![]() |
Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? Alıntı:
sonuçlar yavaş yavaş geliyor mu? çok iyi olmuş sasapkal89ğol. |
Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? evet ben de yeni onayladım anketi anketi onayladıktan sonra sonuçları görebiliyoruz. sonuçları gördüm iyi ki varsın.. |
Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? sizin sevgi diliniz hangisi? hangi sevgi deposunu kullanıyorsunuz? ne kadar dolu?:) |
Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? hangi şekilde sevildiğinizi yukarıdaki anketi tıklatarak belirtelim hadi sen de:))) |
Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? ya bu anket çok güzel olmasına karsılık kimseden ses çıkmamış hayret vallahi..daha çok kişi katılmalı bence. |
Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? Çoğu insan nasıl hissettiğini düşünmekten çok direkt olarak hisetmeyi tercih ediyor :D Sanırım o yüzden birşey yazmıyorlar?? |
Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? Alıntı:
arada sevgi olmasada ,tensel uyum olabilir... arada sevgi olmasada hediye alınabilinir.. arada sevgi olmasada hizmet edilelebilinir.. ama ..ama..kaliteli zaman sevgiye anlaşmaya bağlıdır..başka hiç bir halukarda gerçekleşmez..bana başka hiçbirşey sevildiğimi göstermez.. |
Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? ben biraz daha farklı yönlere değinmek istiyorum bazı kızlar çok utangaç oluyor ve karşı cinsten hoşlandıkları halde bunu belli etmiyorlar bu konudaki düşünceleriniz nedir |
Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? Bu konudaki düşüncem tam olaraaakk; Bazı kızların çok utangaç oldukları ve karşı cinsten holşlandıkları halde bunu belli etmekten çekindikleri :P |
Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? ehüehü:D nevar çekincek canım maksat kalpler bir olsun bundan daha güzel birşey ne olabilirki :D tşkler cvbın için nsmr:D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:34 PM. |