![]() |
Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim gogogo Merhaba Herkeze gogogo Sanırım artık günlük açma vaktim geldi diye düşünüyorum. Aranıza katılalı çok olmadı fakat azda olmadı. Bu siteyi başka bir arkadaşımın sitesine girerken googlede güzel bir site diye görünce kendimi meraktan alamadım girdim nasıl bir siteymiş diye 24 eylüldü ve gerçektende güzel bir siteymiş hatta harikada diyebilirim.Bu sitedeki kişilerin sıcaklıklarını içtenliklerini ve usanmadan anlayışla sorularına cevap vermedikileri ustalıkları benide bu site bağımlısı yaptı açıkcası ve iyi ki merak edip girmişim üye olmuşum ve siz değerli arkadaşları tanımışım kendimi bu yönden çok şanslı hissediyorum mlk34 İyiki varsınız kiss3 Evet işte bende günlük açtım gerçi günlük açtım ama yazmaktan çok kafamdaki soruları sormakla ünlü oldum sitede kendimi anlatmakta zorlanmam fakat günü gününe anlatmam sanırım bu benim günlük sadece haftalık olacaga benziyor.... khkh56 98569 Ben arkadaşlar 2001 den bu tarafa kişisel gelişim kitapları okurum çoğu şeyi kendim çözmeye çalışırım soru sorarak fikirleri alırım aklıma yatmayan kısımları ikinci kez bile sorarrım çok iyi araştırmacıyımdır her söylenene inanmam hemen kabul etmem o konu üzerinde bir hafta bile araştırma yaptığım olurdu. b456 kişisel gelişmelerde öğrendiğim ortak bir şey var oda en dibe çöktükleri zaman kurtuluşu buluyorlar buda her zaman benim tersime gider demekki ben dibe çökmeden bazı şeylerin kendi içimdeki gücün farkındalığına varmakla demekki şanslı insanlar katogorisine giriyordum ama her kişisel gelişimde bu sözü duymaktan artık bende dibe çökemde tekrar yükselem gibi bir mantık üretmeye başlamıştım ttli3 neyseki bu siteyi keşfettimki kendimdeki eksikleri hissederek bunları mükemmel hale getirmeye çalışıyorum . Ve bir tür arayış içindeyim arayışım içimdeki beni yüz üstüne çıkartmaktı çünkü her insanın içinde bir ben var ve o ben o kadar mükemmel ki aile olsun çevre olsun yanlış davranışlar konuşmalarla onun açığa çıkmasını engelliyorlardı. Ve ben bu engelleri aşmak için kendimce bir başlangıç yaptım. İnanıyorum ki bu başlangıcımın da meyvasını almaya başlayacağım . Önce yaptığım başlangıçlarda hep destek almadığımdan hep yarım kaldı. Çünkü benim hatam hep beni motive edecek bana destek olacak olmazsa hiç bir şeyin yürümeyeceği yönündeki düşüncemdi oysaki burda o şekilde olmadığını farkettim. Herşeyin üztesinden tek başıma gelebilecek güce ben zaten sahibim keopun da bana dediği bir şey vardı aynı zamanda kendisine burdan çok teşekkürederim hayatının nasıl olmasını istiyorsa o şekilde düşün yani harfi harfine olmasa bile benim anladığım şekilde yazdım ben ttli3 Buraya geldiğimde soru sorarken net açıklayamıyordum bazı sorunları kafamda çözememiştim Atakan bey olsun , Abdullah bey olsun , Yurdahal hanım olsun özelden yazmayı uygun gördüm. Nedenini ben bile bilmiyorum. İnsanların bana acıyarak bakmaları beni çok üzer diye çünkü ben 12 yaşımdan bu taraf insanlar bana acıyarak baktı ve hep engellendim beni gerçek anlamda eğitemediler çünkü benim ailem bu konuda eğitimsizdi onları yargılamıyom çünkü anne babada olsa herşeyi bilemezler benim üzerimde hep hassas oldular bana bir zarar gelmesinden çok korktular. Dışarıya açılmam okumaya gitmem başıma bir şey gelecek endişesi içindi ve beni engellemek içinde ellerinden geleni yaptılar hatta gitmemem için bana iş yeri açtılar ve bu iş yerinde hep ailem yanımda idi çünkü başka birisine beni veremezlerdi bu kadar koruyuculuk beni o kadar bunaltıyorduki bunu bile anlamıyorlardı ama gende böyle bir ailem olduğu için dünyanın en şanslı insanlarından biriydim. Neden mi dersiniz çünkü ben işitme özürlü daha doğrusu yeni öğrendiğim tabirle az duyan bir kişiydim. ttli3 Ve günümüzdeki anne babalarda bu durum karşısında gerçektende bilgisizdir bu onların suçu değil hiç bir zaman fakat ona ragmen benim gelişmem için asla vazgeçmediler mükemmel olmasa bile benim gözümde mükemmel insanlar insanlar ve mükemmel bir aileye sahibim ben hele bir anım var ki hiç unutmam ah rahmetli anacım benim bahar gözlü anam işimin ilk yılları idi amcam