![]() |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim utananadam ailemle beraber kalıyorum ben pek gezmeye didmem onlarla netin başindan kaldıramazlar beni pek khkh56 |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim y789 Merhaba günlük Buğün baya enerjik doluyum awaycığıma uyarsam khkh56 o anlamıştır bu sözden tabiki y789 Akşam bir çalişma yaptım sabaha kadar enerjiden dolayı uyuyamadım halende devam ediyor uykunun zerresi kalmadı bakalım akşam kaça kadar sürecekse bu halim bilemiyom blissy eh bu sayedede işimdeki tüm yarım kalan işleri tamamlamış oldum heh bi yöndende iyi oldu ama ben uyumak istiyom uyku daha tatlı uyumak rüya görmek istiyom utananadam |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Yaa pericim bu avatardaki güzellik de kim şeker şeker. girlhaha |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Alıntı:
y789 ooo o pek şekerdir yeğenim olur pazar günleri odamı paylaştığım tek başımın tatlı belası olur cilgin897 |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Ayy evet ya tatlı belalar öptüm onu kocaman sevgiler kiss3 |
|
|
|
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim 98569 merhaba günlük Buğün biraz rahatsızım işe geç geldim ttli3 gelirken özlemin damlaca sularınıda gördüm ttli3 kafamı bir türlü toplayayamıyorum saat 6 da da kursa geçecem gerçi dün ektiğim için gerçi isteyerek ekmedim birden rahatsızlandım eve geçtim gidemedim işte buğünde zar zor didmeye çalişcam bakalım bu kafa ile bir şey anlarmıyım artık bilemiyom utananadam buğün anlatılcak pek bir şey yok veyada ben farkına varamadım bilmiyom sadece yorgunum , annemi özledim , uff ya annem olsaydı şimdi alırdı beni yanına nane limon kaynatırdı beni bir güzel sarıp sarmalardı onu çok özlüyom halen alışamadım agl34 |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Merhaba Günlük Kurstan eve geldiğimde ailemle biraz sohbetten sonra sevgili arkadaşlarımı görmek sevinçlerimizi umutlarımızı paylaşmak birbirimize destek olmak çekim yasasını kendi aramızda uygulamak için bilgisayarımı açtım... Ve bir mesajla karşılaştım sevdiğim bir arkadaştan aldım heyecanla okumaya başladım fakat mesajın içeriğinden dolayı gerçektende üzüldüm arkadaşlar yanlış anlaşılmışız bizler enerjimizi bir bütün haline getirmiştik ve günlük kiminse o arkadaşlarımızın hayelleri umutları üzerine yorumlar yapılıp çziliyordu çekim yasasını uyguluyor bir bütün oluyorduk bu yaptığımızın yanlış olduğunu düşünmüyorum kimilerini rahatsız etmiş olabilir fakat kimileride aradaki bu kadar samimi içten bir birlerine umut veren kişileri gördükçe kendince ders çıkarabiliyordu çünkü herşey kitapla telkinle olmuyor insanın önce arkadaşa dosta onu dinleycek kişiye ihtiyacı vardı hepsi bir bütün olduğu zaman değişim o zaman başlardı biz arkadaşlar sadece birbirimizi sevdik saydık özdeştik birlik olduk samimiyetimizi içtenliğimizi günlüklerimize döktük biz ler ben lik çıkıp biz olduk... Ve çok üzgünüm günlük buğün canım acıdı daha fazla yorum yapmak istemiyom çünkü burdaki arkadaşları gerçekten sevdim ama canımda acıdı sadece yazmak istedim göz yaşımı içime akıttım.... Bir süreliğine sadece susuyorum... Çünkü gerçekten sevdim ve susma zamanım geldi.... |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Sohbetten alıntıdır.... Günaydın Bizler sanırsam ki yanlış anlaşıldık... Günlüğüme ve arkadaşlarımın günlüğüne baktığımda bizce ters olan bir şey yok sonuçta günlükler bizim o an insanın içinden ne geçiyorsa onu yapıyor belki o anda yazı ile ifade edemediğini similelerle ifade edibiliyor çünkü herşey yazıya aktarılamıyor ki ordaki küçücük bir simile karşımızdaki kişiye bir çok anlam ifade ediyor burda önemli olan birbirimizi benimsememizdir... Ve daha öncede özelden yazan arkadaşımada belirttiğim gibi bizler belk,gine kırılmadık ama o kadar benimsedikki bu şekilde sert uslubu ile bizi kırdı bizler daha candan bir uslupla tatlı bir şekilde uyarı bekliyorduk belki diğer modaretor arkadaşlar bu şekilde uyarmış olsaydı konuyu yazma gereği bile duymazdık ister kalırdık ister giderdik bu bizim şahsımıza kalmıştı fakat ben belgini sevdim içimin en güzel yerine koymuşum insan öyle bir canlı ki sadece sevdiğine kırılırmış... Ve pisiciğin yazısını okuyunca herkes gibi üzüldüm ve çoğu kişi ondaki hassaslığı farkedemedi ilk yazısında belirtti benim bir arkadaşım vefat etti dedi ve kendisine burdan başın sağolsun arkadaşının mekanı cennet olsun dileklerimi iletmek istiyorum.... Pisiciğim bu şekilde hassasken evet buğün çok hassasmışsın şimdi farkettim seni üzmek için yazmadım benim yazım ve uslubum bu şekilde alınma gibi sözler beklerdim çünkü bu siteninde adından anlaşılcağı gibi herkes hayatını değiştirmek için geliyorki bu tek taraflı olmaz her iki tarafta hassa olabilir ve de bu çok normaldir bundan daha normal bir şey