Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Burcu'nun Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1340)

25emel 10-06-2007 11:50 PM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü

[youtube=425,350]bn-6AW2n7Sg[/youtube] dizeler ömer hayyama ait arka plan müziği Armen Chakmakian - Distant Lands mış 44 her istediğinde elinin altında olsun.eh arada faydalanırız dimi hoş muş. onayi

BURCU GELEGEN 10-06-2007 11:51 PM

ooo ev taşımayı birde bana sor sung66 kolay gelsin valla taşımak yerleştirmek ne demektir çok iyi biliyorum bundan 3/4 yıl önceydi 1 yıl içinde 5 ev değiştirmek zorunda kalmıştım hatta birind e sadece1 gece kalmıştım ooyyyyy ne günlerdi blissy oradan oraya eşya taşımak koşuştırmak iyi gene iyisin nete girebiliyorsun ebn 3 hafta önce taşındım 1 hafta internetsiz kalmıştım burada tuh788

BURCU GELEGEN 11-06-2007 12:00 AM

Emel ben san şimdi ne diyeyim muhteşemsin ya çok güzel super teşekkrü ederim
Aklıma Ümit Yaşar Oğuzcan'ın çok eski bir şiir kıtası geldi
Unut diyorum
unutacaksın
unutmalısın
Bir gün bu yağmurlar böyle yağmayacak
Sel götürmeyecek sokakları
Ağlayan Tanrıdır bulutlar değil
Düşünsene bunca insanın tanrısı olmak kolay değil
Unut diyorum
unutmalısın
unutacaksın
bu şiiri 12 yaşlarımda okumuştum eski bir kitabından ama bu kısmı yanlış yazmadıysam bu şekildeydi o kitabı kaybettik bir daha bu şiirini bulamamıştım.

25emel 11-06-2007 12:04 AM

ne yani şimdi de bu şiirimi arattırıcaksın bana khkh56 khkh56 khkh56 tamm arkadaşımmm bakarız bi çaresine smil56

hayalayaz 11-06-2007 12:07 AM

gökmencim
kolay gelsin..yardım edelim diycem ama baya uzaktasın..bende yeni evini pozitif enerjiyle doldurayımda yorgunluğun geçsin..evin hayırlı uğurlu olsun.daha iyisi kendinin olsun inşallah..sevgiler

25emel 11-06-2007 12:20 AM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
ne yani şimdi de bu şiirimi arattırıcaksın bana khkh56 khkh56 khkh56 tamm arkadaşımmm bakarız bi çaresine smil56

ne uyuzum yaa f678h f678h f678h

BURCU GELEGEN 11-06-2007 09:51 AM

Emel valla niyetim bu değildi o an aklıma geldi aramıştım bi dönem internetten ama bulamamıştım. Uzun düre oldu unutmuş gibiydim aklıma sen getirdin ben ne yapayım y789

BURCU GELEGEN 11-06-2007 10:07 AM

oyy unutmuşum herkese iyi haftalar günaydınlar thumbsanim

gokmen goker 11-06-2007 07:27 PM

hayal ve burcu tesekkurler.. yasarken bedenim yorgun olsun ama ruhum yorulmasin diyenlerdenim.. sizlerse ruhumun yorgunluguna birer turk kahvesi gibisiniz.. dusunmeniz zaten bende eşlik etmeniz anlamına geldi .. tekrardan tesekkurler. 96 yerlestim sayilir.. zaten 10 gundur herseyi ayarladim.. bos kaldikca boyasını yeniledik arkadasimla, temizligini yaptik, bir tek esyalarimi tasimam kalmisti.. yarina tel baglantisi icin gelcekler, en kisa zaman da net te baglarim.. annemlere ve siz guzel arkilerime her istedigim anda ulasmak isterim.. ya yeni evim haziranda dahi soguk gibi.. belki tasinirim yine.. uyumadan farkedememisiz soguklugunu.. :( sorun etmiyorum ama.. tercihlerim icin hep gerekeni yaparim. saglik olsun.. tebessumlerle kalin canlar.. smiliyface

BURCU GELEGEN 11-06-2007 10:10 PM

Gökmen sende her zaman huzurla tebessümle kal.Ev içine sindiyse huzur buluyorsan soğukluğuna aldırma benim bu evde serin valla bazen üzerime uzun kollu alıyorum. Ama evimi seviyorum cilgin897 kısa zamanda yerleş ve o tatlı yorgunluğun tadını çıkar kolay gelsin

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 PM.