Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   İşte Geldik Olumlama yapmaya:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462935)

sanrıca 13-12-2009 05:06 PM

İşte Geldik Olumlama yapmaya:))

Biz çekim yapan büyücüler olarak sitenize geldik üç kişi..Minik sevimli büyücüler...Atladık süpürgemize hayatımdeğişti sitenize geldik..Önce merhaba:))
Ahh benim sivri dilli olumlamalarım başımıza iş açtı:)) Neyse burada uslu kız olucam söz verdim..Eee ama şarkı dinlemek günah derlerse atar tepemin tasıı napalımmm!
neyse efenim biizm bir şirin cadımız var..Biz jelibonlan hayatımızda oyunlar oynarken.aaa bir baktık yalnız değiliz!
Oyunlarlayaşayangiller familyasından bir büyücü daha bulduk..Büyü yapıp hayatımızı değiştiriyoruz..
Aşk olmakla aşık olmayı ayırıyoruz..Hayata aşkla bağlıyız..Çikolatalı pastayı-amasya elmasını- sularda yalınayak yürümesini-kırçiçeklerini çokkk seviyoruz..
Ve bu bizim masalımız..hepinizi masalımıza davet ediyoruz:))

çok_mutlu:) 13-12-2009 05:14 PM

Cevap: İşte Geldik Olumlama yapmaya:))

masalınıza eminim herkes büyük bir zevkle eşlik edecektir:)iyiki geldiniz hoşgeldiniz :)iyilik melekleri hep sizlerle olsun:)

echoo 13-12-2009 06:35 PM

Dörtlemişiz baksana,hatta çok mutlu bizden önce gelip yerleşmiş bile!
Sanrıca,ceza verelim ona,ilk büyümüz ona yapalım;mesela 2010 senesinde onun masalı yazılmaya başlasın
Aşık olsun
Yetmesin evleneme teklifi alsın
Yetmesin o güzel parmaklarına çok şık bir alyans taksın
Yetmesin böle böle böle fecii şekilde çok mutlu olsun!
Görsün bize haber vermeden böle yerlere gelip saklanmak ne oluyomuşşş:):)

sanrıca 13-12-2009 06:38 PM

ahah süper bu..Süpürgemizle uçup yollayalım aşk büyülerimizden..Ya daha büyük bir ceza verelim..anne de olsun!:)) Yaramaz bir bebeği olsun:))

çok_mutlu:) 13-12-2009 06:59 PM

Alıntı:

echoo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573799)
Dörtlemişiz baksana,hatta çok mutlu bizden önce gelip yerleşmiş bile!
Sanrıca,ceza verelim ona,ilk büyümüz ona yapalım;mesela 2010 senesinde onun masalı yazılmaya başlasın
Aşık olsun
Yetmesin evleneme teklifi alsın
Yetmesin o güzel parmaklarına çok şık bir alyans taksın
Yetmesin böle böle böle fecii şekilde çok mutlu olsun!
Görsün bize haber vermeden böle yerlere gelip saklanmak ne oluyomuşşş:):)

şimdi ben diyecem birşey yine garip olacak içimimi okuyorsuny789ayy ben kendimden korkar oldum 2010 benim yılım diyordum hep taaa 2000den beri bir 2010dur gidiyordu nedenses456çağırmadım echocum sizi ama seni çekim yasasıyla çağırdım hergün sayfayı açıp birşey gordüğümde echo ve sanrıcada gorse dedim tam onlara gore ama bir türlü soyliyemedim ama çekim antenlerim açıkmış geldiniz anneme bir bağırışım vardı anne geldi geldi kızım ne geldi echo geldi dedim ne echosu kızım dedi dedim sitede vardıya yazılarını sana okuttuğum oda geldi getirdin dedi sonunday789evet nede olsa çekim var yanımızda kelime israfı yapmamak lazım:)happy6

çok_mutlu:) 13-12-2009 06:59 PM

Alıntı:

sanrıca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573802)
ahah süper bu..Süpürgemizle uçup yollayalım aşk büyülerimizden..Ya daha büyük bir ceza verelim..anne de olsun!:)) Yaramaz bir bebeği olsun:))

ayyy sizin gibi cadılara can kurbany789

echoo 13-12-2009 07:38 PM

Alıntı:

çok_mutlu:) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573804)
şimdi ben diyecem birşey yine garip olacak içimimi okuyorsuny789ayy ben kendimden korkar oldum 2010 benim yılım diyordum hep taaa 2000den beri bir 2010dur gidiyordu nedenses456çağırmadım echocum sizi ama seni çekim yasasıyla çağırdım hergün sayfayı açıp birşey gordüğümde echo ve sanrıcada gorse dedim tam onlara gore ama bir türlü soyliyemedim ama çekim antenlerim açıkmış geldiniz anneme bir bağırışım vardı anne geldi geldi kızım ne geldi echo geldi dedim ne echosu kızım dedi dedim sitede vardıya yazılarını sana okuttuğum oda geldi getirdin dedi sonunday789evet nede olsa çekim var yanımızda kelime israfı yapmamak lazım:)happy6

ne echosu geldi:)Ay sen çok mutlu yaşa emi,kahkaha attım okurken:)

ya sanrıcayla bana kalsa biz 50 sene gelemezdik bir yere;modelimizden kaynaklanan bir teknoloji özürümüzü var bizim.Biz anca aç kapa yapıyoruz pc leri:)Bizim organizatörümüz Jelibon;beni de o keşfetti:)

cadı cadı diyorsunuz,aklıma geldi.Geçen gün bir yerde okudum,söyleyecem söylecem unutuyorum size.Hani şu elinde süpürgesi olan hepimizin bildiği cadı modeli var ya,ondan alıp koyun evinize ya da ofislerinize diyordu;nazara/olumsuz enerjiye filan çok iyi geliyormuş.Ben bizim kızlara yılbaşı hediyesi olarak birer cadı biblosu almaya karar verdim:)

sanrıca 13-12-2009 07:44 PM

Benim odam da var süpürgeli cadı:)) Duvarıma asmışım ama..annem her baktığında işte aynı babannene benziyor diyooo..ayy nasıl sevişmişlerse birbirleriylen:))

Sultan 13-12-2009 07:55 PM

hoş geldin sanrıca sevincli
süpürgenle beraber mutlu paykaşımlar diliyorum
y789

çok_mutlu:) 13-12-2009 07:57 PM

ayy ben hemen bir cadı alayım kendime o zaman:)küçüğünden hemde alayım:))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:19 AM.