ziyaretime gelmişti sonra babamla anama abi ya kızınında kulağı duymuyor işitme cihazına bir baktırı ver demişti babam biraz bu tür şeylerde pasiftir sessiz kalır anacığımda atılı verdi hemen sen amcasın birde kızımın kulağının az işittiğini bilmiyormusun biraz sesli konuşuver demişti sonrada bir hıçım odadan çıktı amcam benden özürdülemeye başladı ama nafile kalbimi kırdı dlckrn ne var yani az sesli konuşsa ses telleri zarar mı görür dlckrn Ya işte bahar gözlü anacım beni korurdu onun sayesinde kendime güvenim gelmişti sosyal faaliyetim iyice artmıştı arkadaşlarım olmuştu dudak okumasını öğrendim insanları duymadığım zaman az sesli konuşurmusun anlamadım kelimesini kullanmaya başladım hayatım mükemmeldi annacimle seyahatlere gidiyoz hatta babamı takmamıştıda bana ehliyet araç aldırtmıştı khkh56 Annem le az araç sürmedik babam izin ermedimi az dolanır sonra derdi hadi şulecim kalk hazırlan kızkardeşini özledim beni oraya götür derdi smil56 maksat özlemek değildi araçla gezmekti hem kızkardeşimide görürdük ve bayada bu geziler sayesinde usta bir şöfor oldum çıktım şimdide babam kızar erkek gibi araba kullanıyon diye khkh56 Ya işte böyle işte bir gün oldu anneciğimi ben 14 şubat 2007 de kaybettim iki gün hastanede yatıp birden gitmişti anacığım sanki öyle bir şeyki ölüm hiç bize gelmeyecek gibiydi benim annemle hiç keşkelerim olmadı çünkü annemle haatımı dolu dolu yaşadım çünkü anneden ziyade benim can dostum ablam kardeşim birdenem o benim bahar gözlü anamdı onun gidişi ile yapayanlız kalmıştım sanki kurtlar sofrasındaydım arayışlara girdim babam evliliği düşünüyordu izin verdim kalbimi kıran o kadar çok şey oldu kendi başıma kala kalmıştım onun beni bırakıpta gidişini affedemiyordum herkes bana sahip çıkmaya kalkışı kendilerince akıllar verişleri neymiş efendim evlenmem gerekirmiş neden evlilikmiş çünkü annem yok babam evlenmiş ve tek başima yaşayamazmışım hayırrrr kimseler kusura bakmasınnn ben kendime yetebilirim kimseye muhtaç değilim sadece az duyuyorum Allaha şükürki elim ayağım tutuyor kimselere hiç bir şekilde muhtaç değilim ve sevmedende asla evlilik düşünmem evlilik için evlenmek bana göre değildir sevgiyi saygıyı mutluluğu yaşamak istiyorum çünkü ben mutlu bir aile kurmak istiyorum tabi bu tür insanlar o zaman ki şoklarım ve sarsıntılarımda iyi pirim yaptılar beni daha çok bunalıma soktular bir sene gibi bir kaybıma neden oldular . Şimdi nerde derseniz onlara hepsi yok oldu çünkü ben bana hükmetmelerine izin vermedim ve günlüğümün adındanda anlaşılcağı gibi kaderimin ve ruhumun efendisi benim kimseler değil.. Evet özet geçtik aslına bakarsanız bunları yazmakla bir nevi ben yani baya bir rahatladım ttli3 Şimdi ben hayatımı değiştirmeye içimdeki o mükemmel beni çıkartmaya başladım. İdealim ise öğretmen olmak. Buna ulaşmak için sanırım önce kendi ayaklarımın üzerinde durmak ailemin kanatları altından çıkmak için memurlukta şansımı deneyeceğim benim için birinci basamak olur nedenmi memurluk devlet işi olmadığı sürece babam ayrılışıma izin vermez olsun bende olurum ttli3 Kişisel gelişim gerçektende benim hobilerim arasına ve kendimi bu yönde daha çok geliştireceğim neden kendimi bu yönde bilgi açlığı hissediyom bu açlığımı kapatmam lazım ve son olarakkkkkk öğretmen olacağım smil56 kimse beni bu hayalimin gerçekleşmesinden alıkoyamaz ve hiç bir şey için asla geç değil hayatta çünkü sadece ölüme çare yokki bu hayelimde dünya için imkansız değil diye düşünüyom ttli3 25 eylülde telkinleri dinlemeye başladım 3 ekimdebir dalgalanma hissi ile karşılaştım fakat 2 gün sonra atakan beyin yardımı ilede atlattım. 