Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Burcu'nun Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1340)

BURCU GELEGEN 08-06-2007 09:12 PM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü

Geçen hafta kendime telkinlerin klasik müzik versiyonunu yapmıştım. Şimdi farkındalığına vardığım bir olayı paylaşmak istiyorum. Piano sesi her zaman beni rahatlatmıştır. Her zaman dinlemesini çok severim. Gerçi klasik müziği genelde sevsem de keman pek ilgimi çekmezdi. Şu an dinlediğimde kemanın ne kadar hoş etki yaptığını müziği tamamladığını farkediyorum. O ses içimde çoşku uyandırıyor heyecanlandırıyor

gokmen goker 08-06-2007 09:55 PM

merhabalar,
siyasi oldugun dusunmememinizi onemle belirterek bi yorum getirmek istiyorum.. Keman konçertolarindan hakkiyla etkilenmeyisimizin bana gore bir nedeni, kulturel bir yabancilik. bizler islam kulturunun etkisiyle yogrulmus bir toplumuz, ben dogdugumda kulagima ezan okundu, vivaldinin kizina yazmis oldugu koncero calinmadi, alasiz bulanlara bir not daha: siirsel anlatimla destansi haykirislar o kulturun muzigine estir. Tabiatiyla sonradan edinilen beceriler olarak nitelendirmek gerekirse kismi muzik kulagimizi, izte bu yetimiz keman konusunda pek de yetkin durumda degil. siz de hak verirsiniz ki yasamaya devam eden sanat adamlarinin muzik alanindaki calismalarinin temelini keman besteleri olusturur. Ve eklemek isterim, pianonun melodilierinin frekansi ve tinisi neyle benzesir ve daha da cesit katt1g1ndan dinlendiriciligi ve tercihi daha fazladir.. esen kaliniz :)

BURCU GELEGEN 08-06-2007 10:10 PM

Teşekkür ederim haklı olabilirsin. ben 4/5 yaşlarımdan beri ailem tarafından klasik müzik dinliyorum. Piano eğitimi almıştım küçükken ve sonra da 9 yıllık bale eğitimim var sürekli klasik müzik dinledim. bir kaza sonucu baleyi bırakmam gerekti ama içimde her zaman kalmıştır neutrali5 Hatta 3 yıl özel müzik okulunda halka ilişkiler departmanında çalıştım sürekli her dersin çalışmasını dinliyordum işte o zaman bana sadece piano hoş geliyordu kemana hiç ilgi duymamıştım. Şimdi her enstrümanın ne kadar güzel sesi olduğunu farkediyorum. Müzik dinlerken sadece 1 enstrümanın sesine değil de tüm detayları duyabiliyorum

gokmen goker 08-06-2007 10:49 PM

..sonradan edinilmis yeti bu olsa galiba, kaba bi tabir olacak ama kulaklarinizi kiskandim. :) baslangicta zorunluluk olarak baslayan bir koy seruveniydi cocuklugumda klasik muzik ve radyo tiyatrolari, ama sonrasinda vazgecilmez oldular.. seni iyi anladigimi dusunuyorum.. iyi geceler herkese..

hayalayaz 09-06-2007 12:55 AM

gökmen haklı olabilirsin. müzik dinlemeyi severim..piyono bana biraz agresif gelir, keman sesiruhumu dinlendirir,ama kanun ve ney dinlerken başka bir boyuta geçerim saygılı sevgiler

BURCU GELEGEN 09-06-2007 09:42 AM

Gününüz aydın olsun hele benim çok olsun y789 çok rahat uyudum hatta kalkmak bile istemedim ama işe gelmem gerekti Herkese güzel cumartesileri

gokmen goker 09-06-2007 03:20 PM

gunaydinlarrr :)

BURCU GELEGEN 09-06-2007 09:56 PM

y789

BURCU GELEGEN 09-06-2007 10:14 PM

Ayrıntıyı anlatmak istemiyorum ama bugün daisy kızıma araba çarptı çok şükür ucuz atlattık çarpan kaçtı o an daisy nin ağlamasına bana sıkı sıkı sarılmasından ne olduğunu anlayamadım. Allah korudu diyorum sadanim Şimdi iyi arkadaşları ile oynadı unuttu o anı Allah bizi kötülüklerden hastalıktan kazadan korusun ağla 96

25emel 09-06-2007 10:46 PM

geçmiş olsun canım ya ama suan iyi olduguna sevindim. neutrali5

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:06 PM.