Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Burcu'nun Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1340)

BURCU GELEGEN 19-07-2007 10:39 PM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü
 
Canım Reiki yapabilmen için insiye olman gerekir ki bu uzaktan olamıyor gerçekten bu işin masterını bulmaya çalış çok yapan var ama doğru kişiyi bulmak önemli.
Babam konusuna gelince beklenti içinde olmadığımdan herşeye hazırladım sayılır kendimi şimdi nüfus müdürlüğünden vs... araştırılacak beklemeye aldım kendimi.
Ben 2 gündür iyi sayılmam enerjim düşük kendimi çok yorgun hissediyorum sürekli uyumak evimde olmak istiyorum. dün çok berbat haldeydim kendimi eve zor attım dışarıdan gelen etkiler beni çok yıpratıyor. bugün daha iyi uyansamda çokkk yorgunum hiç bunu yazmak istemezdim ama madem iyiyi kötüyü paylaşıyoruz yazayım.
İnanılmaz derecede inancımı yitirdim ne kadar çıkış yapmak istesemde düşmeye devam ettim kendimi zorladıkça inişe geçtim. sinielendim ağladım sitem ettim yok olmayı bile düşündüm. Toparlanmaya çalıştım dün ama yok kendimi mi kandırıyorum böyle dedim hepsi palavra an geldi kendime kızdım bağırdım söylendim. Tahammül sınırlarımı zorladım. Ve dün eve geldim Hayal ile telefonla konuştuktan sonra yattım reiki bile yapamaz haldeydim 12 saat nerdeyse uyudum sabah kalktığımda hiç kalkmak istemedim zorla hazırlandım işime başladım ara ara iyi oldum bazende salaksın sen dedim kendime. Anlayacağınız akşamı zor ettim gene. Birazdan ibadetimi yapacağım ve secret izleyeceğim sonra da reiki yaparak uyumak istiyorum yarınım daha iyi olacak. Klasik telkin müziklerini dinliyorum. bir süre daha sitede takılıp erkenden işlerimi bitireceğim.

YAZGÜLÜ_81 20-07-2007 07:13 AM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü
 
Burcucum dün yoktun burda epey merak ettim seni, belki başını dinlemek istiyor diye düşündüm sanırım haklıymışım,kendini düşüşe geçirmeyeceğine ve eski enerjini toplayacağına adım gibi eminim sen güçlü birisin o güç senin içinde var, elbette burda iyiyi paylaştığımız gibi kötüyü de paylaşıcaz ve rahatlıycaz eminim ki ibadetini yaptıktan sonra daha bir rahatlamışsındır, herşey gönlünce olsun sevgilerimle yeni bir gün doğdu, güneş yine bizimle herşey yolunda ve çok güzel şükürler olsun her gecenin sabahı olduğu gibi bu inişlerin de çıkışları vardır. hismiley

25emel 20-07-2007 11:20 AM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü
 
vayyy sn modum hayırlı olsun çok sevindim beaa sevincli

nilgün07 20-07-2007 11:23 AM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü
 
burcucum canım...sen yazdıklarınla hepimize güç veriyorsun moral veriyorsun.ltf kendini topla.2 gündür hayal hanımın bana yazdığı bir söz var sürekli onu tekrarlıyorum içimden"görelim bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler".SENİ SEVİYORUZ

25emel 20-07-2007 11:34 AM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü
 
Alıntı:

nilgün sav Nickli Üyeden Alıntı
burcucum canım...sen yazdıklarınla hepimize güç veriyorsun moral veriyorsun.ltf kendini topla.2 gündür hayal hanımın bana yazdığı bir söz var sürekli onu tekrarlıyorum içimden"görelim bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler".SENİ SEVİYORUZ

tpoladı topladı canım sen hiç merak etme mod dedğin öyle kolay kolay dağılmas f678h arada bi eser ya hiç o kadar sevincli

csk 20-07-2007 12:50 PM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü
 
Merhaba,

gördüğün gibi yine sitedeyim ve hasretlik bitti. Secret'i de sayende izledim. teşekkürler. Ayrı geçen günlerde yazılanları okuyorum. öncelikle geçmiş olsun. toparlanmana sevindim. Moderatorluğünde hayırlı olsun ( Hayal ablanın da ). bana ulaşacağından eminim. Hayal ablanın tavsiyesi işe yarayacaktır.