6 ekimde kilo telkini koymama rağmen pastaneye gidip kendimi üzeri cevizli kurabiyelerden alamıyom kilo telkini ne kelime cevizli kurabiyeler süper ya cilgin897 şu anda listeme baktığımda suçluluk duygusu ego güçlendiricisi erken uyanma kilo verme smil56 kendine güven oruma kalkanı topluluk karşısında konuşma var telkinler dışında matrix chaksa lucit rüya bunları önce dinliyorum ki beyin dalgalarını sakinleştiriyor ve rahat uykuya dalmayı kolaylaştırıyor beynin artık düşünmüyor sonra telkinler geldiğinde baş ağrısıymı vs miş hiç olmuyor güne daha mutlu kalkıyorum son zamanlardada zaten kendime çok bakar oldum bi süsleniyom bi süsleniyom heç sormayın utananadam Hazır cevap oldum kimseyi takmıyom gülme krizlerim hele çok fena başıma bir gün dert açmazsam iyi smil56 ve en güzeli az duyuyorum vs kompleksimde kalmadı işte bu süper Hele bu gülümseme krizi ile beraber şu az duyma komleksle bir anı yaşadım bizim özürlü memur alımları ekim kasım ayları vs işte bende ekim ayında açılan sınava başvuru için ankaraya gittim 27 ekimde başvurdum benim yengemde iç işleri bakanlığında memurdur onun yanına gidip gelirim fazla yanında kalamam onun için dışarıda dolanıp gelirim sonrada çıkış saatinde beraber eve döneriz evleri uzak yani akşam üzeri yanına giderken kapıdaki görevli değişmiş ben tabiki hep gülümsüyom bana seslenmiş bende duymadım polis bir den bağırdı hanfendi sesleniyom duymuyormusunuz diye yanıma geldi bende hazır cevap oldumya beyfendi işitme cihazı kullanıyorum duymamış olabilirim bir sorunmu var dedim ( inanamıyom ben polise bu şekilde harfi harfine bu şekilde dedimmm hemde sesimi yükselterek ) oda tabiki özürdilerim dedi kimlik kartıma vs baktı geçtim smil56 işte ben telkinlerin bana verdiği ödüllerden biriydi ve nasıl mutlu oldum anlatamam mlk34 Ve bu değişim rüzgarlarının hayatımda devam etceğine inanıyorum... İşte bu kadar ilk günümden epeyde yazdım çenem düşmüş galiba smil56 artık idare ediverin benide bu şekilde ... Ve bu siteye herkeze hayatımın bir parçası olduğunuz için çok ama çok teşekkürederim ben çok şanslı bir insanım sizleri tanıdığım için kiss3 Hoşça ve dostça kalın ... KADERİMİN VE RUHUMUN EFENDİSİ BENİM .... |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Periliçe'cim öncelikle sayende aç kaldım haberin olsun,okurken kaptırmışım,yemek yandı,bana bir yemek borcun var. aa34 En sonunda uygun sana yakışır bir günlük ismi bulmuşsun,awayy'in günlüğünden mesajlaşmak zorunda kalmıycaz böylelikle,herkes evini,barkını bilsin di mi canım. girlhaha Sana şimdilik günlüğün hayırlı olsun demekle yetiniyorum,ilerleyen zamanlarda daha kapsamlı uzuuuuun uzuuuuun yazarım sevincli Sevgiler. |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Alıntı:
|
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Canımın içi tender45 Seni çok seviyom kiss3 Okurken hem güldüm girlhaha hem de çok duygulandım agl34 Allah sana kendine yetebilme gücü vermiş bence herşeyi aşmaya gücün var.. Sınavı geçmen için sana dua edicem... Herşeyin gönlünce olacağına inanıyorum.. Sayın Belgin Hanım, N'olur iki satır benim günlüğümden yazışsanız n9598 Evli evine felan artisçe laflar kizgin1 Yalnızlıktan ölüyoz biz burda 88a Dün gece tüm ev aletlerimle konuştum heralde, kafayı yiycem 88a Ben yannızım ben yannızım yannızıııııııımmm |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim günlüğün hayırlı olsun öğretmenim. (öğretmenim diyorum sana çünkü inanmış olduğun hedefine uygun bir hitap super ) günlüğünün umutlarla dolup taşmasını diliyorum. neşeni umudunu da hiç kaybetme olur mu öğretmenim.çünkü seni örnek alacak öğrencilerin. güçlü dimdik ayakta duran bir öğretmenleri olsun ister. onlara yaşamından, başarılarından örnek verecek yol gösterecek , harika bir öğretmen olacaksın. .................................................. ... ( noktaların devamını gerçekleşceğinden emin olduğum hayallerinle süsleyebilirsin) kiss3 |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Merhaba şule. actionsmile Öncelikle günlüğün hayırlı olsun. super http://okulweb.meb.gov.tr/28/15/3015...ges/defter.gif Bu sayfalarda hep olumlu ve güzel değişimlerini ve gelişimlerini beraber okuruz inş. Herkesin bir hayat hikayesi vardır neticede. Senin de epeyce olumsuzlukların olmuş hayatında. Zorluklarla büyüyen, sıkıntılarla yaşayan insanlar da, yaşadığından daha fazla güçlü olurlar. Bu güce sahip olduğunu yazılarını okurken hissettim. Annenin seni savunmasından dolayı cesaretlenmen ve mutlu olman senin, annene olan bağlılığının ve güveninin yanı sıra, ne kadar hassas duygularının olduğunu gösteriyor. Çocuklar, aileden hep