Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   kıskandım sizi..bende yazcam bananeee (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1529)

nilgün07 12-07-2007 01:07 AM

Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee

bu yaşıma kadar diyemedim bende umut var gibi gözüküyomu kızlarrr?

BURCU GELEGEN 12-07-2007 01:18 AM

Tabiki var olacak Nilgün düşünmene bile gerek yok gerçekten çok zor ama hayır dedim ama inan içimde çok farklı düşünceler olsa da hayır hayırdır işte bu kadar

nilgün07 13-07-2007 11:29 AM

2 gündür hiç birşey yapmak canım istemiyor.dün öğlen okuldan geldik.o kadar enerji yüklüydüm ki.ordaki bayanlarla sohbet ettik dertleştik.eve girerken kız bir inat krizine girdi 1-2 saat boyunca her şeyi fırlatarak kendini döverek.....babasını çağırmak zorunda kaldım tabiii bu arada benim de sinirlerim boşaldı.bende ağlama krizine girdim.dün yatışır gibi oldum ama sabah kalktım yine aynı duygularım devam ediyor....dayanamıyorum...sabrım kalmadı artıkkk..bi çıkış yolu bulamıyorum

dennise 13-07-2007 11:29 AM

Biraz önce okudum umutluu yazmiss süpper biseyyy
Belliki siz okumamasiniz size bari ben gondereyimm
opüyorum sizi kislarrr

Bir şarkıysa yaşamak hiç susmadan şarkı söylemek isterim...
Alabora olmuş bir teknede suların ortasında mücadele etmekse,
ve yüzmekse hiç umutsuzluğa kapılmadan.... ve yılmadan çevrende dolanan
köpekbalıklarına .. yüzerim....
Avuç içi kadar bir toprakta yeşertmekse bir filizi hayat... gerekirse
gözyaşlarımla sular yine yeşertirim.... zaman zaman belki bir lokma ekmek
dahi bulamamaksa.. sorun değil bir serçe olur sokaktaki kırıntıları
kekerim....
Başını sokacak bir baraka dahi bulamamaksa , ben sokak lambaları altındada
beklerim..
Çalışmaksa yaşamak, hiç bişey olmasa küfe taşırım sırtımda, gerekirse
yükümden iki büklüm eğilirim...
Şiirler yazmaksa her türlü cilvesine edasına, yazarım,tren vagonları gibi
arka arkaya,mısraların en güzelini dizerim...
Eğer şanslıysam ve bulmuşsam bir lokma bir hırka, şükrederim...
Varlık içinde olmaksa hayat , dilediğini dilediğin anda yapabilecek güçse ,
gücümü olmayanlarla paylasirim.. paylastikca artar bilirim.. ve Tanrımdan
bir zamanlar ac olduğum zamanları unutmamayı, hiç aç olmadıysamda
kalabileceğim düşüncesini aklımdan çıkarmamayı dilerim..
İyi zamanlar ise hayat gülerim söylerim, dozunda sevinirim...
Ama kötü zamanlar ise, bağrına saplanmış bir hançer gibi ve kan sızan
kıpkırmızı,daha çok güler daha çok söylerim.. Sabır dilerim, dert gelmişse
dermanda gelir bir vakit bilirim..
Sağlıklı olmaksa hayat kıymetini bilmeye çalışır, hastalıksa gık demeden
çekerim...
Ey hayat !
Sen her ne olursan ol , nasıl olursan ol, bana nasıl gelirsen gel.. ben seni
yine de can-ı gönülden severim...

nilgün07 13-07-2007 07:46 PM

tşk ederim dennise.sitede prb vardı herhalde yazamadım.okumamıştım.bugün çok kötüyüm nedense? dusun

BURCU GELEGEN 14-07-2007 09:32 AM

Alıntı:

nilgün sav Nickli Üyeden Alıntı
tşk ederim dennise.sitede prb vardı herhalde yazamadım.okumamıştım.bugün çok kötüyüm nedense? dusun

Nilgün'üm ne olur sabret dua et inan seni anlıyabiliyorum. Geçti olarak düşün çok zor olsada bunu kabullenmeye çalış 96

nilgün07 14-07-2007 06:06 PM

tşkler burcucum...hiç böyle isyan etmemiştim birşeylere.kendimi perişan ettim dün.bugün sabah erkenden annesi geldi biraz o ilgilendi çocukla biraz önce gitti.kendime laf geçiremiyorum bazen...bu gün biraz daha iyiyim..

