlettin yaktirarak dedi ne dedim cildin okadar guzel ve berakki dedi. vallami dedim valla dedi. bunu bile duymak super ya.
darisi her isteyene tabiki once sigarayi birakmayi istemek lazim. istemsen olmaz. istedgin zaman bir caresini buluyorsun. ama istemsen sana hercare gelse deraman olamiyor.
insallah hamilede kalirim kalacagimi biliyorum. hiosediyorum. hersey gonlunce olsun.

Sezennl 27-02-2008 03:24 PM

11 gunumdeyim. super bir duygu ve bukadar kendimi hic iyi hisetmemistim. herseyin tadi kokusu okadar farkli ve guzelki sanki yeniden dogdum herseyi yeniden kesfediyorum. sabah 8de uyandim dogru ormana kostum, bir saat yuruyus yaptim hizli hizli, sonrada alis veris merkezine bir kahve ismarladim kendime superdi. gunun alis verisinide aldim evime geldim. guzel bir kahvalti sograsi hazirladim icinde kus sutu eksikti ve herseyden yedim ama azar azar. ustunede yesil cay bir limonlu. eh ne oldu biliyormusnuz? bir yorgunluk bir uyku coktu ustume hemen kendimi uyumus buldum 1 saat uy7umusum ya. gozmu bir actim sofrayi toplamisim. eyvah eyvah diyerekten kalkip hizli birsekilde sofrafimi toladim. olsun neden uyudumugumu bilmiyorum. yemek yersem eger gunduzleri ama bu aksamlari olmuyor sabahlari ozlikle kahvalti yaparsam birazda kacirsam hemen uyorum sebebi neki bilenler varmi?
diger seyler super tabiki.
az sonra yemegimi psireyim yine kosuya gidecegim.

kutalmisoglu 27-02-2008 03:28 PM

selam sezenn sanırım.
yemeğin dozunun fazla kaçırdın ondan üzerinde bir yorgunluk bırakıyordur.

Sezennl 27-02-2008 08:06 PM

kutalmisoglu bencede oyle oldu. senin yazni okuyunca dusundumde mantikli geldi. yarin yuruyusten sonra ben tabagima koyup onu tek yiyecegim demeki farkinda olmadim sofrada herseyden aldim yedim yedim. ama 1 dilim ekmek yedigimi iyi biliyorum. bugunde aksam oldu valla. icli pilav yaptim hmmmm super oldu. ve mantarli tavuk dosu etli kabakli guzel bir yemek yaptim icine roomda koydum super oldu ekmeksiz yedim onalri. :)))))) az sonra yuruyuse cikacagim ama gece bakalindan alis veris yapacagim. son zamanlarda alis veris delisi oldum bakalim hayirlisi.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:10 PM.