Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   kıskandım sizi..bende yazcam bananeee (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1529)

hayalayaz 06-08-2007 02:32 PM

Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee

ve daha güzel haberlerin gelmesi yakındır...bak ben atlamışım..yavrusu gelmiş...babamın vefat etmeden önce bir sözü vardı...CANIMIN KIYMETİNİ CANIMDAN BAŞKASI BİLMİYORMUŞ, diye bundan emin olun canlarımızın kıymetini en iyi canlarımızdan kopup gelen parçalarımız biliyor...nilgün allahın izniyle yükselişe geçti bile şükürler olsun..

nilgün07 08-08-2007 09:03 PM

arkadaşlar yazdıklarınız daha çok güç veriyor bana.ayakta kalmak için daha çok çaba sarfetme gücünü buluyorum.şimdi sırada (zaten bir mesleğim var)burası daha çok turizm yeri olduğu için ahçılığa çok talep var.antalya meslek edindirme kursuna gidip belgemi alacağım.bir iş bulacağım allahın izniyle.en azından bir yere başvuru yaptığım zaman resmi belgem olur.hayatımı zindan etmişim değer bilmeyen insanlar için.oğlum sürekli kalmasada gelip gidiyor.ailemlede barışırım herhalde...hayatı seviyorum.huzurlu düşünebilmek ne kadar önemliymiş...sizlerle iletişimimi koparmak istemiyorum.mümkün olduğu kadar yazacağım.yazamasamda burcucum var telefonda haberleşiyoruz.kişiliğimi herşeyimi kaybetmiştim sanki.karanlıklardan aydınlığa çıktım sayenizde.HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER....

hayalayaz 08-08-2007 10:10 PM

her anın aydınlıklarla dolsun inşallah..bize kendinden haber verdiğin için teşekkürler..burcu haberlerini veriyor ama senden duymak gerçekten başka ..yaradanın ışığı yolunu tüm gücüyle aydınlatsın..

csk 09-08-2007 08:34 AM

hayırlısıyla önünde ilerlediğin yeni ve tertemiz bir yol var nilgün abla. Önün açık. artık kimse tutamaz seni. sende kanatlandın artık. Allah yolunu açık etsin.

nilgün07 10-08-2007 11:16 PM

iyi akşamlar arkadaşlar herkese hayırlı kandiller...hepinizin huzurlu olmasını dilerim...hayatımda iyi şeyler oluyor artık...mutluyum.allaha çok şükürler olsun

csk 10-08-2007 11:21 PM

iyi akşamlar ve hayırlı kandiller

YAZGÜLÜ_81 11-08-2007 12:20 AM

İyi akşamlar iyi kandiller hayatında olumlu olayların olmasına ve bunu senin istemenle gerçekleşmesine çok sevindim super

BURCU GELEGEN 11-08-2007 12:36 AM

Yaznmışsın ama programdaydım Nilgün teşekkür ederim

venüs 11-08-2007 12:49 AM

Çok sevindim hayatınızda iyi şeyler olduğuna. k8908 Kandiliniz mübarek olsun sizinde...

nilgün07 20-08-2007 08:27 PM

iyi akşamlar arkadaşlar..mutluyum huzurluyum allaha şükür...kimseye karşı bir kinim kırgınlığım yok...affetmenin ve olayları kendi haline bırakmanın dayanılmaz hafifliğiyle kendi halimde yaşıyorum

BURCU GELEGEN 21-08-2007 01:52 AM

Alıntı:

nilgün sav Nickli Üyeden Alıntı
iyi akşamlar arkadaşlar..mutluyum huzurluyum allaha şükür...kimseye karşı bir kinim kırgınlığım yok...affetmenin ve olayları kendi haline bırakmanın dayanılmaz hafifliğiyle kendi halimde yaşıyorum

Aklımdaydın bugün iyi oldu mesaj yazmışsın ama ben Daisy kızımla parktaydım kaçırdım gene seni 4897

ozel 29-09-2007 06:29 PM

Nilguncum, hayatini sonunda olmasi gerektigi gibi kendi kontrolun altina almaya baslamis olmandan dolayi senin adina duydugum sevinci ve taktiri anlatamam, kutlarim seni arkadasim ve daha nice huzurlu ve basarili gunlerin seni bekledigini biliyorum. Gucunu eline aldin artik gerisi daha kolay olacaktir, zor olani, yani karar verip bir adim atmayi astiktan sonrasi daha kolay olur. Ne guzel , simdi yepyeni ve sana ait piril piril bir hayat var onunde aman kiymetini bil Nilguncum ki bileceginden eminim, onca badireden sonra... Cok sukur. Darisi tum ihtiyaci olanlarin basina insallah cilgin897 Kendine iyi bak hismiley
Sevgi ve isikla kal

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:44 PM.