![]() |
kıskandım sizi..bende yazcam bananeee günaydın hepinize..bu bölüme girmemiştim hiç akşam yazdıklarınızı okuyunca içten yazılarınızı samimiyetinizi kıskandım...ne kadar hasretim biliyormusunuz karşılıksız içten bir dost selamına...sizler kadar seviyeli candan insanları tanıdığım için çok mutluyum...tşk ediyorum binlerce bu siteyi kuran emek harcayanlara.... |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee Hoşgeldin nerede olursan ol bizleri düşün ben öyle yapıyorum inanılmaz güç veriyor. s456 |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee gerçekten burcucum sizlerin güçlü olduğunuzu birşeyler başarmış olduğunuzu düşünmek bana kuvvet veriyo |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee 15 gündür dinliyorum telkinleri.bir haftadan sonra suçluluk duyguları telkinini dinlemekten vazgeçtim.sataşacak yer arıyorum kendi kendimi yiyip bitirmek üzereyim çünkü...şimdi biraz daha rahatım içimde biraz hafiflik ve rahatlama var (arada bir gelen ağlama krizlerini saymazsak )bazı şeyler daha net düşünebiliyorum.sizleri ve bu siteye emeği geçen insanları çok seviyorum |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee bizde seni seviyoruz güzelciğim hoş geldin..bunlar ilk etkiler,dirençler..hepsiciği geçici, ömrüne güneş doğdu..heberin varmıııı..saygılı sevgiler |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee bugün 20 gün oldu müzikleri dinlemeye başlayalı..dün yazmak içimden gelmedi akşama kadar evde özürlü bir çocukla uğraşarak boğularak geçirdim...sosyal hizmetler ayın 15 ine gün vermişti bekleyeceğim çaresiz diye kendimi kendimi teselli ediyordum.akşam eşim geldi onunda yapacak bir şeyi yok.anneye gönderemiyoruz bakmıyor ilgilenmiyor...neyse sabah tel açtı.yolda öğrenci servis aracı görmüş özürlüler rehabilitasyon eğitim okulunun eğitim aracıymış hemen tel ini almış.okulun müdürü çıkmış.müdür o kadar ilgiliydiki evi aradı konuştuk hemen getirin beklemenize gerek yok elinizde raporunuz var nasılsa dedi.ahhh nasıl sevindim bilemezsiniz yanımda olsa kadını sarılıp öpecektim...hani bi laf vardır"kişi bunalmayınca hızır yetişmezmiş"birazdan gideceğiz okula.inş konuşmayı bari öğrenirde biraz rahatlarız hırçınlığı gider.görüşürüz yineeee |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee inşallah işler rayına oturuyordur balım..sakin ve huzurlu ol.. |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee Ohh bu da bir gelişme inşalalh herşey yolunda olacak |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee her gecenin bir sabahı vardır |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee Senin adina cok sevindim Nilgun sung66 Her sey cok guzel olacak |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee hepinize mrb.dün okula gittik.yerini öğrendik.müdür çok ilgiliydi sağolsun.salı gününe kadar bi proğram hazırlayayım o gün bizim mahalleye servis geliyormuş biz de kabul ettik.artık haftada 2 veya 3 gün okuldayım.çünkü çok hareketli siz olmazsanız oturtamayız dediler.bu da bir başlangıç.hiç kimseden desteğim yok.ailem daha iyi biriyle evlilik yapabilirdin çocukla uğraşıyorsun diye konuşmuyorlar sürekli beni suçluyorlar.eşimle de mutlu değilim haksız değiller bazı yerlerde ama....eşimden ayrıldıktan sonrada beni desteklemediler bi yerde mecbur kaldım yeniden evlenmeye.herşeyde vardır bi hayır diyorum sabretmeye çalışıyorum.geçicek inş sıkıntılarım. |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee Canım bazen diyorum ki kendimden başka kimse bana destek olamaz yardım edemez an geliyor isyan ediyorum ama şimdi sen çok daha güçlüsün gelişmeler iyi yönde ve harika olmasını talep ed yorum senin için |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee günaydın arkadaşlar.epey düşündüm pc başında yazsam yazmasammı diye.bana bir akıl verin ne olur....hayat hikayemi olanları anlatmıştım size.akşam eşim geldi yemek hazırlıyordum bi ara msj siliyor gibi geldi telefonundan.neyse üstünde durmadım.yedik kalktık oturuyoruz.telefonu aldım baktım msj yok ama ileti geçmişinde kayıt etmişmsjları.22 yaşında bi kız bulgaristandan msj yazmış tanışalımmı diye..eşimde "neden olmasın"diye yazmış msn adresini vermiş.