![]() |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Herkese teşekkür ederim sabah daha güzel uyandım olacak bunlar kolay değil biranda değişimi yaratmak. Yanımda olmanız harika birşey sizleri çok seviyorum |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü http://myimgs.net/images/toax.jpg ne oldu güneşi kıskandıracak o sıcacık yürekde tipi nam salmış gibi...zemheri de sanki yüreğin... rt67 bana yanlış de,sana öyle gelmiş de! terli345 ne dersen de ama sakın bana dualitenin hüznü beni sardı deme... inanmam! sadanim |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü [youtube=425,350]gl6ZeTHueNQ[/youtube] sadanim |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Emelim iyi ki varsın çok seviyorum seni 44 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Alıntı:
|
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Hafta sonu annem ve teyzem geliyor çok heyecanlıyım çok özlemiştim 1 aydır görmüyordum harika bir pazar geçireceğim derty k8908 956k |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Hayatta hiçbirşey raslantı değildir gerçekten bu cümleyi ne kadar çok kullanmaya başlasam bunun gerçekliğini kanıtlıyor 44 Bugün hayalaayaz ile tanıştım. Gwerçekten kısa da olsa muhteşem bir sohbetti inanılmaz rahatlayarak uğurladım tabi güzel olan başka birşey eski iş arkadaşımın teyzesi olduğunu öğrendim ve minik umutcan iş arkadaşımın oğlu çok tatlı bir çocuk allah uzun ömürler mutluluk versin. Hayal harika zamanlamada bana çok iyi geldi bu buluşma çok teşekkür ederim 96 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü vaktin nasıl geçtiğini anlamadım burcum..sen ve senin çocuk gözlerin vede tanıdık gülüşün...gülüşün bana yabancı değil..ve çok güzel..yine birlikte olucaz inşallah..ve artık randevuya ihtiyacımız yok.ne zaman istersek ve ihtiyaç hissedersek..sevgiler |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Annemler Bodrum'a bir dönsün gelecem ilk işim blissy |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Herkese pazar sabahından günaydın Şükürler olsun ki birşeyler öğreniyorum hele bu sabah olumsuz olsada öğrenmek istediğim birşeyi öğrendim karışık ne diyor bu sabah sabah diyorsunuzdur. Ama anlatamıyorum amannn şükürler olsun ki bunu da öğrendim ohhh rahatladım ya 44 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:05 PM. |