![]() |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Burcucum radyo programin icin seni kutlarim ama henuz dinleyemedim, beceremedim yani ,aksam esime soracagim bakalim bilgisayardan dinleyebilirmiyim. Hep mutlu ol, hep neseli ol blissy kiss3 Sevgi ve Isikla kal |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü hani yayın yokmu bu akşam yafff |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Yaptıkda bitti neler neler dedim Ayşe super |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü burcucum bitanem akşam konuşamadık.işini hallettinmi.yeni işinden memnunmusun.radyo proğramlarınızı dinlemek için can atıyorum ama olmuyor...HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü yeni iş yazmışın mesajda, hayırlı olsun... buluşmada olmamış ölemi.. sebeb? oğluşş ateşi düştü antibiotiği alınca..c.tesi gün evde öle telaşlıydım. gece sahilevleirne geldim ama gece döndüm. aklımda buluşmada kaldıydı.. bi sonraki yakın zman olsun yaff.. |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Sevgili nilgün messenger üzerinden konuştuğumuz için burayada yazmadım Ayşe teşekkür ederim iyiyim çok şükür.... Buluşmadık evet bir dahakine haber veririz elbet eskisi kadar yazmıyorum çünkü Toparlamam gereken durumlarım var onlara odaklanmak istiyorum radyo programlarım zaten devam ediyor 44 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Ayyy toparladım toparladım harikayım kiss3 yazmıyordum sebeplerim vardı ama buradayım ve dün ve bugün bir harikayım aman allah kem gözlerden saklasın utananadam öyle mi deniyordu blissy |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Kırıldım, üzüldüm, ağladım, haykırdım, kaçtım. zaman dedim kendime hep, zaman ama..... neden başkaları bu zamanı kendinde yaratmıyor ??????? Karmakarışık oldum hıçkırıklara boğuldum günlerce dağıldım 3 gün sonra çekti beni kolumdan ağlarken yakaladı çünkü, aldı yanına ve konuştu iyiki o gece yanımdaydın söylediklerin bendim söyleyeceklerimde sen sorunlu, karışık günlerin sonunda 3 gündür çok iyiyim teşekkür ederim..... O kapı açıldı ve ben tekrar buradayım |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Fındık fıstık ooooo uy897 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Avni Romanyadan size kucak dolusu sevgilerini gönderiyor kiss3 Çok şükür iyiymiş 2 aya kadar gelecek inşallah ve tabi İzmire uğramadan olmayacak smileydance |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:32 PM. |