şok oldum akşam.bi hata yaptığını sadece msn den biraz konuşmak için.özürler diledi.ama ben çok kırıldım affedemiyorum.benim yaptığım bu kadar fedakarlıktan sonra çocuğuna bakıyorum biliyorsunuz.seni aldatmadım diyor...ama eline bi fırsat geçse yapacak demekki..bitireceğim bu evliliği heran böyle şüphelerle yaşanırmı?resmen enayi yerine konuyorum...ne yapayım şimdi?ailemlede konuşmuyorum ya bu da elimi kolumu bağlıyor bi yandan bunu da biliyor |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee off nilgünüm şu an çalışıyorum ayrıntılı yazamayacağım ama sana bu konuda anlatmak istediğim birşey var akşam yazarım olur mu ve seni yönlendirmek gibi olmasın ama ben artık bu tür davranışlara taviz verilmesinden yana değilim. saflığımızı temiz kalpliliğimizi kullanamazlar bu konuda acımasız olduğumu düşünebilirsiniz ama artık bu tarz insanları hayatıma çekmemek istiyorum |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee Bence bu kadar kati olmamak lazim Simdi yeni bir furya varmis arkadaslarimin basina geldi telefonu bi yerden buluyorlarmis ve surekli bulgaristandan bi kız resim gonderiyooo cok zor durumdayim guzelim turkiyeye gelmek istiyorum falan msn i alıyolar resim gonderiyolar ama gonderdikleri resimler resmen fotomodel yaniii konusmalarin sonunda para gonder oraya geleyim diyorlar enayi olan gonderiyoo parasindan oluyoo o kadar. Tabii buna cevap vermeside iyi bisey degil ama rt67 Yani arada da bazen insanin gonlu kayabilir hem bazen bu ilişkileri daha da kuvvetlendirebilir dusun |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee aslında kırıldığım kızdığım kendin...bu kadar iyi niyetime hem maddi yönden hem manevi yönden desteğim inanın ki..ikimizde toparlayalım kendimizi çünkü hayata yeni başladık sayılır...annemlerle küs olduğum için zaten istemiyorduk dedirttirmek istemiyorum.bakımsız bi kadın da değilim.akşam da dedim"seni vicdanınla başbaşa bırakıyorum"çocuğuda düşünüyorum.acele karar verip kendime zarar vermek istemiyorum.ne düşüneceğimi bilemiyorum |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee telefonu gazeteden bulmuş emlak ilanları vardı.ama cvp yazması ve beni görmesin diye msjları silmesi bunlar bile hakaret gibi....allahtan telefonu yeni almıştı ileti geçmişinde kayıt etmiş orayı görmemiş.fırsat bulmuş yapıyor görmesem nereye kadar devam edecekti... |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee Aslinda senin endisen ailene karsi geldigin icin ve onlarin hakli cikmasindan kortugun için olabilir. Yani sadece biri onu surekli arıyor o da nedir diye merak etmis olabilir hemen olaylari kotuye yormayalim. Dedigim gibi arkadaslarimi benim yanimda en az 10 kere aradilar. Ya ne iş deyip onlarda konuşup olayi anladilar bitti. Belki de onu beğenen bir i oldugunu dusunduğu için sadece ne oldugunu anlamya çalıştı Daha hiç bisey yokken yargisiz infaz yapmamak lazim. Sonucda sizin biraraya gelmeniz çok kolay olmamış umarim en kisa zamanda buda çözülür smiliyface Sıkma canini olumlu düsüncelere engel koyma |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee arama yok 3 tane msj yazmış.ama bu 2. affedişim olucak biliyomusun?bi arkadaşının sekreterine de pc öğretirken kız ona aşık olmuş bi yerde oturmuşlar.kız beni yanlış anladı çocuğum yaşında falan filan....o zaman daha evli değildik arkadaşları görmüş söylemişlerdi..asla sana yanlış yapmam böyle diyordu....nasıl güveneyim söylermisin |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee lutfen sakın olun, once bıraz kendınıze zaman verın, cok zor bır durum hem de yanlıs hatırlamıyorsam bır de cocuga bakıyorsunuz, bu durum sızın daha cok ıcerlemenıze baslı basına bır sebeb zaten, eger konusmaktan anlayan bırıyse esınız karsınıza alıp konusun, sızın sınırlarınızı bılsın, yok anlamıyorsa cıddi brı mektup yazın, evı de terk edip gıtmeyın sakın, bu hepımızın basına gelen bır durum.. tek yapacagınız kabul etmeyecegınızı ve sızın sınırlarınızı bılmesı, lutfen kurban gıbı hıssetmeyın, hepımızın basına zaman zaman gelıyor, bır deneyın, durum duzelmıyorsa o zaman basınızın caresıne bakarsınız, sızı cok tanımıyorum acaba korkularınızı yasıyor olmayın ? gecmıste benzer bır tecrube yasamısmıydınız ? genelde bu korkular tekrarlayabılıyor...valla bunları okudukca evlenmekten soguyorum, gel de soguma yaaa |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee evet canım akşama kadar uğraştığım özürlü onun çocuğuna bakıyorum.ve akşamdan beri bakışmıyoruz...konuştum kaç kere karşındaki insan normalmiş gibi hata yaptım özür dilerim diye geçiştiriyorsa ve bu 2. hatasıysa (çünkü aldatma saymıyor bunu)ne dersiniz?sakın umudunu yitirme evlenme konusunda herkes böyle olucak diye birşey yok iyi kendini bilen insanlarda vardır muhakkak..sana mutluluklar dilerim |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee aldatma saymaz tabii, cunku esınıze gore eylem yok, o yuzden de sorun yok, tepkınızı gosterın, ılıskı koparmak hakıkaten cok kolay, benım de kararsız bır arkadasım var burda bana 1 ay ıcınde yedı kere kendı arayıp bulusalım dıyıp bulusacagımız gun arayıp ıptal edıyor, ben artık takmıyorum, soyle bır felsefe edındım kendı ıcımde bana zaman ayırmayan ınsana ben de kıymetlı zamanımı ayırmam cunku hak etmıyor 956k , bu telkınler benı ne yaptı boyle sasıp sasıp kalıyorum, 956k ılla kı karsımızdakıne benı dondugunde ben orda olmayacagım mesajını mı vermek lazım ?? belkı de dogrusu bu, erkekler alınmasın ama maalesef bazen ellerınden kacıp gıdebılecegınızı hıssettırmek lazım , yoksa dongu tersıne donuyor ... |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee Nilgun arkadaşım nasılsın yazmıyorsun bende takip edemedim bi değişiklik var mı. Aslında biranlık öfke ile bizler neler yapıyoruz zamana bırakmakda çok zor oluyor ben fevri bir insanım bu durumlarda arkama bakmadan giderdim şimdi başıma gelse ne yaparım bilmiyorum ama yakındıklarımı hep karşımıza çıkar ya ya da benze benzeri çeker bunları düşününce gerçekten bunu ben mi çağırdım diye düşününce kabul edemiyoruz. En kısa zamanda sevgil i eşinde umarım kendini toplar ve sana destek olur sen şu an bile çok büyük iyilik yapıyorsun onunda bunu farketmeli |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee yazamadım burcucum evde yoktuk.bi an bende senin gibi herşeyi darmaduman etmeyi düşündüm.sonra sağolsun coşkun kardeşimin yazılarıyla sakinleştim biraz.eşimde çok pişman dı bi hata ettiğini anladı ve sonucunu düşünmemişti.ya da tahmin edemedi...onun da gözü korktu.gündüz ne zaman tel açtıysa çocuk esirgemeyi kadın sığınma evini aradığımı söyledim.yinede niyetim oydu.neyse sonuçta son defa olmak üzere affettim.inş bi daha böyle bişeyle karşılaşmam..şimdilik iyiyiz.iyi akşamlar |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee Sen iyi ol iyi düşün isteklerin yerine gelir ne kadar kolay yazmak benim içinde düşündüğümde bazen hadi canım diyorum ama başkasına bunu tavsiye etmek sanki yapar ya diye düşünmek daha kolay gibi |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee mrb arkadaşlar geçen haftaki stresten sonra bugün sabah huzurla uyandım..herşey yoluna girecek.sabah bi arkadaşım aradı.çok sevindim ailem beni terkettiği halde hala beni seven insanlar varmış....sonra çoşkun un yazılarını okudum.o yaşam dolu yazılar içimi ferahlattı..iyiki varsınız wave |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee yarın da kızım okula başlıyor özel eğitim merkezinde sabah servis bizi alacak.uzun süren bi eğitim inş bi sonuç alırız.... |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee hayırlısı olsun, esınızle aranızın duzeldıgıne sevındım bu arada .. sevgıler |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee merhaba Nilgün ablam, görüşmeyeli neler olmuş böyle. ancak sonunda herseyin yoluna girmesine sevindim. size erkeklere dair bir sır vereyim. 