Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   İşte Geldik Olumlama yapmaya:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462935)

sanrıca 13-12-2009 05:06 PM

İşte Geldik Olumlama yapmaya:))

Biz çekim yapan büyücüler olarak sitenize geldik üç kişi..Minik sevimli büyücüler...Atladık süpürgemize hayatımdeğişti sitenize geldik..Önce merhaba:))
Ahh benim sivri dilli olumlamalarım başımıza iş açtı:)) Neyse burada uslu kız olucam söz verdim..Eee ama şarkı dinlemek günah derlerse atar tepemin tasıı napalımmm!
neyse efenim biizm bir şirin cadımız var..Biz jelibonlan hayatımızda oyunlar oynarken.aaa bir baktık yalnız değiliz!
Oyunlarlayaşayangiller familyasından bir büyücü daha bulduk..Büyü yapıp hayatımızı değiştiriyoruz..
Aşk olmakla aşık olmayı ayırıyoruz..Hayata aşkla bağlıyız..Çikolatalı pastayı-amasya elmasını- sularda yalınayak yürümesini-kırçiçeklerini çokkk seviyoruz..
Ve bu bizim masalımız..hepinizi masalımıza davet ediyoruz:))

çok_mutlu:) 13-12-2009 05:14 PM

Cevap: İşte Geldik Olumlama yapmaya:))

masalınıza eminim herkes büyük bir zevkle eşlik edecektir:)iyiki geldiniz hoşgeldiniz :)iyilik melekleri hep sizlerle olsun:)

echoo 13-12-2009 06:35 PM

Dörtlemişiz baksana,hatta çok mutlu bizden önce gelip yerleşmiş bile!
Sanrıca,ceza verelim ona,ilk büyümüz ona yapalım;mesela 2010 senesinde onun masalı yazılmaya başlasın
Aşık olsun
Yetmesin evleneme teklifi alsın
Yetmesin o güzel parmaklarına çok şık bir alyans taksın
Yetmesin böle böle böle fecii şekilde çok mutlu olsun!
Görsün bize haber vermeden böle yerlere gelip saklanmak ne oluyomuşşş:):)

sanrıca 13-12-2009 06:38 PM

ahah süper bu..Süpürgemizle uçup yollayalım aşk büyülerimizden..Ya daha büyük bir ceza verelim..anne de olsun!:)) Yaramaz bir bebeği olsun:))

çok_mutlu:) 13-12-2009 06:59 PM

Alıntı:

echoo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573799)
Dörtlemişiz baksana,hatta çok mutlu bizden önce gelip yerleşmiş bile!
Sanrıca,ceza verelim ona,ilk büyümüz ona yapalım;mesela 2010 senesinde onun masalı yazılmaya başlasın
Aşık olsun
Yetmesin evleneme teklifi alsın
Yetmesin o güzel parmaklarına çok şık bir alyans taksın
Yetmesin böle böle böle fecii şekilde çok mutlu olsun!
Görsün bize haber vermeden böle yerlere gelip saklanmak ne oluyomuşşş:):)

şimdi ben diyecem birşey yine garip olacak içimimi okuyorsuny789ayy ben kendimden korkar oldum 2010 benim yılım diyordum hep taaa 2000den beri bir 2010dur gidiyordu nedenses456çağırmadım echocum sizi ama seni çekim yasasıyla çağırdım hergün sayfayı açıp birşey gordüğümde echo ve sanrıcada gorse dedim tam onlara gore ama bir türlü soyliyemedim ama çekim antenlerim açıkmış geldiniz anneme bir bağırışım vardı anne geldi geldi kızım ne geldi echo geldi dedim ne echosu kızım dedi dedim sitede vardıya yazılarını sana okuttuğum oda geldi getirdin dedi sonunday789evet nede olsa çekim var yanımızda kelime israfı yapmamak lazım:)happy6

çok_mutlu:) 13-12-2009 06:59 PM

Alıntı:

sanrıca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573802)
ahah süper bu..Süpürgemizle uçup yollayalım aşk büyülerimizden..Ya daha büyük bir ceza verelim..anne de olsun!:)) Yaramaz bir bebeği olsun:))

ayyy sizin gibi cadılara can kurbany789

echoo 13-12-2009 07:38 PM

Alıntı:

