![]() |
Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? en iyisi ben bunu anket şekline getireyim :) sevildiğinizi nasıl hissedersiniz?sizin öncelikli sevgi diliniz hangisi?(lütfen tek bir seçeneği işaretleyin.)örnek cevap:b ya da b)armağan şeklinde cevaplarsanız daha kolay sonuca ulaşabilirim teşekkür ederim. a)onaylayıcı sözler b)armağan c)hizmet davranışları d)nitelikli beraberlik e)tensel temas |
Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? Konuyu anketleştirdim. Herkes oy kullanabilir. Sevgiler |
Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? en önemli şıkkı eklememişsiniz.. gözlerinden anlaşılır. haklı olarak diyeceksinizki gözlerinden nasıl anlaşılır? siz bana gülün kokusunu tarif ettiğinizde bende size gözlerinden nasıl anlaşıldığını söylerim |
Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? Alıntı:
Sizin söylediğiniz bence en önemli şık olmaz,dahada önemlisi var. Sevildiğinizi ve sevdiğinizi kalbinizle hissedersiniz. ''Gözler kalbin aynasıdır.'' Genç kız annesine sormuş. -Anne,insan aşık olduğunu nasıl anlar? -Bunu anlayamazsın,ama bilirsin. Meksikalı golcü bir futbolcu vardı Sanchez,baya iyiydi. Sanırım Barcelona'da oynuyordu,sonra ülkesinde jübile yaptı. Sanchez ,10 numarayı giyiyordu. Onu hatırladım. |
Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? bir insanın kalbinden ne gectigini göremezsin..ama gözlerine baktıgında ne hissettigini bilirsin..utanmışmı, yanında mutlumu,sıkılmışmı, yalanmı söylüyor hepsi gözlerinden okunur..kalbi okuyamazsın sanchez lisedeki lakabımdı..o dönemler champion maneger diye bi oyun vardı arkadaslarda hem futbol stilim hemde konusma tonum ispanyolları andırdığı için ispanyolca bi isim aradılar barcelonalı sanchez fikrini ortaya atan canlıyla hala aynı universitedeyiz^-^ |
Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? sen kendini nasıl hissettiğnle ilgili :) Sen kendini onun yanında iken nasıl hissediyorsun ?! asıl cevap kendinde :) Tabiiki sevgi hissi ile aşk hissi farklıdır :) Onun yanında kendini huzurlu ve özgür hissediyorsan :) mecburiyetten değil istediğin için keyif aldığın için birlikteysen bu hem seviyor hem seviliyorsun durumunu ifade eder :) ................................... Aşk duygusu ise tam tersidir :)))))))))))))) onun yanında kendini karmakarışık hissedersin ve de ayrı iken ona mecbur ama ondan emin değil ve endişeli kendini tedirgin hissedersin:) Bu biraz korku heyecanına benzer 'BİLİNMEYEN bir DİYARA'girmişliğin merakı-çekiciliği-tedirginliği ve kendini güvensiz hissetme :) Bu yüzden karın bölgesinde gerginlik ve kramplar oluşur :)))))))))))))))) Heyecan arttıkça adrenalin dayanılmaz bir çekim gücüne ulaşır. :))))))))))))))))))))))) sevgiler. |
Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? Yani aşk bir GEÇİŞtir sakın ona takılıp kalmayın:) Tabiiki de nereye geçtiğiniz önemli :) Siz sevgiye geçin :) derim ben :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? nitelikli beraberlik (d)ama hepsininde ayrı bir önemi var elbette |
Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? inanmıyorum aşka meşke :P Dünyada tek gerçek şey, sıkı bir uyku :) |
Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? Alıntı:
Aradığım açıklama/ifade şekli buydu evet. Ben bunu alıyorum ve kendime ekliyorum. Teşekkür ediyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:41 PM. |