olamaz ama tatlı dille yılanı deliğinden çıkara bilir insanlar... Bu kadar hasas olan bir sitede monitörlük üstat olan arkadaşların daha anlayışlı ve esnek olmasını beklerim ben çünkü bizler yeni kişileriz ve değişime daha yeni başlıyoruz dinlediğimiz telkinlerinde etkisi ile gel gitlerimiz üstatlara göre daha fazla oluyor çünkü sizlerde bizlerin geçmekte olduğu aşamalardan geçerek belli bir seviyeye ulaşmış kişilersin... Şu andada her biriniz seçtiğiniz yollarda bilgili seminerler veren çoğu şeyde bilgi sahibi olmuş yardım edebilecek düzeye gelmiş kişilersinizki biz yeni kişilerin nasıl hasas olduğunuda az çok bilirsiniz.... Evet şu anda nasılsın diye sorarsanız bu kadar yazılıp çizilenden sonra çok kötüyüm içimden yazmak bile gelmiyor bırakacakmısın derseniz ben henüz yıkılmadım mücadeleye devam fakat şu an için kabuğuma çekilmek istiyorum kalbimin kırıklarını onarmak için çünkü ben yazarken yazmak için yazmadım samimiyetle içtenlikle yazdım... Gördümkü burda yıllarca evvel unuttuğum yabancılaştığım dostluğu sıcaklığı yardımlaşmayı kaynaşmanın varlığını gerçekten seviyeli bunların aslında yok olmadığını var olduğunu ben bu sitede gördüm ve buna inanılmaz mutluluk enerji yaşama gücü vermişti ... Arkadaşların da günlüklerindende anlaşılacağı gibi biz kimselere kızmadık biz kırıldık gönül sadece sevdiğine kırılırki biz kırıldık... Ve bizlerin sizden tek beklentici var bizleri anlayışla karşılamanız ve bizi anlamanızdır... Bir süreliğine susmak belki forum içinde iyi olur çünkü biz sevdiğimiz evimize yuvamıza zarar vermek istiyoruz.... Kendimizi biraz dinleyip sessizce gelişimize devam etmek istiyoruz... SADECE SUSTUK Rahatsızlık verdiğim için kendi şahsımca herkesten özürdilerim.... Niyetimiz kimseyi üzmek gereksiz yere forum kirliliği yapmak değildi niyetimiz bir tutam sevgi bir tutam sohbet bir tutam hoşgörü bir tutam MUTLULUKTU başka bir şey yoktu... Zaten başka bir şeyde olamazdı ki ..... Herkes burda kendi ışığını yansıttı.... Hoşça ve dostça kalın sevgiler |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim 98569 merhaba günlük Sanırım son günlerde bayay hassaslaştım ve çocukca davrandığıma karar verdim ve iki günü aklımdan sildim attım çünkü ben mutluluk istiyorum ve mutluluğu seçtim kimse bana iki günü sormasın sende sorma günlük hafızamda iki gün yok ve ben burdaki tüm arkadaşlarımı seviyorum ayırt etmeksizin herkezi sevgi ile kabul ediyorum kiss3 canlarım benim kiss3 Ayrıca belgin arkadaşımızada geçmiş olsun ve herkez için lütfen konu kapansın çünkü bu tatsızlık yüzünden bir iki kişi değil hepimiz üzüldük hepimiz uygusuz kaldık ve sadece kendimize yaptık umarım tüm arkadaşlar kalplerine ellerini koyarlar ve ordaki oluşan sevgi ile kalpler ve cümleler yumuşar konu tamamen kapanır tekrar kardeşce dostça gelişlerimizi devam ederiz biz buraya gelişmeye kaynaşmaya sevgi yumağı olmaya geldik birden sinirlendik ve bir çok şeyi iki dkda sildik süpürdük oysaki bu sitenin amacı farklı ki bizlerde farklıyız olan oldu önemli olanda şimdiki zamandır kiss3 Evet gelelim buğüne gerçi sabahleyin cevizli kurabiyelerim kalmamıştı ama kurabiyeden daha tatlı şekermi şeker biri ailemize yeni katıldı kimmi dersin smil56 ikinci yeğenimm doğduu aboo yeğenleride çiftledik ki gel gör sen şimdi cümbüşü uff ya hastaneden gelselerde bir görsem ikinci kez teyze olmak harika bir şey k8908 VAY BE TEYZE OLDUM k8908 Mutluluk şimdi nasıl anlatılır ki bilemiyom sanırım bunu yaşamak gerekli hadin arkadaşlar gelin parti var ben teyze oldummmm wave wave wave wave wave wave wave wave cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Canım Allah analı babalı büyütsün.Teyze olmak nasıl bir sevinçtir bilirim.Ben senin kadar yakın değilim maalesef onlar Ankara'da yaşıyorlar.Ama her gittiğimde candan bir sarılışı ve telefonda teyzecim diye hitap edişi beni havalara uçuruyor.Son gidişimde geleceğimi önceden haber aldığı için sabaha kadar uyumamış bacak kadar boyuyla gelir de kapıda kalırım,kimse zili duymaz sanmış.Teyzelik çok farklı gerçekten ana yarısı derler ya aynen öyle.Ufaklığa benden de selam söyle. Bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim.Bu günümü dinlenerek geçirmem gerekiyor sadece.Yarına bir şeyim kalmaz kiss3 |
