Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Testler ve Anketler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=464)
-   -   sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=464242)

doremifasolasi 26-03-2010 05:54 PM

Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz?

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591571)
Konuyu anketleştirdim. Herkes oy kullanabilir. Sevgiler

vanpirellea düzenlediğin anket tıklanıyor mu?
sonuçlar yavaş yavaş geliyor mu?
çok iyi olmuş
sasapkal89ğol.

doremifasolasi 26-03-2010 05:57 PM

evet ben de yeni onayladım anketi anketi onayladıktan sonra sonuçları görebiliyoruz.
sonuçları gördüm
iyi ki varsın..

doremifasolasi 28-03-2010 07:44 PM

sevildiğinizi nasıl hissedersiniz?
sizin sevgi diliniz hangisi?
hangi sevgi deposunu kullanıyorsunuz? ne kadar dolu?:)

doremifasolasi 30-03-2010 11:16 PM

hangi şekilde sevildiğinizi yukarıdaki anketi tıklatarak belirtelim hadi sen de:)))

simetra 04-04-2010 12:54 PM

ya bu anket çok güzel olmasına karsılık kimseden ses çıkmamış hayret vallahi..daha çok kişi katılmalı bence.

maviinci 04-04-2010 03:49 PM

Çoğu insan nasıl hissettiğini düşünmekten çok direkt olarak hisetmeyi tercih ediyor :D Sanırım o yüzden birşey yazmıyorlar??

bluegirlx 04-04-2010 05:42 PM

Alıntı:

simetra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590789)
aslında bu 5 dilin her birinden bir parca olmalıörneğin onalayıcı sözler, benim sergiliediğim davranışlar sevdiklerim tarafından iyi ya da kötü bir şekilde onaylanmıyorsa kendimi huzursuz hissederim bana o ya da bu şekilde bir tepki verilmeli.yanlış yapmışsam dogruya yönlendirmeli,doğru yoldaysam onaylanmalı ki ben davranışımı sürekli hale getireyim.
ben bir bayanım ama eşimin benim için birşeyler yapması bana hizmet etmesi çok hoşuma gider, düşünüldüğümü hissettirir.
sevdiklerimlerimle özellikle eşimle birlikte vakit geçirmek birşeyleri paylaşmak,sıkılacaksak birlikte sıkılmak,eğleneceksek birlikte eğlenmek çok güzeldir benim için.örneğin yemek yaparken bile eşimin yanımda olması beni çok mutlu ediyor zamanını benimle harcaması çok hoşuma gider..
sevdiklerimin annemin saçlarımı oksaması beni bu yasımda bile dizine yatırıp sevmesi çok sey ifade eder. bu eş içinde geçerli insanın eşi tarafından sevildiğini anlatan güzel bir dildir.
armagan da elbette insana sevildiğini anlatır ancak beni armaganlara bogup ben,mle vakit geçirmeyen ya da geçiremeyen bir eş ya da arkadaş benim için pek bir şey ifade etmez açıkcası...
yani sözün özü bunların hepsi biraraya gelince süper olur ama olmazsa olmazım tabiki var; o da nitelikli beraberlik galiba.çünkü düşünüyorum da bana onaylayıcı sözler söylese, armaganlar alsa, hizmet etse ve tensel temaslar olsa da her daim bana ayıracak zamanı yoksa olmaz bu iş..bunları yazarken o kadar da katı değilim elbette kendine de ayıracak bir zamanı olmalı ama daha çok ben.. kısacası tekrar ediyorum nitelikli beraberlik.y789

arada sevgi olmasada ,tensel uyum olabilir...
arada sevgi olmasada hediye alınabilinir..
arada sevgi olmasada hizmet edilelebilinir..
ama ..ama..kaliteli zaman sevgiye anlaşmaya bağlıdır..başka hiç bir halukarda gerçekleşmez..bana başka hiçbirşey sevildiğimi göstermez..

spawnix 06-04-2010 12:36 PM

ben biraz daha farklı yönlere değinmek istiyorum bazı kızlar çok utangaç oluyor ve karşı cinsten hoşlandıkları halde bunu belli etmiyorlar bu konudaki düşünceleriniz nedir

maviinci 06-04-2010 01:14 PM

Bu konudaki düşüncem tam olaraaakk; Bazı kızların çok utangaç oldukları ve karşı cinsten holşlandıkları halde bunu belli etmekten çekindikleri :P

spawnix 06-04-2010 01:45 PM

ehüehü:D nevar çekincek canım maksat kalpler bir olsun bundan daha güzel birşey ne olabilirki :D tşkler cvbın için nsmr:D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:34 PM.