![]() |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Çok teşekkür ederim 25emel ben ancak bu saatlerden sonra müsait oluyorum ev işleri tamam daisy uyuyor kedişimizde yanımda yatıyor rahatca nette dolanıp müziğimi dinliyorum ve şimdi sizinle bunu paylaşmak istedim şu an dinlediğim parça Yalnızlık senfonisi nedendir bilmiyorum sertab erener bu parçayı bir konserinde yılalr önce müziksiz söylemişti ve hıçkırarak ağlamaya başlamıştım kendimi tutamıyordum. O zamandan beri çok etkiler bu sözler Anladım sonu yok yalnızlığın Hergün çoğalacak Her zaman böyle miydi bilmiyorum Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak Alışır her insan, alışır zamanla kırılıp incinmeye Çünkü olağan yıkılıp yıkılıp yeniden ayağa kalkmak Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette Bekliyorum bekliyorum bekliyorum Hadi gelin üstüme korkmuyorum Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette Bekliyorum bekliyorum bekliyorum Hadi gelin üstüme korkmuyorum Bulutlar yüklü ha yağdı ha yağacak üstümüze hasret Yokluğunla ben başbaşayız nihayet Bulutlar yüklü ha yağdı ha yağacak üstümüze hasret Yokluğunla ben başbaşayız nihayet Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette Bekliyorum bekliyorum bekliyorum Hadi gelin üstüme korkmuyorum Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette Bekliyorum bekliyorum bekliyorum Hadi gelin üstüme korkmuyorum |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü evet biliyorum ben bunu sertab ablada hakkını veriyo yani haaa clapping bu arada yeni avatarım nasıl? smil56 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü ço k güzel nereye sürüklüyor ama onu merak ettim sevincli |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü vallaha sordum bana da söylemedi smil56 ama abi ablayı belliki çok kızdırmış... neseli56 tenhaya götürüyormuş gibi geldi bana khkh56 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü 25emel ne o sürüklemekten vazmı geçtin sevincli bu avatarında çok güzel. Dünden beri inanılmaz tembellik yapıyorum kendime ev işleri var ve hala pc başından kalamadım. Şimdi Kahvaltımı yapacağım evi toparlayıp ütümü bitirmeyi planlıyorum. Sonra da her zaman ki gibi Daisy ile yürüyüş k8908 Herkese iyi pazarlar günaydın kolay gele |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü khkh56 khkh56 sorma ya bunu yeni buldum 44 malum gördüğünden isteyen çocuk gibi hissettim kendimi bir amaa dayanamadım aldım kendime uyarladım 44 burcum bende daha yeni ev girdim sabah sabah erkenden attım kendimi yollara dün bitti benim ev işlerim wave sana kolay gelsin thumbsanim |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü teşekkürler ama ben seyredemedim bunu blook Bir pazar günü de bitmek üzere çok tembellik yaptım çokkkkk 44 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü kötü bir sabahla başladım ama hiç sinirlenmeden ağlamadan yoluma devam ettim ve sabahın erken saatlerinde satışı yapabildim olumsuzlukları burada anlatmak istemiyorum olumlu gelişmeler dersem iyi gün geçirdim 2 satışım oldu ama bunların dışında ileriye donük güzel görüşmelerimde oldu her zamanki gibi akşam saati 19:00 dan sonra daisy kızımla parkta dolaşmaya çıktık ve arkasından cafe de kahve keyfi yaptık evimize geldik yemek hazırlarken çok sevdiğim arkadaşım aradı ve şimdi rakı meze keyfi yapıyoruz . Ben bugün çok olayın farkına varmaya başladım hayat güzel ve sizinle olsun |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Burcuuuu nerdesin,çokmu çalışıyon kuzum benim, bak sana çay yaptım yorgunluğunu alsın. |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Canımsın ya çok teşekkür ederim. Bu hafta çok yoğundu programım geceleri bile vaktim yoktu giremedim. Herşey şimdilik şükür yolunda evimize alıştık parkta yeni insanlarla tanıştım onlarla vakit geçirmeye başladık. O kadar anlayışlı ve iyi insanlar ki buraya taşınmak en iyi seçenek olduğunu görüyorum. cilgin897 Pazar günü kendime program yapacağım kişisel gelişim için vakit ayırmam gerek bu hafta müziklerimi bile çok az dinleyebildim. Şimdi Hatırla Sevgili dizisi başlayana kadar müzik dinleyip olumlama yapıyorum f678h |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:01 PM. |