motive ve destek beklerler. Bu desteği alarak, ebeyeyinlerinden arkadaşça bir tutumla büyüyen çocukların, büyüdüğünde, sosyal hayatla barışık ve pozitif bir insan olarak çok güzel yerlerde olduğunu görürüz. Aile desteğini herkes alamıyor malesef. Taktir edilmeyi bekleyenlerin, hep tenkit edilerek büyüdüğünü düşündüğümüzde, kendine güvensizlik, kendini ıspatlamaya çalışma ve huzursuzluk kaçınılmaz oluyor. Aiileler de senin dediğin gibi, bunu belki bilmiyor belki de çocuğun, daha düzenli olması için yapıyorlar, hatta bunu kendileri de söylüyorlar. Ben senin daha iyi olman için bunu yaptım, şımarmaman için şöyle yaptım, ailemize laf gelmesin diye yaptım vs.vs. Aslında, bunun kökenine inildiğinde, anne-babalar, kendi egolarından, o anki kızgınlığından veya bir anlık çevre baskısından yaptığını görebiliyoruz. Yani, yetiştirme gayesi taşımayan, o anki duruma mukabil benimsenen bir davranış tutumundan ibaret olabiliyor. Ama, bu da, kişinin ilerdeki hayatında, geçmişe yönelik olumsuz bir bakış açısına sahip olmasını sağlayabiliyor. Bu kadar ince ve üzerinde durulması gereken, ailelerin çocuk yetiştirmek konusunda eğitim almasına kadar gidebilecek önemli bir durum bence. Öyle ya da böyle, yetişiyor gelişiyor ve bu gerçeklerle bir gün karşılaşıyoruz. Senin de hayatında, ideallerinin olması ve bunlardan taviz vermeden yola devam etmeni taktir ediyor ve destekliyorum. super Buraya gelişmelerini ve deneyimlerini paylaşırsan bizler de zevkle okur, kendimize düşen payı alır ve elimizden geldiğince de tavsiyelerimizle destek olmya gayret ederiz. Kısa zaman içinde, bütün hedeflerine ulaşabilmen dileklerimle. Sağlıcakla. actionsmile |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim kiss3 günlüğümü ziyarete hoş geldiniz arkadaşlar awayy cım merhaba canım inşalah hayellerime ulaşırım ve bunu burda hep beraber yaşayacağız ve izliyeceğiz ve sen yanlız değilsin bir burda hepimiz bir aileyiz canım benim kiss3 özlem boz canım benim en güzel hitabı yaptın ve beni çok mutlu ettin ve bunu başarmak için elimden gelen herşeyi yapacam başaracam ve öğrencilerime örnek bir öğretmen olacağım başarılı olacağım buna bütün kalbimle inanıyorum inşallah sende hayellerine ulaşırsın canısı kiss3 |
|
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim y789 merhaba bymehmet o kadar duygulandım ki anlatamam güzel düşüncelerin için çok teşekkürederim inşallah bu değişimler kısa zamanda olur ve bu mutluluğumu hep beraber yaşarız yazınızdan ne kadar duygulandıysan yazacak kelime dahi bulamıyom desem umarım beni hoş karşılarsınız tekrar teşekkürederim ttli3 |
|
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Canım benim günlüğün hayırlı olsun . Senin kendini anlatman çok hoştu bu kadar içten bir yazı yazdığın ve kendini bizlerle paylaştığın için çok mutlu olduk . Yolun aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
|
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim y789 Günaydın herkese buğün haftanın başı iş başlıyor belki herkez aman genemi iş der ama ben bu pazartesi iple çektim k8908 neden mi dersiniz hemen söyleyeyim cevizliii kurabiyelerimeee kavuştum dükkanı açtıktan sonra koştura koştura cevizli kurabile aldım biraz sonrada çayım demlendimi sabah işlerime doyum olmaz benim harika birşey blissy sabah çayıma davetlisiniz arkadaşlar k8908 Dün günlüğümün açılışını yaptım ve içimi döktüm akşam yatarken o kadar mutluydum ki anlatamam hatta yatmadan önce Kuran-ı Kerimin mealini iki üç sayfa daha okudum çünkü uzun süredir elime alamıyordum tekrar okumaya başlamak çok güzel birşey. Akşam rüyamda terör olaylar askerler baya karışık gördüm fakat ben gezerken kimse bana zarar vermiyorlardı ışık gibi parlıyordum sadece olan olayları izliyordum canım acımıyordu göz yaşı yoktu demekki içimde bir şeyler yerine oturduki artık dışarıdaki kötü etkiler beni etkileyemiyordu ki bu rüyayı gördüm diyom ama gene de yorumlayamayayım işim için yorumlayayım tüm zorluklara karşılık benim yolum açık ve işim olacak k8908 en güzel yorum bu olsa gerek wave utananadam Benim çay demlendi bana müsade utananadam |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim y789 Merhaba günlük buğün hava çok güzel işe gelirken yürüyerek geldim yürüyüş tadını çıkarttım ve çevremi daha dikkatli inceleme fırsatı buldum. İnsanların yüzünde hiç gülümseme yok herkes uykulu yorgun hayatın mutluluğunu kaybetmişler sanki aslına bakarsan önceleri bende öyleydim eskiden kendi sorunlarımı düşünmekten insanların yüz ifadelerine bile bakmazdım hep mutluluğu başka yerlerde başka kimselerde aradım. Oysaki öğrendimki mutluluk benim yüreğimin içinde imiş şimdi daha bir huzurluyum. Keopsun yardımı ile daha önce yaptığım bir çalışma Bilinç altıma gizlenmiş keşkelerimi suyun yüzüne çıkarmıştım . Meğerse herşeyin üstünü örterek yaşamışım yıllarca ve bunları olumlama çalışmalarım halen sürüyor kimileri var ki halen canımı acıtıyor. Fakat hepsi ile acıda olsa yüzleşmek zorundayım. Acıya hüzüne kapılarımı sonsuza kadar kapatmak ve sadece kapılarımı mutluluğa , sevgiye , saygıya açmak istiyorum . Bunun içinde kendimi istemesem de zorluyorum yüzleşmek istemediğim o kadar çok şey var ki , hele ki bağışlayamadıklarım çünkü halen hayatımdalar halen de hata yapmaya devam ediyorlar. Sadece kalbim çok acıyor. Buna engel olamıyorum... |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Canım farkındalık önce çevreden başlıyor.Öncelikle çevrendeki insanların farkına varmaya başlıyorsun,sonra kendini yakalıyorsun arada bir,eğer üzerine düşersen farkındalık bir oyun gibi sarıp sarmalıyor seni. Genelde yaptığımız,konuştuğumuz,yediğimiz,içtiğimiz şeylerin farkında olduğumuzu zannederiz.Ama değilizdir.Kaç kez 'evet şu an bu nefesi alıyorum ve ciğerlerim tazeleniyor' diyerek bir nefes aldık.Kaç kez suyu bize kattıklarının farkında olarak yudumladık.Kaç kez kendimizi yakaladık sinirliyken,öfkeliyken ve bu duyguyu o anda değiştirdik.Neşemizi büyütmek için kaç kez o duyguyu yoğunlaştırdık ve doya doya yaşadık.Belki de hiç. İşte farkındalık böyle bir noktada başlar,çok ufak bir ayrıntıda yatar ve nazlı bir kızdır farkındalık.Sen onu yakalamak için uğraştıkça onu sevdikçe seninle daha çok beraber olmak ister ve bir gün bakmışsın bir parçan olmuş farkındalığın. Yüzleşmelerin acı vermesin sana,önce kendine güven,kendini sev.Ben bunları yaşadım ama kendimi sevdiğim için çabuk atlatıyorum diyerek sağlam adımlarla git üzerlerine,unutma onlar seni sen acıttıklarına inandığın için acıtıyorlar. Yüzleşmek istemediklerine dışarıdan bak,o olayı bilinç düzeyinde yaşarken olayın içinde sen olma,sanki bir film izliyormuş gibi ya da bir resme bakıyormuş gibi kendini dışarıdan izle,olaya drama katma,o anda sen o olayda değilsin,sen sadece bir seyircisin.Olayın içindeki sen olayı çözsün ve oradan çıksın,perdeler kapansın,alkış başlasın. Acıya hüzüne kendimizi ne kadar kapatmak istersek o kadar yoğun yaşarız.Kaçtıklarımız hep peşimizdedir biliyorsun.Acıdan ve hüzünden alacaklarımızda vardır,onların bize kattıkları...Şimdiye kadar sorunsuz güllük gülistanlık bir hayat yaşadığını düşün şimdiki sen olabilir miydin,şimdiki düşünce yapına sahip olabilir miydin?Peki şöyle söyliyim sana harika sorunsuz bir hayatın var,herşey mükemmel sorunun yok bu sebeple kendini tanıman için,kendi içine dönmen için bir sebebin de yok,kendini tanımadan geçen koca bir ömür.(kulağa hiç hoş gelmiyor bence.) Bağışlamadıklarımız sadece bizi yorar,evet ben bunu yaşamış biri olarak söylüyorum ki çok yoruldum.Benim bağışlayamadığım tek bir insan vardı hayatımda ama bin kişiye bedeldi ve aileden olunca baskıyla affetmem istendi.Affetmedim,asla konuşmadım ve konuşmuyorum.Ama sırtımda taşıyamadığım bir yüküm yok,çünkü onu kendi içimde affettim,bağışlamak demek tekrar hayatına sokmak demek değil canım benim.Bağışlayarak sadece zincirlerinden,seni engelleyenlerden kurtuluyorsun,o istediği yere sen ait olduğun yere gidiyorsun. Kalbini al eline ve sev.O kişiler sen değer verdiğiniçin senin canını yakabiliyorlar,kalbine de ki--Ben seni seviyorum,sen benim en değerli yanımsın,ben bu yolda kendime güvenmek ve mutlu olmak istiyorum,senin de bana yardımcı olmanı istiyorum,teşekkür ederim-- de yerine koy.Bunu meditatif halde imgeleyerek