12389 biz asıp kessek, aslan gibi kükresek de aslında hiç cesur değilizdir. kaybetme korkusu ise en büyük zaafımız. bu yüzden hiçbir zaman çantada keklik, dönülüp dolaşılıp dönülecek kürkçü dükkanı olduğunuz izlenemini vermeyin erkeklere!! erkeklerin cesur olmadıklarını nerden bilebilirsiniz biliyor musunuz. sizler gibi herseyi göze alıp evlerini bile terk edemez evlenene kadar analarının dizinin dibinde yaşarlar. anneleriin onaylamadığı birisiyle evlenemezler. bakın filmlere romanlara, gazete haberlerine. kızlar üzerlerindekibir kıyafetle evlenmek için evden kaçarlar, abileri babaları dövecek bilirler ama gizli gizli erkek arkadaşlarıyla buluşurlar. töre cinayetlerini göze alıp sevdiklerini peşinden giderler. erkekler ne yapar kızın abisini görse kaçacak delik ararlar:) aldatma konusunda ise evdeki hatun resti çektiğinde sinerler. benimle ilgili yorumların için de ayrıca teşekkür ederim. ben de sizlerden o kadar çok güç ve fikir alıyorum ki anlatamam. bu arada kendisine danışmadan telaffuz etmem doğru olmaya bilir ama olurda baktığınız yavrunun okulu ile ilgili sosyal hizmetler müdürlüğünden yana aşmak istedikleriniz olursa ablama sizden bahsedebilirim. Ablam hacettepe sosyal hizmetler mezunudur ve Antalya genelinde çeşitli çocuk ve yaşlı bakım evlerinde görev almıştır. Bürokrasi söz konusu olduğunda bazı şeyleri ne kadar aşabilir bilmiyorum ama sıkıştığınızda bana özelden bir mesaj atarsanız ablamla konuşur yardımı olup olamayacağı konusunda size dönerim. |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee tşkler kardeşim.şimdilik okul konusunda bi sorun yok.devlet hastanesi rapor verdi özel eğitim alması gerekiyor diye.milli eğitim bakanlığı rehabilitasyon merkezine yönlerdiler bizi.orda test yaptılar ayın 15 inde rapor çıkacak dediler.bize okulların listesini vereceklerdi.eşim bir okulun servisini görüp aramış okulu.nasılsa raporunuz var beklemenize gerek yok dediler.yarın başlıyacağız.sadece okul iyimi kötümü onu bilmiyoruz onada yarın karar veririz herhalde....erkekler konusunda haklısın.o gün gerçekten dağıtacaktın bu yuvayı diye söylendi durdu.ben 23 yıllık evimi iki valizle terkettim.ve hala hiç bir eşyada istemedim.evin tapusunun yarısı benim üzerimdeydi onu bile verdim.o kadar nefret etmişim ki herşeyden.bunu da biliyo.dediğin gibi biz daha cesaretliyiz deliyiz herhalde yada ben!! dunk56 |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee Nilgün yarın için yüreğim sizinle ve bende senin gibi deliyim cesaretimiz sayesinde bu kadar güçlüyüz |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee sen yüreği çok güzel ve duygusal bi insansın burcucum.cesaretini yazdıklarından anlayabiliyorum.msn adresim kişisel bilgilerimde var kayıt et istersen... |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee Nilguncum cesaretine ve deliligine hayran kaldim ve seni sonuna dek destekliyorum, her sabah gozlerini acar acmaz gununun en hayirli ve en olumlu sekilde gecmesi icin niyet ederek basla her gunune. Hepimiz icin dua ediyorum, hayirli yarinlara insallah. Sevgi ve Isikla kal. |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee tşkler feryacım yaptığım delilikten sonra 2 yıldır bişeyleri toparlamaya hayata yeniden tutunmaya elimden geldiğince bi hayat kurtarmaya çalışıyorum..ama.....ama bişeyler bi insanlara yetmiyo verdikçe daha fazlasını istiyorlar.allah kimseyi yaptıklarından pişman etmesin!! dusun dusun |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee biraz önce okuldan geldik.düzelmesi için çok uzun bir zamana ve sabıra ihtiyacımız varmış.ama oradaki çocuklarıda görünce halimize şükrettim. |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee hep zaman diyoruz ama ne kadar zor o zamanı beklemek |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee ayakta durmaya sabretmeye çalışıyorum burcucum.dünyanın yükünü taşıyor gibiyim çok yorgunum çoookk....istiyorum bi defacık da olsa birisi benden bişey beklemeden benim için bişeyler yapsın insan olarak değer versin..menfaat dnyası velhasıll..... |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee yok öle sabretmeye calismak zor felan SABREDECEGIZ bunlar bizim icin hic de zor degilll Guzel gunler gorecegiz cocuklar denizleri maviliklere surecegiz guitar |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee tşkler canım dennise.güçlü olmak zorundayız.sorumlu olduğumuz insanlar var en azından.bazen insanın ağzından öyle sözlerde dökülüveriyo işte.... |
Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee Az kaldı biliyorum ben hayır demesini öğreniyorum bu aralar super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:29 PM. |