Güzel dileklerin için canım çok teşekkürederim bizim bacaksızlar ne yapacaklar bakalım teyzelerine gerçi büyük olan makyaj malzemlerimden kendini alamıyorda bu gelen ufaklık nasıl olur bilemiyorum utananadam acaba ikisi birlik olup makyaj malzemelerimi mafederler gibi geliyor ikiside kız nede olsa cat3500 benim işim var bu bacaksızlarla 98569 |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim ne kadar güzel bir haber bu perilice clapping http://img186.imageshack.us/img186/1...bedi909jf7.gif http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...2LI924_250.jpgdünyaya yeni gelen güzel meleğinizin ailesine uğur getirmesine.. ve kendi yaşam yolunda harika bir hayat yaşamasını dilerim.. sevgiler.. |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim blissy shamanic çok teşekkürederimmm |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Sen şimdi teyze mi oldun canısı??? ttli3 Ayy çok cici bi teyzesindir sen bence.. Kıramazsın, kızamazsın, şirin şirin konuşursun onlarla gibi bak gözümde canlandı şimdi.. tender45 Valla dün otobüste yarım saat boyunca tepinip şımaran bi çocuk vardı iki tane çakasım geldi benim. kizgin1 İş çıkışı, trafik var çocuk otobüste önüne gelene vuruyo falan ufacık bişey n9598 Ayy halime bak teyze olur mu ki benden aa34 Ver benim elime bi de oklava girlhaha eski usülden aynen devam girlhaha |
|
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim 88a Konu tatlıya bağlanırken şimdi iki degerli insanı kaybettik... Asıl şimdi ayakta duran ben yıkıldım... Artık bende sustum ... Sadece ablalarımı tekrar istiyorum onlar gelene kadar konuşmayacağım.... 88a 88a 88a |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Tebrikler perilice,minik bebişi benim yerime de kokla olur mu.. Hayatı mutluluk ve bolluk içinde geçsin,ailenize neşe kaynağı olsun.. http://www.hizliresim.com/2008/11/20/659.jpg |
Yeni bir hayat resim için çok teşekkürederim çok hoş bir resim |
Merhaba Günlük Buğün sana ihtiyacım var. Çünkü kendimi çok yanlız hissediyorum. Değişimi isterken harikaydım ama değişim olunca bocalama devresine girdim , her saniye her dakika kendime soru sorar oldum ... Vede şimdiye kadar yüksek benliğim beni hiç yanlız bırakmadı. Belki senin yakınındaydım ama senle olmadım , kendimle başbaşa kalmam gerekti... Şimdi ise daha iyi bir şekilde tekrar dönüş yaptım. Eski benden pek eserde kalmadı bu yeni halimde hoşuma gitmeye başladı. Senden ayrı kaldığım zamanlarda gelişmemi hiç yarıda kesmedim değişim rüzgarlarıda kendini çok güzel göstermeye başladı. Bu olumlu halime o kadar çok alıştım ki olumsuzluk beni etkilemez hale geldi. Matrix enerjisi kitabında okuduğum bir bölüm vardı : Seminere katılan bir kişinin aynen sözleri şu şekildeydi: İlk gün öğretmenlerin uzaylı olduğunu düşündüm. ikinci gün gerçekten deli olduklarını düşündüm. üçüncü gün bende delirmeye başladım! dördüncü gün deli olmanın ne kadar harika ve yararlı olduğunu gördüm ! Evet bunları bende yaşamıştım delirdim ve deli olmak bence harika birşey isteyip niyet etmek ve bunun evren tarafından sana verdiğini yaşamak gerçektende harika bir duygu ben bu duyguyu yaşamanın mutluluğu içindeydim. Senden uzakta kaldığım süre içerisinde hayatımda bir çok şeyleri değiştirmeye başladım. Olumsuz düşünen arkadaşlarım bile ya baya uyuyorlardı yada benden uzaklaşıyorlardı. Uyan kişiler gerçektende benim gibi delirmeye başladılar uymayan uzaklaşanlar için çok üzgünüm neler kaçırdıklarının farkında dahi değillerdi. Bayramdan önce reiki uyumlamasını aldım gerçi bu biraz maceralı oldu ama yüksek benliğim bana yolumu gösterdi ilk o zaman nasıl iletişim kuracağımı anladım ve bunun tadınıda çıkartıyorum. Reikide araştırmalarımda dalgalanmalar vs yaşanırmış bu tüp şeyleri okuduğumda tırsmadım değil yani ama bende tam tersi olmuştu aşırı derecede enerjik bir yapı vermiş canlılık katmıştı heh bu uyumlama bayramdan önce olunca buda bizimkilere ve kızkardeşime yaradı bayram temizliklerinde durmak bilmeyen enerji ancak arefeye kadar yaradı herkesinde tabiki işi bitmiş oldu ben tüm pazarımı yatakta geçirdim :) Son zamanlarda yüksek benliğimle sanırım pek iyi geçinemiyorum yada gönderdiklerini anlamlandırmakta güçlük çekiyorum... Şuanda ise geçmişime dönerek yaşadığım olumsuzluklara halen var olan duygularıma reiki ile şifalandırarak imgeleme yapıp olayları daha güzel sonuçlandırıyorum gerçi tam olarak net imgeleme yapamayan ben her seferinde annemle kucaklaşmamı onun bir beyaz güvercin olup gitmesini imgelediğimde o kadar netlik kazanıyorki görüntüler gözyaşlarımı tutamayarak ağladığım çok oldu... Bütün olumsuzlukları negatiflikleri kalbimden sağ elimle çekip sağ elimde topladım sol elime gönderdim bir sene orda yumruk haline geldikten sonra elimi açarak onları evrene yolladım... 