Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Burcu'nun Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1340)

BURCU GELEGEN 15-06-2007 12:48 AM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü

Gündüzüm çok iyi geçmedi ama akşam harikaydı teşekkür ederim ve şükrediyorum çok heyecanlıyım

BURCU GELEGEN 15-06-2007 10:03 AM

Günaydın herkese Harika bir cuma sabahındn herkese kolay gelsin. Tam anlatmak istemiyorum ama oluyor sanırım çekim yasasını kullanmayı başarabiliyorum gulensmiley birkaç gün önce birşey istedim gönül işleri ama y789 ve o an o etkiyi yaratabildim ve sonuc düşündüğüm gibi gidiyor hadi hayırlısı bakalım gelişmeler nasıl olacak. Çok heyecanlıyım çokkkkkkkkkkkkkk smileydance Bu akşam güzel geçecek

BURCU GELEGEN 15-06-2007 06:49 PM

heyecanla eve gelmek telkin klasik müzik dinliyerek sevgiyle yapılan yemekler tabi arada baş parmağımı yakma sakarlığım dışında çok güzel bir akşam. cilgin897

BURCU GELEGEN 16-06-2007 10:51 AM

Bu muhteşem c.tesi sabahından herkese günaydın smil56
Herkes iyi olsun bugün hayat çok değerli ve güzel kendimi çok seviyorum k8908 Dün şunu farkettim müşteri görüşmelerinde nereye gitsem ki 1 aydır kuyumcu sektöründe ağırlık çalışıyorum her yerde de ayna var 1 haftadır o aynalara bakmaktan kendimi alamıyorum dün yarım saat müşterimde aynada iç güzelliğimi seyrettim muhteşem birşey bu. Hele ki bu sabah daha ayrı bir güzelliğim vardı y789 Normalde öylesine aynaya bakmaktan çıktım dakikalarca ayna karşısında yaşadığım güzellikler için şükrediyorum. thumbsanim Ve ben çekim yasasını kullanarak tasavvur ederek istediğim gerçekleşti blissy

tresor 16-06-2007 03:15 PM

harikasın burcu, senin yazdıklarını ılgıyle okuyorum, hele kı ayna deneyımın cok guzel, benım de aynaya baktıgımda gordugum degısıklık oncekıne gore cok ama cok fazla, bu arada bu dıyecegım venuse, bu dık durma meselesı ıle alakalı ben bır ara korse bıle taktım, cunku aılem endıse edıyordu durusum ıle alakalı, keske daha once dınleseymısım telkınlerı, annem bıle sastı bu ıse sevincli, yanarım yanarım 20 yaslarımda gıydıgım korseye yanarım.. tresor

BURCU GELEGEN 17-06-2007 09:59 AM

Teşekkür ederim Herkese iyi pazarlar keyifler thumbsanim Bende dik yrümekten çok oturmada sorun yaşardım annem çok kızardı şimdi bu halimi görse inanamazdı sürekli oturuşunu düzelt demekten gına gelmişti. Sanırım en çok annem bu duruma sevinecek dl78 98569 Şu ayna harbiden ne güzelmiş ya

25emel 17-06-2007 12:32 PM

[youtube=425,350]1Pw4Nn99vlU[/youtube] Celine Dion - I'm alive
derty derty derty derty

25emel 17-06-2007 12:33 PM

burcu işin varmı hadi gel dans edelimmmm!!!!! gulensmiley yine birseyler oldu bana f678h yerimde duramıyorum..... blissy blissy

BURCU GELEGEN 17-06-2007 02:02 PM

y789 Edelim emel harika bir pazar değil mi uy897

25emel 17-06-2007 02:09 PM

öyle ya sorma yine bir şeyler oldu bana... gulensmiley aglamayı özledim ya... hasta olmayı özledim... hep gülüyorum hep neseliyim. annem kızım iyimisin dio khkh56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:05 PM.