yapabilirsin,faydalıdır (tecrübeyle sabit :) ) Çok uzun yazdım farkındayım (bak farkındalık böyle bir şey :) ) Ama kendimi tutamadım.Umarım bu güzel yolda sağlam ve dingin adımlarla yürürsün.Herşey kendini gerçekten sevmekten ve koşulsuz kabul etmekten başlar. Sevgiler. |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim ah periliçe adın gibi bir peri olmalısın sen, gerçekten hayran kaldım. Seni tanımak çok güzel... |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli redflowers ne güzel anlatmışsın farkındalığı teşekkür ederim |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim kiss3 redflowers canım çok güzel anlattın ve kendimi içerde buldum inanki benimde affedemediklerim ailemin içinde olunca gerçektende çok zor oluyor ve sen bunu aşmayı başardın senin tecrübelerinden epey yararlanacağa benziyorum yazın için çok teşekkürederim utananadam azizeg senin o güzel bakışınla beni bir peri yapman çok güzel birşey ikimizde hayatımdeğişti ailesinin üyeleriyiz bir gün buluşmada bir araya gelip tanışırız canısı utananadam Günes evet sana katılıyorum arkadaş çok güzel anlatmış bende hayran kaldım açıkcası |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Sen bence harika bir insansın,günlüğün hayırlı uğurlu olsun sevgili öğretmenimiz alk78 Yazdıklarını okurken hem ağladım, agl34 hem güldüm girlhaha bukadar içten bukadar temiz duygularla içini tamamıyle buraya dökmen mükemmel olan,bence sen buraya gelirken 1-0 önde başladın,herşey istediğin gibi olsun yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın kiss3 Bu arada cevizli kurabiye tender45 burnuma kokuları geliyo sanki olsada yesek girlhaha Sevgiler s456 |
|
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim y789 merhaba sevgili günlük Buğün içimde sevinç çığlıları var. Bu çığlıkların sebebi yok . Tek bildiğim buğün çok mutluyum. ttli3 |
Amannn rezil etti beni bak bak. aa34 Geldim burdayım. ark5 |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim utananadam ya buğün hiç sorma yerimde duramıyom ben her yere bi yazı yazıyom okuyomm görecen halimi utananadam |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Pericim bugün bakıyom da keyfin pek yerindeymiş ttli3 her mesaja yetişmişsin girlhaha Allah bozmasın ne diyim.. ark5 Günlüğünü okuduktan sonra aklımda cevizli kurabiyeler uçuşmaya başladı benim de aa34 Bi ara da brokoliden falan bahsetsen daha memnun olucam 44 Ben de kilo aldım da pantolonlarım olmuyo utananadam Belki Atakan bey isme özel cevizli kurabiye telkini yapar sana girlhaha kiss3 kiss3 |
|
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim kiss3 merhaba günlük Buğün biraz yorgundum sanırım dün bütün enerjimi birde harcadım sabah uyandığımda saat 8:45 hemen hkalktım hazırlandım evden çıkmak üzereyken tel çalmazmı baktım işyerinden bölgeden müdürlerimiz gelmiş yani bu kadar olur ilk kez uyuya kalmıştım acaba programlamamda bir hatamı yaptım diye düşündüm çünkü hiç bir zaman bu şekilde olmamıştı çünkü ben hayatımda çalar saatle uyanmadım okul zamanları 6 idi bunu sonra 7 ye programışladım şimdide 8 e progralamıştım ama bu sefer kalkmam gereken saatte kalkamamıştım neyse işe geçtim tabiki ben biraz yorgun ama bölge müdürlerimiz baya pozitif enerjileri baya var bendeki tüm negatiflik uçtu gitti çok güzel di 10 gibi gttiler güzel ve mutlu ayrıldılar heh bana övgü yagdırmaları işimi pratik ve hızlı yapışımdan dolayı bende ayrı bir bilmişlik havası utananadam heh okadarcıkta olsun değilmi ama evettt bundan sonraaa ne yaptım bilin bakalımmmm wave ceevizli kurabiyelerimi almaya diddiimmmmm iki gündür çekim yasası uyguladım tarifi almak için hehe aldımda tarifi yani almasam olurmu değilmi ... ama tarif az karışık gibi pasta yapmasını bilmeyen birine bu tarif nasıl verilir ayıp değilmi alla alla olmaz ki neyse çözemezsem gene oraya müracaat ederim smil56 Sonra arkadaşımı aradım oda geldi oh mis gibi çay kurabi keyfi anlatamam birazcıkta sohbet kaynattık resmen cilgin897 Of ya arkadaşımda diddi işte şimdi nörecem derken baktım hayal ablam sohbete başladık bilgisayardan bizimkilerde bir yandan soba kuruyorlar