çok_mutlu:) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573804)
şimdi ben diyecem birşey yine garip olacak içimimi okuyorsuny789ayy ben kendimden korkar oldum 2010 benim yılım diyordum hep taaa 2000den beri bir 2010dur gidiyordu nedenses456çağırmadım echocum sizi ama seni çekim yasasıyla çağırdım hergün sayfayı açıp birşey gordüğümde echo ve sanrıcada gorse dedim tam onlara gore ama bir türlü soyliyemedim ama çekim antenlerim açıkmış geldiniz anneme bir bağırışım vardı anne geldi geldi kızım ne geldi echo geldi dedim ne echosu kızım dedi dedim sitede vardıya yazılarını sana okuttuğum oda geldi getirdin dedi sonunday789evet nede olsa çekim var yanımızda kelime israfı yapmamak lazım:)happy6

ne echosu geldi:)Ay sen çok mutlu yaşa emi,kahkaha attım okurken:)

ya sanrıcayla bana kalsa biz 50 sene gelemezdik bir yere;modelimizden kaynaklanan bir teknoloji özürümüzü var bizim.Biz anca aç kapa yapıyoruz pc leri:)Bizim organizatörümüz Jelibon;beni de o keşfetti:)

cadı cadı diyorsunuz,aklıma geldi.Geçen gün bir yerde okudum,söyleyecem söylecem unutuyorum size.Hani şu elinde süpürgesi olan hepimizin bildiği cadı modeli var ya,ondan alıp koyun evinize ya da ofislerinize diyordu;nazara/olumsuz enerjiye filan çok iyi geliyormuş.Ben bizim kızlara yılbaşı hediyesi olarak birer cadı biblosu almaya karar verdim:)

sanrıca 13-12-2009 07:44 PM

Benim odam da var süpürgeli cadı:)) Duvarıma asmışım ama..annem her baktığında işte aynı babannene benziyor diyooo..ayy nasıl sevişmişlerse birbirleriylen:))

Sultan 13-12-2009 07:55 PM

hoş geldin sanrıca sevincli
süpürgenle beraber mutlu paykaşımlar diliyorum
y789

çok_mutlu:) 13-12-2009 07:57 PM

ayy ben hemen bir cadı alayım kendime o zaman:)küçüğünden hemde alayım:))

echoo 13-12-2009 08:16 PM

Alıntı:

sanrıca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573811)
Benim odam da var süpürgeli cadı:)) Duvarıma asmışım ama..annem her baktığında işte aynı babannene benziyor diyooo..ayy nasıl sevişmişlerse birbirleriylen:))

bir cadımm bilee yokk,anlıyormusunn,haddiii gülümsee:):)
yine seninki iyiymiş,babaanneni anımsıyoo baktıkça
benim ki direk şunu der;
''echocum lütfen şu porselenden yapılmış sıfatını kaldır gözümün önünden,evin heryerinde seni görmek zorundamıyız biz!!!'':):)

sanrıca 13-12-2009 08:32 PM

tşk ederim bengüsu:))
echomm..annem beni ne sevimsiz şelere benzetiyo bilemezsin:))

Jelibonnn 13-12-2009 08:53 PM

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Alıntı:

echoo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573810)
ne echosu geldi:)Ay sen çok mutlu yaşa emi,kahkaha attım okurken:)

ya sanrıcayla bana kalsa biz 50 sene gelemezdik bir yere;modelimizden kaynaklanan bir teknoloji özürümüzü var bizim.Biz anca aç kapa yapıyoruz pc leri:)Bizim organizatörümüz Jelibon;beni de o keşfetti:)

cadı cadı diyorsunuz,aklıma geldi.Geçen gün bir yerde okudum,söyleyecem söylecem unutuyorum size.Hani şu elinde süpürgesi olan hepimizin bildiği cadı modeli var ya,ondan alıp koyun evinize ya da ofislerinize diyordu;nazara/olumsuz enerjiye filan çok iyi geliyormuş.Ben bizim kızlara yılbaşı hediyesi olarak birer cadı biblosu almaya karar verdim:)

:)))))) Keşif delisiyim sormayın. Uçta kıyıda kalmış cins şeylerden tutun parlak ışıklara kadar herşeyi keşfetmeye meyilim var. Önce bir adet mucize keşfettim, sonra bi adet panda sonra da bir adet peri sevincli Kaçmayınnnnnn keşfedicem hepiniziiiii
Bazen kendimi Elmayra'ya benzetiyorum. Hani vardı ya böyle hayvancıkları sevgisiyle mıncıklamaktan deliye çeviren küçük çizgi kız. Ekledim fotosunu. Tavşanı bebek arabasına oturtup evcilik falan oynardı. Seni küçük tavşancık gel kaçma benden seni seviceeem diye kovalardı blissy

bayşegül 14-12-2009 11:00 AM

hoşgeldiniz sitemizin güzel cadıları
güzel ve faydalı paylaşımlar olsun sevgi ve ışıkla

doris 14-12-2009 02:30 PM

JELİBON, SANRICA VE ECHOO.. HEPİNİZ HOŞGELDİZ y789
HARİKA BİR ENERJİ VERDİNİZ.. FORUMA CAN GELDİ VALLAHİ.. HEPİNİZ COK AMA COK TATLISINIZ.. MUTLU PAYLASIMLAR DİLİYORUM.. SISKI SISKI KUCAKLANDINIZ..
İYİKİ GELDİNİZ...girlhahagirlhahagirlhahagirlhaha:zpzp:g ulensmileygulensmiley

sanrıca 14-12-2009 04:37 PM

Tşk ederiz arkadaşlar:))

