Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=270)
-   -   NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=4393)

eylülzen 09-10-2008 10:14 PM

Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

Anlıyorum fakat daha önce yükledim aradan kısa bir zaman geçince bir şifre istiyor program bu nedenle bende ilk sayfadaki ilk mesajda geçen serialin bunla ilgili olduğunu sandım çünki kısa bir zaman sonra program şifre istiyor bu konuda bir bilginiz varmı

Belgin ∞ 09-10-2008 10:23 PM

Maalesef bu konuda bilgim yok.Ben yüklediğimden beri şifre istemedi.

eylülzen 09-10-2008 10:36 PM

bu konuda bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum öyleyse smiliyface

MuminOKAN 09-10-2008 10:39 PM

Alıntı:

eylülzen Nickli Üyeden Alıntı
merhaba bu serıali nereye yapıştırıyoruz programı indirdim ama henüz yüklemedim bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Alıntı:

eylülzen Nickli Üyeden Alıntı
Anlıyorum fakat daha önce yükledim aradan kısa bir zaman geçince bir şifre istiyor program bu nedenle bende ilk sayfadaki ilk mesajda geçen serialin bunla ilgili olduğunu sandım çünki kısa bir zaman sonra program şifre istiyor bu konuda bir bilginiz varmı

şifre istediği yere serial i yazıyoruz. sapkal89

nergül 09-10-2008 11:19 PM

merhaba arkadaşlar
siteye yeni katıldım.sizlerle olmaktan memnun olacağımı anladım sohbetlerinizden
teşekkürler şimdiden

mp3 indirmeye çalışıyorum başaramadım.yardım bekliyorum.

isobel 10-10-2008 12:57 PM

Bende indirdim.Teşekkürler paylaşımınıza.Ama ben hala neyi dinlemem gerektiğini çözemedim. Ayrıntılı açıklamalar var ama. Mesela sezgileri güçlendirmek için ne dinlemem gerekiyor,ya da astal seyahay deneyimi için? Birde bazıları zararlı olabileceğini söylemişler. Öyle kafana göre dinlemek yanlış sanırım. Kafam karıştı yaw dusun 44

Novos 10-10-2008 05:30 PM

Alıntı:

isobel Nickli Üyeden Alıntı
Bende indirdim.Teşekkürler paylaşımınıza.Ama ben hala neyi dinlemem gerektiğini çözemedim. Ayrıntılı açıklamalar var ama. Mesela sezgileri güçlendirmek için ne dinlemem gerekiyor,ya da astal seyahay deneyimi için? Birde bazıları zararlı olabileceğini söylemişler. Öyle kafana göre dinlemek yanlış sanırım. Kafam karıştı yaw dusun 44

merhaba isobel sezgilerini güçlendirmek için 3. peak awareness'ı dinleyebilirsin, astral seyahat için de 34. lucid dreaming yardımcı olur sanırım smiliyface
her şeyin azı karar, çoğu zarar derler ya, serenity dalga boylarında uzman, onun önerisi günde en fazla 1 saat, sevgiler...

isobel 10-10-2008 11:04 PM

Teşekkürler Novos,site beni indirme manyağı yaptı,ne bulduysam indiriyorum valla 44

Novos 11-10-2008 01:17 AM

super

mysoul 11-10-2008 06:58 PM

Naturayı dinlemeye haziran 2008 ortalarında başladım. Harika bir programdır. tender45 Ben daha çok alfa teta ve delta freanslarında piyano yada yan flütlü dinliyorum. Yalnız programı dinleyen arkadaşlara bir uyarı yapmak istiyorum. Programı dinlerken birbirinden farklı frekansları dinlerken mesela önce alfa dinliceksiniz sonra teta dinlemek istiyorsunuz, alfadan sonra 2 saat boşluk vermeniz gerekiyor. farklı frekanslara geçmeden önce 2 saat ara verilmesi gerekiyor. aynı frekans içinde istediğiniz dalgaları istediğiniz kadar dinleyebilirsiniz. Ben daha çok meditasyon yapar gibi dinliyorum. Bazen 30 dakka meditasyon yapmak istediğimde tımer kısmında zamanı ayarlıyorum ve meditasyon yapar gibi alfa teta yada deltadan birini seçiyorum, ve yanına piyanoyu seçiyorum öyle dinliyorum. gulensmiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 AM.