11. ci yaşa geldim ama çokta yorulmuştum insanın düşünmediği ne kadar çok şey varmış meğer belki bu aklımla yaşasam onları aldırmam gülüp geçerim ama o zamanki yavrucağın içi çok burkulmuş çünkü ona göre hayat oyun hayellerden ibadet neşe mutluluk tu oysaki büyükleri için tam tersi çocuk anne babanın olunca ebbeynlerin doğrularına göre davrancaksın büyüklere karşı gelinmeyecek onlar ne derlerse doğrudur çünkü onlarda büyüklerinden bu şekilde eğitim almışlardı vede tecrübede eklenmişti işin içine ki o yaşta çocuğun pekte şansı yoktur... Gerçi halende fikirler konusunda anlaşabilmiş değilimde neyse ben 11 yaşa kadar olan değerlendirmeyi yapıyorum. O kadarını çözdüm fakat şu 2 soruyu daha şu aklımla bile çözebilmiş değilim ki neden bir çocuk uykusu olmadığı halde saat 9 da zorla uyutulmaya çalışılır ve aç olmadığı halde zorla yemek yedirtirilir ( zorla yemek yediğim günlerde sevmediğim yemek oldumu ağlayarak yemek yer dim ıyy o ğünlerden nefret ederdim ) yani bu iki konu halan kafamda sonuç bulmadı. Sen çocuğa şu saatte uyanacaksın de o saatte uyanmayıp okula gittiğinde hocasından bir iki azar işitir sonrada o saatte uyanmasını kendini ayarlamasını öğrenir bence tabiki bu şekilde olması gerek fakat anne baba için o şekilde değil ne bilem belki çocuğum olmadığından bu şekilde konuşuyorum ama çocuğum olmuş olsa annemin babamın şu yaptığı hatayı asla yapmam gibi geliyor kesinlikle hayır demek yerine neden o şekilde olmamasını onun anlayacağı mantığının kabul edeceği şekilde karşıma alır konuşurum çünkü her insanın kafasında oluşan soruların karşılığını bulmalı bu sadece küçük bir çocuğun hakkı değildir her düşünen varlığın yani insanoğlunun hakkıdır. Ya işte böyle kendime o kadar çok soru sormaya başladım ki anlatamam şikayetçi değilim ama insanın kendi ile ilgili sorular sorması geçmişe dönmesi çok yorucu birşey bazen doğru bildiklerinde yanlış oluyor insan nelerle karşılaşacak bilemiyorki en güzeli her yaşı mutluluk sevinç affetmek affedilmek olarak noktalamak çok harika birşey ve sırtımdan o kadar çok yük indiki anlatamam bayada rahatladım ... İkinci güne geldiğimde 12. ci yaşa gelmeyi bırak hasta yatakta yattım halen hastayım ölüyom... Sanırım ikinci çalışmam için biraz ara verip bu çalışmaları sindirmeyi düşünüyorum... Haftanın bomba haberine geldim... Cumartesi günü iş için sınava Ankaraya gidiyorum... İnşallah benim için hayırlısı ise Yarabbim bana bu sınavı kazanma yerleşmeyi nasip et.... Yarın sınav için yola çıkacağım bakalım hayatının bana getirdikleri nelerdir .. Yaradanım bana nasıl bir hayat yazmış ... Ama en güzelide hayatımı yaşamak düşünmek okumak öğrenmek arkadaşlarım dostlarım ailem benim için çok değerli bir hazine olduğunun farkına varmak... Düşünmek bir ayrıcalıktır.... Sevgiyle kal |
Ben kaderimin efendisi diilim, çizilmiş bir kadert- var, bunu bilmek rahatlatıyor, "neden " diye sormuyorum, herşeyin bir zamanı var, herkez için ve zamanı geldiğinde oluyor!!!!!!!!!!! |
perilicecim hangisinden başlayacağımı bilemedim.. ne kadar güzel gelişmeler bunlar... sevincli http://tbn1.google.com/images?q=tbn:...iolmakicin.jpgöncelikle sınavın için başarılar diliyorum.. güzel haberlerini alıp kutlayalım inşallah hep beraber... dualarımızla ve bildiğimiz diğer yöntemler ile yanındayız ark5 sevginin yolu reiki de yürümeye başlamış olman ayrıca mutluluk verici.. yeni rehberin reiki ile yolunun daima sevgiyle aydınlanmasını dilerim canım.. http://tbn2.google.com/images?q=tbn:...es/reiki10.jpg insanların yavrularıyla anlaşamamasının en büyük nedeni ise çocuklar söyledikleriyle değil hissettikleriyle yaşarlar.. duygusal bedenleri hassastır.. konuşmaya gerek yoktur.. bir çocuğa seni seviyorum diyebilirsin.. o sana ben seni sevmiyorum der.. çünkü karşısındakinin gerçek duygusunu bilir sözlere bakmaz.. duydulara bakar.. önce biliriz.. sonra bize unuttururlar.. şimdi bizler tekrar bilmek için çaba sarf ederiz.. anne babalarımız bize şunu yap bunu yapma derler.. ama biz çocuklar onların söyledikleriyle değil yaptıklarıyla öğreniriz.. saat 9 da ailende yatsaydı sende keyif ile uyurdun canım.. çünkü bilirdin duygusal olarak.. söyledikleriyle yaptıkları çatışmazdı rahat olurdun bu sebeple de.. seni hasta eden her ne ise sevgiyle affet teşekkür et ışıklandır ve serbest bırak.. her yeni günün bir öncekinden daha da güzel geçsin.. sevgiler... |
pofuduk Yaradan hepimize bir akıl vermiş kaderimde bu var diye yanlışa düşmek bizlere yakışmaz çünkü biz insanoğlu iyide kötüyüde düşünür kendi doğrularımızla ayırtedebiliriz. Karderimde bu yanlış varmış bende o yanlışa düşdüm diye birşey söz konusu dahi olamaz Kuranı Kerimde bile Allah bize der ben size akıl verdim neden kullanmadın diye körü körüne yaşamak olmaz bazı olaylar kaderine yazılmış olabilir fakat bana göre o olaylarda bile seçenekler sunulmuştur sana önemli olan o seçenekleri görebilmektir... Umarım sende kendi ışığını bulursun ve hayatını değiştirirsin... sevgiyle kal ... shamicim yorumların ilgin için çok teşekkürederim... Evet rehberim olarak reikiyi seçtiğimden bu tarafa hayatım daha çok değişmeye başladı farkındalığımda artmaya başladı bunuda bu sınavda çok hissettim ve inanki şu anda çok mutluyum doğru yolu seçtiğimi bir kez daha anladım tabiki daha yolun başındayım fakat gelişmem reiki ile beraber olunca hızlı bir şekilde olacağına inanıyorum bu yolda yürürken rehberim kadar benden önce bu yollarda yürümüş senin gibi tecrübeli kişilerinde fikirlerine desteklerine ihtiyaç duyacağım şimdiden yardımların için teşekkürederim ... hoşça ve dostça kal |
