![]() |
Cevap: İşte Geldik Olumlama yapmaya:)) Alıntı:
yine seninki iyiymiş,babaanneni anımsıyoo baktıkça benim ki direk şunu der; ''echocum lütfen şu porselenden yapılmış sıfatını kaldır gözümün önünden,evin heryerinde seni görmek zorundamıyız biz!!!'':):) |
Cevap: İşte Geldik Olumlama yapmaya:)) tşk ederim bengüsu:)) echomm..annem beni ne sevimsiz şelere benzetiyo bilemezsin:)) |
Cevap: İşte Geldik Olumlama yapmaya:)) Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
:)))))) Keşif delisiyim sormayın. Uçta kıyıda kalmış cins şeylerden tutun parlak ışıklara kadar herşeyi keşfetmeye meyilim var. Önce bir adet mucize keşfettim, sonra bi adet panda sonra da bir adet peri sevincli Kaçmayınnnnnn keşfedicem hepiniziiiii Bazen kendimi Elmayra'ya benzetiyorum. Hani vardı ya böyle hayvancıkları sevgisiyle mıncıklamaktan deliye çeviren küçük çizgi kız. Ekledim fotosunu. Tavşanı bebek arabasına oturtup evcilik falan oynardı. Seni küçük tavşancık gel kaçma benden seni seviceeem diye kovalardı blissy |
Cevap: İşte Geldik Olumlama yapmaya:)) hoşgeldiniz sitemizin güzel cadıları güzel ve faydalı paylaşımlar olsun sevgi ve ışıkla |
Cevap: İşte Geldik Olumlama yapmaya:)) JELİBON, SANRICA VE ECHOO.. HEPİNİZ HOŞGELDİZ y789 HARİKA BİR ENERJİ VERDİNİZ.. FORUMA CAN GELDİ VALLAHİ.. HEPİNİZ COK AMA COK TATLISINIZ.. MUTLU PAYLASIMLAR DİLİYORUM.. SISKI SISKI KUCAKLANDINIZ.. İYİKİ GELDİNİZ...girlhahagirlhahagirlhahagirlhaha:zpzp:g ulensmileygulensmiley |
Cevap: İşte Geldik Olumlama yapmaya:)) Tşk ederiz arkadaşlar:)) |
Cevap: İşte Geldik Olumlama yapmaya:)) Teşekkürler arkadaşlaaaarrr hoşbulduk :) Birlikte neşemize neşe katalım :) Hayatlarımızın bize batan yerlerini birlikte törpüleyelim |
Cevap: İşte Geldik Olumlama yapmaya:)) Sevgili jelibonn sanrıca ve echoo hoşgeldiniz :)) iyiki de geldiniz...siteye renk kattınız... gördüğünüz gibi bende cadıyım süpürgelerinizi alın ve arkama takılın....y789 size mutlu ve güzel paylaşımlar diliyorum. sevgilerle...blissy |
Cevap: İşte Geldik Olumlama yapmaya:)) Alıntı:
hiii,bana cinss dediii atla çabuk süpürgene,çık karşıma,seni düelloya davet ediyorum!y789 Hepinize çok teşekürler arkadaşlar,biz çok hoş bulduk,çok da mutlu olduk sizlerle bir arada olmaktan:) |
Cevap: İşte Geldik Olumlama yapmaya:)) echo'cummm gel gel dedin aha da geldimmm ii de siz nerdesiniz yawww kendimi pek bi acemi yalnız yabancı hissettim buralarda, biraz alıştırma turları yapayım bari y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:11 AM. |