25emel 14-07-2007 06:23 PM

nilgünüm hayran kaldım yapmaya çalıştığın seyi düşününce takdir etmemek mümkün deil. tebrik ediyorum seni

http://myimgs.net/images/ecvu.jpg

nilgün07 14-07-2007 06:34 PM

tşkler emelcim bana güç veriyorsunuz ve buna çok ihtiyacım var...

25emel 14-07-2007 06:45 PM

o güç sende hayatım...senin yüreğinde.... asıl sen güç veriyorsun farkında deilmisin onayi güzel olan her şey senden yana hep de öyle kalacak bence

[youtube=425,350]uggLIIhpZRw[/youtube]

nilgün07 16-07-2007 12:46 PM

içim boşalmış gibi hala birşeyler yazmak istemiyorum.sanki kafamdakiler silinmiş gibi.ne oldum böyle anlamadım!!

BURCU GELEGEN 16-07-2007 06:06 PM

Nilgün yazışamadık bir türlü benim işlerim vs.. derken erteledik yazışmalarımızı ama seni anlıyabiliyorum güçlü olmaya çalış yaşadığın bu an çok normal beni düşün 10 gündür neler yaptım kendime hatta resmen kendimi durduk yere sakatladım hiç yakışıyor mu bize ama oluyor düzeldi şimdi toparlanma zamanı hadi derin güzel bir nefes al clapping

nilgün07 17-07-2007 02:19 AM

iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışım...umudumu yitirdiğim bu zamanda yanımda sizi hissetmek yaşama cesareti veriyor....hepinizi çok seviyorum

csk 17-07-2007 09:15 AM

bir elin nesi var iki elin sesi var, birlikten kuvvet doğar. birimiz hepimiz hepimiz birmiz için.. yazılanları ouyunca birden bunları sıralamak geldi içimden.

hayalayaz 17-07-2007 01:19 PM

nilgüncüm ,
tek eksiğin yaptıkların için onaylanma, ve azıcık destek,bunları yazdığım için beni bağışla,seni yargılamıyorum,her zaman söylerim senin bugün yaşadıklarını bir çoğumuz ya çok önceleri yaşadı yada henüz yaşamadı, şimdi sen yaşamış olanlardan destek ışık alacaksın,bu gerçekleşirken,bu durumu henüz yaşamamış olanlar,zaman geldiğinde senin yaşadıklarını hatırlayıp daha dengeli kararlar alarak bu duruma düşmeyecekler.eşin çocuğun annesi sana destek olmak zorundalar..bunu onlara açık ve net bir şekilde söyle,onların istedikleri gibi davranmazsan seni terk edeceklerinden korkma..ailenle bu eşinle evlendiğinden dolayı görüşmediğini biliyorum, onlarla karşılaştığın zaman şunu söyle "bu eğrisiyle doğrusuyla benim hayatım"hiç kimsenin seni yargılamaya hakkı yok.düşünmemişsin sorumlulukların tamamen senin üzerine yıkılacağını, düşünememişsin..olabilir..ama şimdi biliyorsun..bir mesleğin varmı bilmiyorum..eğer yoksa çocuğun bakımını annesiyle paylaş ve mutlaka meslek öğren..bu senin kendine güvenini ve kendi ayaklarının üzerinde durmanı sağlayacaktır..yalnız ne olur hemen hemen ayakları üzerinde durmayı başaran tüm kadınların yaptığı hatayı yapma..ayakları üzerinde durmayı başaramak eşini tahakküm altına almak için değil, hayatı birlikte başarıyla götürmek içindir.bu evlilik size ilk evliliğinizden biraz daha fazla sorumluluk yüklüyor..tamam sakin sakin konuşarak bunuda halledebilirsiniz..BEŞ SEVGİ DİLİ diye bir kitap var bu kitabı okumanı ve mümkünse eşinede okutmanı tavsiye ederim. okumazsa sen anlat ona sevginin beş çeşidini anlatıyor kitap, kimi insan dokunsal, kimi insan işitsel vs. sevgiden anlarmış benim anladığım kadarıyla senin eyleme dökülmüş sevgi anlayışın var..bunları eşinle tekrar tekrar konuş. maalesef eşlerimizide kendimiz büyütmek zorundayız.çünkü anneler kızlarına kocanın iki tabağı varsa birini kıracaksın diye öğüt verirken oğullarınada karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etmeyeceksin diyorlar..tam kelimesi kelimesine böyle olmasada durum bu..benim kanatimce,sorumluluk farkındalığı artan kişinin üzerindedir..eşlerden hangisi öndeyse diğerinin büyümesine sevgiyle katkıda bulunmak zorundadır..anlamıyormu? pek ala o zaman sende kavga etmek ,ağlamak vs yerine evliliğiniz üzerine bir kere daha düşünmek istediğini ve durum ortaklaşa bir şekilde düzeltilmezse ayrılığı düşündüğünü söyle..(aman ha ayrıl demiyorum) yuvalarımız sonuna kadar sabrettiğimiz için yıkılıyor..sabretme..neler değişmesi gerekiyorsa bu derhal yap..yazdıklarımı okudumda, şunu şöyle yap et demişim iyi olmamış ,ablam, amacım ahkam kesmek değil,dileğim, bizim yapmayı düşünemediğimiz şeyleri görmenizi sağlamak ve ben tüm yüreğimle sizlerin mutlu olmasını istiyorum. saygılı sevgiler.