Jelibonnn 14-12-2009 05:16 PM

Teşekkürler arkadaşlaaaarrr hoşbulduk :)
Birlikte neşemize neşe katalım :) Hayatlarımızın bize batan yerlerini birlikte törpüleyelim

Elektra 14-12-2009 05:24 PM

Sevgili jelibonn sanrıca ve echoo hoşgeldiniz :)) iyiki de geldiniz...siteye renk kattınız... gördüğünüz gibi bende cadıyım süpürgelerinizi alın ve arkama takılın....y789 size mutlu ve güzel paylaşımlar diliyorum. sevgilerle...blissy

echoo 14-12-2009 08:08 PM

Alıntı:

Jelibonnn Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573842)
:)))))) Keşif delisiyim sormayın. Uçta kıyıda kalmış cins şeylerden tutun parlak ışıklara kadar herşeyi keşfetmeye meyilim var. Önce bir adet mucize keşfettim, sonra bi adet panda sonra da bir adet peri sevincli Kaçmayınnnnnn keşfedicem hepiniziiiii
Bazen kendimi Elmayra'ya benzetiyorum. Hani vardı ya böyle hayvancıkları sevgisiyle mıncıklamaktan deliye çeviren küçük çizgi kız. Ekledim fotosunu. Tavşanı bebek arabasına oturtup evcilik falan oynardı. Seni küçük tavşancık gel kaçma benden seni seviceeem diye kovalardı blissy

hiii,bana cinss dediii
atla çabuk süpürgene,çık karşıma,seni düelloya davet ediyorum!y789
Hepinize çok teşekürler arkadaşlar,biz çok hoş bulduk,çok da mutlu olduk sizlerle bir arada olmaktan:)

medusa-paleon 16-12-2009 10:49 AM

echo'cummm gel gel dedin aha da geldimmm ii de siz nerdesiniz yawww kendimi pek bi acemi yalnız yabancı hissettim buralarda, biraz alıştırma turları yapayım bari y789

echoo 28-12-2009 08:11 AM

Alıntı:

medusa-paleon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574170)
echo'cummm gel gel dedin aha da geldimmm ii de siz nerdesiniz yawww kendimi pek bi acemi yalnız yabancı hissettim buralarda, biraz alıştırma turları yapayım bari y789

Hiiii,medusam da gelmiş!
Ya ben doktordu,hastahaneydi,oydu buydu derken kendi derdime daldım,dünyayı unuttukkk
Sakın kaybolma ortadan,kaldığımız yerden devam edecez herşeye:)

Always_Blue 28-12-2009 02:06 PM

Süpürgenize ve size kocaman bir merhaba...25889

YESHAPPY 28-12-2009 02:35 PM

bana da uğrayın bu aralar olumlamalarım tökezlediutananadamhy789

echoo 28-12-2009 02:53 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576728)
bana da uğrayın bu aralar olumlamalarım tökezlediutananadamhy789

Sanrıcayla benim de öyle oldu,hatta biz tökezlemeyi filan da geçtik,türbülanslar yaşadık:)
Hadi yeter bu kadar olumsuzluk,hep beraber topalarlanalım arkadaşlar,2010 a böyle girmeyelim.Sanrıca da gelir birazdan,olumlamalara,pozitifdüşünceye,çekim yasasına kaldığımız yerden devam edelim.
Elinde fazla enerjisi olan varmıııı?Bize biraz takviye lazımm,borç istiyorumm,en kısa zamanda iade edecemm:)

bayşegül 28-12-2009 03:17 PM

hadiiiiiiiiii
olumlama yapmaya tembellik yookkkkkkkkkk
kendimi olduğum gibi kabul ediyorum
kendimi onaylıyorumben değerliyim
ben güçlüyüm
kendimi seviyorum
........
.......
kolay gelsin

YESHAPPY 28-12-2009 03:26 PM

diğer kısımlara dileklerimi yazmakla başladım olumlamalara :) tamam tökezlemekten kaçış başlıyooooooo :)
hayatı seviyorummmmm

nurten bucuga 29-12-2009 12:13 PM

msalınıza katılmamak içten değil ama ben bugün çok hüzünlüyüm yalnızlık çok kötü bişey ve ben yalnızım

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:11 AM.