Merhaba Günlük Sınavdan çıkar çıkmaz otobüsle tekrar evime döndüm... Yaşadıklarım çok ilginçti sana yazmadan uyumak istemedim. Sınav kagıdım bana bu hafta ulaşmıştı ve üzerinde sınav tarihim ve saatim yazmıyordu. Neyse internetten araştırarak buldum öğrendim ve ona göre kendimi ayarladım... Cuma günü sabahtan kalktım hazırlanıp terminale gittim bundan sonraki süreç iki gün boyunca sinirlerimi gerecek nitelikteydiki nasıl sakin kalabildim anlamıyorum ben bu iki gün içerisinde reikiyi ve çekim yasasını bol bol kullandım :) 7: 45 te bineceğim araç kaza yapmasından dolayı iptal olmuştu oysaki ilçeden kayseriye geçip 11 otobüsüne yetişmem gerekiyordu süreç bundan sonra başladı saat 9 a bilet alacakken içimdeki ses diğer firmadan almam konusunda güçlü bir istek gönderdi orayı iptal ederek diğer firmedan bilet aldım 8: 30 hehe 8: 45 oldu sonrada 9: 45 oldu geç kalınca otobüs gelde sinirlenme neyse bundada hayır var dedim otobüsüme binmek için yöneldim bu seferde benim yerimi başka birine daha satmışlar benide şoförün yanındaki muavin koltuğu düştü bu sefer oturdum ama yerime artık reiki de sinirlerimi yatıştırmak için işe yaramıyor bakışlarımla nasıl baktıysam şoföre kazaları yolu neden geç kaldıklarını açıklama ihtiyacı hissetti bende dedim ona bir şey demiyoruz biz bize gerekli bilgi verilmemesine kızıyorum ben saat 11 deki otbüsüme yetişmem lazım dedim heh sağolsun biraz daha hızlı giderek 15 dk önceden vadımda ankara otobüsüne binebildim sabah sabah aksiliklerle başlamıştı ( tabiki bu arada çekim yasasını bu esnada kullandım oraya tam zamanında ulaştığımı ve otobüsüme bindiğimi imgeledim ve teşekkürlerimi sundum enerjiyi bıraktım :)) ) günüm artık ankaraya kadar dua ederk teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarak geçti çünkü ankara otobüsündeydim :)) Ankaradayım gerçektende ankarayadyım arkadaşım karşıladı saat 9 a kadar ankara sokaklarında dolaşmanın tadını çıkardım heh birde fal cafe görürüzde es geçermiyiz hehehe birer kahve içtik baktırdık kagıdada yazdık :)) hoşuma gidenleri aynen bıraktım hoşuma gitmeyeleri hemen değiştirdim hıh bu kadının çekim yasasından evrenin enerjisinden haberi yok herhalde diğerlerinide istediğim gibi çevirdim artık bunu hakkındaki senaryomu yarın yazarım hehehe arkadaşım görünce gülme krizine girdi kadının değikleri ile yazım arasında baya farklılık oluşmuştu :)) Neysem fal kısmınıda geçtik :) Asıl önemli olan kısma geldim çünkü bunun çoğu arkadaşlar için faydası olacağına inanıyorum gerçi bundan sonraki yazılarıma baya dikkat eder oldum çünkü benim deneyimlediğim uyguladıklarımın sonuçları çoğu kişinin işine yarayacağına inanıyorum. Falıda anlattımki fala baktıran arkadaşlar var ise fala sakın olaki inanmayın eger beyniniz o olumsuzluklara veya olumlulara inanırsanız bunu bilinçaltınız kabul edecek ve evren onu karşınıza çıkartmak için harekete geçecektir faldan aşırı derecede etkileniyorsanız bence hiç baktırmayın çünkü karşınızdaki kişnin olumlumu olmsuzmu söyleyeceğinizi asla kesitiremezsiniz etkilenmiyorsanız benim yaptığım gibi kendi senaryonuzu kendiniz yazın gerçi bunu bir fala değilde normaldede yapabilirim ama fala baktırmayı seviyorum :)) oysaki bu hayat benim bir başkasının hayatım üzerine bir şeyler söyleyipte yönlendirmesi hım evet başkasının yönlendirmesini istemem sanırım bu sevdamdan vazgeçmeliyim... Evet sevgili günlük bundan sonra söz veriyorum fala baktırmayacağım eglence içinde olsa başkasının hayatımın üzerinde söz söylemesine fırsat vermeyeceğim .. Sanırım buda bir değişim :))) Asıl önemli kısma geldim dedim ama işi gene karıştırdım hehehe Buğün saat 10: 00 da sınava girdim... Kagıtlar dağıtıldı kontrol ettim sınava başlamak için bekliyordum birden içimden kagıda reiki uygulamak geldi uygularken içimdeki ses kağıdını kontrol et diyordu bakıyom ama doğru tekrar reiki uygulamaya başladım gene aynı şekilde baktım olacak gibi değil burdanda öğrendiğim bir şey vardı muhakak içinizdeki rehbere güvenin heh böyle olunca elim mecbur tek tek tekrar kontrol etmeye başladı gözüm birde tc kimlik numarama kaydı gözümü ordan ayıramadım daha dikkatli bakıncada ne görem 380 le başlaması gereken tc 390 la başlıyordu tek harf hatalı idi sanki başımdan soğuk sular aktı bir anda salon başkanına durumu bildirdim tutanak tuttular dilekçe vs yazdılar bunu yaşamak benim için iyi bir deneyimdi içimdeki sesi dinlememimin bir kez daha faydasını gördüm umarım bunu daha iyi bir şekilde geliştirebilirim.... İşte sevgili günlük bu şekilde iki günüm geçti... Şu anda evimdeyim... Vede hayatımı değiştirmek için girdiğim bu sitede tohumu ekerek gelişmesi konusunda bıkmadan usanmadan vazgeçmeden devam etmiş olmanın mutluluğu ve huzuru var içimde gerçektende hayatım değişmeye başladı vede halen değişeceğine şimdi daha yürekten inanıyorum.... ( not: telkinleri dinlendirmeyi sürdürüyom dalgalanma yok fakat kendime güvenim daha fazla olmaya başladı sinirlenip kendime zarar vermek yerine neden sinirlendiğim konusunda açık net ve lafı dolandırmadan söylemeye başladım ve cümlelerim kesinlik kazandı ) Vs. vs. vs. işte bu yorgunlukla bile gene iyi yazdım kısa yazacam diye düşünmüştüm ama gene uzun yazdım sanırım :)) sevgiyle kal |