dennise 17-07-2007 01:26 PM

kesinlikle hayalayaz a katılıyorum.

nilgün07 17-07-2007 02:10 PM

tşkler hayalcim...beni çok iyi anlıyorsun asla kırılmam darılmam yazdıklarına iyiniyetini kalbini biliyorum çünkü.elimde mesleğim var.sadece 4 yıl resmi olarak çalıştım halk eğitimde el sanatları öğretmenliği yaptım.ama evde hiç boş durmadım.hep kendi harçlığımı çıkardım eşimden hiç para istemedim...o yüzden hem maddi hem manevi yükü kaldıramadım çok yüklenmeyi terkettim.(başka sorunlarda vardı elbette)boşandıktan sonra ailemin beni sahiplenmemesi tutunacak bir dal aramam beni hatalı bir evliliğe daha itti.öyle bir cesaretle boşanmıştım ki...kendimi mantıklı ayakları üzerinde durabilen biri olarak görürdüm hep.hiç aklımda olmayan şeylerle karşılaştım.anlatamadığım o kadar çok şey varki..sanki şimdi yere yapışmış gibi hissediyorum kendimi..en önemlisi ona olan güvenimi kaybettim.sevgimi saygımı kaybettim.akşama kadar çocukla uğraşıyorum.niçin ..neden??? kim için??hep bu sorular kafamda.yanımda kimsem yok yalnız yaşamaya yeniden bir düzen kurmaya cesaretim yok.birde eşim o kadar bana dayamış durumda ki kendini her yönden....(nerdeyse annesi gibiyim)ben onu terkedersem hayatı bitecek kendini içkiye verecek...ama bişeyleri değiştirmek içinde kendi çaba sarfetmiyor benden bekliyor herşeyi..bende kendime bakıyorum yüreğim tükenmiş hissediyorum sabrım kalmamış.
hayalcim çocuğun annesi evlendi zaten o yüzden verdi...eşimin annesi 2 aydır "çocuğu attınız üzerime"diye söylenince cumartesi günü gelmiş 2-3 saat durdu gitti.sevgi olayını çok denedim.sevgiyle içkiyi bıraktırırım,sevgiyle bişeyleri değiştiririm diye çok uğraştım.diyorki"utanıyorum senin iyi niyetinden"ama biliyorki benimde ailemle konuşmadığımı sanki onunla yaşamaya mecburmuşum gibi davranıyor bana.belki zamanla birşeyler yoluna girermi?çocuğun günahına girmeyim sabredeyim diyorum.kendimi yiyip bitiriyorum.başkada çarem yok gibi görünüyor.
tşkler bana destek olduğunuz için.iyiki varsınız...

