![]() |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Burcu avatarını ve ismini değiştirmişsin hayırlı olsun böyle çok çok daha güzel olmuş ve yine mor super |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Sağol canım daha iyi bir avatar koyacağım şu aralar ilgilenemiyorum sadece ama ben kelebekleride çok severim 44 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Aman da aman insanlar kendilerince ne güzel hikayeler yazıyormuş yaratıcılık, mükemmellik ve yalan söyleme 10 numara bravo valla bütün bunların yanında kendine bakabilmek bunun farkındalığına varabilmek harbi alkışlamak gerek ruhsal gelişimini tamamlamış olarak çevreye konuşmak ne kadar doğru olurdu acaba bunca yalan hayatın içinde olarak bakmayın siz bana anlayamazsınız ben anlayamadıktan sonra komik durumlardan birini yaşadım o kadar yazmak özgürlük ya o durum işte bu 44 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü turkish-i pazarlama kapınızda:) Avatarcı geldi hanımmmmm! avatar isteyen yok mu????? morlar kelebekler itinayla seçilir, sizler için düzenlenir.. avatarci geldi, isteyen yok mu??? |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü ben istiyorum seni bekledim zaten tahmin edebiliyorsundur isteklerimi mor illaki olacak ve kelebekte ama aslında daisy kızımın resminide koymak istiyorum çokkk şey istiyorum papi kızımda olsa ayy şöyle aile fotoğrafımız mı olsa acaba y789 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü dur ben bi calisayim üzerinde. bakalim neler bulacağım |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Hadi bakalım merakla bekliyorum ben daisy kzımın yeni resminide bugün çekeyim 44 2 kedi yavrusundan bahsetmiştim radyoda bahçemize bırakmışlar 20 günlükler neredeyse süt bile içemiyorlar birinin gözü maalesef görmüyor. 2 side dişi çok ürkeklerdi birkaç gündür yinede süt koydum bahçeye bugün bana artık güven duymaya başladılar ve eve aldım 44 hemen gözü yaralı olanın temizliğini yaptım çok rahatladı ama artık tek gözüyle yaşayacak olsun buna da şükür diğeri canavar 3 renkli boncuk boncuk bakınıyor etrafa kedi biberonuyla besledim bunları ay çok güzel bir duygu nasılda minicik patileri ile tutuyorlardı reiki yaptım ve bahçeye geri bıraktım arada baktım uyuyorlardı yanlarına gittim artık kaçmadılar resimlerini çektim resimde büyük görünselerde avuç kadarlar şimdi tekrar besledim eve alıştırmak istemiyorum papi kızım zaten hemen söylenmeye başladı Daisy bayıldı yavrulara iç parazit ilacı vereceğim birazdan sağlıklı olsunlar bir an önce de büyüyüp yemek yeseler çok mutlu olacağım resimleri eklerim |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü bu minik çok yaşama tutanan bir kediş http://img411.imageshack.us/img411/1927/resim749iy4.jpg http://img409.imageshack.us/img409/9610/resim748kc8.jpg |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü GERÇEKTEN ÇOK TATLILAR... senin gibiii alk78 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:28 AM. |