super onlarada sağ sol laf yetiştiriyom khkh56 heh soba işi tamam ben hayal ablamla kala kaldım çok harika sohbet ettik ablamla gerçektende bana çok iyi geldi öğreneceğim çok şey var benim daha yolun çoook başındayım bunu öğrendim hayal ablacım çok teşekkürederim kiss3 Şimdide günlüğümle başbaşayım işte buğünlük bu kadar buğün baya yoğun yaşadım ama neşemde tam yerinde çok mutluyum ama çok mutluyum kiss3 |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Boyle pozıtıf gunluklerı okuyunca acaip mutlu oluyorum ya..hep boyle oluruz inşallah..enerjımız bırbırımıze yansırda hıç negatıf bır hal almayız kiss3 kiss3 |
|
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim y789 yaa inanmıyom buğün gene çenem düştü bu pozitiflik bana yaramıyor her yere yazıyom günlükleri ele geçiriyom khkh56 ben az sessizce duram en iyisi yoksa siteden kovulacam pozitiflik yüzünden khkh56 |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Burdayım canım burdayım ttli3 Sen mi daha tatlısın cevizli kurabiyeler mi diye düşünüyodum girlhaha Yalnız tarif alma olayını pek yerinde ve doğru bulmadığımı söylemeden geçemicem.. Pastaneden alsan en fazla 1-2 alır yersin Tarifle kendin yapsan bi tepsi yaparsın Onun da oturur hepsini yersin aa34 Genelde olan şeyi yersin yani evde dura dura gözüne batar girlhaha Bi deee bi yazı okudumdu biyerde.. Diyo ki doygunluk hissetmiyosanız iyi çiğnemeden lüp lüp yutuyonuz demektir.. utananadam Yani sıvı bile içiyo olsan ağzındaki tükrükle temasa geçecekmiş.. Enzimler vs işin içine gircekmiş.. Güp diye mideye inen şey pek iyi sindirilemiyomuş. 44 Bi de ağzına büyük lokma alırsan hemen yutuyon.. Küçük lokmayı daha çok çiğneyebiliyon. Denedim ttli3 Bi deeee... Hep hamur işi falan yiyenlerin vücudu sahte açlık çekiyomuş.. Yani miden dolu ama gerekli vitaminleri vücut alamadığı için sürekli bişey yeme sinyali gönderiyo.. Benim son zamanlarda meyve suyu sıkacaamla aşk yaşamamın nedeni bu.. Sebze suyu sıkıp içiyom.. Çünkü sebze mebze bulamıyom dışarda.. Bi de pişince ölüyomuş vitaminler.. Bi tane kitap aldım da onu okuyodum, sonra matrixe başlayınca hatlar karıştı. terli345 Juice master-14 günde vücudunuzu yenileyin."jason vale" Brokoli+ıspanak+kara lahana+domates+salatalık+havuz+elma (yeni favorim) Valla süper bi tadı var... Herkese tavsiye smiliyface |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim 98569 awayy cım onu kendim yapmam gerekli be yaptımmı çoluk çocuk konu komşu mahhalle arkadaşlarda kısmetini alıyor kendim yaptımmı kokusundan doyuyorum böylelikle daha canım istemiyor kendimi durdura bilmek için başka yöntem bulamadım mlk34 |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim y789 merhaba günlük Akşam bir rüya gördüm sıçrayarak uyandım. Rüyadan bu kadar neden etkilendin dersen net görüp içinde kendimi hissettiğim rüyalarım benim haberci rüyalarımdır ve ister istemezde etkilendim. Bilmiyorum belkide işimin neden olmadığını neden tam olacakken terse döndüğünü sorgularken bana yol gösterdi. Çünkü hayatta korktuğum iki şey yüzüme tokat gibi indi.... Ben hayattan bir yanlız kalmak ikinciside evime hırsız girmesinden korkarım... Rüyamdada evde tek başımaydım ve ben her zaman evde ışıkları açmadan gezerim karanlıkta dolaşmayı severim çünkü rüyamdada evde karanlıkta dolaşırken kapının zorlandığını bir takım seslerin geldiğini duydum o kadar korktum ki anlatamam nasıl uyandığımı ben bile bilmiyorum hemen kalkıp ışığı açtım rüyanın etkisi geçene kadar herhalde evi baya bir dolanmışımdır saat iki den butarafa halen uyuyamadım işe gelmeme ragmen etkisinden kurtulamadım gerçi halen etkisi var ama akşama göre rahatım.. Sabah hülya ablamla çok güzel sohbet etmeme ragmen rüyam aklımdan çıkmıyor tek çare sana yazmak oldu ... Ben bu korkularımı yenmek zorunda olduğumun farkındayım çünkü bu korkum her zaman benim önümde bir duvar gibi duracak ve ben bunu içimde barındırdıkça bir gün başıma gelme ihtimali çok yüksek olacak veyada bu korkumdan dolayı çok istediğim işim okulum hep hayel olarak kalacaktı. Ne yapacağımı bilmiyorum ... Sadece korkuyorum... |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim perilice'm benim. koruma kalkanı telkinini dinledin mi sen. |