BURCU GELEGEN 17-07-2007 11:42 PM

Nilgün Hayal çok iyi anlatmış onun tecrübesi bu konuda benden fazla ama çok haklı ve senin için çok iyi olumlamalar yapmak istiyorum. Her zaman diyorum yaşadıklarımızın heleki olumsuz gelişmelerin sonunda hep güzel gelişmeler olacaktır. Biz burada çok şey başardık hayata karşı savaştık gerektiği zaman sustuk ama şimdi hepimiz daha bilinçliyiz gulensmiley

hayalayaz 18-07-2007 12:04 AM

nilgünüm
acele etme sakin olmaya çalış...ne kadar çok çaren olduğunu, göreceksin..yalnız yaşadığın ormandan çıkmaya çalış..ağaçları ormanın dışından daha net görürsün..ama bunu yapmak için kendini zorlama..şu an yapamıyorsan hayatla birlikte akmaya çalış..görelim mevla neyler neylerse güzel eyler..

nilgün07 18-07-2007 01:10 AM

bir kez daha hayranım yazdıklarına hayalcim...inan şu an ağlayarak yazıyorum..gündüz öğleden sonra biraz uzanmıştım gülerek uyandım.hayır olsun dedim kendi kendime ağlayacağım herhalde...gerçekten de akşamdan beri içiyor ve sana ne zararı var diyor bana.bende odaya kapattım kendimi.kız da bu arada odada ne varsa kırmış dökmüş tabiki.anlayacağın curcuna olduk...
çok haklısın gerçekten kendimi fazla zorladım herhalde iyice karmakarışık oldum.senin tavsiyene uyacağım tşkler.biraz hayatı akışına bırakayım.allah yarattığı kulunu hep sıkıntıda bırakacak değil ya.SİZLERE MİNNETTARIM....

BURCU GELEGEN 19-07-2007 09:50 PM

Nilgün nasılsın oldun arkadaşım bende biraz kendimi dinlemek için girmedim nete

nilgün07 20-07-2007 02:59 AM

biraz daha iyiyim burcucum.hayal in tavsiyelerine uymaya ve sakin olmaya çalışıyorum.bugün başka şeylerle oyalanmak istedim.senin ayağın nasıl oldu?soramadım kusura bakma...

BURCU GELEGEN 20-07-2007 11:51 PM

bir iyi bir kötü halledecez ama dert etmiyorum 44

nilgün07 23-07-2007 12:22 PM

mrb arkadaşlar.uzun zaman canım yazmak istemedi.sizin yazdıklarınızı okumak bile bana kuvvet veriyor.kendime güvendiğimi birilerinin beni üzmeye hakkı olmadığını keşfettim.ve karşımdaki insanada bunları anlatmaya çalışıyorum.bekliyorum sadece tepkilerim sonuç verecekmi?

csk 23-07-2007 03:51 PM

yaa nedir bu netten uzak durma konusu,
biraz evel angelin günlüğündeydim. o da aynı şeyi yazmış. burcu da nilgün ablam da aynı şeyi yazıyor. arkadaşlar burası bizim hep destek gördüğümüz yer değil mi? öyleyse sıkıntılı zamanda niye buradan ayrı kalıyoruz ki. asıl ayrı kalınması gereken yer mümkünse sııntıyı yaşadığımız yerler olmalı diye düşünüyorum. fiziksel olarak o ortamdan ayrılmak mümkün değil ise en azından kendimizi sitede online tutarak bari ruhumuzu iyi hissettiğimizi bir yerde tutmalıyız.

nilgün07 23-07-2007 04:24 PM

çoşkuncum hayatım boyunca kimseye dert yanmadım ,anlattıysamda karşımda beni anlayan kimseyi bulamadım.bu site sayesinde değişim yaşıyorum.sürekli gelgitler düşüncelerim ayaklandı sanki.ama kafamda yavaş yavaş yerine oturtmaya çalışıyorum.bazı düşüncelerimi içimde sığdıramıyorum,yatıştırdığım halde tekrar ayaklanıveriyor.karmakarışık oluyorum ne yazacağımı düşüneceği şaşırıyorum.sadece yazdıklarınızı okumak istiyorum sizlerden ayrı kalmıyorum.sizleri özlüyorum merak ediyorum...SİZLERİ SEVİYORUM

csk 23-07-2007 04:31 PM

sizleri anlıyorum nilgün ablam, sizler için iyi olanı yine sizler bilirsiniz.

ozel 23-07-2007 11:12 PM

Nilguncum yasadigin olumsuzluklar dan oturu inan cok uzuluyorum ve senin icin dua ediyorum, yapabilecegim keske daha baska seyler olsaydi diyorum mesela bir sihirli deynek falan ama yok iste 4897 ama deyisim yasadigini yazmissin bu beni cok sevindirdi deyisim her zaman umut demektir Nilguncum, heleki telkinlerini hergun dinleyebilirsen bu deyisimin daha saglikli devam edecegine inaniyorum. Birde nacizane tavsiyem yine kendi uygulamalarimdan biri herzaman hergun mutluyum, huzurluyum kendimi seviyorum gibi olumlamalari hic birakma, yalan gibi gelseler bile birseyler deyismeye basliyor inan. Seni seviyorum kendini hep iyiye deyistirebilmen umudu ve dilegilye hoscakal hismiley
Sevgi ve Isikla kal