perilicecim merhabalar.. her ne kadar zor başlasan da güne kolaylıklarla devam etmiş.. sevincli sınavı kazandığın gün kutlama yaparken aklımızda sadece bu güne ait hoş anıların kalacak.. kiss3 hepimiz birbirimizin hem öğretmeni hem öğrencisiyiz.. yazdıklarınla ben senden pek çok şey öğreniyorum.. paylaşabileceğim her konuda daima sevgiyle yanındayım.. ark5 müsait oldukça farkındalık çalışmaları yapmanı tavsiye ederim canım.. böylelikle içsel rehberinle daha net iletişim kurabilirsin.. yaşamındaki her hedefinin kolaylıkla başlayıp kolaylıkla gerçekleşmesi dileklerimle.. http://img364.imageshack.us/img364/7743/5lk7uo7.gif sevgiler.. |
Bahar gözlü anacım Merhaba günlük Buğün içim kıpır kıpır reikidede 21. günüme girmiş bulunuyom neden heyecanlıyım bende anlamadım dışarda bembeyez kar taneleri düşüyor çok hoş bir gün buğün .... Pazardan bu tarafa çekim yasasını işim için çalıştırıyorum tapu sınavına girdim fakat meditasyonu yaparken bilinç altım cumhuriyet ünüversitesine kayıyor anlamakta güçlük çekiyorum çünkü bu sene memur alımı ile ilgili herhangi bir şey açmadılar herhalde bir sene boyunca hep ora için hayel kurduğumdan alışkanlıkmı yaptı diyecem ama bilmiyorum nede bu kadar çok istiyorum orda çalışmayı anlamış değilim. Buğünlerde içimde anlamsız bir sevinç var. Sanki evden ayrılma vaktim yaklaştı gibi kendimi baba evinde yabancı olarak görmeye başladım bir yerden geldimde misafir olarak kalıyom misafirliğimde bitmek üzere gibi hissediyorum yoksa bitiyorda bunun müjdesimi veriliyor baa aha gene içimde bir kıpırtı. :)) Buğün muhteşem birşey olacakmış gibi hissediyom... bu diğer hissimden çok farklı neden anlamlandıramıyorum hislerimi kafamdaki soruların yerini sakinlik aldı sessizce bir şeyler bekliyor sanki .... Bu sebepsiz mutluluk neden bu sebepsiz sevinç neden Olumsuzluklar nerdeler iki gün önce beni üzüyorlardı gözyaşıma sebep olmuşlardı şimdi ise olumsuzluklardan eser kalmadı... Bahar gözlü annecim seni çok özledim ama artık gözyaşım akmıyor neden bilmiyorum sanırım alışmayı öğrendim veyada hep yanımda olduğunu hissediyorum sen orda üzülme kızın bu dünyada çok mutlu artık çünkü hayatı yaşamayı öğrendi belki yaşarken hep olumlu düşündüğüm için safsın derdin olacakları tahmin edip söylediğim için çok ağzını gene açtın derdin ama bunların hiç yanlış şeyler olmadığını öğrendim eskiden belki saftım kendimi insanlara karşı kendimi koruyabiliyorum herkezi kendim gibi sanmıyorum ama özlerinin doğru olduğunu düşünüyorum tüm insanlar yaşadıkça kendi korumak için değiştiklerini özlerini kaybettiklerini düşünüyorum şimdi ise benim gibi özünü arayan o kadar çok kişi ile karşılaşıyorum ki anlatamam hiç kimse kötü değil.... İnsanlardan korkmayı unuttum artık onun yerini sevgi aldı... Olumsuzluklar bana zarar verecek kişiler ben değiştikçe yanımdan ayrıldılar eserleri bile kalmadı ... Tek üzüntüm bu değişimimi sen hayatta olupta görememendi ama genede gördüğünü biliyorum çünkü sen benim meleğimsin melekler herşeyi görürler.... Seni çok seviyorum Bahar gözlü anam benim birtanecik meleğim mucuks Sevgiyle kal |
Yeni birşey İki gündür araştırıyorum meleklerin uyumlanması ve gma uyumlamaları gerçektende çok şaşırtıcı bilmediğim o kadar çok şey varmış ki öğreniyorum ... Ben bunu dün öğrendim yazmak istedim çünkü bilmeyenlerde vardır belki bilenlerde vardır bilenler artık bilgi açlığı çeken bizlere anlatırlarsa çok mutlu olacağız.... |
canım benim.. bunları elbette araştır ama reiki rehberinle de konuşursan henüz bu konularda erken olduğunu söylecektir... reiki asıl derstir.. gma ve diğerleri ara derslerdir.. reiki ile çalışmaya devam ettikçe en doğru enerji frekansları karşına çıkacaktır... lakin reiki 2 olup 2. dereceyi özümsemeden diğer enerjiler ile çalışmanı tavsiye etmem... bu benim kendi öğreti biçimim.. mutlaka reiki rehberin sana senin için uygun olan açıklamaları yapar canım.. ark5 reiki bir ve ikide reikinin önemini kavradıktan sonra diğer enerjilerle bakış açını ve çalışma alanını genişletmek farklı sipritüel ve şifacılık teknikleri öğrenmek hedeflerinin arasında varsa mutlaka diğer enerjilerlede yolun kesişecektir.. ancak daima aklında olması gereken en önemli bilgimiz saf olan tüm enerjiler reikinin özündendir.. bu sebeble reikiyi yaşamaya başladığında yapmak istediklerini (mutlaka özü iyilik olan .. senin ve bütünün hayrına olan..) yaşamına tezahür ettirebilirsin.. illa başka bir enerjiye insiye olmana gerek yoktur.. henüz çok yeni başladığın reiki yolculuğunda sonsuz güzelliklerin yaşamını doldurmasını dilerim.. http://samurai_38.sitemynet.com/myne...im/heart10.gifsevgiler.. |
