![]() |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü çok çok iyi olmasa da güzel birgün geçirdim tek zorlandığım havanın sıcak olmasıydı. Bugün harika uyandım enerji depoldım gece ve gün boyunca düşürmedim kendimi ve şu an evimiz çok huzurlu arkadaşlar papi mutluluktan tepemde bir oyunlar yapıyor. Daisy bile bize katıldı bugün telkinlerden önce sevdiğim grubun müziğini dinleyip zıpladım evde biraz derty evi toparladım yemek yaptım şimdi de ütümü yapacağım hala enerjim çok ,iyi ve böyle olmaya devam etsin istiyorum. yatmadanda biraz kitap okur huzurla uyurum 44 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Her geçen gün çok daha iyi olucaz, artık o güç ve bilgiler bizde mevcut, olumsuz düşünceler yok artık ve hiç olmayacak hayatımızda,hiçbirşeyin canımızı sıkmasına , huzurumuzu kaçırmasına izin vermiycez , pes etmek kim biz kim asla k8908 |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Arkadaşlar dün çok farklı birşey oldu. Gece yattığımda daisy yanıma geldi midesi sürekli gururduyordu sanırım karnıda ağrıyor dedim reiki yaptım bir süre inanılmaz güzel çekiyor kızım fazla istemez zaten kendisi bilir yeterli olunca kendi yatağına geçer. Neyse sonra uyumadan kendimed e yapayım dedim öylece uyumaya çalışırken rüya mı desem ne desem bilmiyorum ama resmen bilinçaltımla birlikteydim. İfade etmem çok zor hem çok güzeldi hemde ilk kez yaşamıştım bunu. Sonra gecenin bir saati telefonumun çalmasıyla kendime geldim. tekrar yapmaya başladım bu sefer rüyaydı sanırım tam hatırlamıyorum ama ben çok huzurla uyudum. |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü canım huzurlu ve sakin olduğuna çok sevindim darısı başıma... |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü benıde aydınlatırmısınız . bu aralar uyuyamıyorum geceleri uykulusmile |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Işık elçi'nin Rehber Rüyalar kitabına bayılırım.Oradaki olumlamalar sayesinde artık daha rahat uyuyor ve rüyalarımı daha net hatırlayıp bana söylemek istedikleri şeyler üzerine düşünüyorum.. |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Reiki nasıl yaoılıyor her insan uygulayabiliyormu clapping |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü burcu abla diyorum benden 3 yaş büyüksün günlüğünü yeni okudum sorunlarını inş aşmıssındır.ben hayvanları çok seviyorum anladığım kadarıyla hayvanların var.Hangi hayvanları besliyorsun ????bak benim 2 kaplumbağam ve 1 balığım var köpek almak için çok uğraştım beni dolandırdılar 88a.hadi cevap yaz nolurrr. |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü Burcu Dersen çok sevinirim 1 köpeğim ve kedim var ama hayvanların hepsini çok severim inşallah istediğin bir şkeilde bir köpeğin olur ama kaplumbağa ve balıklarda çok güzeldir |
Ynt: Burcu'nun Günlüğü [quote=zeynep ] Reiki nasıl yaoılıyor her insan uygulayabiliyormu clapping [/qu ote] Reiki yapabilmen için bir reiki master'ın seni reiki enerjisine uyumlaması gerekiyor.Yani kendi kendine ya da kitaplarla filan olmuyor.İstersen şu siteye bir göz gezdir.http://www.reikiturk.com/ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:26 AM. |