YAZGÜLÜ_81 24-07-2007 03:51 AM

Ben de bazen gelgitler yaşıyorum ,üzgünlük, moral bozukluğu ,neşe bazı duygular işte , bazen aklım duruyor sanki, diyorum siteye hiç girmeyeyim,olmuyor girsem de yazmayayım en azından olumsuz duyguları bir de burda dile getirmek istemiyorum aslında , fakat burası öyle bir yer ki insan ne girmeden, ne yazmadan durabiliyor ve paylaşım bana gerçekten çok iyi geliyor, biraz olsun o ortamdan uzaklaşıp sevgi ve paylaşım ortamında hissediyorum kendimi ve arkadaşlar yine de benim fikrim paylaşmaya, yazmaya devam edelim bence siirokul
Hepinize sevgiler actionsmile

YAZGÜLÜ_81 24-07-2007 03:57 AM

İşte, yapacağınız onamalardan bazıları;

Her gün,her şekilde daha iyi oluyorum,
Her şey bana kolay ve zahmetsizce geliyor,
Işık ve sevgi ile dolu,neşe saçan bir varlığım,
Doğal olarak aydınlandım,
Hayatım bütün bir mükemmellikte çiçek açıyor,
Keyif aldığım her şey şimdi burada,
Hayatımın patronu benim,
İhtiyacım olan her şey zaten bende,
İstediğim neşeye sahip olmam uygundur.
Bu zengin bir evren ve hepimiz için bolluk var,
Bolluk benim doğal varoluşumdur,Bunu şimdi kabul ediyorum,
Sonsuz zenginlikler şimdi hayatıma özgürce akıyor,
Her gün mali olarak bolluğa kavuşuyorum,
Daha çok verdikçe daha çok aldıkça daha mutlu hissediyorum,

Sevgili Asisler in bilinçaltı ile ilgili yazılarından bir alıntıdır bu yazı, ben 2-3 gün önceye kadar hergün tekrarlıyordum yine devam etmeliyim ve lütfen sizler de arkadaşlar siirokul 956k

BURCU GELEGEN 24-07-2007 11:07 PM

Coşkun arkadaşım haklısın ama bu uzaklaşma isteğini sana şöyle anlatayım ben uzaklaşıyorum ya uyuyorum ya sürekli defterime yazıyorum reiki yapıyorum meditasyonu deniyorum yada ki pek başarılı değilim bu aralar kitap okumak daha iyi geliyor bana. Şu aralar uykuyu seçmiş durumdayım bu bir kaçışta olabilir dinlenmem gerekiyorda bilemem ama şimdi bende iyiyim.
Arkadaşlar bence bu dalgalanmaları abartmayalım bu bizim için değişimimizde olan bir dengelenme hep iyi olacak değiliz tabi ki Elif ve Nilgün inan sizleri çok iyi anlıyorum. Burada değildim evet ama hep sizler aklımdaydınız hepinizi çok seviyorum.

nilgün07 05-08-2007 02:34 PM

arkadaşlar bir haftalık aradan sonra hepinize merhaba......gerçekten özgürüm bu site burdaki arkadaşların cesaretlendirmeleri sayesinde HAYATIM DEĞİŞTİ verdiğim değeri haketmeyen bir insanı boşuna çekmişim.inanınki siz herşeyden daha değerlisiniz..ve hayat güzelmiş.bir cesaretle evden ayrıldım.uzun zamandır görüştürmediği arkadaşlarımını aradım çok yardımcı oldular.bii gün içinde denk geldi ev bulduk hem de çok güzel bir semtten.aralarında para topladılar kirayı depozitoyu denkleştirdik.eşyaları alel acele taşıdık.kızı da komşuya bıraktım.hepsi sizlerin motivasyonu sayesinde kendime güvenim geldi.HEPİNİZE BANA DESTEK OLAN ARKADAŞLARA ÖZELLİKLE BENİ YALNIZ BIRAKMAYAN ARAYIP SORAN BURCUCUĞUMA ÇOK TŞK EDİYORUM....SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM

dennise 05-08-2007 02:43 PM

Sevgili Nilgun,

Umarim hersey gonlunce olsun
Hayat da ilk sirada tabiii ki sen varsin
Senin adina cok sevindim
Hayat simdi cok daha guzel olacak hismiley

nilgün07 05-08-2007 02:55 PM

tşkler dennise...2 yıla yakındır karanlıklar içinde yaşadım inanki...hergün biraz daha düzelir umuduyla.bir düzen kurdum yıkmayayım dedim.çocuğu aldık hadi onun sayesinde biraz yola girer dedim ama evden ayrılmadan iki gün öncesinde içip bıçakla kovaladı beni evden.sabah da hiç birşey olmamış gibi gidecek bir yerim yok ya mecburmuşum gibi davranıyordu bana...yaşamak güzelmiş çok şükür...ALLAH HERKESİN KALBİNE GÖRE VERSİN.hepiniz mutlu olun inş...

dennise 05-08-2007 03:11 PM

Canim benim yaaaa
Tam olarak olaylari bilmiyordum
cok sevindim senin ve bizim adimiza cok guzel bir basari
Selamlar

BURCU GELEGEN 05-08-2007 03:12 PM

Nilgün canım hoşgeldin arada yaz ben senin yazmanı istediğim için bekledim ama dün radyo yayınında seni anlattım kısa da olsa.Sen çokkkkkkkkkkk güçlü bir kadınsın gerçekten başardın adım attın ve mutlu olacaksın inşallah senin yanına geleceğim asla görüşemesekde sen bizimlesin bağı koparmayacağız. Geride bıraktıklarını artık düşünme önüne bak oğlun geldi mi bilmiyorum ama o sana büyük moral olacaktır. Çok öpüyorum

YAZGÜLÜ_81 05-08-2007 07:03 PM

Sevgili Nilgün,
başından geçenleri okudum takib ettim ve inan ki çok üzülüyor ve çabana da hayran kalıyordum sen çok mücadele ettin fazlasıyla bundan sonra mutlu olmak senin hakkın ve özgürlük herşey gönlünce olsun.Yeni hayatında mutluluk seninle olsun. smiliyface

hayalayaz 06-08-2007 11:07 AM

ben sendeki gücün farkındaydım...şimdi hayat sana tatlısıyla acısıyla kendi özgür seçimlerinle deneyimlemek istediğin her şeyi sunacak..yalnızlık..dedikleri..insanın kendisiyle dostluk kurması için firsatlar yaratır...şimdi kendini sevmenin ve takdir etmenin zamanı...sen bu siteye hiç bir zaman yazmasan bile,ben bu günlüğe girip daima mesaj bırakıcam, dualarımızla daima yanında olucaz..ve ben biliyorum demek..hoş olmasa bile...ben biliyorum ki sen BAŞARACAKSIN...DAHA İYİSİNİ..DAHA GÜZELİNİ KURMAYI BA..ŞA...RA...CAK...SIN...bundan adım gibi eminim...sen bir sorumluluk üstlendin..bunu seninle birlikte taşımak zorunda olan esas sahipleri kaçmaya çalıştılar, bırak şimdi onlar kendilerine düşeni senin desteğin olmadan yapsınlar...ama sakın geri dönme..senin esas sorumluluğun önce kendini suyun üzerinde tutmaktır..eminim bunu yaparken hiç zorlanmayacaksın...seni seviyoruz..ve çok takdir ediyoruz.. saygılı sevgiler

csk 06-08-2007 01:19 PM

Alıntı:

BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
Geride bıraktıklarını artık düşünme önüne bak oğlun geldi mi bilmiyorum ama o sana büyük moral olacaktır. Çok öpüyorum

Nilgün ablanın hayatını yoluna koymasına çok sevindim. bana oğlunun yanında olduğunu yazmıştı, bilginiz olsun.

Bugle 06-08-2007 01:41 PM

Nilgüncüğüüüm...hoşgeldin tekrar...Yeni hayatına hoşgeldin..Herşey geride kaldı artık,güzel günler tam da önünde ayaklarının dibinde...Karalılığın ve harekete geçme kabiliyetinden dolayı seni çok çok kutluyorum..en güzel haberlerini belkiyorum..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:44 PM.