Bilgi shamic teşekkürederim açıklamalrın için rehberimle buraya yazmadan önce konuştum bir arkadaşım birdeyken uyumlama alınca merak ettim sordum oda reiki iki uyumlayıp benimsemediğim sürece almamam gerektiğini benim için çok erken olduğunu dile getirdi fakat sitede bu konun olmayışını ve reiki bir e uyumlanan kişilerin bilmeden başka siteden bu uyumlamalar alabilecekleri için günlüğümde bunu dile getirdi evet rehberim bana açıkladı ama ben bir öğrenci olarak anlatmamla bilir kişilerin anlatması çok farklıdır çünkü arkadaşların bu yanlışa düşmelerini istemediğim için ne anlama geldiklerini hangi aşamalarda daha uygun olduklarını enerjilerinin anlatılması benim ve arkadaşların bilgilenmesi yanlışa düşmemesi için iyi olabileceğini düşünmüştüm... Yazmamdaki tek amaç bundan ibadettir ... sevgiyle kalın |
Merhaba günlük Ben bu reikiye baka bir alıştım fakat bir sorun var fazla uyumaya başladım gerçi normaldede uyuyordum ama akşamlarım gündüzdü , gündüzlerim akşamdı şimdi ise kendime reiki verirken uyuyup kalıyorum ama o kadar tatlı bir uyku uyuyorum ki bütün bedenim dinlenmiş bir şekilde sabahın 6 sında uyanıyorum akşama kadar dinç bir şekilde devametmesi reiki ile uyumayı o kadar sevdim ki anlatamam... Dün de derste şunu farkettim benim gözler uzagı ışıklı ortamda görmekte zorlandığı için doktor gözlük vermişti şimdi ise gözlüğü takmadan tahtadaki yazıları çok rahat okudum artık gözlüğe ihtiyacım kalmadı fakar bir ara gidip doktora da gözükem heh birde doktor onayını almalıyım :)) ama bu gelimenin gözle görülür şekilde olması beni çok mutlu etti çünkü bu gelişme sonuçta sağlıkla ilgiliydi bakalım hayatımda daha neler değişecek her geçen gün muhteşem şeyler oluyor buğünün muhteşem mucizesi neler olacak merakla ve heyecanla bekliyorum :)) işte buğünlükte bu kadar günlük sevgiyle kal |
ALLAH SANA Gününü aydınlatacak ARZUhttp://by125w.bay125.mail.live.com/m...898e854ba47efa Kuvvetini yaratacakPARAhttp://by125w.bay125.mail.live.com/m...898e854ba47efa Fırsatları değerlendirecekAKILhttp://by125w.bay125.mail.live.com/m...898e854ba47efa Sağlığını sürdürecek MUTLULUKhttp://by125w.bay125.mail.live.com/m...898e854ba47efa versin. Amiiiiinnnnn !!! Haydi şimdi sen de bana ve en az bir kişiye daha dua et. |
utananadam merhaba günlük Hayatımda ilk kez reiki ikiyi almayıp uzaktan tedavi etme yöntemini öğrenemediğim için çok üzüldüm belki durumlar şu an için müsait değil fakat genede elimde olmadan üzüldüm neyseki salı günü kundalin reikisine uyumlanabileceğim bundan dolayıda çok sevinçliyim... İsterdimki aklıma yerleştirdiğim üç kişiden ilk iki kişinin uyumlamasını isterdim fakat kısmet üçüncü kişininmiş... Evet üzüntüme gelince buğün msn den arkadaşımın babasına tam anlamıyla yardım edemeyeceğimdir fakat ne mutlu ki çaresizde değilim ... Buğün saat:00.00 da ikimizde perşembe günkü gibi imgeleme yapıp babasının iyileştiğini ve ameliyata gerek duymadığını imgeleyeceğiz eger onun için hayırlısı ise ameliyat olup en kısa zamanda iyileştiğini imgeleyeceğiz ve meleklerden yardım isteyeceğiz ... O da benim gibi reiki bir olunca en azından yakınında ona şifa verebiliyor ... Akşamlarıda bu çalışmaları yapıp bende yanında olacağım... Günlüğümden de arkadaşlarıma sesleniyorum.... birlikten kuvvet doğar ve arkadaşımın babası için hep beraber birlik olmayı teklif ediyorum.. Özellikle shamicim senin yardımını bekliyorum çünkü reiki konusunda sen bizlerden daha iyi ulaşırsın... Arkadaşımın babası bel fıtıgından rahatsız ve doktorlar ameliyat dedi ve herkezce bilinen birşey var fıtıghın kendiside ameliyatta zor Allahtan dilerim ki hepimizin duaları ile ameliyat olmasına gerek kalmadan iyileşmesidir onun için en hayırlısı olmasını dilerim .... Arkadaşımın babasının adı Tahsin Koç herkeze burdan teşekkürederim... İşte günlük bu şekilde arkadaşımla konuşurken ikimizde şunu farkettik sanırım ki bu reikiyi yaşam biçimimiz kabul etmemizden kaynaklanıyor önce leri olsa bu durum karşısında geçmiş olsun dileklerimi iletirdim fakat buğün gördümki geçmiş olsun dileklerimden önce sonuca yöneldik ve nasıl yardım edebiliriz oldu ve çalışmalarımıza nasıl yön vermemiz gerektiği konusunda hemen çalışmalara başladık. Ve kendisinden de izin alarak bu çalışmalarımı burdada yazıp arkadaşlarımızında bizim çalışmalara katılmasını istedik.işte böyle şu anda kafam durmuş durumda tek dileğim arkadaşımın babasının iyileşmesi .... Canım arkadaşım burdan sesleniyorum geçmiş olsun elimden geldiği ve bilgim dahilince her zaman yanında olacağım... Sevgiyle kalın utananadam |