Sen aslında çok güçlüsün. ayrıca bu sitede el verdiğin insanlarla aranda oyle bir bağ oluşuyor ki, istesen bile artık düşümezsin. bu görünmez sevgi ağı tutar ve korur seni ( ve hepimizi )

Sevgiyle kal.

nilgün07 20-07-2007 02:52 PM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü
 
canım intte gezinirken çok güzel bir hikaye gördüm ve sana yazmak istedim
NİYE BEN?diyorsanız
brenda yamaç tırmanışı yapmak isteyen genç bir kadındı.bir gün cesaretini toplayarak grup tırmanışına katıldı.tırmanacakları yere vardıklarında,nerdeyse duvar gibi dik,büyük ve kayalık bir yamaç çıktı karşılarına.
tüm korkularına rağmen brenda azimliydi.emniyet kemerini taktı,ipi yakaladı ve kayanın dik yüzüne tırmanmaya başladı.bir süre tırmandıktan sonra nefesleneceği bir oyuk buldu.orada asılı dururken,gruptan yukarıda ipi tutan kişi dalgınlığa düşerek ipi gevşetiverdi.aniden boşalan ip ,hızla brendanın gözüne çarparak lensinin düşmesine sebep oldu.
lens çok küçüktü ve bulunması neredeyse imkansızdı.lens yamacın ortasında bir yerlerde kalmıştı ve brenda artık bulanık görüyordu.ümitsizlik içinde brenda,lensini bulması için allah'a dua edebilirdi yalnızca...içten içe düşünüp dua etmeye başladı."allahım sen bu anda buradaki tüm dağları görürsün.bu dağlar üzerindeki her bir taşı ve yaprağı bildiğin gibi,benim lensimin yerinide biliyorsundur.onu bulmama yardım et!"
patikadan arkadaşlarının yardımıyla yürüyerek aşağı indiler.aşağı indiklerinde ,tırmanmak üzere oraya doğru gelen yeni bir grup gördüler.içlerinden biri"aranızda lens kaybeden varmı ?"diye bağırdı.
brendanın sonradan öğrendiğine göre lensi bir karınca taşıyordu ve karınca yürüdükçe yavaşça kayanın üzerinde hareket edip parlayan lens kızların dikkatini çekmişti
eve döndüklerinde brenda lensini nasıl bulduğunu babasına anlatacak ve bir karikatürcü olan babası da ağzıyla lens taşıyan bir karınca resmi çizerek karıncanın üzerindeki baloncuğa şunları yazacaktı.
"Allah'ım! bu nesneyi neden taşıdığımı bilemiyorum.bunu yiyemem ve neredeyse taşıyamayacağım kadar ağır.ama istediğin sadece bunu taşımamsa senin için taşıyacağım..."
BU YÜKÜ NİYE TAŞIYORUM?demeyin...

BURCU GELEGEN 20-07-2007 11:01 PM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü
 
Hepinizi çok seviyorum. aslına bakarsınız dağıldığım falan yok sadece insanlar benden mükemmelliyetci olmamı bekliyor ve bunu farklı şekilde anlattıklarında bende suçluluk duygusu yaratmama neden oldu dün silkelendim ve sabah çok iyi kalktım. 3/5 sorunla karşı karşıya kalmak benim hayata adım atışımı engelleyemez değil mi 44 Aldığım bilgilere reiki olumlamalar yapmam benim 4-4 olmamı oluşturmaz herkes bir konuda eksik kalabilir ama sonra bunu farkedince düzeltme çabasına da girebilir. Ne vazifeli insanlar vardır ki onlar bile hala kendini geliştiriyor. Evet benim sorunlarım var ama ben bu sorunları büyütüp hayata karşı adımlarımı geri çekmiyorum. Öncelik benim
Benim Huzurum Mutluluğum
Benim hayatım ben iyi olmalıyım ki
işimde aile yaşantımda ve ya özel ilişkilerimde sosyal hayatımda başarılı olurum.
Kimse benden çok çok güçlü olmamı mükemmel olmamı beklemesin
Tabi ki güçlüyüm ama taşıyamayacağım yük karşıma verilirse oradan çeker giderim.
Ben hayatımı kendimi seviyorum 1 haftadır aynalarımla pek aramız iyi değildi ama bugün bir müşterideyken ayna ile göz göze geldik ve işte budur dedim gulensmiley

BURCU GELEGEN 20-07-2007 11:59 PM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü
 
ben özgürüm
96

angel2030 21-07-2007 02:22 PM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü
 
Harikasın burcum yaa f678h. Bende yazını okuduktan sonra bir ayna ziyareti yapayım dedim, budur işte arkaya dönüp baktığımızda katettiğimiz yol oldukça zorlu ve fazla ama önümüzde gidilecek çok yol var daha ve manzarası çok güzellll blissy


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:59 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.