![]() |
Cevap: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Toplam 2 Eklenti bulunuyor. Bumbada işte fabrika ayarlarını nereden açacağını resimlerde işaretledim. Bunlardan bir tane seçebilirsin. Özellikle brainwave synchronizer açıksa resimdeki gibi işaretliyse dinleme süresini abartmadan dinlemek önemli beyin yoruluyor bunu da hatırlatmak istedim. |
Cevap: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY sağol uyku modunu denedim , uyuyamadım :D |
Cevap: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY "deep sleep" de mi uyuyamadım inanamıyorum sana. O zaman ters mantık uyandıranı dinle he kulaklıkla mı dinledin kulaklıkla dinlemek önemli bir de ses dalgaları fonskiyonu resimdeki gibi seçili olmalıydı ve uyuyamadın öyle mi? İlginç. Ben onu dinlediğimde gözlerim ağırlaşıyordu. :) |
Cevap: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY yaaa Allah'ımmm ne güzel şey bu beni kendime getirdi..iyi zamanlarımdan daha iyi bir ben oldum.... |
Cevap: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Paylaşım için teşekkürler programı indirdim 3 gün arayla dinlemeyi düşünüyorum ..s456 |
Cevap: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Elinde olan varsa program linkini güncelleyebilir mi? |
Cevap: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY |
Cevap: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY |
Cevap: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Alıntı:
|
Cevap: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:11 PM. |