![]() |
Cevap: İşte Geldik Olumlama yapmaya:)) Alıntı:
Ya ben doktordu,hastahaneydi,oydu buydu derken kendi derdime daldım,dünyayı unuttukkk Sakın kaybolma ortadan,kaldığımız yerden devam edecez herşeye:) |
Cevap: İşte Geldik Olumlama yapmaya:)) Süpürgenize ve size kocaman bir merhaba...25889 |
Cevap: İşte Geldik Olumlama yapmaya:)) bana da uğrayın bu aralar olumlamalarım tökezlediutananadamhy789 |
Cevap: İşte Geldik Olumlama yapmaya:)) Alıntı:
Hadi yeter bu kadar olumsuzluk,hep beraber topalarlanalım arkadaşlar,2010 a böyle girmeyelim.Sanrıca da gelir birazdan,olumlamalara,pozitifdüşünceye,çekim yasasına kaldığımız yerden devam edelim. Elinde fazla enerjisi olan varmıııı?Bize biraz takviye lazımm,borç istiyorumm,en kısa zamanda iade edecemm:) |
Cevap: İşte Geldik Olumlama yapmaya:)) hadiiiiiiiiii olumlama yapmaya tembellik yookkkkkkkkkk kendimi olduğum gibi kabul ediyorum kendimi onaylıyorumben değerliyim ben güçlüyüm kendimi seviyorum ........ ....... kolay gelsin |
Cevap: İşte Geldik Olumlama yapmaya:)) diğer kısımlara dileklerimi yazmakla başladım olumlamalara :) tamam tökezlemekten kaçış başlıyooooooo :) hayatı seviyorummmmm |
Cevap: İşte Geldik Olumlama yapmaya:)) msalınıza katılmamak içten değil ama ben bugün çok hüzünlüyüm yalnızlık çok kötü bişey ve ben yalnızım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:11 AM. |