Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Burcu'nun Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1340)

hayalayaz 22-07-2007 12:38 AM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü

spirirüel yolda yürüyenlerin mükemmel olması gerektiği gibi yanlış bir inanç var..4/4 lük olabilsek uçarız herhalde..bu birde tercih meselesi..örneğin ben olabileceğimin en iyisi olabilirsem kendimi mutlu hissedeceğim...olabildiğimin en iyisi 4/3 te olabilir 4/2 de öğrenmemiz son nefesimize kadar süreceğine göre ne olduğumuza da biz değil başka bir plan karar verecek kanımca...onun için burcucuğum bana görede doğru yoldasın..hepimizin öncelikli sorumluluğu kendimize..daha sonra çevremizedekilerin sırası geliyor..zaten biz mutluysak herkes mutlu olacaktır..kendini mutsuz hissettiğinde çenende kusursuz gamzeye bak ...herkese nasip olmayan güzel gamzen, senin ne kadar ayrıcalıklı bir varlık olduğunu hatırlatsın sana, saygılı sevgiler..

ozel 23-07-2007 06:44 AM

Burcucum iyi hissetmene cok sevindim, wave o kadar guclu bir enerjin varki yazilarindaki sevincide uzuntuyude tam algilayabiliyor insan, Hayal hakli once kendimiz sonra baskalari, bu bencillik deyil aksine Evrensel varolus kurallarindan biri, once sen seninle olmayi ogreneceksin sonra iki insan bir olmayi ve aile arkadas derken belli siralamayla sonunda "O" nunla bir olmayi ogrenecegiz. Ama once kendimize olan sorumluluklarimizi almak durumundayiz seninde dedigin gibi once biz kendimizi mutlu etmeyi ogrenelimki ancak ondan sonra baskalarini sevebilir ve mutlu edebiliriz . Demek cenesi gamzeli bir meleksin wink77 benimde iki yanagimda gamze var gamze kardes olalim biz neseli56 Dunyamizin enerjilerinin buyuk deyisimler icinde oldugu su son zamanlarda tabiki bizlerinde enerjileri suratle deyisiyor Burcucum, onun icin ruhsal durumumuzun dengeleri her an deyisim icinde ve bir boyle bir soyle hissediyoruz dogal olarak sakin umitsizlige kapilma zaman herseyin ilaci diye bir laf varya evet simdi zaman hizlandi ve hala herseyin ilaci hemde hizlanmis haliyle herturlu sorunun careside hizla geliyor, bunu farketmissindir eminim, bize dusen sadece sakin ve olumlu olmaya ve kalmaya calismak neseli56 Senin kalbinin gucune ben bile buradan yurekten inaniyorum bazen dersler ust uste gelsede sinifta kalmak yokki elbet bir sekilde gecip gidiyor, kalici olan yine kendimizle basbasa biziz ve kendimizi ne kadar cok sevdigimiz cilgin897
Sevgi ve Isikla kal

BURCU GELEGEN 24-07-2007 11:25 PM

canlarımsınız ya özellikle sona sakladım kendimi günlüğümü hissettim sanırım duygulanacağımı.
Ferya ne kadar haklısın ya şimdi Hayal ve senin yazdıklarını okudukça daha net isteklerim oluşuyor işte budur diyorum.

ozel 25-07-2007 12:09 AM

Evet burcucum iste budur cilgin897

BURCU GELEGEN 25-07-2007 12:13 AM

çok moralim bozulunca bu güzellikleri seyrederim [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=KBSOeUCzefQ[/youtube]

YAZGÜLÜ_81 25-07-2007 12:32 AM

Burcucum tekrar, yazılarınla aramızda olduğun ve desteğin için kendimi çok şanslı hissediyorum sevgiler thumbsanim

BURCU GELEGEN 25-07-2007 05:08 PM

Teşekkür ederim Elif
bugün daha iyiydim çok sıcaktı ama güzel görüşmelerim oldu. uy897 yarın daha iyi olacak. 96

ozel 26-07-2007 10:20 PM

Ayy Burcucum yaa bu videoya bayildim bayildim bayildim khkh56 blissy kiss3 Allahim dunyanin en sevimli seyleri bunlar off yaa, eridim resmen sevincli super superr alk78

BURCU GELEGEN 26-07-2007 10:23 PM

bende bayılıyorum bunlara Daisy sağlığından dolayı doğum yasaklandı kısırlaştırdılar bende sokakta yavru kedi köpek ne görsem saldırıyorum şu an bahçedeki yavru kedilerde büyüdü artık sevecek yavrumu z kalmadı b456

ozel 26-07-2007 11:11 PM

Aynaya bak ve kendini sev, sende cok sevimli bir yavru sayilirsin Bucucum gogogo b456 blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:05 PM.