![]() |
Cevap: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Hoşgeldiniz. Başarılı geçeceğine inanmayı deneyin. |
Cevap: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Alıntı:
|
Cevap: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Şükürler olsun ki sınavım bitti.... Dinlediğim telkinler sınav heyecanı kendine güven erken uyanma ama gece boyunca uykusuz kaldım khkh56 Sınavda elimden geldiği kadar yapım inşallah olur... Şimdi ise kilo verme telkinini dinlemeye başladım sonuçta bir gerçek var 20 kilo fazlalık üstümde agır bir pardüsü gibi taşımakta güçlük çekiyorum .... |
Cevap: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Burdan Mumin beye atakan beye ve abdullh beye teşekkürederim . 23.12.2015 tarihinde çekirdek inanç çalışması ile önümde göremediğim çakal taşını görmeme yardımcı oldular. Gerçektende baya şaşırdım o kadar yıl çalışmalar kendimi herseferinde ameliyat masasına yatırmalar ama sonuç kısa süreli oluyor tekrar başladığım noktaya geliyordum. Bu çalışma ile 4 yaşındaki bir çocuğun nasıl bir inanç geliştirdiğine ve bu zamana kadar hayatımı nasıl etkilediğine şahit oldum kurtarıcı rolünü üstlenmiştim ve etrafımda hep bana ihtiyaç hisseden kişiler vardı. Şu anda ise telkinlerimide dinlemenin verdiği fayda ile en üstte kendimi koydum. yardım etmiyormusunuz derseniz cevabım evet ediyorum fakat istemeyene değil dili ile kalbinden isteyen insanlara yardım etmeye başladım kimseyi omuzlarıma alıp dereyi geçirecek kadarda değil. Çekirdek inanç çalışmamdan sonraki gece harika bir uyku çekmeye başladım omuz sır baş agrıları yorgunluk halsizlik isteksizlik halleri kayboldu. Yavaş yavaş ders çalışmaya planlar yapmaya en güzel kısmı gülümseyip kendimle sohbet emeye başladım kalbim ruhum huzurlu bunların yanında kendim için çalışma planları oluşturmaya başladım . bir yerlerde birşeylerde var bu sefer adımlarımı güvenli atmaya başladım . Değişimi tüm ruhum ve bedenimle sevgiyle kabul ediyorum. sevgiler |
Cevap: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim y789 Telkinlerimi düzenli olarak dinliyorum daha sakinim kafamdaki soru işaretleri tamamen yok oldu en çok üzüldüğüm nokta kilo verme telkinini dinledim aralıktan bu tarafa fakat bir gr veremedim iştahım da maşallah değişmedi.Ne yapacağım bilmiyorum. |
Cevap: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Kilo vermek sadece yemekle ve iştahla olmuyor.Metabolizma hızınız hayat tarzınız hepsi çok önemli.Daha büyük kütle her zaman eşittir daha çok enerji ve besin demek.100 kiloluk bir insanın 50 kilo olandan fazla yemesi gayet normak bir şey hatta aşırı kaslıların ve badicilerin çok yemesi kasların çok fazla enerji tüketmesi ile alakalı. Bazal metabolizma hızı çok önemli.Kiloları insanlar daha fazla besine ihtiyaç duyar.Rejimin temel mantığı kalori açığı ya da enerji açığı oluşturmak ve vücudu zor zamanlar için sakladığı şeker/yağ ve protein yakımına zorlamaktır. Kısaca belki hareketlilikten kilo veremiyorsunuz.Senelerce yağ tüketmeyin spor yapın ve proteinle beslenin dendi.Şimdi vegan diyeti moda.Hayvansal hiç bir şey yemiyorlar sadece meyve yiyip duruyorlar ve buna yüksek karbonhidrat diyeti diyorlar. Birine uyan herkese uyacak diye bir şey yok. |
Cevap: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Hareketsizlik olacaktı. |
Cevap: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Alıntı:
Bende bu tür ufak yazım yanlışları yaptığım için anladım sorun yok. Hareketsizlik olduğunu düşünmüyorum hem işte hem evde baya hareketliyimdir. Spor yapmayıda seven biriyimdir. Şeker rahatsızlığım olmasından dolayı dışarı yiyeceklerimi evde yapmam gerekli şekerini yağını tuzunu kendime göre ayarlayabiliyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:54 PM. |