Evet canım dinliyorum fakat iki gündür telkinlere ara verdim neden ara verdim ben bile bilmiyom sadece biraz kendimle başbaşa olmak istedim çünkü telkinleri gece gündüz dinleyinde kendimle konuşmayı kestim hayel kurmayı kestim buğün tekrar başlayacağım telkinlere [/b] |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim 98569 merhaba günlük Sabahki negatifliğimi üzerimden atmayı başardım ve daha başka şeyler öğrendim korkumun mantıksız olduğunu çözdüm ve bana sunulan bilgileri görmem gerektiğini farkettim.. Burdan hayal ablama çok teşekkürederim ... O benim göremediklerimi görüp bana elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyor pozitif enerjisi ile bir anda bütüp negatifleri süpürdü benden utananadam sabahki yazım içinde şimdi çok utandım ben utananadam olsun her insanın zayıf anı olabilir önemli olan bunları aşabilmektir. Evet gelelim arkadaşlar uzun süredir epey araştırmalarım sonucunda sonunda reiki öğrenmeye karar verdim ve başlangıç olarak en uygun olduğuna karar verdim artık gelişmeleri sizlerle paylaşırım ttli3 aa34 Ama şimdiden içim kıpır kıpır olmaya başladı heyecanım dorukta nasıl olacak ilerlemelerde neler öğreneceğim ayyy çok harika bir şey düşündükçe bile pozitif enerjim yükseliyor... 8977 bende öğrenip uygulamaya başladıktan sonra arkadaşlarıma yardım edebileceğim en çokta bunun için çok seviniyorum inşallah kısa zamanda çok yol alırım. Bu sabirsizlığım umarım başıma dert olmaz blissy blissy blissy uff ya ben yerimde duramıyom yaa Bakalım bu akşam çekim yasası meditasyonunu bir denemk istiyorum yüksek benliğimle tanışma vaktim geldi önce kendisi ile bir anlaşma yapmalıyım ay ya akşamada daha çoookk var bu saat nasıl geçecek bilemiyom ki saat 8 olsun artıkkk ben yüksek benliğimle tanişmak istiyorum barışık olduğumuzun farkındayım ama hiç tanışmadım daha utananadam İşte böyle hoşça ve dostça kal |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim utananadam Merhaba günlük Dün ilkkez meditasyon denedim hayal ablamın sesi o kadar iyi geldiki beynim sustu onun konuşmasını dinledi sadece sanırsam ki ilk olmasından dolayı hem huzurlu hemde yorgun hissediyom kendimi ve imgelemelerimde net olamadım sanırım zamanla alışacam önceleri nedense korkmuştum yapmaktan ve ilk kezde dün kesin karar aldım uyguladım fakat meditasyona geçmeden önce başımda sebebini bilemediğim müttiş bir agrı oldu buna rağmen yaptım sanırsamki yorgunluğum bundan dolayı en son kısmında topraklanmadan sonra bedenim sakinleşti rahat bir uykuya dala bildim. Buğün üzerimde hafif kırgınlık var sanırım hasta oluyorum ama ruhum çok sakin sessiz sadece düşünüyor.... |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim girlhaha periliceeeeeeeee cilgin897harika bie cumartesi seninle olsun. kuşlar kelebekler seninle uçsun. blissy |
kiss3 canım teşekkürederim seninde cumartesin harika olsun tüm güzellikler seninle sevdiklerin hep yanı başında olsun |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim y789 merhaba günlük Biraz ilginç bir durum yaşadım buğün rüyamdaki gibi evdetek başımayım buğün birden zil çaldı kolidora geçince diğer taraflar karanlık olunca birden rüyam geldi aklıma kapıyı açamadım sadece aşağıya bakıp kimo diyebi,ldim ama korkumum anlatamam aa34 kızkardeşimin sesini duyunca rahatladım süt getirmişler neyse aldım onlarda diddi ama halen kendime gülüyom aa34 aa34 aa34 işte böyle |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Sen tek mi yaşıyon canımsı? Ben de tekken garip garip esler duyarım evde terli345 Bi arkadaşım tek yaşamaya başladığında fena korkuyordu. Üst katta yürüyen komşuyu kendi evinde yürüyo falan sanıyodu ayak seslerinden aa34 Sonra tek tek ışıkları açıp odaları geziyodu biri var mı diye..Tüm ışıklar açık uyuyodu.. Şimdi artık o kadar korkmuyo, alıştı zamanla ttli3 Korkular üzerinde de EFT yapılabiliyomuş.. Bence bi ucundan sen de başla bakalım nası yapcaz ark5 Kapını gene de kitle derim ben evdeyken de dışardayken de.. kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:32 PM. |