![]() |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Teşekkür ederim Emel iyiyiz şükür bir süredir daisy çok gözönünde 3 gün önce nazar boncuğu takmıştım boynuna hissetmiştim birşeyler biranda ne oldu bilemiyorum hala şoktayım daisy atlatsada hatırladığım sadece arabanın kaçması daisynin bağırmaları bana o minik patileri ile sıkıca sarılması |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü yrl78 ucuz atlatmıssınız |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Atlattık çok şükür akşam yıkadım taradım kızımı sevdim konuştum. Sonra Alsancakta arkadaşlarla 1/2 birşey içip eve geldik uykum yok telkin müziklerini dinliyorum şu an çok daha iyiyim |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü büyük geçmiş olsun bazı insanları gördüğümde çarpıp kaçan gibi hayvalara hayvan demenin hakaret olduğunu düşünüyorum.her neyse küfrün adını günah koymuşlar bide hanımlara yakışmaz demişler elimizi kolumuzu dilimizi bağlamışlar.ben bu bağları fazla umursamamda aramızda çoluk çocuk var,örnek olmakda lazım..neyse anladın sen onu..tekrar geçmiş olsun kızımıza saygılı sevgiler tabiiki bizlerede. |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü [b]Maalesef bende küfürü sevmesemde içimdeki o telaşı endişeyi anlatamam adama artık söylemediğim kalmamıştır. Ben bunlara insan diyemiyorum insanlıktan çıkmış şahış kişi sıfatı koyabiliyorum. Bir hayvan kelimesini ne kadar negatifleştirdiler istemeden hayvan diyebiliyoruz ki aslında gerçekten hayvanlar bizden çok üstün yaratıklar olduğunu ve hislerinin bizimkilerden çok daha kuvvetli en önemlisi koşulsuz sevgileri ile ne kadar yüce olduklarını biliyorum[b] |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Herbirinize tekrar teşekkür ederim Ben bazen sesleri duymaya başladım ya her dinleyişimde birşeyler keşfeder oldum 44 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Evet hoş bi müzikle kapatalım kapıları blissy Bende yatsam iyi olacak son 1 parça Candan Erçetin Melek parçası iyi geceler herkese kacaman öpüyorum sizleri |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Herkese hafif yağmurlu güzel İzmir'den günaydın ve iyi pazarlar kahvesmiley |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Öğlen daisy ile ekmek almak ve daiynin çişi için çıktığımda hafif yağan yağmurdan sonra o muhteşem toprak kokusu koklamaya doyamadım ya... Çok güzel bir hava vardı az yürüyüş ile çevreye bakınıyorum bir apartmanın önünde adam ciğerli makarna yapmış anne kedi ve yavrularına veriyor bir kadın köşe başlarına kuru mama ve su koymuş sessiz sakin herkes evinde pazar keyfi yapıyor. Bizde evimize geldik güzel kahvaltı yapıp hafta içi seyredemediğim cnbc-e dizilerinin tekrarlarını izleyip hafif şekerleme yaptım 44 Sonra dolaşmaya çıktık şimdi günün keyfini çıkarmaya devam ediyorum. Bu arada bir müzik önerim var bulup dinleyin çok güzel Armen Chakmakian - Distant Lands çok rahatlatıyor beni |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü guzel bi pazari ev tasiyarak gecirdim.. ustelik ankarada yagmur siddetliydi esya tasirken. olsunn.. arkadaslarimin mutluluklarindan ozumsuyorum iste.. odunc alabiirim dimi yaa birazcik burcu ? dl67 not aliyorum onerini de.. tesekkurler.. esen kal. :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:05 PM. |