![]() |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü ne ağlaması ve ya üzülmesi var mı hayatımızda öyle birşey biz sadece mutluluktan ağlamalıyız Hüzünü neden kendimize çekelim ki değil mi arkadaşım. koy şuradan güzel parçada oynayalım biraz wave partysmiley |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü [youtube=425,350]_bPQwdfKOYg[/youtube] hayy hayy ne demek |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü [youtube=425,350]ac9R-L7JgJU[/youtube] [youtube=425,350]4g8SRgFm9D0[/youtube] Shakira - Beledi (Mezdeke) ya günah bu kızcagaza (shakira) çok istedi ne olur beni de alın bende sizinle eglenmek istedim dedi dayanamadım getirdim sevincli |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Emellll harikasın ama sana yanıt yazmak için bir daldım yemeğin altını yaktım 44 neyse ki üstünü kurtardık çaktırmadan yeriz değil mi y789 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü ooo yemesmiyizz ayıp ettin! açlıktan ölüyorum yeni farkettim yemek diyince.... 44 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Bir pazar günüde bitti sapkal89 şimdi müziğimi koydum ve dinleniyorum harika gündü ve bunun için şükrediyorum sung66 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Gününüz aydın olsun arkadaşalr ben çokkkk aydın başladım harika bir hafta bizi bekliyor çünkü biz bunu istiyoruz değil mi 44 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü kesinlikle evet bugün mesaim yok evdeyim.ben haftaya tembellik yaparak başladım smil56 hadi siz çalışın bakayımmm uy897 uy897 uy897 kolay gelsinnnn |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Vayyy tatilci seni ben şimdi çalışmaya gidiyorum thumbsanim |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Emellll ne o bütün gün evdeydin şimdi nereye kayboldun dusun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:05 PM. |