y789merhaba günlük Buğün çok mutluym :) iki nokta deneyimimi mümin arkadaşımın desteği ile başardım smil56 Heh biraz bahsedem dünden beri kursumu nasıl iptal ettirebilirim diye yöntem bulmaya çalışırken iki noktayı denedim nedense aklımada o esnada elektirik kesintisi geldi khkh56 iki noktayı yaptım uyudum sabah ta işe geldim tabiki bunu unuttum saat 1 de de elektirikler gitti kurs ta 6 da başlayacak heh bu durumda tekrar iki noktalamam gerekti bu sefer elektiriklerin gelmesi için iki nokta yaptım tamda imgelediğim şekilde oldu iki dk sonra elektirikler geldi sanırım kursun iptal olması için başka yöntemler bulmam gerekecek saat 6 ya daha çoookkk var khkh56 |
agl34 mumin okan çok teşekkürederim agl34 Buğün ilk tel görüşmemi yaptım ve bölgeden en kısık sesli bir bayanla görüşmemi yaptım ve çok net duydum konuştum tekrarlatmadım harikasın arkadaşım actionsmile |
teşekkür benden sapkal89 |
perilicecim canım.. reiki ikiye uyumlanmadan kundalini almanı tavsiye etmem kuzum.. yine de rehberin ve sen bu konuda en iyisini bilirsiniz.. super http://www.narmikan.org/upload/Image...cmis-olsun.jpg arkadaşının babası için bildiğim her yöntem ile yanınızdayım canım sizde kendisine olumlu düşüncenin önemini vurgulayan biri ki tane bilimsel yazı gösterin kısa ama net olsun bu yazılar.. önemli olan kendisinin de bu şifayı kabul etmesidir.. bu sayfadan yazını okuyan bütün arkadaşlarımız da seni destekleyeceklerdir.. kısa sürede güzel haberlerini alalım inşallah.. ark5 eğer uygun görürsen hangi konuda ameliyat olması gerekiyor biraz daha ayrıntılı bilgiler ver canım.. böylelikle daha net çalışmalar yapabiliriz.. actionsmile sevgiler.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
teşekkürederim y789 banuh o senin güzel harika gören gözlerin bence sende harikasın actionsmile y789 shamicim canım inanki yazını yeni okudum ve sanırımki geç kaldım... Olsun demek ki bu şekilde hayırlıymış endişelenme canım çok iyiğim tahmin ettiğimdende iyigim kundalin reikisinin çok sert bir enerji olduğunu biliyordum ama 1 saat uyuyacağımı tahmin etmemiştim yeni kanlktım önce kendime sonrada babamın agrıyan koluna kundalin reikisi verdim babam memnun bir şekilde yatagına gitti ben yokken kolu epey agrımış sanırım aradaki farkı hemen çözdüm bilmiyom ne kadar doğru tahmin sen benden daha iyi bilirsin usuki reikisi yumuşak bir reiki ve rahatsızlığın özüne indiği için uzun süre tedavi şekli kundalinde ise sert bir enerji enerjisi bayada güçlü ve hemen etkisini gsteriyor gibi geldi bilmiyom belki yanılıyorumdur fakat bu şekilde hissettim nedense ama tatlı bir uyku uyudum utananadam y789 Bu arada arkadaşımın babası neden dün akşam hareketli olduğunu şimdi çözdük acaba ne oldu diye düşünüyorduk sanırım sendin canım çok teşekkürederim arkadaşımın babası hakkında bilgi istemişsin arkadaşımın babası bel fıtığı ve doktor ameliyat demiş iki hafta sonra ameliyat tarihi belirlemek için gidecek tekrar doktora inşallah ameliyata gerek kalmaz sanırım bu bilgi işine yarayacaktır bu arada herşey için teşekkürederim .... y789 bu arada arkadaşlar ben teli duymanın heyecanı ile sıcagı sıcagına girip duygularımı aktarmıştım onu biraz daha açayım ben iki nokta kuantum araştırmaları yaparken mumin arkadaşımın diğer arkadaşlarında yardımlarını istiyorum benim göremediğim püf noktaları görebilmek için hemde bu arada yazara ve yayım evinede saygımdan dolayı kitabı aldım ve okuyorum bu arada muminle konuşurken kulağım için iki noktalama istedim çünkü bana gre imkansız olanlardan biri ve iyileşeceğine inancımda sonsuz mumin arkadaşımda bunu kabul ederek ne yapmam gerektiğini yazarak bende kendime iki nokta yaptım pazar akşamı idi tabiki bunuda unutmam gerekli o ğün ne çareki unutamadım ertesi gün kurs telaşi ile unuttuğum anda tel görüşmesini yaptığımda inanamadım çünkü aradaki farkı çok iyi hissetmiştim ve o anki duygu yoğunluğu ile gelip arkadaşıma yazma ihtiyacı hissettim ve halen o ğünkü duygularım aklıma geldikçe tel görüşmesi vs heyecanlanıyor benim için gerçektende çok güzel bir şey imkansız diye bir şey olmadığını bildiğimi bu sefer gözlerimde görmüş olmanın heyecanını duyyorum.... işte o yazının özeti özetten ziyade detay oldu da idare ediverin artık gelişme bu şekilde oldu. utananadam benim uykum geldi utananadam buğünkü uyumlamanın detaylarını istemeyin uyumlamanın 15. dk sın dan sonra tatlı bir uykuya daldım utananadam bakalım notlar gelsin çalışmalara başlayacağım 956k buğünde kundalin reiki bir le taniştim ve kendimi geliştirme yolunda ilerlemeye devam ediyorum hayat benim için çok güzel bir oyun bahçesine dönmeye başladı benim gelişimimde yaşadıklarımı hayatı anlamlandırmama ufkumu genişlemesinde beni destekleyen hayatım değişti ailesine çok teşekkürederim ... sevgiyle kalın |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:56 PM. |